Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 93 94 95 96 97 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.3.2022

עמודים (8): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 8 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.3.2022
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-24-2022, 02:47 PM
(03-24-2022, 02:46 PM)SwitchBlade כתב:  קזוצ'יקה אוקדה.
הוא 99% מהפעמים ינצח אותך בהחלטיות, אבל בכל הפעמים האלה הוא יעלה את הערך שלך ולא יגחיך אותך.

"זה לא יכול להיות אחרת"
"בוקינג בתיאוריה לא באמת עובד"

מה שאתה מתאר, בתור משהו שלא יכול לעבוד, ליטרלי עבד בעבר. 
זה לא חד-קרן, זה קזוצ'יקה אוקדה. 

אני מתקן - לא 99%, יותר כמו 80%. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, Jon_M0xley
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,752
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-24-2022, 03:08 PM
(03-24-2022, 02:20 PM)Roger כתב:  אבל פה העניין, להגיד "זה לא חייב להיות ככה" זה מאוד קל אבל מה באמת אתה מצפה שיקרה? הגימיק של לסנר והסיבה שהוא כל כך מוצלח זה בגלל שכל מי שבזירה יהיה אנדרדוג. זה אחד הדברים היחידים בביזנס (במיוחד היום שהיאבקות נראית יותר יותר מזויפת) שנשארו לגיטימיים שכולם כולל אני ואתה יכולים להאמין לזה כי אשכרה במכות אמיתיות ברוק לסנר היה ברמה הכי גבוהה. נניח ולא תגרום למי שנגד לסנר להרגיש נחות, מה עשית פה? גם הקרבות יהיו פחות אמינים, גם לסנר יפסיד את מה שהופך אותה למחלבת כסף וגם יכול להיות שזה לא באמת ישנה משהו בשביל מי שיהיה נגדו כי גם אם הוא ינצח הוא לא בהכרח הולך להגיע לרמת אובריות כמו של לסנר (ראה: רולינס ומקינטייר).

על איזה "ערך מסוים" אתה מדבר? הוא היה הולך לקרבות של 30 דקות איתם כמו שקני אומגה הלך בתור אלוף עולם עם כל אידיוט אינדיז שהם הביאו לשם? הוא היה מפסיד להם? האם זה בהכרח היה עושה להם יותר כסף כאשר הם ביטלו את ברוק והדומיננטיות שלו תמורת לתת פוש למישהו עם מומנטום אבל שלא בהכרח יודעים שיבעיר את העולם ויכסה את מה שהם הפסידו מזה שהם סירסו את ברוק?
בוקינג "נכון" זה רק בתיאוריה. לא נראה לי שמישהו אחר במצבם של WWE היה עושה אחרת בכל מקרה.

תשמע אני פשוט לא מצליח להבין על מה אתה מדבר. תראה את לסנר בקרבות נגד צוציקים כמו סטיילס ובריאן, שני מתאבקים שביחד אין להם חצי מהמסה שלו. זה לא שאי אפשר, פשוט הדבר הנוח זה לתת למישהו אחד לפרק לשאר החבר'ה את הצורה כדי להאדיר אותו. בגלל שאני כבר מכיר את הביזנס ויודע מי זה לסנר אין לזה שום השפעה עליי, וחוץ מזה שזה גרם לרולינס וסטיילס להרגיש כמו ליצנים זה לא שינה כלום.

בוקינג נכון זה לא רק תיאוריה. אם אתה תעלה משהו שיגרום לי להרגיש מובך מזה שאני צופה במוצר, אני לא אוהב את זה. והבוקינג שלסנר מקבל מאז החזרה שלו מגוחך נקודה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
03-24-2022, 03:20 PM
(03-24-2022, 01:34 PM)SwitchBlade כתב:  אני מבין הכל.

מעבר לכך - אנחנו ב2022, אז אני גם מבין כשמנסים לעשות ממני איש קש.

"ההנחה שלך היא כי מישהו קופץ יותר או עושה יותר פליפי הוא טאלנט יותר טוב" - איפה אי פעם שמעת אותי אומר את זה? בטח ובטח שלא בתגובה שאתה מצטט. אני מבין שאתה מנסה לעשות לי קורנט ואני מסרב לזה, זה שאני רואה AEW (בדיוק כמוך) לא אומר שאני מזריק Canadian destroyers לווריד שלי. 

"80% מהמעריצים של WWE עזבו לAEW", מוזמן להביא לי את התגובה הזאת כדי שאראה מה רשמתי, אתה יודע. נשמע לי קצת מופרך, אולי תוכיח אותי.

בכל אופן לומר 80% זה כמו לומר 'רוב גדול'. אל תהיה כל כך רגיש למספר הזה, אני משתמש בו הרבה ואני אמשיך להשתמש בו - ככה אני ממחיש רוב. 

ואני גם אוסיף ואומר שאני לא מהסס לטעון טענות נגד, אז אתה יכול ללכת על הנרטיב של "כולם נגדי" אבל בתכלס אני לא ראיתי פה בן אדם אחד שפחד או נמנע מלדון איתך באריכות על דברים, כן - עם טענות נגד. אז cut the crap.

לענייננו - 

טענה 1: ריינס לא שולט על הדמות שלו.
תשובה: הכל יחסי. WWE זו סביבת עבודה סופר סטרילית, כן, אבל בתוך סביבת העבודה הזאת יש כאלה שמקבלים יותר ויש כאלה שמקבלים.. סקריפטים לפרומואים שלהם. עיקר הטענה שלי סביב ריינס הייתה שהוא קיבל יותר מכל מתאבק אחר בארגון (אולי חוץ מלסנר) בעשור האחרון. ריינס בעצמו אמר בראיונות ב2020-2021 שיש לו שליטה גדולה על הדמות שלו, שהוא בחר לעבוד עם היימן והציג את הדמות הנוכחית, שהוא בחר את אופי הכניסה שלו, הוא אפילו אמר שכל מה שWWE בתכלס צריכים לעשות איתו זה לתת לו 30 דק' באירוע והוא לבד יעשה מה שהוא ירצה. רוצה להתווכח איתי על כך שריינס דווקא סבל מאפליה בWWE? בכיף, be my guest ובהצלחה. אני די בטוח שפיט דאן לא בחר לעצמו את השם 'בוצ'' וביקש להופיע עם הכובע האידיוטי הזה על הראש שלו. יש דרג ויש זרג בWWE. 

טענה 2: 80% מהמתאבקים לא יגיעו לרמה של ריינס עם האמצעים.
תשובה: אממ.. ריינס אשכרה עדיין לא מצליח לחתוך פרומו מעולה, בתור מיין איבנטר, 12 שנים לתוך הקריירה שלו. אמרתי בעבר שהוא מסתמך על קביים בכל מיני צורות - בין אם זה היימן ובין אם זה סלוגנים שהוא ממציא וחוזר עליהם שוב ושוב ושוב. believe that. 
בזירה הוא מתאבק ממוצע ++, בעוד שבWWE (וברסלינג ככלל) יש לך אינפלציה ביכולות הזירה בשנים האחרונות.
וכשאני מדבר על אמצעים - אני מדבר על.. דחיפה עיקשת בצורה מדהימה מ2013, לתת לו ניצחון על טייקר ברסלמניה, דה רוק מניף את היד שלו בראמבל 15 ועוד. כמות מדהימה, מדהימה של אמצעים. שנתיים אחרי מיין איבנט ברסלמניה - ג'ון סינה השתיק אותו בפרומו עם 0 מאמץ, וריינס (המיין איבנטר) פשוט עמד שם ולקח את זה. קווין אוונס, סאמי זיין, סת' רולינס ומאט רידל - הם דוגמאות למתאבקים שקיבלו הרבה פחות אמצעים מריינס ועדיין הצליחו להפיק מזה לא פחות. תן לקווין אוונס את היחס שנתת לרומן ריינס ותראה מה תקבל, הוא יהיה מפלצת במיין איבנט. 

טענה 3: ברוק לסנר זה משתלם
תשובה: כמובן כי WWE חותמים על דיל של נורמליזציה של הסעודים למערב והכל טוב ויפה. אבל אני מניח שגם ללא ברוק לסנר - WWE היו מרוויחים מדהים, ואולי אפילו יותר טוב. זה לא כאילו ברוק לסנר הוא הגורם לדיל עם הסעודים, או הגורם לדיל עם peacock או עם FOX. האם זו הטענה שלך? 
ברוק לסנר הוא יקר מאוד, זה הגימיק שלו, אם אתה הולך לכיוון הזה של לסנר הוא עם יחס אידיאלי של אובר/כסף אז אני אתחיל לצחוק כבר מעכשיו. זה שהוא ממש ממש יקר זה ליטרלי הקטע שלו. 
אתה צריך להבין מה זה diff-diff לפני שאתה נותן טענות כאלה, כי זה די מובן שפספסת את החלק הזה בטענה שלי. 

טענה 4: ברוק לסנר לא קבר אף טאלנט מאז 2014
תשובה: וואו. 

טענה 5: AEW הם חרא והפורמט שלהם לא עובד
תשובה: אוקיי, אז אני מניח שלא ראית היום דינמייט? אהה.. רגע.. 

אוקיי, אז בוא תגיד לי איך אתה מגדיר טאלנט. תן לי את כל הקריטריונים כולל דוגמאות והשוואות מסוימות של טאלנטים יותר ופחות טובים.

אם יהיה זמן אני אחפש אבל לא סתם אמרתי שראיתי 80% שאמרת משהו ממש מארקי עם קהל של AEW וWWE. אני לא סתם אומר תאמין לי.

אתה יכול להמשיך עם ה80% רק אם אתה רוצה איזושהו קירוב למציאות אז תוסיף דלתא של בערך 90%.

לגבי הטענות
1: אתה יודע מן הסתם לכוכב הראשי הכי גדול יהיה יותר סיי ויותר מילה ממתאבקים זוטרים. זה שהוא אמר שיש לו שליטה על הדמות לא אומר ש400 הכותבים של WWE ווינס בעצמו עוברים על כל מה שהוא רוצה לעשות ואם משהו לא מוצא ביניהם הם חותכים אותו. למה אתה עוד פעם מציע לי איך לסתור אותך? למה שאני אגיד שריינס סבל מאפליה בWWE וכדי לסתור אותה אגיד קיצון מוחלט ששנינו יודעים שהוא מופרך? אני לעולם לא אמרתי שהוא סבל מאפליה ולעולם לא אחשוב גם ככה. כן אמרתי שזה קשקוש להגיד את מה שאמרת על שליטה מוחלטת (כדאי שתדע, דבר מוחלט ודבר יחסי כמו שאתה טוען עכשיו אחרי שאמרת מוחלט הם דברים שונים בהגדרה ובמהות). בנוסף, הוא לא בוחר עם מי לעבוד ואין לא שליטה על הזמן מסך שלו.

2: שמע אני לא יודע אם בכלל מה אתה רואה אבל ריינס הוא הפרומו אולי בין הטובים בביזנס כרגע וזה דיי קונצנזוס. בזירה הוא אדיר וזה מחזיר אותי לשאלה של מה זה בשבילך מתאבק טוב בזירה? כל מה שאמרת שקרה עם ריינס גרם לזה שהוא כל כך מיוחד עכשיו, אם לא הבנת. הוא קיבל את מה שסינה קודמו לא קיבל וזה היל טרן.
זה שוב חוזר לתיאוריה. הכל בתיאוריה. "תן לקווין אוונס את היחס שנתת לרומן ריינס ותראה מה תקבל, הוא יהיה מפלצת במיין איבנט." - תיאוריה. כל עוד זה לא נוסה במציאות זה בגדר תיאוריה וזה לא מבוסס על שיט. העובדה האמיתית - רומן ריינס קיבל את היחס הזה והוא כרגע מפלצת במיין איבנט. התיאוריה שלאו דווקא נכונה ולא אני ולא אתה ולא אף אחד יכולים לדעת - אם אוונס היה מקבל את היחס של ריינס הוא היה מפלצת מיין איבנט. זהו.

3: "אבל אני מניח שגם ללא ברוק לסנר - WWE היו מרוויחים מדהים, ואולי אפילו יותר טוב." - שוב תיאוריה, לא קרה במציאות ולכן לא רלוונטי.
לא טענתי שברוק הוא הסיבה לכל הדילים אלא זה שלסנר הוא כוכב מאוד ואיך שלא תנסה לכופף את זה אנשים תמיד ישלמו כסף כדי לראות אותו.
ואנחנו לא במבוא לכלכלה עכשיו וזה לא באמת מעניין אותי מה זה diff-diff. יש סיבה למה מגה-תאגיד ציבורי גלובלי בוחר לשלם לו מיליוני שקלים בשנה. השיקול הראשון הוא כלכלי. אז לא לקשקש יותר מידי.

4: תמנה את כולם. אחד-אחד.

5: ברור לי שזו טענה שסתם הוספת כי שזה יראה כאילו יש לך יותר קייס ושזה יעני דבר ציני שדי קל להגיד וזה גם תגובה מארקית כלפי AEW אז בכלל זה רווח, אבל מה הקשר...??? לקחת את הטענה של בוקינג 50-50 בWWE ובAEW לא עובד והשלכת את על AEW זה חרא והפורמט שלהם לא עובד... ממש ממש זול ומאכזב. בנוסף אגב, במשך שנים באינטרנט לפני שקמה AEW הקדישו ערוצים שלמים ופודקסטים ופורומים לחרבון קולקטיבי על WWE ועדיין כולם המשיכו לעקוב באובסיביות כי לא הייתה פאקינג ברירה. היום אני עוקב אחרי WWE וAEW כי אין פאקינג ברירה. זה שלשתי החברות יש בעיות ואני מצביע עליהם זה לא אומר שהם חרא והפורמט שלהם לא עובד.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
03-24-2022, 03:22 PM
(03-24-2022, 02:46 PM)SwitchBlade כתב:  קזוצ'יקה אוקדה.
הוא 99% מהפעמים ינצח אותך בהחלטיות, אבל בכל הפעמים האלה הוא יעלה את הערך שלך ולא יגחיך אותך.

"זה לא יכול להיות אחרת"
"בוקינג בתיאוריה לא באמת עובד"

מה שאתה מתאר, בתור משהו שלא יכול לעבוד, ליטרלי עבד בעבר. 
זה לא חד-קרן, זה קזוצ'יקה אוקדה. 

כן עבד.. ביפן. אתה מבין שזה שוק שונה נכון?
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
03-24-2022, 03:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-24-2022, 03:34 PM על ידי Roger.)
(03-24-2022, 03:08 PM)master of doom כתב:  תשמע אני פשוט לא מצליח להבין על מה אתה מדבר. תראה את לסנר בקרבות נגד צוציקים כמו סטיילס ובריאן, שני מתאבקים שביחד אין להם חצי מהמסה שלו. זה לא שאי אפשר, פשוט הדבר הנוח זה לתת למישהו אחד לפרק לשאר החבר'ה את הצורה כדי להאדיר אותו. בגלל שאני כבר מכיר את הביזנס ויודע מי זה לסנר אין לזה שום השפעה עליי, וחוץ מזה שזה גרם לרולינס וסטיילס להרגיש כמו ליצנים זה לא שינה כלום.

בוקינג נכון זה לא רק תיאוריה. אם אתה תעלה משהו שיגרום לי להרגיש מובך מזה שאני צופה במוצר, אני לא אוהב את זה. והבוקינג שלסנר מקבל מאז החזרה שלו מגוחך נקודה.

נו אז לשניהם ביחד את חצי מהמסה שלו.. אז.. נעשה את הקרב תחרותי מידי?? זה יהיה אמין או מגוחך? כשאני למשל רואה קרבות של אומגה בתור אלוף העולם נגד מאונן מספר 5 מארק אורדר וזה תחרותי כאילו זה מקסימום מיין איבנט ברסלמניה זה דבר מגוחך משעמם וצפוי. לא שחס וחלילה סטיילס ודניאל בריאן הם ברמה כזאת, אבל צריכה להיות איזה רמת אמינות מסוימת.

בוקינג נכון זה לחלוטין רק בתיאוריה. התלונה העיקרית של כולם במשך שנים כלפי הבוקינג של הWWE זה שהם דורסים מתאבקים צעירים ולא נותנים לאף אחד להתקדם ולצאת אובר, אבל ברגע שמקדמים כאלה ואו שהמתאבק לא מספק את הסחורה או שהוא אחר כך מפסיד כי זה יכול לפגוע במישהו אחר שצריך להגן על הבוקינג שלו, אז שוב מתלוננים. לכן בוקינג נכון קיים רק כלפי אינדיבידואל ולא כלפי כלל החברה. אם הבוקינג שלך יהיה נכון כלפי מישהו אחד הוא כנראה יהיה רע כלפי מישהו אחר.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
03-24-2022, 03:45 PM
(03-24-2022, 03:20 PM)Roger כתב:  אוקיי, אז בוא תגיד לי איך אתה מגדיר טאלנט. תן לי את כל הקריטריונים כולל דוגמאות והשוואות מסוימות של טאלנטים יותר ופחות טובים.

אם יהיה זמן אני אחפש אבל לא סתם אמרתי שראיתי 80% שאמרת משהו ממש מארקי עם קהל של AEW וWWE. אני לא סתם אומר תאמין לי.

אתה יכול להמשיך עם ה80% רק אם אתה רוצה איזושהו קירוב למציאות אז תוסיף דלתא של בערך 90%.

לגבי הטענות
1: אתה יודע מן הסתם לכוכב הראשי הכי גדול יהיה יותר סיי ויותר מילה ממתאבקים זוטרים. זה שהוא אמר שיש לו שליטה על הדמות לא אומר ש400 הכותבים של WWE ווינס בעצמו עוברים על כל מה שהוא רוצה לעשות ואם משהו לא מוצא ביניהם הם חותכים אותו. למה אתה עוד פעם מציע לי איך לסתור אותך? למה שאני אגיד שריינס סבל מאפליה בWWE וכדי לסתור אותה אגיד קיצון מוחלט ששנינו יודעים שהוא מופרך? אני לעולם לא אמרתי שהוא סבל מאפליה ולעולם לא אחשוב גם ככה. כן אמרתי שזה קשקוש להגיד את מה שאמרת על שליטה מוחלטת (כדאי שתדע, דבר מוחלט ודבר יחסי כמו שאתה טוען עכשיו אחרי שאמרת מוחלט הם דברים שונים בהגדרה ובמהות). בנוסף, הוא לא בוחר עם מי לעבוד ואין לא שליטה על הזמן מסך שלו.

2: שמע אני לא יודע אם בכלל מה אתה רואה אבל ריינס הוא הפרומו אולי בין הטובים בביזנס כרגע וזה דיי קונצנזוס. בזירה הוא אדיר וזה מחזיר אותי לשאלה של מה זה בשבילך מתאבק טוב בזירה? כל מה שאמרת שקרה עם ריינס גרם לזה שהוא כל כך מיוחד עכשיו, אם לא הבנת. הוא קיבל את מה שסינה קודמו לא קיבל וזה היל טרן.
זה שוב חוזר לתיאוריה. הכל בתיאוריה. "תן לקווין אוונס את היחס שנתת לרומן ריינס ותראה מה תקבל, הוא יהיה מפלצת במיין איבנט." - תיאוריה. כל עוד זה לא נוסה במציאות זה בגדר תיאוריה וזה לא מבוסס על שיט. העובדה האמיתית - רומן ריינס קיבל את היחס הזה והוא כרגע מפלצת במיין איבנט. התיאוריה שלאו דווקא נכונה ולא אני ולא אתה ולא אף אחד יכולים לדעת - אם אוונס היה מקבל את היחס של ריינס הוא היה מפלצת מיין איבנט. זהו.

3: "אבל אני מניח שגם ללא ברוק לסנר - WWE היו מרוויחים מדהים, ואולי אפילו יותר טוב." - שוב תיאוריה, לא קרה במציאות ולכן לא רלוונטי.
לא טענתי שברוק הוא הסיבה לכל הדילים אלא זה שלסנר הוא כוכב מאוד ואיך שלא תנסה לכופף את זה אנשים תמיד ישלמו כסף כדי לראות אותו.
ואנחנו לא במבוא לכלכלה עכשיו וזה לא באמת מעניין אותי מה זה diff-diff. יש סיבה למה מגה-תאגיד ציבורי גלובלי בוחר לשלם לו מיליוני שקלים בשנה. השיקול הראשון הוא כלכלי. אז לא לקשקש יותר מידי.

4: תמנה את כולם. אחד-אחד.

5: ברור לי שזו טענה שסתם הוספת כי שזה יראה כאילו יש לך יותר קייס ושזה יעני דבר ציני שדי קל להגיד וזה גם תגובה מארקית כלפי AEW אז בכלל זה רווח, אבל מה הקשר...??? לקחת את הטענה של בוקינג 50-50 בWWE ובAEW לא עובד והשלכת את על AEW זה חרא והפורמט שלהם לא עובד... ממש ממש זול ומאכזב. בנוסף אגב, במשך שנים באינטרנט לפני שקמה AEW הקדישו ערוצים שלמים ופודקסטים ופורומים לחרבון קולקטיבי על WWE ועדיין כולם המשיכו לעקוב באובסיביות כי לא הייתה פאקינג ברירה. היום אני עוקב אחרי WWE וAEW כי אין פאקינג ברירה. זה שלשתי החברות יש בעיות ואני מצביע עליהם זה לא אומר שהם חרא והפורמט שלהם לא עובד.

"אני לא סתם אומר תאמין לי", 
אתה פה אומר לי "תמנה לי טאלנט שלסנר קבר אחד-אחד", אז יאללה יחס גורר יחס - תביא לי תתגובה. לא מאמין לך.

"קירוב למציאות תוסיף דלתא של 90%", סליחה אחי באמת.. אני לא מבין למה אתה מתכוון. דלתא של 90% ביחס למה? דבר איתי בסטיות תקן. רוצה להתקטנן על אחוזים? אני game אחי, בכיף. זה כל כך לא הפואנטה.

1. אז אתה מסכים איתי. מעולה. 
אגב שליטה מוחלטת בהקשר של ריינס ממש לא מתייחס ל'מוחלט' כפי שאתה מתאר, אתה שוב מתקטנן על המילים הקטנות ובוחר להתעלם מהמהות. ריינס קיבל יחס מדהים, יש לו יותר שליטה על הדמות שלו מכל מתאבק אחר בWWE חוץ מלסנר בעשור האחרון, ואתה אשכרה מסכים עם זה, לא מבין למה להמשיך לשבת על העץ ולא לרדת. אני צודק, אתה טועה, יאללה בוא נמשיך מכאן. להוכיח שריינס לא קיבל יחס מועדף בצורה קיצונית אתה לא תצליח.

2. אני מחפש את הקונצנזוס ולא מצליח למצוא.
ריינס הפרומו הכי טוב בביזנס? ריינס?
אוונס, רולינס, אדג', היימן, אפילו סאמי זיין, אפילו בקי לינץ'.. הם פרומו יותר טוב מריינס. אם כבר זה קונצנזוס שריינס הוא מאוד מוגבל על המיק', ג'ון סינה מסכים איתי. וגם כולם. עוד עץ ששווה לרדת ממנו.
בנוגע לחלק השני על תיאוריה - כאילו.. אני חד משמעית מבסס את זה על המציאות, כן? אני לא סתם בחרתי בקווין אוונס. בחרתי באוונס בתור דוגמה כי במציאות הוא הרבה-הרבה יותר טוב מריינס. הוא, ממש כרגע, סוחב לבד את היריבות מול אוסטין והוא אשכרה מצליח, לבד. זו לא תיאוריה אפילו. אם הייתי אומר לך - קח את כרמלו הייז והוא יהיה יותר טוב מרומן ריינס - זו הייתה תיאוריה. ואולי זה נכון, אגב.
ריינס הוא מתאבק זירה טוב, אבל, שוב.. יש כל כך הרבה טובים ממנו בWWE. פיט דאן (בוץ'), שוב רולינס, ריקושט, סטיילס, וולטר, צ'אמפה, אפילו זיגלר.. הוא אפילו לא המתאבק הטוב ביותר בלסנר/ריינס.. 

3. השיקול הוא לא כלכלי, השיקול הוא עצלני.
WWE זו חברה ריכוזית, אין כוח יצירתי לקריאטיב, בהתאם - ברוק לסנר זה טאלנט שמתאים מאוד לWWE בתור ארגון משותק מבחינה עלילתית. ברוק לסנר מנצח תמיד, ברוק לסנר שובר את החוקים, לא צריך אפילו לחשוב מעבר. 
על החוזה של לסנר כמות דו-ספרתית של מתאבקים יכולים לשבת. אין לו הצדקה כלכלית בתוך WWE ב2022. 

4. אני לא לוקח ממך פקודות.
ואני אפילו לא צריך לעבוד קשה - אני פשוט מפנה אותך לEC 2022. צפייה מהנה. 

5. אני לא זה שהכניס טענות קש ואד-הומינם על AEW לדיון, זה אתה. אתה קראת לי מארק, החזרתי לך באותו מטבע.  

(03-24-2022, 03:22 PM)Roger כתב:  כן עבד.. ביפן. אתה מבין שזה שוק שונה נכון?

קול. 
אז קני אומגה. 
אבל קני אומגה, לדעתך, הוא אידיוט שנותן יותר מידי מעצמו לטאלנט צעיר, לא? 

יש לי דוגמאות נוספות, אבל אני מבין שמי שלא רוצה לרדת מהעץ - לא ירד מהעץ. 
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
03-24-2022, 04:31 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-24-2022, 04:35 PM על ידי Roger.)
(03-24-2022, 03:45 PM)SwitchBlade כתב:  "אני לא סתם אומר תאמין לי", 
אתה פה אומר לי "תמנה לי טאלנט שלסנר קבר אחד-אחד", אז יאללה יחס גורר יחס - תביא לי תתגובה. לא מאמין לך.

"קירוב למציאות תוסיף דלתא של 90%", סליחה אחי באמת.. אני לא מבין למה אתה מתכוון. דלתא של 90% ביחס למה? דבר איתי בסטיות תקן. רוצה להתקטנן על אחוזים? אני game אחי, בכיף. זה כל כך לא הפואנטה.

1. אז אתה מסכים איתי. מעולה. 
אגב שליטה מוחלטת בהקשר של ריינס ממש לא מתייחס ל'מוחלט' כפי שאתה מתאר, אתה שוב מתקטנן על המילים הקטנות ובוחר להתעלם מהמהות. ריינס קיבל יחס מדהים, יש לו יותר שליטה על הדמות שלו מכל מתאבק אחר בWWE חוץ מלסנר בעשור האחרון, ואתה אשכרה מסכים עם זה, לא מבין למה להמשיך לשבת על העץ ולא לרדת. אני צודק, אתה טועה, יאללה בוא נמשיך מכאן. להוכיח שריינס לא קיבל יחס מועדף בצורה קיצונית אתה לא תצליח.

2. אני מחפש את הקונצנזוס ולא מצליח למצוא.
ריינס הפרומו הכי טוב בביזנס? ריינס?
אוונס, רולינס, אדג', היימן, אפילו סאמי זיין, אפילו בקי לינץ'.. הם פרומו יותר טוב מריינס. אם כבר זה קונצנזוס שריינס הוא מאוד מוגבל על המיק', ג'ון סינה מסכים איתי. וגם כולם. עוד עץ ששווה לרדת ממנו.
בנוגע לחלק השני על תיאוריה - כאילו.. אני חד משמעית מבסס את זה על המציאות, כן? אני לא סתם בחרתי בקווין אוונס. בחרתי באוונס בתור דוגמה כי במציאות הוא הרבה-הרבה יותר טוב מריינס. הוא, ממש כרגע, סוחב לבד את היריבות מול אוסטין והוא אשכרה מצליח, לבד. זו לא תיאוריה אפילו. אם הייתי אומר לך - קח את כרמלו הייז והוא יהיה יותר טוב מרומן ריינס - זו הייתה תיאוריה. ואולי זה נכון, אגב.
ריינס הוא מתאבק זירה טוב, אבל, שוב.. יש כל כך הרבה טובים ממנו בWWE. פיט דאן (בוץ'), שוב רולינס, ריקושט, סטיילס, וולטר, צ'אמפה, אפילו זיגלר.. הוא אפילו לא המתאבק הטוב ביותר בלסנר/ריינס.. 

3. השיקול הוא לא כלכלי, השיקול הוא עצלני.
WWE זו חברה ריכוזית, אין כוח יצירתי לקריאטיב, בהתאם - ברוק לסנר זה טאלנט שמתאים מאוד לWWE בתור ארגון משותק מבחינה עלילתית. ברוק לסנר מנצח תמיד, ברוק לסנר שובר את החוקים, לא צריך אפילו לחשוב מעבר. 
על החוזה של לסנר כמות דו-ספרתית של מתאבקים יכולים לשבת. אין לו הצדקה כלכלית בתוך WWE ב2022. 

4. אני לא לוקח ממך פקודות.
ואני אפילו לא צריך לעבוד קשה - אני פשוט מפנה אותך לEC 2022. צפייה מהנה. 

5. אני לא זה שהכניס טענות קש ואד-הומינם על AEW לדיון, זה אתה. אתה קראת לי מארק, החזרתי לך באותו מטבע.  

קול. 
אז קני אומגה. 
אבל קני אומגה, לדעתך, הוא אידיוט שנותן יותר מידי מעצמו לטאלנט צעיר, לא? 

יש לי דוגמאות נוספות, אבל אני מבין שמי שלא רוצה לרדת מהעץ - לא ירד מהעץ. 

תקרא הכל ואל תצטט מה שאתה בוחר כי זה נוח כמו שאתה תמיד עושה. אני אמרתי שאני אחפש כשיהיה זמן כי אין לי כוח ואני זוכר את זה בוודאות. כרגע אין לי כוח או חשק לסרוק את הכל. אני לא מבין אבל למה אם אתה צודק שאני רואה שזה דבר שמאוד מאוד חשוב לך, למה אתה לא תמנה את המתאבקים. אתה צודק הרי. תוכיח לי בעובדות לא בניסיונות להתחבא מאחורי דברים אחרים.

הנה אני אצעק את זה עכשיו בשבילך: "הוא עשה קורסים בסטטיסטיקהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", נחמד יותר עכשיו? עזוב דלתא, אתה יכול להגיד ש80% ככה וככה ו90% שאני טועה.

1. כן אתה עכשיו אומר שההקשר לא היה על שליטה מוחלטת כי אתה מבין שטעית ושהמצאת למעשה את הטענה שהוא בוחר עם מי לעבוד ושיש לו שליטה על הזמן מסך שלו. ברור. קל. פעם שלישית אתה ממליץ לי איך לסתור אותך ועדיין לא מבין שזו לא הפואנטה בכלל כי כשאתה כתבת שליטה מוחלטת ושהוא בוחר עם מי לעבוד ומקבל כמה זמן מסך שהוא מחליט ושאני אומר לך שזה לא נכון אתה עדיין מנסה בכוח לצאת צודק. אז לא אתה לא צודק, כי לא הוכחת שאתה צודק ואמרת סתם דברים שאתה יכול לקרוא להם לא מהותיים אבל כשקוראים את מה שכתבת מקבלים את הרושם שלריינס יש ששליטה בWWE כמו השליטה של קים בצפון קוריאה.

2. הקונצנזוס נמצא. בכל מקום משבחים אותו, מתאבקים, אגדות, מעריצים, כולם. השיח עליו באינטרנט הוא ממש חיובי. תבדוק, זה בכל מקום. זה נחמד שג'ון סינה מסכים איתך (בקייפייב הוא מסכים איתך) אבל בפעם האחרונה שהם היו במיקרופון ביחד ריינס לא נפל מסינה.
מה שנתת לא מבוסס על המציאות, מהסיבה הפשוטה שאוונס לא קיבל לעולם את היחס שריינס קיבל. אפשר עד שנה הבא להגיד כמה אוונס תותח ואדיר וכמה הוא סוחב כרגע הכל. כל עוד הניסוי של לתת את היחס שריינס קיבל לקווין אוונס התבצע, אנחנו לעולם לא נדע מה היה יכול לקרות מזה. נקודה. חבל על הויכוח.

3. האם אותם מתאבקים שיכולים לשבת על הכסף של לסנר יהיו אטרקציה מספיק גדולה כמוהו? האם תוכל לבנות מהמתאבקים האלה משהו שדומה למגה-אתלט חוצה ענפי ספורט כמו ברוק לסנר שלקח לו 10 שנים בערך להגיע למעמד שלו? האם במחיר של לקלוט מתאבקים צעירים ולהתחיל עכשיו לפתח אותם שברור שחלק גדול מאוד מהם (במיוחד אם מדובר בWWE) ייפלו על הקרשים ואולי אם יהיה נס אחד או שתיים מהם יהיו חצי אובר ממה שלסנר עכשיו? שוב אני אשאל גם, באמת אתה חושב שאין שיקול כלכלי לחוזה טאלנט הכי גדול של תאגיד ציבורי גדול שכזה? נטו בגלל שאין להם כוח לכתוב? קצת FAR OFF..

4. קל מידי, צפוי מידי, משעמם מידי.

5. אני כולה אמרתי על AEW שלפעמים הבוקינג שם 50-50 ואף אחד לא בהכרח יוצא אובר ובגלל זה דארק-אורדר עדיין במיין איבנט. באמת זה כזה מעליב? למה לקחת את זה כל כך אישי?? ג'יזס..

"אבל קני אומגה, לדעתך, הוא אידיוט שנותן יותר מידי מעצמו לטאלנט צעיר, לא?" - כן. לחולטין.
לראות קרב של חצי שעה כאשר הוא אלוף עולם ומעמיד פנים שהוא עוד שניה מפסיד למאונן מספר 5 מדארק אורדר שמעריצים לא מכירים את השם שלו אפילו זה לא מוציא אותו אובר אלא רק גורם לי לראות קרב ארוך, משעמם, צפוי ושחושף את הירוק של אותו "טאלנט" צעיר. תראה איפה הוא עכשיו. אל תביא לי את דנטה מרטין כדוגמא תעשה לי טובה - הוא לא הבעיר את העולם ועד שהוא יפתח יכולת משחק או שיבין שהוא לא נמצא בטרמפולינה או שילמד לתת בוקס שלא נראה כמו מימים על AEW מ2019 הוא אולי יתפוס קצת מומנטום.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,752
אשכולות: 19
Likes Given: 1,271
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-24-2022, 04:39 PM
(03-24-2022, 03:29 PM)Roger כתב:  נו אז לשניהם ביחד את חצי מהמסה שלו.. אז.. נעשה את הקרב תחרותי מידי?? זה יהיה אמין או מגוחך? כשאני למשל רואה קרבות של אומגה בתור אלוף העולם נגד מאונן מספר 5 מארק אורדר וזה תחרותי כאילו זה מקסימום מיין איבנט ברסלמניה זה דבר מגוחך משעמם וצפוי. לא שחס וחלילה סטיילס ודניאל בריאן הם ברמה כזאת, אבל צריכה להיות איזה רמת אמינות מסוימת.

בוקינג נכון זה לחלוטין רק בתיאוריה. התלונה העיקרית של כולם במשך שנים כלפי הבוקינג של הWWE זה שהם דורסים מתאבקים צעירים ולא נותנים לאף אחד להתקדם ולצאת אובר, אבל ברגע שמקדמים כאלה ואו שהמתאבק לא מספק את הסחורה או שהוא אחר כך מפסיד כי זה יכול לפגוע במישהו אחר שצריך להגן על הבוקינג שלו, אז שוב מתלוננים. לכן בוקינג נכון קיים רק כלפי אינדיבידואל ולא כלפי כלל החברה. אם הבוקינג שלך יהיה נכון כלפי מישהו אחד הוא כנראה יהיה רע כלפי מישהו אחר.

מה זה תחרותי מדי? רולינס הצמיד את לסנר פעמיים ועדיין הם נתנו ללסנר לנקנק אותו כמו ליצן, למה אתה מתכוון בכלל? אותו דבר לגבי סטיילס. איזה אמינות יש להם כשהם מובסים בצורה כזאת? התשובה היא שיש דרג ויש זרג, למה שיהיה לי אכפת ממתאבק ליגה ג' בקייפייב כמו סטיילס כשיש אחד כמו לסנר שפירק לו את הצורה? זה מה שיצא להם כאן. נגד סטיילס ובריאן שניהם הפסידו ושניהם יצאו גדולים נגדו בלי לפגוע לו בערך, אתה פשוט טועה פה חד משמעית.

לגבי הפסקה השנייה אני ממש לא מסכים כי אפשר להוציא מתאבק אובר גם בעזרת הפסד. גרייסון וולר לדוגמה, אני הייתי הראשון שחירבן על זה שהוא קיבל ספוט עם סטיילס בטענה שהוא לא מוכן עדיין. בסופו של דבר הם נתנו אחלה קרב, סטיילס ה-וטרן ניצח, בדיעבד טעיתי וזה היה רעיון נכון כי הם חשפו את וולר לקהל בעזרת קרב טוב שהוא הפסיד בו. כרגע הוא קצת איבד מהספוט שלו בגלל הבוקינג שהוא קיבל אחרי סטיילס, אבל לפני 3 חודשים זה היה נראה מעולה למרות שוולר הפסיד בקרב ולא יצא אובר לדעתי באף סגמנט של השניים, ואפילו על המיק זכור לי שסטיילס קבר אותו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
03-24-2022, 05:29 PM
(03-24-2022, 04:31 PM)Roger כתב:  תקרא הכל ואל תצטט מה שאתה בוחר כי זה נוח כמו שאתה תמיד עושה. אני אמרתי שאני אחפש כשיהיה זמן כי אין לי כוח ואני זוכר את זה בוודאות. כרגע אין לי כוח או חשק לסרוק את הכל. אני לא מבין אבל למה אם אתה צודק שאני רואה שזה דבר שמאוד מאוד חשוב לך, למה אתה לא תמנה את המתאבקים. אתה צודק הרי. תוכיח לי בעובדות לא בניסיונות להתחבא מאחורי דברים אחרים.

הנה אני אצעק את זה עכשיו בשבילך: "הוא עשה קורסים בסטטיסטיקהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", נחמד יותר עכשיו? עזוב דלתא, אתה יכול להגיד ש80% ככה וככה ו90% שאני טועה.

1. כן אתה עכשיו אומר שההקשר לא היה על שליטה מוחלטת כי אתה מבין שטעית ושהמצאת למעשה את הטענה שהוא בוחר עם מי לעבוד ושיש לו שליטה על הזמן מסך שלו. ברור. קל. פעם שלישית אתה ממליץ לי איך לסתור אותך ועדיין לא מבין שזו לא הפואנטה בכלל כי כשאתה כתבת שליטה מוחלטת ושהוא בוחר עם מי לעבוד ומקבל כמה זמן מסך שהוא מחליט ושאני אומר לך שזה לא נכון אתה עדיין מנסה בכוח לצאת צודק. אז לא אתה לא צודק, כי לא הוכחת שאתה צודק ואמרת סתם דברים שאתה יכול לקרוא להם לא מהותיים אבל כשקוראים את מה שכתבת מקבלים את הרושם שלריינס יש ששליטה בWWE כמו השליטה של קים בצפון קוריאה.

2. הקונצנזוס נמצא. בכל מקום משבחים אותו, מתאבקים, אגדות, מעריצים, כולם. השיח עליו באינטרנט הוא ממש חיובי. תבדוק, זה בכל מקום. זה נחמד שג'ון סינה מסכים איתך (בקייפייב הוא מסכים איתך) אבל בפעם האחרונה שהם היו במיקרופון ביחד ריינס לא נפל מסינה.
מה שנתת לא מבוסס על המציאות, מהסיבה הפשוטה שאוונס לא קיבל לעולם את היחס שריינס קיבל. אפשר עד שנה הבא להגיד כמה אוונס תותח ואדיר וכמה הוא סוחב כרגע הכל. כל עוד הניסוי של לתת את היחס שריינס קיבל לקווין אוונס התבצע, אנחנו לעולם לא נדע מה היה יכול לקרות מזה. נקודה. חבל על הויכוח.

3. האם אותם מתאבקים שיכולים לשבת על הכסף של לסנר יהיו אטרקציה מספיק גדולה כמוהו? האם תוכל לבנות מהמתאבקים האלה משהו שדומה למגה-אתלט חוצה ענפי ספורט כמו ברוק לסנר שלקח לו 10 שנים בערך להגיע למעמד שלו? האם במחיר של לקלוט מתאבקים צעירים ולהתחיל עכשיו לפתח אותם שברור שחלק גדול מאוד מהם (במיוחד אם מדובר בWWE) ייפלו על הקרשים ואולי אם יהיה נס אחד או שתיים מהם יהיו חצי אובר ממה שלסנר עכשיו? שוב אני אשאל גם, באמת אתה חושב שאין שיקול כלכלי לחוזה טאלנט הכי גדול של תאגיד ציבורי גדול שכזה? נטו בגלל שאין להם כוח לכתוב? קצת FAR OFF..

4. קל מידי, צפוי מידי, משעמם מידי.

5. אני כולה אמרתי על AEW שלפעמים הבוקינג שם 50-50 ואף אחד לא בהכרח יוצא אובר ובגלל זה דארק-אורדר עדיין במיין איבנט. באמת זה כזה מעליב? למה לקחת את זה כל כך אישי?? ג'יזס..

"אבל קני אומגה, לדעתך, הוא אידיוט שנותן יותר מידי מעצמו לטאלנט צעיר, לא?" - כן. לחולטין.
לראות קרב של חצי שעה כאשר הוא אלוף עולם ומעמיד פנים שהוא עוד שניה מפסיד למאונן מספר 5 מדארק אורדר שמעריצים לא מכירים את השם שלו אפילו זה לא מוציא אותו אובר אלא רק גורם לי לראות קרב ארוך, משעמם, צפוי ושחושף את הירוק של אותו "טאלנט" צעיר. תראה איפה הוא עכשיו. אל תביא לי את דנטה מרטין כדוגמא תעשה לי טובה - הוא לא הבעיר את העולם ועד שהוא יפתח יכולת משחק או שיבין שהוא לא נמצא בטרמפולינה או שילמד לתת בוקס שלא נראה כמו מימים על AEW מ2019 הוא אולי יתפוס קצת מומנטום.

אבל אתה נכנסת בי על ה80%, ואתה זה שדיבר על דלתא של 90%. 
כאילו.. אתה נלחם בעצמך פה, הדיון על ה80% זה דיון שאתה יצרת והתעקשת עליו.

לא יודע, אני לא מתחבא מאחורי כלום.
לא דיברת על EC בכלל, שזו דוגמה מאוד מאוד קלה. אם אתה רוצה לגרום לי לעבוד קצת ולתת לך שמות, בוא תסביר לי כיצד EC מתקבל בעיניך. זו דוגמה קלה, רלוונטית, שאני עומד מאחוריה, בוא תתייחס. רוצה ללכת יותר אחורה? רוצה רויאל ראמבל? בוא תתן את דעתך גם על זה, תסביר לי למה לסנר לא קבר טאלנט באף אחד מהקרבות האלה. הכי קל שיש, בהצלחה. 

1. אבל זה ממש ממש קל. נו..
הנה אביא לך מקורות בהצלחה ושיהיה לך בכיף:

https://wrestling-edge.com/roman-reigns-creative-control-in-wwe-revealed/

https://twitter.com/steve_carrier/status/1350170234397859845?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1350170​234397859845%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-3137536853720644539.ampproject.net%2F2203101844000%2Fframe.html

ציטוט:Here’s the thing, the only reason that happened was because Roman is in on his own terms. Like the part of his comeback was to have Paul Heyman, a part of his comeback to work with who he wanted to work with, which is why you saw the Uso situation and why we were heading to Daniel Bryan vs. Roman Reigns and why we saw Kevin Owens elevated as well to why we are seeing the push of Cesaro. Roman Reigns works with whoever Roman Reigns wants to work with.

ריינס אמר בעצמו מספר פעמים שיש לו שליטה על הדמות שלו, אני לא מבין על מה ההתעקשות.

2. "הקונצנזוס נמצא", איפה?
אני לא מסכים איתך, אין תמימות דעים. אתה מסרב לקבל מציאות מסוימת ואז פשוט מוציא מאיפשהו עובדות בלי מאמץ, סטנדרטים כפולים ומכופלים. תביא לי הוכחות לקונצנזוס. 
סינה/ריינס ב2021 - ריינס הודה בזה שהוא לא רוצה להיכנס למקום הזה שוב עם סינה, הוא נמצא לסיסמאות וברח. כולנו ראינו את זה, את תמימות הדעים שאתה טוען שקיימת על ריינס, לעומת זאת, אף אחד לא ראה. 

"אנחנו לעולם לא נדע מה יקרה", בסדר הבנתי לאן אתה הולך עם זה אז אין דיונים תיאורתיים ואין diff-diff אבל אתה כן מרגיש בנוח לומר שלסנר מוצדק כלכלית, ביחס לאיזו אלטרנטיבה בדיוק? 

3. בכל משפטי השאלה שאתה שם פה יש טענה מסוימת. אתה טוען (בתיאוריה..) שאם נביא 10 מתאבקים על חשבונו - אף אחד מהם לא יגיע לרמה שלו. אחלה, אני טוען שכן. אגב, הוא אולי מכניס יותר מתאבקי פיתוח בתוך החוזה הענק שלו, אני מוכן להמר על בראנד שלם של מתאבקים מאשר על לסנר אחד, ואני אפילו לא מוסיף על זה את המחיר שהוא לוקח בקרבות שהוא מנצח, אליפויות שהוא מחזיק (על חשבון אחרים) ועוד. 

4. אני לא צריך להיות חדשני כדי להיות צודק. 

5. לא אכפת לי מהתגובה שלך על 50-50.. אתה ניסית לעשות ממני איש קש, אז החזרתי לך באותו המטבע, לא כזה קשה. 

לפי מה שאתה כותב על אומגה אני מבין שזה לא ילך לשום מקום, בהצלחה. מוזמן להביא לי הוכחות לטענות שלך. 
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
03-24-2022, 05:46 PM
אני חושב שלא צריך להשוות את WWE לAEW או NJPW בשביל להמחיש את המצב הבעייתי. אפשר פשוט להשוות אותם לעצמם.

יש לנו קארד של רסלמניה שבנוי על הגב של קרבות סלבס, שהדראו הגדול שלו זה שאולי קודי רודס (מתאבק שנבנה בארגון אחר) ואולי סטיב אוסטין (מתאבק עבר שפרש לפני 19 שנה) יופיעו ויעשו משהו. קארד שמרגיש כאילו רובו תוכנן והודבק בסלוטייפ בחודש האחרון.
זה לא היה ככה פעם.
בעבר הייתה לך תנועה ברורה מלמטה במעלה הקארד. ג'ון סינה זכה באליפות ארה"ב במניה 20 ובמניה 21 הוא זכה באליפות עולם. אין את זה עכשיו. הרוסטר סטטי. הדוגמא הכי טובה היא ביג אי שהיה אלוף IC כשכריסטיאן פרש בתור הN1C ב2013 וגם כשהוא חזר ב2021.
חלק מאוד גדול מהסטטיות הסאת נובעת מהסטטיות במאין אבנט שנובעת מריינס ולסנר.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (8): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 8 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 04:25 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר