Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 38 הבא »

תוצאות| ROH SuperCard of Honor 2022

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| ROH SuperCard of Honor 2022
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-02-2022, 05:17 PM
(04-02-2022, 05:00 PM)WheelerYUTA כתב:  אוקיי אז ג'ו - ווילר יוטה
ג'ו - פאנק
ג'ו - קינגסטון
ג'ו - אומגה
ג'ו - דניאלסון
ג'ו - מוקסלי
ג'ו - ג'ריקו
ג'ו - האנגמן
ג'ו - בלאק
ג'ו - וורדלו
ג'ו - מגף
ג'ו - קית' לי
ג'ו - הובס
ג'ו - גרסיה
ג'ו - דנטה מרטין

תנו לי ג'ו בבקשה

בפועל:
ג׳ו - בוצ׳ר
ג׳ו - בלייד
ג׳ו - מקס קרטר
ג׳ו - אית׳ן פייג׳
ג׳ו - קזאריאן
ג׳ו - ורסיטי בולנדס
ג׳ו - פרייבט פארטי
ג׳ו - גאן קלאב
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 3 users Like RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade, WhoIsYourHero
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
04-02-2022, 05:26 PM
כאילו ג'ו בסטייבל של ריגל במיוחד עם ההיסטוריה ביניהם זה מאוד מאוד מאוד מתבקש.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
04-02-2022, 10:50 PM
קאבנה-בלייק היה חמוד מאוד. הזכיר את הקרבות הישנים של קולט בROH, כשלרוב הוא היה האופנר ותמיד סיפק קרבות מבדרים, הגנרל של 2.5 כוכבים. הייתה לי דעה קדומה שלילית על בלייק אבל ככל שהקרב התקדם הוא יחסית הרשים אותי.

סוורב-זיין היה מה שזה היה. יש כאלו שיאהבו את זה מאוד, יש כאלו שישנאו את זה.
סוורב נראה כאילו הוא 1000 רמות מעל זיין, וזה לא שהוא נתן הופעה יוצאת דופן. זכרתי את זיין כהרבה יותר טוב בפעם האחרונה שראיתי אותו אי שם ב2019.

הסטייבל של בלנצ'רד מעניין והחזרה של קייג' בוצעה בצורה מעולה. קייג' נראה כמו מיליון דולר.
לית'ל-מוריאריטי היה נהדר. לית'ל מתאבק נפלא ותמיד אפשר לסמוך עליו שהוא יספק את הסחורה בכל סיטואציה. מוריאריטי עם הופעה מרשימה מאוד גם כן. הסוף בוצע בצורה טובה ולית'ל מכר את זה מושלם. כבר אמרתי שאני אוהב את לית'ל?

בריסקוס-FTR בהחלט קרב חובה. היה כיף מאוד לראות את הבריסקוס ו-FTR מקבלים את הכבוד שמגיע להם מהקהל בתחילת הקרב.
היה סביב הקרב הזה בילד אפ של כמעט חצי שנה והם ענו על כל הציפיות. זה בערך כל מה שציפיתי מהקרב המאכזב של FTR ובאקס להיות. הבריסקוס מתחילת הקרב נראו כמו טאג טים שרוצה להזכיר לכל העולם מה הם שווים והם עשו את זה. גם FTR נראה שהרגישו מולם הרבה יותר בנוח מאשר מול LB, באקס וכל הקרבות בעצם בAEW שלא היו מול פאנק.
הבריסקוס חייבים להיות בAEW בשלב כזה או אחר ואני מקווה שהקרב הזה שם עוד יותר לחץ על קהאן לגרום לזה לקרות.

גם המיינאיבנט היה קרב טוב כמו שאפשר לצפות מבנדידו וגרשהאם. אשמח לראות יותר מבנדידו ושהוא יישאר עם ROH. לא יודע בתור מה ג'ו חוזר ולאיזה רוסטר, אבל אני תמיד שמח לראות אותו.

בבוקר צפיתי בראמפייג'. שולחן שדרנים עם 4 אנשים, קרבות של 3-3, דייבים, סופרקיקים, שולחנות... יש המון דברים טובים בAEW, אבל מודה שהתגעגעתי לאווירה המקצועית/ספורטיבית של ROH, והם הצליחו לשחזר את זה פה למרות שהבוקר היה טוני קהאן.
אם זה המוצר שהם יספקו מעכשיו והלאה אז הם הרוויחו אותי כצופה. זה היה אירוע מעולה (ורק 3 שעות, חזון אחרית הימים) עם אחלה רסלינג ועלילה קוהרנטית שגם מישהו כמוני שלא צפה בROH בשנים האחרונות הצליח להבין מי נגד מי.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
04-02-2022, 11:38 PM
האירוע הרגיש לי מאוד כמו אירוע של AEW לייט.
זה לא בהכרח דבר רע, כי אני אוהב את האירועים של AEW בדרך כלל, אבל קיוויתי שהמוצר של ROH החדשה יהיה שונה מבחינת פרזנטציה ולא דיאט AEW. טוני הוא מארק של ROH הקלאסית, וקיוויתי שהאירוע הזה יהיה דומה יותר לזה, אולי עם יותר מחוות לROH הקלאסית, אבל זה לא כל כך קרה.
רוב המתאבקים של ROH הפסידו למתאבקים של טוני, אבל זה היה צפוי בעיניי. יש בוס חדש והאנשים שלו מקבלים את הבמה. זה תמיד קורה.
אבל יצא שזה היה מופע של ROH שקידם סטוריליינים של AEW או יצר סטוריליינים חדשים שהפולו-אפ שלהם יהיה בAEW. זה שווילר יוטה זוכה באליפות רק בשביל שטוני יכריז בטוויטר שהוא "אול אליט" עכשיו, או זה שג'ו עושה דביוט ומייד מקבל אותה הכרזה גורם לROH מייד להיראות כמו ארגון משני לAEW ולא מעבר.
אני אגיד שכרגע אני ניגש לROH החדשה באופטימיות זהירה. הייתי מאוד רוצה שטוני יביא לארגון בוקר אחר במקום לעשות הכל בעצמו. כבר יש לנו ארגון אחד, 3 שעות שבועיות של הבוקינג של טוני קהאן. הייתי רוצה לראות ראש שונה על ROH (שיעביר דברים דרך טוני ויבצע הנחיות שלו, אבל בדרך שלו).

קולט-בלייק כריסטיאן היה אחלה בשביל מה שזה היה בפרי שואו. קולט נראה שמח להיות שם, ואני חושב שROH יהיה מקום טוב לשים אותו אם הנושא של פאנק הוא בעיה גדולה (אני חושב שכן, הוא מופיע הרבה פחות מאז שפאנק שם). 

אם יש קרב שאני לא מסכים לגבי התוצאה שלו זה מירנדה אליזה-AQA. שתיהן עדיין לא לגמרי שם, אבל מירנדה הרבה יותר קרובה מAQA שנראית ממש ירוקה בכל פעם שאני רואה אותה. יש לה פוטנציאל גדול, אולי אפילו יותר משל מירנדה, אבל זה לא הזמן שלה. הייתי מעדיף לראות ביסוס של מירנדה בתור טופ היל של מחלקת הנשים של ROH (לפחות מקום שני אחרי דיאונה כרגע). 

הסטייבל החדש של טולי בלנצ'ארד אחלה, במיוחד בשביל טואה ליונה וקאון. קאון הוא בחור עם המון פוטנציאל, אולי הלוק הכי טוב בביזנס. זה יכול לתת לו אחלה מקפצה בעתיד. 
תמיד אמרתי שקייג' הוא מישהו שפשוט צריך שינוי בתפאורה כל כמה זמן. הוא לא טאלנט איום ונורא, אבל יש לו שטיק שממצה את עצמו.
מה שכן - אני לא מת על סטייבל של 3 מפלצות. הייתי מעדיף שאחד מהם יהיה מתאבק שונה. מישהו שהוא יותר דמות מנהיג יותר ויכול להרוויח מהסטייבל. 

הנדרי-קאסל היה קרב לא רע. גרם לי להיות קצת אופטימי לגבי קאסל. הגוף שלו פשוט בגד בו בשנים האחרונות, אבל הוא נראה כאן יותר קרוב למה שהיה פעם מאשר לקאסל האיטי והמגושם. הנדרי נראה ביסט, העלה המון מסת שריר בתקופה האחרונה. אני מאוד מקווה שלשניהם יש מקום בROH של טוני.

סוורב-זיין היה אחלה אופנר לאירוע. אין הרבה מה לרשום עליו, זה פשוט היה קרב רסלינג טוב. אלכס זיין היה אחלה, אבל סוורב היה כוכב ענק.

לית'ל-מוריארטי היה מעולה. בניה מעולה להיל טרן של לית'ל לאורך הקרב. המובסט הרגיל של לית'ל לא עבד, למוריארטי היה קאונטר לכל מהלך שהוא שלף. מה שעבד ללית'ל היה לעבוד על הרגל, ועדיין - כשהוא הלך לפיגר פור, שזה מהלך מהמובסט שלו שעובד על הרגל - למוריארטי היה קאונטר. כשהוא הלך לפינישר שלו, למוריארטי היו שני קאונטרים שונים. 
לדעתי זו הייתה התוכנית ללית'ל כבר כמה זמן, שמתי לב כבר כמה פעמים שהשדרנים בAEW ממש שמים דגש על כמה שהוא בנאדם טוב כשהם מדברים עליו - בדרך כלל זה בשביל להכין את הקרקע לרגע שהוא לא יהיה אדם כזה טוב יותר. 
המבט מלא החרטה שלו אחרי הלואו בלואו והניצחון המלוכלך היה מעולה. כמעט התאכזבתי כשהוא תקף את סיידל מייד אחרי זה. בגדול אני חושב שזה מהלך מעולה. הפיק של לית'ל היה כהיל. הוא עבד טוב כפייס אחרי זה, כי זה בא אחרי ראן מדהים כהיל שבו הוא קנה את הכבוד של כולם. אני סקרן לגבי השילוב של סנג'אי דאט. אם אני זוכר נכון הייתה לו פציעת צוואר שהפרישה אותו, אבל הוא תמיד היה אנדרייטד.

ווילו-מרטינז היה לא רע. ווילו נייטינגייל היא טאלנט בעליה. היא מוכיחה את עצמה כמתאבקת שיש לה את הכריזמה והיכולת לסחוף קהל אחריה בכל פעם שאני רואה אותה. מרטינז לעומת זאת מתחילה להראות סימנים של האטה והיא כבר לא מה שהייתה לפני 3-4 שנים. היא גם לא הייתה אובר עם הקהל, שהתעורר רק כשווילו הייתה בשליטה והלך לישון כשזו הייתה מרטינז. 
אני מניח שדיאונה-מרטינז זה הקרב הגדול יותר, אז ההחלטה לתת את הניצחון למרטינז היא לא רעה, אבל ווילו נייטינגייל צריכה להיות זו שבונים עליה לעתיד. אולי אפילו האלופה הבאה אחרי דיאונה/מרטינז.
אין לי מושג איך טוני מתכוון לתחזק שתי מחלקות נשים במקביל כשהוא בבירור עדיין מתקשה בAEW.

בריסקוס-FTR היה המאין אבנט של הסופ''ש בשבילי. זה הקרב שהכי ציפיתי לו. יותר מכל דבר בקארד של המניה, יותר מכל דבר במופעים אחרים. נשמע שזה לא היה ככה רק בשבילי. הקהל היה חם לזה עוד לפני שהפעמון צלצל. זה היה כמו לראות את גרסת הזוגות של אומגה-דניאלסון או זיין-נקאמורה. רק הזכיר לי שהקורונה גזלה מאיתנו את המפגש הראשון של הבאקס נגד FTR מול קהל.
הקרב לא אכזב. אפילו התעלה על הציפיות. 5 כוכבים. ברול מושלם. בדיוק מה שמצפים אליו משני הזוגות ויותר. בשקט בשקט דאקס הארווד בונה לו קייס קטן לתואר מתאבק השנה. 
הסיפור הגדול כאן הוא הבריסקוס. אני מצטער, לא אכפת לי מה ג'יי אמר לפני שנים (הוא נענש והתנצל, וזו הייתה התנצלות שנשמעת אמיתית ולא "מצטער שנפגעתם") - השניים האלה צריכים להיות חתומים. זה לא צריך להיות הסוף שלהם במאין סטרים, זה לא יכול להיות. הם נתנו כאן קרב 5 כוכבים, שברו את עצמם במשך כמעט חצי שעה, ואז שעה אחרי הם כבר ביו בצד השני של העיר ועבדו במופע של אימפקט. מארק וג'יי הם סוסי עבודה ואם אין להם כמה הצעות על השולחן ברגעים אלה, משהו בביזנס הזה לא בסדר.

סוזוקי-טייטוס היה כנראה הקרב הכי טוב לשים אחרי קרב גדול ומטורף כזה. סוזוקי קיבל את התגובה שלו כמובן, אבל מעבר לזה הקהל יכל לנוח פה. זה היה הקרב הכי בסיסי של סוזוקי שיכול להיות, הוא פשוט עשה את כל המהלכים שלו וניצח. בעיניי זה היה ברור שטייטוס מפיל את האליפות מהרגע שהקרב הוכרז. הוא אחלה מתאבק, זה שהוא החזיק באליפות כשהארגון נסגר היה פיל גוד מומנט, אבל הוא לא מישהו לרוץ איתו. 
סוזוקי כאלוף TV יכול להיות מעניין כי זה מעלה את השאלה של מי יקח לו את התואר, ואיפה הוא יגן עליו. אני חושב שאם סוזוקי יגן על אליפות הTV של ROH במופעים של NJPW ביפן זה באופן מיידי מעלה את הפרופיל של התואר וגם של ROH. ובסופו של דבר - ניצחון על סוזוקי באופן מיידי מעלה את המתאבק שיקח את התואר. אני הייתי נותן לו לרוץ עם האליפות להמון זמן. יש לROH אליפות מידקארד נוספת שהם יכולים להשתמש בה בהעדרו של סוזוקי אם הוא ביפן לתקופות ארוכות.

יוטה-וודס היה אחלה, בעיקר כי אני מאוד אוהב את חוקי הפיור והאליפות. תמיד חשבתי שזה קונספט מעולה שמבדיל את ROH מארגונים אחרים וביאס אותי שהם פשוט הדחיקו את זה במשך שנים. הקרב היה סבבה לגמרי. הסיום בא משום מקום והיה מוזר, אבל יוטה כאלוף הפיור זה משהו שעובד מעולה ומשתלב מושלם עם הסטוריליין הנוכחי שלו עם ריגל בAEW. עכשיו יש ליוטה אליפות סביב המותניים, משהו שהוא יכול להתגאות בו ולהראות לריגל שהוא הדבר האמיתי. 

המאין אבנט התחיל חלש יחסית, וגם הקהל לא היה בתוך הקרב, ואז בנדידו השתמש בסטאלינג סופלקס בתור הכנעה והחזיק את גרשהאם במשך דקה שלמה כאילו הוא פאקינג סזארו והקהל נבלע בתוך זה שוב. 
הייתי יכול בלי ההתערבויות של צ'אבו. אני מבין שזה הסטוריליין, אבל זה פשוט בא משום מקום. מעולם לא היה שום קשר בין בנדידו לצ'אבו גאררו, ואז פתאום הוא המנג'ר שלו, וכבר בקרב הראשון בנדידו מעיף אותו. זה הרגיש כמו משהו שהיה צריך לפחות איזה חודש של בניה לפני זה, לא פרומו אחד בפרי שואו. 
אני מתנחם בכך שזה נראה שבנדידו נגד צ'אבו יהיה סטוריליין להמשך, מה שאומר שבנדידו נשאר בROH. 
האנגל אחרי הקרב היה מצויין, הזכיר קצת את הדביוטים של קול ודניאלסון באול אאוט. יש לנו את לית'ל שחוזר למקום שלו בתור הטופ היל של הארגון ואת סמואה ג'ו. זה טוב, כי האנגל באול אאוט היה מצויין, אבל מצד שני אני לא אוהב כשתביעת האצבע של הבוקר בולטת כל כך. 
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
04-03-2022, 12:03 AM
(04-02-2022, 11:38 PM)Rainmaker כתב:  אני מצטער, לא אכפת לי מה ג'יי אמר לפני שנים (הוא נענש והתנצל, וזו הייתה התנצלות שנשמעת אמיתית ולא "מצטער שנפגעתם") - השניים האלה צריכים להיות חתומים.

מה הוא אמר?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
04-03-2022, 12:05 AM
(04-03-2022, 12:03 AM)Jon_M0xley כתב:  מה הוא אמר?

לא ציטוט מדוייק, אבל זה היה משהו בנוסח "אם מישהו יגיד לבן שלי שלהיות הומו זה בסדר, אני אהרוג אותו".

הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
04-03-2022, 12:20 AM
(04-03-2022, 12:03 AM)Jon_M0xley כתב:  מה הוא אמר?
בדלאוור אישרו נישואים חד מיניים והוא בערך אמר את מה שסלביק רשם כאן.
בכל מקרה בקריירה שלו בROH כל הבוסים שלו היו מחוץ לארון (קארי סילקין ורוב פיינשטיין) וכל המתאבקים הלהט"בים שעבדו איתו מאז ולפני כן אמרו שאף פעם לא הייתה שום בעיה איתו ושהוא אחלה בחלה. הם גם שילמו אחוז מסוים מהמשכורת שלהם לארגונים של הקהילה וג'יי עשה את כל מה שצריך כדי להוכיח שהוא מתחרט על הטעות שלו.

ברור שזה קשקוש תאגידי מטופש ולא יותר מזה.
אני לא בטוח אם זה יותר מצחיק או עצוב לשים איקס על ג'יי בריסקו אבל אחרי זה לתת לטיפוס כמו ניק גייג' ספוט במיינאיבנט של דיינמיט.
משום מה מרגיש לי שהיה הרבה יותר קל להחליק את זה אם הוא לא היה רדנק עם זקן פרוע.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
04-03-2022, 12:35 AM
(04-03-2022, 12:20 AM)WhoIsYourHero כתב:  בדלאוור אישרו נישואים חד מיניים והוא בערך אמר את מה שסלביק רשם כאן.
בכל מקרה בקריירה שלו בROH כל הבוסים שלו היו מחוץ לארון (קארי סילקין ורוב פיינשטיין) וכל המתאבקים הלהט"בים שעבדו איתו מאז ולפני כן אמרו שאף פעם לא הייתה שום בעיה איתו ושהוא אחלה בחלה. הם גם שילמו אחוז מסוים מהמשכורת שלהם לארגונים של הקהילה וג'יי עשה את כל מה שצריך כדי להוכיח שהוא מתחרט על הטעות שלו.

ברור שזה קשקוש תאגידי מטופש ולא יותר מזה.
אני לא בטוח אם זה יותר מצחיק או עצוב לשים איקס על ג'יי בריסקו אבל אחרי זה לתת לטיפוס כמו ניק גייג' ספוט במיינאיבנט של דיינמיט.
משום מה מרגיש לי שהיה הרבה יותר קל להחליק את זה אם הוא לא היה רדנק עם זקן פרוע.

לפני חודש-חודשיים בערך הבריסקוס התראיינו לאיפשהו והנושא הזה עלה בראיון, וג'יי התנצל שוב ואמר שהדברים שאמר היו מטומטמים ונוראיים, וזו באמת נשמעה כמו התנצלות אמיתית ולא "אמרו לי להתנצל, אז סליחה".

אין בעיה עם להעניש אנשים על אמירות מטומטמות שהם פולטים, אבל כל הרעיון בעונש אמור להיות לגרום לאדם להבין שהוא לא בסדר ולשנות את דרכו. 
אנשים שמראים נכונות ללמוד ולשנות את ההשקפות החשוכות שלהם צריכים להתקבל בתמיכה, ולא בהדחקה כי הם היו לא בסדר פעם.

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-03-2022, 05:35 PM
מה קרה לאליפות השלשות זה בוטל? זה יכול להיות תוספת טובה לAEW.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
04-06-2022, 04:06 PM
(04-02-2022, 05:17 PM)RoeeHardy כתב:  בפועל:

ג׳ו - מקס קרטר

[Image: FPoh_3pXsAE4Mfi?format=jpg&name=large]

#התחלנו
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 10:40 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר