Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 93 94 95 96 97 ... 130 הבא »

דירוג | 30 הקרבות הכי גדולים בתולדות רסלמניה

עמודים (13): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 13 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
דירוג | 30 הקרבות הכי גדולים בתולדות רסלמניה
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-07-2022, 09:47 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-27-2022, 05:52 PM על ידי Shalev_the rock.)
מקום 26: דה רוק נגד ג'ון סינה
רסלמניה: 28

על הקרב: שנה. שנה שלמה שהם בנו את הקרב הזה. הם הקריבו 3 מיין איוונטים בשביל המאצ' אפ הזה והאמת? בצדק. זה דה רוק, אחד מהכוכבים הכי גדולים של האטטיוד, פצצת כריזמה וכוכב קולנוע שעושה להיט אחרי להיט אחרי להיט. זה ג'ון סינה. ה-פנים של ה-WWE ב-ה הידיעה. יש כל כך הרבה קרבות שהם חלום שלא התגשמו, סטינג-טייקר, אוסטין-הוגאן, ברט הארט-בריאן, זה קרב חלומות שהתגשם. והיה הייפ, למעשה, זה האירוע הכי מכניס בהיסטוריה של ה-WWE. הם הביאו אומני מיינסטרים, נתנו לקרב הזה כמעט שעה בסך הכל, לא סתם זה נקרא "Once in a Lifetime" הם אמרו. אז אמרו. עם כל כך הרבה ציפיות, עם כל כך הרבה הייפ, הקרב הזה לא היה יכול לקיים מה שהבטיחו לנו. אין לדעתי טעם אפילו לדבר על הבנייה, רוק הרס לסינה את הקרב נגד מיז ויום אחרי זה הם קבעו להיפגש עוד שנה. קיבלנו הרבה (מאוד) סגמנטים, הרבה ירידות אישיות, כמה פרומואים ממש טובים וכמה פרומואים שהרגישו כמו מריחה לא נעימה. בזירה, קיבלנו קרב של 30:35 דקות עם דינמיקה מאוד מעניינת, סינה התאבק כמו היל. הכנעות, בריחה מהזירה, נסיונות לגנוב ניצחון ברול אפ, כל הסיפור. כנראה שרק נגד סופרסטאר כמו דה רוק יש להם את היושרה לעשות דבר כזה, ל-2012 זה היה חדשני מאוד. לאורך כל הקרב הקהל משתף פעולה והאמת שהקצב של הקרב הרבה יותר גבוה ממה שזכרתי. תמיד רוק בריצה השנייה שלו נראה חלש ברמה של הקרדיו אבל פה ניכר שהוא בכושר מעולה. ה-10 דקות האחרונות של הקרב ממש מעולות, הרבה קאונטרים, הרבה פחות פינשרים ממה שהזיכרון זכר, כנראה בלבול עם הקרב שלהם שנה לאחר מכן. בסוף סינה מנסה לעשות את הפיפול אלבו בזלזול ורוק קם באמצע ועושה את הרוק בוטום ולוקח את הניצחון הדי מפתיע בקרב ה"חד פעמי" הזה. הפופ אחרי ההצמדה-ה-MVP של הקרב.

למה הוא מדורג כאן: ובכן כמו בקרב הקודם-הם חירבנו עלינו. כל כמה שנים הם מחליטים לעשות מיין איוונט ואז לעשות אותו שוב שנה הבאה וזה לא קורה. אם זה ברט-מייקלס או HHH-סינה, פה WWE ממש ירקו עלינו ועשו הייפ ל-Once in a Lifetime בלי בושה בזמן שהם חושבים על שנה הבאה שנייה אחרי שהם קיבלו את הביי-רייט של האירוע הזה. מבחינת בנייה, הייפ, קהל, סטארפאוור, זה קרב של טופ 10, לא פחות מזה, מי שלא מאמין שיחזור לצפות בו. מבחינת זירה? קרב טוב, ארוך מידי ללא ספק, אבל הבוקינג שלו והספוטים הגדולים כן במקום. כמעט אי אפשר במסגרת המוגבלות של סינה ורוק לצפות לקרב טוב יותר מהם באותה נקודת זמן, ולעומת הפינשר פסט שנה אחר כך ניכרת העובדה שפה הייתה הרבה מחשבה. בנוסף, הניצחון הדי מפתיע של רוק לפחות בעיניים שלי הוסיף עוד נקודות לקרב הזה.

דירוג מלצר לקרב: 3.75 כוכבים במדד מלצר על שם לידור אדיר.

רגע השיא של הקרב: סינה עושה קאונטר לקרוס באדי של רוק והופך אותו ל-AA.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
03-07-2022, 10:44 PM
פאן פאקט - עד היום לא ראיתי את רוק-סינה הראשון.

הקסם של דה רוק אף פעם לא לגמרי עבד עליי. הייתי באותה תקופה לגמרי בטים פאנק ודה רוק מבחינתי היה נמסיס שגנב מיין איבנט שלא הגיע לו, ככה שמראש הייתי בגישת אנטי כלפי הקרב הזה. כתבתי על זה בהרחבה פה: https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=759&page=2

אני זוכר שראיתי את הכניסות, את הכמה דקות הראשונות שמהן הבנתי שזה הולך להיות קרב ארוך, ואז הרצתי ישר לסיום לראות מי ניצח. דווקא את הקרב השני שלהם שנה אחר כך ראיתי במלואו וזכור לי שהוא היה די טוב. אולי באיחור של עשור הגיע הזמן להשלים את החור הזה.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
03-07-2022, 11:22 PM
(03-07-2022, 10:44 PM)RoeeHardy כתב:  פאן פאקט - עד היום לא ראיתי את רוק-סינה הראשון.

הקסם של דה רוק אף פעם לא לגמרי עבד עליי. הייתי באותה תקופה לגמרי בטים פאנק ודה רוק מבחינתי היה נמסיס שגנב מיין איבנט שלא הגיע לו, ככה שמראש הייתי בגישת אנטי כלפי הקרב הזה. כתבתי על זה בהרחבה פה: https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=759&page=2

אני זוכר שראיתי את הכניסות, את הכמה דקות הראשונות שמהן הבנתי שזה הולך להיות קרב ארוך, ואז הרצתי ישר לסיום לראות מי ניצח. דווקא את הקרב השני שלהם שנה אחר כך ראיתי במלואו וזכור לי שהוא היה די טוב. אולי באיחור של עשור הגיע הזמן להשלים את החור הזה.

1.נורא בא לי להגיב שם עכשיו ולהגן על המורשת של דה רוק ואני חייב למצוא זמן לעשות את זה, אולי מחר. אין ספק שיש היגיון בלראות את רוק כזה שמסמל תחילת את הקטע של פארט טיימרים ב-WWE. אני חושב שזאת בדיוק ההשלכה שאתם עושים גם על ברוק לסנר. כמעט התעלמות מוחלטת מהראן הראשון שלו בחברה. כשאתה כותב שהוא תמיד היה שני לאוסטין אתה שוכח שאוסטין היה פצוע כמעט שנה, שבה באופן בלעדיי רוק היה הטופ פייס בחברה, וזאת הייתה שנה טובה יותר ברייטינג וגם בזירה לדעתי. רוק הצליח גם כפייס וגם כהיל ובשניהם כפרסונה שונה. מי עוד יכול להגיד את זה? הוגאן, פלייר? מי עוד? אוסטין נכשל כהיל, סינה לא היה, האנטר כפייס זה בדיחה, רוק היה דראו גם נגד פולי וגם עם פולי, שניהם גם עשו את טריפל H כוכב אגב. יש לו תרומה אקוטית לעידן האטטיוד ובאמת עשור אחר כך הוא מותג גדול יותר מה-WWE. זה שהוא בא זה אומר שהוא מונע מאגו או שהוא מוכן לתת לתעשייה שקטנה כבר ממנו עוד, כי הוא אוהב אותה? כמה כסף הוא קיבל בחוזה שלו בחזרה? 3? 5 מיליון דולר? מה זה חצי משכורת של סרט אקשן סוג ז'. הכי חשוב, הוא הסכים להחזיר טובה לג'ון סינה. לא הוא אשם שהוא משך הכי הרבה כסף ל-WWE והם החליטו לעשות שום את אותו מיין איוונט ולקחת לפאנק את החגורה שלו. רציתי להגיב באשכול עצמו אבל ראיתי את התגובות שלך ושל גיא שטוען שהוא לא יודע אם הוא קאנון ברסלינג...נו הוא רק אחראי לסגמנט עם הכי הרבה רייטינג בהיסטוריה של העסק, ול-2\3 מיין איוונטים הכי נמכרים בהיסטוריה של רסלמניה. זה "הכל" איפה הוא ואיפה אורטון והאנטר שביחס לדה רוק התייחסו אליהם כמו גולדן בויז מהתחלה עד הסוף.

2.עד לפני האשכול הזה לא הייתי רץ להמליץ על הקרב הזה, עכשיו כן. דווקא כי באתי אליו בציפיות נמוכות, זה פשוט קרב שכל המסביב בו מטורף ושאתה בא בהבנה שזה סינה ורוק בזירה אתה מכין את עצמך בהתאם.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
03-08-2022, 02:07 AM
במניה 28 לא הייתה לי שום בעיה עם רוק.
רוק-סינה היה הקרב הכי גדול שהיה לWWE להציע. כן, זה השאיר את פאנק-ג'ריקו (שגם היה קרב מאוד מתבקש) במידקארד, אבל זה עדיף מסיטואציית מניה 18 שבה המאין אבנט לגמרי זניח, כי הוא בא אחרי רוק-הוגאן.

כל מה שקרה בשנה אחרי - זה היה מטומטם.
"השנה הרעה" של סינה, החרבון על הריין של פאנק, הרימאץ' אחרי שהם שיווקו את זה כקרב של "פעם בחיים", ההתעלמות מכל מה שקורה סביב בשביל הרימאץ' הזה.
אלה הדברים שמבחינתי הם ההקדמה למצב שבו אנחנו עכשיו עם לסנר וריינס, לא הקרב הראשון של סינה נגד רוק.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
03-08-2022, 08:54 AM
(03-07-2022, 11:22 PM)Shalev_the rock כתב:  1.נורא בא לי להגיב שם עכשיו ולהגן על המורשת של דה רוק ואני חייב למצוא זמן לעשות את זה, אולי מחר. אין ספק שיש היגיון בלראות את רוק כזה שמסמל תחילת את הקטע של פארט טיימרים ב-WWE. אני חושב שזאת בדיוק ההשלכה שאתם עושים גם על ברוק לסנר. כמעט התעלמות מוחלטת מהראן הראשון שלו בחברה. כשאתה כותב שהוא תמיד היה שני לאוסטין אתה שוכח שאוסטין היה פצוע כמעט שנה, שבה באופן בלעדיי רוק היה הטופ פייס בחברה, וזאת הייתה שנה טובה יותר ברייטינג וגם בזירה לדעתי. רוק הצליח גם כפייס וגם כהיל ובשניהם כפרסונה שונה. מי עוד יכול להגיד את זה? הוגאן, פלייר? מי עוד? אוסטין נכשל כהיל, סינה לא היה, האנטר כפייס זה בדיחה, רוק היה דראו גם נגד פולי וגם עם פולי, שניהם גם עשו את טריפל H כוכב אגב. יש לו תרומה אקוטית לעידן האטטיוד ובאמת עשור אחר כך הוא מותג גדול יותר מה-WWE. זה שהוא בא זה אומר שהוא מונע מאגו או שהוא מוכן לתת לתעשייה שקטנה כבר ממנו עוד, כי הוא אוהב אותה? כמה כסף הוא קיבל בחוזה שלו בחזרה? 3? 5 מיליון דולר? מה זה חצי משכורת של סרט אקשן סוג ז'. הכי חשוב, הוא הסכים להחזיר טובה לג'ון סינה. לא הוא אשם שהוא משך הכי הרבה כסף ל-WWE והם החליטו לעשות שום את אותו מיין איוונט ולקחת לפאנק את החגורה שלו. רציתי להגיב באשכול עצמו אבל ראיתי את התגובות שלך ושל גיא שטוען שהוא לא יודע אם הוא קאנון ברסלינג...נו הוא רק אחראי לסגמנט עם הכי הרבה רייטינג בהיסטוריה של העסק, ול-2\3 מיין איוונטים הכי נמכרים בהיסטוריה של רסלמניה. זה "הכל" איפה הוא ואיפה אורטון והאנטר שביחס לדה רוק התייחסו אליהם כמו גולדן בויז מהתחלה עד הסוף.

2.עד לפני האשכול הזה לא הייתי רץ להמליץ על הקרב הזה, עכשיו כן. דווקא כי באתי אליו בציפיות נמוכות, זה פשוט קרב שכל המסביב בו מטורף ושאתה בא בהבנה שזה סינה ורוק בזירה אתה מכין את עצמך בהתאם.

אני שם בצד את הדיון על המעמד ההיסטורי של דה רוק, אני לא חולק על הגדולה וההצלחה שלו וגם כתבתי את זה בתגובה המקורית. מעל או מתחת לאוסטין זה כבר אישיו פחות מרכזי, למרות שאני עדיין שם את אוסטין מעליו בסופו של דבר.

בגדול כמו שסלביק כתב, עיקר הטינה שלי כלפי דה רוק הגיעה בעיקר אחרי שהוא לקח מפאנק את האליפות ולא בגלל הקרב עם סינה, אבל היא כן נבנתה בהדרגה בדרך לשם, ורסלמניה 28 הייתה עוד נקודת ציון.

כשהוא חזר בתחילת 2011 שמחתי מאוד לראות אותו, המוצר היה יבש, לא היה אף שם מעניין במיוחד וסינה היה קרוב לסגור 6 שנים ברציפות של חניקת המיין איבנט. במובן הזה דה רוק שיצא נגדו היה סוג של משיח.

אנשים זוכרים את המיין איבנט של רסלמניה 27 בתור ה"גרוע ביותר אי פעם", אבל ראוי להתייחס לכל הנעלמים במשוואה כדי להבין למה הוא היה כזה. בזמן אמת הבנייה אליו לא הייתה כזאת רעה, ולמיז אפילו היה אפיל מסוים בתור אלוף אנדרדוג שכולם מזלזלים בו ורוצה להוכיח שהוא איי-ליסטר. אבל כשכל מהלך הקרב נבנה כדי שבסופו של יום דה רוק הוא זה שיקבל את הפוקוס (גם בהתחלה המחודשת של הקרב וגם בסיום), פתאום החלה לעקצץ אצלי תחושה שזה קצת לא בסדר, אבל היה נוח להתעלם באלגנטיות כי בסוף היה מדובר במיז וג'ון סינה.

השינוי האמיתי ביחס שלי אליו קרה מרגע שפאנק נכנס לתמונה, כי פאנק למעשה התחיל לענות על שני הצרכים שדה רוק סיפק עד אותו רגע. הוא גם היה מתאבק מעניין שהצטרף למיקס, גם יצא נגד סינה בדרך יתר מקורית ומתוחכמת מאשר רוק, וגם עשה את זה בהיותו מתאבק פול טיים. מהשלב הזה רוק-סינה איבד מהייחודיות שלו מבחינתי והפך ל"סתם" קרב גדול כי אלו רוק וסינה, בלי האקס פקטור הראשוני.

כשהבנתי שהם בונים לרוק-סינה 2 על חשבונו של פאנק זה היה השלב שבו המיאוס שלי ממנו הגיע לשיא. וכן, דה רוק לא אשם בבוקינג שלו, אבל זה משליך על הסמליות שלו בעיינים שלי באופן לא נשלט. 

מה שכתבתי על זה שהוא חושב רק על עצמו ולא על התעשייה מתייחס בעיקר לעשור שמאז אותו מיין איבנט כפול. הוא התקדם הלאה מרסלינג בשלב הזה, וזה בסדר גמור, אני פשוט לא מבין למה אני כצופה רסלינג צריך ב-2022 לשבת בציפייה ולהתחנן שיעשה טובה ויבוא להגיד שלום. זה כמו בפעמים שהוא קיבל פרומו שלם ברסלמניה שנה אחרי שנה בלי שום סיבה אמיתית. ההופעות שלו ברסלמניה 31 ו-32 הרגישו כמו מופע אוננות על כמה דה רוק הוא גדול ומגה סטאר הוליוודי ובבקשה תתנו לנו קצת חשיפה במיין סטרים. הן לא שירתו שום דבר מעבר לזה. האימג' הזה שלו עם להביור מדליק את השם שלו שכתוב בענק על הבמה זה ויזואל מדהים בהקשר הזה. 
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,020
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,110
03-08-2022, 05:50 PM
רוק נגד סינה היה ענק.

אני תמיד חוזר ל-15 שניות הראשונות ויש לי צמרמורת בכל פעם מחדש, אני לא זוכר כזאת אווירה לפני תחילת קרב. וכמובן הפופ בסוף בניצחון של רוק, האיצטדיון אשכרה התפוצץ. מדהים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
03-08-2022, 06:00 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-27-2022, 05:52 PM על ידי Shalev_the rock.)
מקום 25: ריקי סטימבוט נגד רנדי סאבג'
רסלמניה: 3

על הקרב: הקרב הכי ישן ברשימה והקרב היחיד מתוך 7 הרסלמניות הראשונות ואת האמת שבצדק לגמרי. לכו תראו את הקארד, את המתאבקים בכל קרב ואת הזמן שניתן להם ותגידו לי מה דעתכם, הנאה מובטחת. בכל מקרה, סטימבוט וסאבג' נפגשו לקרב הזה 6 חודשים בתוך הפיוד, שהתחיל כאשר סאבג' הכה את סטימבוט ופצע אותו ב"ברוטאליות". אני מרשה לעצמי פה להניח שלא הרבה ראו את הקרב הזה ולכן אני לא אתאר אותו פה אלא אמליץ לכם לפנות רבע שעה ולראות. כשאתם עושים את זה תזכרו שהשנה אז היא 1987, תשימו קצת משקפי נוסטלגיה, תקשיבו לקהל שהיה פשוט מ-ט-ו-ר-ף, ורק אחר כך תשפטו.

למה הוא מדורג כאן: קודם כל כי זה קרב הרסלינג הכי טוב (או היחיד?) באירוע הכי גדול בהיסטוריה של ה-WWE עד עידן האטטיוד. אחר כך כי זה ריקי סטימבוט ורנדי סאבג'. אחר כך כי אפילו שעברו 35 שנה הקרב הזה הוא רבע שעה שאפשר להתגאות בה. נכון, היום זה לא קרב 4.5 כוכבים, אין לי ספק בכלל. אבל זה ב-1987, מול קהל עצום של ארבע מיליון איש (או כמה שהם טוענים שהיו שם). יותר מאקט נוסטלגי אפשר להבין את הדיבור סביב הקרב הזה כשצופים בו, אבל גם אפשר להבין למה הוא רק במקום הזה.

דירוג מלצר לקרב: 4.5 כוכבים במדד מלצר על שם לידור אדיר.

רגע השיא של הקרב: האלבו דרופ של רנדי סאבג' לקראת סוף הקרב. הוא עושה את זה הכי יפה בהיסטוריה.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
03-08-2022, 06:09 PM
(03-08-2022, 08:54 AM)RoeeHardy כתב:  אני שם בצד את הדיון על המעמד ההיסטורי של דה רוק, אני לא חולק על הגדולה וההצלחה שלו וגם כתבתי את זה בתגובה המקורית. מעל או מתחת לאוסטין זה כבר אישיו פחות מרכזי, למרות שאני עדיין שם את אוסטין מעליו בסופו של דבר.

בגדול כמו שסלביק כתב, עיקר הטינה שלי כלפי דה רוק הגיעה בעיקר אחרי שהוא לקח מפאנק את האליפות ולא בגלל הקרב עם סינה, אבל היא כן נבנתה בהדרגה בדרך לשם, ורסלמניה 28 הייתה עוד נקודת ציון.

כשהוא חזר בתחילת 2011 שמחתי מאוד לראות אותו, המוצר היה יבש, לא היה אף שם מעניין במיוחד וסינה היה קרוב לסגור 6 שנים ברציפות של חניקת המיין איבנט. במובן הזה דה רוק שיצא נגדו היה סוג של משיח.

אנשים זוכרים את המיין איבנט של רסלמניה 27 בתור ה"גרוע ביותר אי פעם", אבל ראוי להתייחס לכל הנעלמים במשוואה כדי להבין למה הוא היה כזה. בזמן אמת הבנייה אליו לא הייתה כזאת רעה, ולמיז אפילו היה אפיל מסוים בתור אלוף אנדרדוג שכולם מזלזלים בו ורוצה להוכיח שהוא איי-ליסטר. אבל כשכל מהלך הקרב נבנה כדי שבסופו של יום דה רוק הוא זה שיקבל את הפוקוס (גם בהתחלה המחודשת של הקרב וגם בסיום), פתאום החלה לעקצץ אצלי תחושה שזה קצת לא בסדר, אבל היה נוח להתעלם באלגנטיות כי בסוף היה מדובר במיז וג'ון סינה.

השינוי האמיתי ביחס שלי אליו קרה מרגע שפאנק נכנס לתמונה, כי פאנק למעשה התחיל לענות על שני הצרכים שדה רוק סיפק עד אותו רגע. הוא גם היה מתאבק מעניין שהצטרף למיקס, גם יצא נגד סינה בדרך יתר מקורית ומתוחכמת מאשר רוק, וגם עשה את זה בהיותו מתאבק פול טיים. מהשלב הזה רוק-סינה איבד מהייחודיות שלו מבחינתי והפך ל"סתם" קרב גדול כי אלו רוק וסינה, בלי האקס פקטור הראשוני.

כשהבנתי שהם בונים לרוק-סינה 2 על חשבונו של פאנק זה היה השלב שבו המיאוס שלי ממנו הגיע לשיא. וכן, דה רוק לא אשם בבוקינג שלו, אבל זה משליך על הסמליות שלו בעיינים שלי באופן לא נשלט. 

מה שכתבתי על זה שהוא חושב רק על עצמו ולא על התעשייה מתייחס בעיקר לעשור שמאז אותו מיין איבנט כפול. הוא התקדם הלאה מרסלינג בשלב הזה, וזה בסדר גמור, אני פשוט לא מבין למה אני כצופה רסלינג צריך ב-2022 לשבת בציפייה ולהתחנן שיעשה טובה ויבוא להגיד שלום. זה כמו בפעמים שהוא קיבל פרומו שלם ברסלמניה שנה אחרי שנה בלי שום סיבה אמיתית. ההופעות שלו ברסלמניה 31 ו-32 הרגישו כמו מופע אוננות על כמה דה רוק הוא גדול ומגה סטאר הוליוודי ובבקשה תתנו לנו קצת חשיפה במיין סטרים. הן לא שירתו שום דבר מעבר לזה. האימג' הזה שלו עם להביור מדליק את השם שלו שכתוב בענק על הבמה זה ויזואל מדהים בהקשר הזה. 
נקודת ההנחה שלכם שפאנק היה בקרב אליפות ברסלמניה בלי דה רוק היא לדעתי שגויה. די, עברו כבר 10 שנים וצריך להבין שזאת הייתה הפרדיגמה שלהם באותו זמן וזה לא השתנה באמת. אז עכשיו רומן ריינס סוגר מאה פעם את המיין איוונט, מה ההבדל? לפחות דה רוק מקבל תגובות מהקהל, משקיעים בבנייה, משהו.

אני בכלל לא מדבר גם על הקרב השני שלהם, כלומר אני כן, כתבתי פה שזו יריקה בפנים. בלי קשר לפאנק אגב זו יריקה בפנים שלנו האוהדים אחרי שהם דחפו לנו את הקרב קודם לכן למשך שנה.

האם אני מסכים איתך שהשימוש שלהם בדה רוק מאז הוא על הפנים? מסכים. אבל זה סתם הופעות אורח, זמן שצריך למלא ברסלמניה שלא באמת מפריע לאף אחד. מה שנקרא אתנחתא בידורית. אם יחסי הכוחות בין השניים זה שהם מתכופפים לו, הוא אמור להגיד להם "לא, אני אתכופף לכם?" הרי גם אני וגם אתה יודעים שזה הדבר הראשון שהם הציעו לו והוא זרם איתם. זה מה יש. עקום? כן. האם רוק אשם בזה? צריך להפנות כעס כלפיו? לא חושב.
אם על ברוק לסנר אמרתם שהוא לא אוהב את העסק ולא באמת שם זין, על דה רוק אי אפשר להגיד דבר כזה לדעתי בשום צורה, הוא פשוט באמת במעמד אחר.

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-08-2022, 06:23 PM
(03-08-2022, 06:09 PM)Shalev_the rock כתב:  די, עברו כבר 10 שנים וצריך להבין שזאת הייתה הפרדיגמה שלהם באותו זמן וזה לא השתנה באמת.

אני חושב שזה המשפט החשוב בכל התגובה הזאת. אם היית אומר לי לפני חצי שנה שעומדים לתת לאוסטין לדוגמה בגיל 57 להשפיל את קווין אואנס (בהנחה שהוא באמת מנצח) הייתי אומר שזה ביזיון שמאכילים מתאבק פולטיים כשרוני כמו אואנס לפארטיימר מבוגר וכו' וכו', היום אני מאוד בעד. ההבדל במעמדות הוא מאוד ברור מבחינת ה-WWE וצריך לקבל את זה שכשדג שמן כמו רוק או לסנר מגיע, מתאבקים כמו קווין אואנס או פין באלור הם ליצנים. לגבי פאנק זה פחות בולט כי הוא פאנק, אבל עדיין הוא היה טייר 2 בפער עצום מסינה ורוק והעובדה שהוא החזיק בתואר שנה וסגר אירועים רק כשסינה לא הופיע/התאבק נגדו מוכיחה את זה.

ההקבלה הכי טובה לפאנק של 2012-2013 בהיבט הזה היא סת' רולינס.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
03-08-2022, 06:51 PM
(03-08-2022, 06:09 PM)Shalev_the rock כתב:  נקודת ההנחה שלכם שפאנק היה בקרב אליפות ברסלמניה בלי דה רוק היא לדעתי שגויה. די, עברו כבר 10 שנים וצריך להבין שזאת הייתה הפרדיגמה שלהם באותו זמן וזה לא השתנה באמת. אז עכשיו רומן ריינס סוגר מאה פעם את המיין איוונט, מה ההבדל? לפחות דה רוק מקבל תגובות מהקהל, משקיעים בבנייה, משהו.

אני בכלל לא מדבר גם על הקרב השני שלהם, כלומר אני כן, כתבתי פה שזו יריקה בפנים. בלי קשר לפאנק אגב זו יריקה בפנים שלנו האוהדים אחרי שהם דחפו לנו את הקרב קודם לכן למשך שנה.

האם אני מסכים איתך שהשימוש שלהם בדה רוק מאז הוא על הפנים? מסכים. אבל זה סתם הופעות אורח, זמן שצריך למלא ברסלמניה שלא באמת מפריע לאף אחד. מה שנקרא אתנחתא בידורית. אם יחסי הכוחות בין השניים זה שהם מתכופפים לו, הוא אמור להגיד להם "לא, אני אתכופף לכם?" הרי גם אני וגם אתה יודעים שזה הדבר הראשון שהם הציעו לו והוא זרם איתם. זה מה יש. עקום? כן. האם רוק אשם בזה? צריך להפנות כעס כלפיו? לא חושב.
אם על ברוק לסנר אמרתם שהוא לא אוהב את העסק ולא באמת שם זין, על דה רוק אי אפשר להגיד דבר כזה לדעתי בשום צורה, הוא פשוט באמת במעמד אחר.

אני שחררתי מזמן, כבר שנים שעיקר תשומת הלב שלי ברסלינג לא מופנית כלפי ה-WWE, בין היתר בגלל הדברים האלו, אבל כתבת על הקרב אז העליתי את זה.
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • Shalev_the rock
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (13): « הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 13 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 06:33 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר