Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Revolution 2022

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Revolution 2022
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-07-2022, 06:55 AM
[Image: aew-revolution.webp]

The Buy In:

קרב 1:
קריס סטטלנדר נגד ליילה הירש
מנצחת: 
ליילה הירש אחרי מכה עם טרנבאקל מאחורי גבו של השופט ומונסולט לסיום.
אחרי הקרב, רד וולווט מגיעה לבדוק את מצבה של סטטלנדר. הירש נסוגה מהזירה.

טוני שובאני בזירה בשביל לראיין אורח מיוחד. המוזיקה של קני אומגה נשמעת, אבל מי שיוצא החוצה הוא דון קאליס.
קאליס שואל את הקהל אם הם ציפו למישהו אחר. קאליס אומר שהם לא מקבלים את קני אומגה הערב - הערב הם צריכים להקשיב לו. קאליס אומר שהוא וקני אומגה נתנו לצופים את הריין הכי גדול בהיסטוריה של AEW - וכל זה בזמן שאומגה היה פצוע. קאליס מאשים את הקהל בפציעות של אומגה, בגלל שהם לחצו על אומגה לתת להם עוד ועוד קרבות 5 כוכבים. קאליס אומר שהוא שקל להביא את קני אומגה לPPV, אבל הוא נגעל מהקארד של האירוע שמלא באלימות - קרב הסולם, מוקסלי נגד דניאלסון וקרב קולר.
קאליס מצפה שזה יהיה ערב גדול לאליט, כי היאנג באקס יזכו באליפות הזוגות. קאליס אומר שאדם קול עשה עבודה טובה בלכסות על קני אומגה בהעדרותו. הוא אומר שאם קני אומגה היה כאן, הוא היה מחזיר את אליפות העולם, אבל הוא לא ולכן הוא מהמר על אדם קול. קאליס אומר שאדם קול יהיה אלוף מעבר מצויין עד הרגע שקני אומגה יחזור ויקח את האליפות בחזרה. קאליס אומר שיש רק יהלום אחד בביזנס - קני ביי גאד אומגה.

QT מרשאל יוצא לקרב שלו נגד הוק. מרשאל אומר שהוא למד לאורך הקריירה שלו שאם אתה רוצה שמשהו ייעשה כמו שצריך - אתה צריך לעשות את זה בעצמך. מרשאל אומר שהערב הוא הולך להראות להוק מה זה באמת להיות עם לב קר.
קרב 2:
הוק נגד QT מרשאל
מנצח: 
הוק בהכנעה עם רדרם.

קרב 3:
פאק, אריק רדבירד ופנטה אוסקורו (ע' אלכס אברהנטז) נגד האוס אוף בלאק (מלאכי בלאק, ברודי קינג ובאדי מת'יוז)
מנצחים: 
האוס אוף בלאק. בלאק הצמיד את אריק רדבירד אחרי מיסט לעיניים וריקישי דרייבר מברודי קינג.

ג'ים רוס עושה את הכניסה שלו ומצטרף לאקסקליבור וטוני שובאני בשולחן השדרנים.

קארד מרכזי:

קרב 1:
אדי קינגסטון נגד כריס ג'ריקו

מנצח: אדי קינגסטון בהכנעה עם סטרץ' פלאם. 
אחרי הקרב, אדי קינגסטון רוצה את לחיצת היד שכריס ג'ריקו הבטיח לו, אבל ג'ריקו לא יכול להביא את עצמו ללחוץ את היד שלו ועוזב את הזירה.

קרב 2:
אליפות הזוגות
ג'וראסיק אקספרס (א') נגד היאנג באקס נגד רדרגון
מנצחים: 
ג'וראסיק אקספרס אחרי באק סופלקס לתוך לייגר בומב למאט ג'קסון.

קרב 3:
קרב סולם
המנצח יקבל שוט על אליפות TNT
אורנג' קאסדי נגד כריסטיאן קייג' נגד קית' לי נגד וורדלו נגד פאוורהאוס הובס נגד ריקי סטארקס
מנצח: 
וורדלו.

טוני שובאני על הסטייג' לחתימת חוזה מיוחדת. שובאני אומר שלפני שנה ברבולושן הם החתימו את כריסטיאן קייג', והערב אנחנו הולכים לראות מתאבק צעיר ששובאני שידר כמה מהקרבות שלו לפני 3 שנים - שיין "סוורב" סטריקלנד.
סוורב יוצא החוצה לבוש בחליפה וחותם על החוזה שלו. סטריקלנד אומר שהוא יכול לדבר על קרבות החלומות שיהיו לו והאליפויות שהוא יזכה בהן, אבל יש לו שאלה לשאול את הקהל - Whose House? (הקהל מגיב בSwerve's House).

קרב 4:
אליפות TBS
ג'ייד קארגיל (א') (ע' מארק סטרלינג) נגד טאי קונטי (ע' אנה ג'יי)
מנצחת: 
ג'ייד קארגיל אחרי ג'יידד.

קרב 5:
קרב קולר כלבים
CM פאנק נגד MJF
מנצח: 
CM פאנק.
לקראת סוף הקרב, MJF קורא לוורדלו ורוצה את הטבעת, אבל וורדלו מעמיד פנים שהוא לא מוצא את הטבעת. הסחת הדעת מאפשרת לפאנק להוריד את MJF עם GTS. וורדלו משאיר את הטבעת בזירה מול הפנים של CM פאנק. פאנק עונד את הטבעת ומסיים עם נוקאאוט לMJF.

קרב 6:
אליפות הנשים
בריט בייקר (א') נגד ת'אנדר רוסה
מנצחת: 
בריט בייקר אחרי קורב סטומפ.

קרב 7:
ג'ון מוקסלי נגד בריאן דניאלסון
מנצח: 
ג'ון מוקסלי לאחר שהופך טריאנגל סליפר להצמדה.
אחרי הקרב, מוקס ודניאלסון ממשיכים בברול. שופטים ומאבטחים מגיעים להפריד. לפתע וויליאם ריגל מופיע ונכנס לזירה. ריגל נעמד בין מוקסלי לדניאלסון. הוא מנסה לרסן את מוקסלי וסוטר לו, ואז מסתובב לדניאלסון וסוטר גם לו. ריגל נוזף במוקס ודניאלסון ומורה עליהם ללחוץ ידיים. מוקס ודניאלסון לוחצים ידיים.

מוכרז לדיינמייט:
אליפות TNT - סמי גווארה (א') נגד סקורפיו סקיי
קרב N1C לאליפות הנשים - ת'אנדר רוסה נגד ליילה הירש

קרב 8:
קרב טורנדו 
סמי גווארה, דארבי אלן וסטינג נגד AHFO (אנדראדה אל אידולו, מאט הארדי ואייזיה קאסדי)
מנצחים: 
גווארה, אלן וסטינג. דארבי אלן הצמיד את מאט הארדי אחרי סקורפיון דת' דרופ על כסא וקופין דרופ לסיום.

קרב 9:
אליפות AEW
האנגמן פייג' (א') נגד אדם קול
מנצח: 
האנגמן פייג' אחרי באקשוט לריאט.
אחרי הקרב, פייג' ניגש לקול המעולף ולוחץ את ידו כאות כבוד.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
03-07-2022, 06:57 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-07-2022, 07:02 AM על ידי karusi.)
וורדלאו בוטצ' נוראי לריקי סטארק

היילטס: ריגל! סטינג עם ספלאש על מישהו שנמצא על 3 שולחנות, מהיציע! WTF. וגם "lets go adam" חחחח איזה טרול של הקהל

אכזבה של הלילה: פאנק מסיים את הקרב עם MJF וכאילו סיים קרב בפרישואו של PPV ליגה ב' בWWE . מה זה החרא הזה? כל הגהינום שעברת וזהו? איפה הרגש? איפה המבט לMJF? היה צריך לבנות שם סיפור

לדעתי פייג' פצע לעצמו את הברך והיה צריך להגיד את זה לשופט כדי שיעבירו את האליפות לאדם קול. אבל שוב לדעתי הוא נפצע כי השולחן לא נשבר טוב והוא נחת ממש רע. אבל לא בטוח.
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 79
03-07-2022, 07:22 AM
וואלה הפתיע אותי שבייקר שמרה , הייתי בטוח שהריין נגמר פה.
ובאסה על הכנעה של קינגסטון , עלה לי בניקוד ההכנעה הזאת.

סך הכל לא רע הלך בהימורים.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,743
אשכולות: 9
Likes Given: 3,908
03-07-2022, 01:08 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-07-2022, 01:08 PM על ידי DarkArts.)
סטינג הוא פשוט פסיכופט לגיל שלו.

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
03-07-2022, 01:59 PM
אירוע ארוך מידי, הרגו אותי.
- קיגסטון- ג'ריקו: וואלה לא חשבתי שזה הקרב הפותח ויותר מבאס זה שאל עליון בחר בזה כקרב פותח. הקרב היה אחלה, קינגסטון כזה אובר. ג'ריקו נתן הופעה טובה, קינגסטון היה מעולה. הסוף היה עצוב, קינגסטון נותן לו 2 פינישרים רצוף ושמחתי כי הימרתי על הצמדה אבל בסוף הוא מכניע את ג'ריקו Sad
- אליפות זוגות: הולי פאקינג שיט, בשבילי זה היה MOTN. שום קרב לא הצליח להלהיב אותי כמו הקרב הזה, כל פעם שחשבתי שלא יהיה משהו יותר טוב הם הפתיעו אותי. לא סובל את ג'רסיק אקספרס אבל שאפו כי הם היו האיירון מן של הקרב, כמעט כל הקרב ג'נגל בוי היה החוקי בזירה. ההוט טאג של לוצ'הזאורס היה ענק, אני מת על הקומבו של אוריילי(אפילו שמתי את זה בדמות שלי ב2K19), הבאקס כמו תמיד מדהימים וניק ג'קסון כזה מהיר זה לא יאמן. בהתחלה התעצבנתי שזה רק 2 בזירה ולא נציג מכל טאג אבל הם בנו את הקרב טוב ככה שלא הרגישו את זה ורוב הקרב זה הרגיש כמו טורנדו. אחלה קרב, אחלה ספוטים.
- קרב סולם: לא היה משהו מיוחד, אהבתי את האינטרקציות של קית' לי- הובס- וורדלו היה גם מצחיק עם קאסידי שנכנס בניהם. כריסטיאן לא כזה הורגש וחבל, שמח שצדקתי וסטארקס שם את הסולם ראשון. וורדלו העיף את קית' לי והובס לשולחנות ואז כאילו עצר לאכול בבופה... עד שחזר לזירה לקח לו ים זמן. מקווה שסטארקס לא נפגע בפאוורבומב כי הוא היה בחוץ בגלל פציעה בצוואר לא מזמן, איך וורדלו זינק למעלה היה אדיר. אחלה וורדלו, אלוף TNT הבא... לפחות עד שראיתי מה עשה בקרב של MJF.
- עוד צעצוע יופטי.
- TBS הרצתי.
- קרב קולר: וואלה לא אהבתי שחתכו את הכניסה של פאנק, קרב היה מעולה לרובו. שימוש יפה בשרשרת לאורך הקרב, פאנק היה מעולה ואני שמח שהוא חזר לכושר זירה שלו. פרידמן נתן הופעה טובה עד הסוף הקצת מעצבן הזה, מי שלא שם היה לו נעץ המאחורה של הראש. וורדלו דפק את פרידמן כדי להוכיח את הטענה שלו מדיינמיט, נראה מה הולך לקרות שם עכשיו. פאנק מנצח ועכשיו מה? שוט מול האנגמן? 
- איפות נשים: לא מבין מה הקטע בלעשות אליפות יפה, הראשונה הייתה לא יפה, השנייה הייתה בסדר כזה והשלישית נראית כמו גרסה לאליפות IC של פעם. לא היה לי כח לקרב הזה כי ראיתי שהן מתחילות לאט וזה לא מתקדם אז הרצתי לסוף בתקווה שרוזה תנצח לפי ההימור שלי אבל האכזבה אוי האכזבה.
- מוקסלי- דניאלסון: וואלה הגעתי עייף לקרב הזה, אבל שנייה אחרי המוזיקה של מוקסלי והייתי עם כוחות. מוקדלי ובראיין במעד שכל אחד מהם עם הפסד או 2 וזה יכל ללכת לכל מקום. בהתחלה חשבתי שאולי מוקסלי יעלף את בראיין ואז אמרתי לא אולי בראיין יאלף את מוקסלי, פתאום אחרי ששלחתי את ההימורים חשבתי שאולי זה יגמר בלי תוצאה בכלל ולא ידעתי מה לעשות כבר עם הקרב הזה. לשמחתי הימרתי על מוקסלי. הקרב היה מעולה, שניהם דיממו ביחד. כל הכנעה של בראיין הייתי במתח במיוחד בסוף עם הטריאנגל ושהוא הביא לו מרפקים לראש. מוקסלי מנצח, ציפיתי לאיזה לחצת יד  כועס כזאת אבל בראיין ומוקסלי נכנסתי לברול. לא הבנתי מה קורה ופחדתי שהסטייבל שלהם מתפורר לי מול העיניים אבל אז וויליאם ריגל מגיע. ואו לזה לא ציפיתי, חשבתי הוא בא להגיד שהוא הGM או משהו וההתנהגות הזאת לא מתאימה אבל נראה שהוא יהיה המנטור שם או משהו כזה. ביג לייק אני בעד ומחכה להמשך.
- קרב טורנדו: בהתחלה ראיתי ואז הם חזרו לברול של מלא אנשים אז הרצתי את החרא הזה, סטינג משוגע, גאוורה נראה לי קיבל זעזוע מוח מהשולחן שלא נשבר, דארבי אלן פיספס עם הקופין דרופ ופגע בו עם הצוואר... חשבתי שהוא יעלה ויתן לו עוד אחד אבל הוא מצמיד כאילו הוא פגע בו.. בסדר שיהיה.
- אדם נגד אדם: היה מצחיק הצ'אנט לטס גו אדם, קרב ארוך מידי לטעמי ויכלו לקצר בכיף פה. אדם קול שלט רוב הקרב והאנגמן לא היה נראה כמו האנגמן שראינו עד עכשיו בקרבות. כרגיל בקרב של קול רדרגון מגיעים(כמו בNXT), ולרגע חשבתי שקול עומד לזכות שם אחרי שנתן לו מלא סופרקיקים ואז את הבום. הסוף היה מוזר, פייג' מחזיר לקול, קושר אותו לחבלים ונותן לו סופרקיקים והקהל נתן לו היטים... מוזר, לפחות האנגמן שמר ולא עשו פה שטויות.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 885
אשכולות: 1
Likes Given: 110
03-07-2022, 02:03 PM
אהבתי ממש שהשתמשו בספוט של קית' לי מתרומם מאחורי מישהו עם פרצוף עצבני. אני חושב שברוסטר הראשי ב-WWE פשוט טעו שלא ניצלו את זה כי זה אובר בטירוף.
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
03-07-2022, 02:09 PM
אירוע טיפוסי ל-AEW.

חצי ראשון נהדר, מעולה, מצוין.
חצי שני אני עם הלשון בחוץ ורק מחכה שזה ייגמר.

מניח שרשמתי אותו דבר בפול גיר. אם אצפה בכל אחד מהקרבות בנפרד, כנראה שהייתי נהנה מהם הרבה יותר. אבל כשאני צופה בזה ברצף זה פשוט בלתי אפשרי לעקוב.
ל-AEW יש המון יתרונות ורובם גם באו לידי ביטוי תוך כדי האירוע, אבל זה חיסרון בולט שכנראה הם לא ישתפרו בו בעתיד הקרוב. it is what it is.

וויליאם ריגל זה דביוט מעניין. כמובן שאני מקווה שיהיה לו תפקיד משמעותי מאוד מאחורי הקלעים. טוני צריך את כל העזרה האפשרית.
קרב הערב כנראה היה המשולש זוגות למרות שנהניתי מאוד מקינגסטון-ג'ריקו. הזוגות לרוב זה לא כוס התה שלי והיו רגעים שגרמו לי לגלגל עיניים אבל קשה שלא להתרשם מהיצירתיות והאתלטיות שלהם. JB היה הMVP של הקרב ואולי של כל האירוע.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-07-2022, 02:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-08-2022, 01:53 PM על ידי RVD.)
עוד לא ראיתי הכול אבל קרב סולם הכי גרוע שראיתי , כמה טעויות כמה חוסר תיאום , אפשר לטעות אבל ככה..
מקווה שריקי סטארקס לא נפצע בסוף.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
03-07-2022, 10:15 PM
דעות מהירות כי אין לי הרבה זמן:

בנוהל, אירוע טוב מאוד שפשוט היה יותר מדי ממנו.

פתיחה מצויינת של אדי וג'ריקו ויש מצב שזה קרב הערב שלי. זה לא אמור להפתיע במיוחד כי בכל זאת, זה אדי קינגסטון, אבל זו גם הייתה לדעתי ההופעה הכי טובה של ג'ריקו ב-AEW עד היום. תכל'ס, באירועים כאלו הרבה יותר שווה להיות באופנר מאשר במיין איבנט.

אליפות הזוגות - זה קורה לי כל פעם מחדש בקרבות מהסוג הזה, תמיד לפני האירוע מה שעובר לי בראש זה "אוי נו, שוב הבאקס והשטויות הרגילות שלהם....", ואז מגיע הקרב והתגובה שלי היא "הולי שיט הבאקס והשטויות הרגילות שלהם!". בכנות, אין לי מושג איך הם מצליחים לנהל קרבות עם כמות כזו של מהלכים, קאונטרים ושינויי מומנטום ולגרום לזה לעבוד כל כך חלק, אפילו אם הייתי מנסה לרשום את מהלך הקרב על דף לא הייתי מצליח.

קרב הסולם לא היה כזה גרוע לדעתי, אמנם ראו שרוב המתמודדים בו לא מנוסים בסטיפולציה הזו וגם לא היה להם הרבה סיכוי לעמוד ברמה של שני הקרבות הקודמים, אבל הספוטים הבולטים עבדו והקהל הגיב בענק לניצחן של וורדלו. אציין לטובה בעיקר את הובס שהיה מאוד מעורב לאורך כל הקרב.

ג'ייד-קונטי - מה שכתבתי אתמול במגילה של לפני האירוע. כלום לא השתנה.

פאנק-MJF - סלביק הביא מתישהו ציטוט של אקסקליבר שברסלינג מערבי הקרבות נועדו להעצים את הסטוריליין, בעוד שביפן לדוגמה זה עובד הפוך. הקרב הזה הוא כנראה דוגמה מושלמת לתזה הזו. זה לא היה קרב מושלם (למרות שהוא עדיין היה מעולה), אבל זה כן היה הסיום המושלם. הדקות האחרונות שריכזו לתוכן גם את הקליימקס של הפיוד וגם את ההתהפכות של וורדלו היו בתכל'ס העיקר, והן היו אדירות. הקהל נשאב לגמרי וקיבל את מבוקשו בענק. MJF השמוק שילם את המחיר על היחס לוורדלו, פאנק ניצח את MJF על ידי זה שהוא נאלץ להתנהג כמו MJF (השימוש בטבעת), הפייס מספק לקהל פיל גוד מומנט וההיל לא באמת נפגע בהפסד. בעיניי לפחות, זו הצלחה גדולה.

מהרגע הזה הקהל התחיל להתעייף והאירוע כצפוי התחיל לדשדש. ברגע שראיתי את רוזה יוצאת היה ברור שאין סיכוי שהם יכתירו אלופה חדשה בספוט המסריח הזה, והעניין שלי ירד בהתאם.

התשישות של הקהל נגררה גם למוקסלי-בריאן, שבנסיבות אחרות כנראה היה מסיים כקרב הערב. הם התחילו לאט במעין "תחרות ידידותית", אבל גם כשהם עברו לשלב בו הם שוברים אחד לשני את הצורה זה לא קיבל את התגובות המצופות, כי רק לפני רגע קיבלנו מנה זהה וגדושה יותר של דם ואש ותמרות עשן עם פאנק ו-MJF. וויליאם ריגל היה מארק אאוט מומנט קטן ובדיעבד זה די הזוי שאף אחד לא ראה את זה מגיע. ריגל מוזכר לא מעט בספר של מוקסלי בכל מיני נקודות מפתח, רק לא מזמן בריאן דיבר עליו בראיון, ואני נשבע שבתחילת הקרב כשהם התחילו עם הגראפלינג מה שעבר לי בראש זה "אוקיי, הם עושים קרב בסגנון ריגל". זה קצת מצחיק, אבל ההגעה של ריגל היא מעין חותם סופי לזה שלמרות שזה לא קרה רשמית, בפועל מלחמת ימי רביעי הסתיימה בזה ש-AEW קנו את NXT.

קרב הטורנדו הפתיע לטובה. דרבי משוגע, סמי משוגע, לראות את סטינג מתאבק ככה בגילו עושה נעים בלב.

המיין איבנט היה בגדול קרב רסלינג טוב מאוד, זה מסוג הקרבות שבקלות היו יכולים להתקיים באיזה טייקאובר כלשהו, אבל לא יעזור, התוצאה הצפויה שיחקה פה תפקיד, בטח כשזה הגיע בשעה הרביעית. היה אפשר לקצץ כאן ולא היינו מפסידים כלום.

בשורה התחתונה כמעט כל הקרבות היו טובים וזה אירוע שקשה להתלונן עליו, למרות הבעיות המבניות המוכרות. אני לא חושב שהיה כאן איזה מועמד לקרב השנה, אבל כן קרו המון אירועים והיו הרבה התפתחויות מעניינות יחסית לאירוע שאף אליפות לא התחלפה בו. 
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
03-07-2022, 10:25 PM
אני כותב את השורה הזאת בסוף כל אירוע, ואכתוב גם הפעם, זה שמתלוננים על אורך אירוע ועל תזמון זאת נקודה גדולה לזכותם, מסכים גם שהיה אפשר לפצל, אבל אם רואים את האירוע בחלקים מקבלים שלמות. לא חושב שAEW מסוגלים לצמצם לפחות מ4 שעות, יש להם אירועים פעם ב3 חודשים, אז חשוב להם לקיים את זה בתדירות מספקת.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 2 users Like Mad King's post:
  • karusi, Nirm08
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 01:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר