03-04-2022, 08:00 PM
מי שעדיין לא ראה באטמן, חייב פשוט.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
03-04-2022, 09:53 PM
(03-04-2022, 07:33 PM)Go2SleepClub כתב: יש ויש. אינג'סטיס היה רע, אבל The Long Halloween היה מושלם וסרט האנימציה החדש של קאטוומן גם היה כיפי. הייתי אומר שבאנימציה הם קולעים יותר ממה שהם מפספסים. בלייב אקשן הבעיה שלהם היא עקביות. יש פשוט תחושה שאין קשר בין פרוייקט אחד לשני, אלא אם כן אותו במאי מעורב. קשה להבין מה הטיימליין, קשה להבין מה קאנון ומה לא (במיוחד עכשיו, כשיש שתי גרסאות של ליגת הצדק) והם כבר רצים למולטיוורס עם פלאשפוינט. השנה הולכים להיות שלושה באטמנים שונים על המסך. זה כאב ראש אחד גדול. כל הפרוייקט של הDCEU היה פלופ. בינתיים אני מרגיש שהMCU היה הצלחה חד פעמית ולמרות כל הניסיונות של כל החברות מסביב, לא יהיה עוד יקום קולנועי אמיתי.
03-04-2022, 10:31 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-04-2022, 10:32 PM על ידי Coquina Clutch.)
(03-04-2022, 09:53 PM)Rainmaker כתב: אינג'סטיס היה רע, אבל The Long Halloween היה מושלם וסרט האנימציה החדש של קאטוומן גם היה כיפי. אני בעד שיזנחו את הקונספט של יקום אחיד ויעשו מה שבא להם. מבחינתי גם 5 באטמנים. שיקראו לזה טיימליינים מקבילים ואם וכאשר הם יתחילו לצבור תאוצה, יכולים לנסות לחבר כמה לאירוע אחד גדול ואז לחזור לפיצול. לא ראיתי לונג האלווין, אמרו לי שהוא לא משהו דווקא, אני מבין שאתה ממליץ? ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
03-04-2022, 11:21 PM
(03-04-2022, 07:33 PM)Go2SleepClub כתב: יש ויש. Under the Red Hood זה הסרט שהכניס אותי חזק לעולם הdc (לא סתם רשמתי שאני מארק של רד הוד). חייבים לציין גם לטובה את הסדרות המצויירות של dc. Batman TAS משנות ה-90 היא יצירת אומנות (גדלתי עליה ביחד עם spiderman TAS של שנות ה-90). Teen titans המקורי (לא go!) גם הייתה אחלה סדרה, וכמובן שאי אפשר לא לדבר על young justice- סדרה מעולה! עוד לא יצא לי לראות את עונה 4, ומישהו פה בפורום רשם לי שעונה 4 פחות טובה משלוש העונות הראשונות אבל הן הציבו רף כזה גבוה שאפשר לסלוח על זה. גם הסדרה הrated r של הארלי קווין קלילה וכיפית לצפייה. Injustice לא יצא לי לראות את הסרט אבל כן יצא לי לראות את הfull walktrough של שני המשחקים והעלילה בשניהם הייתה טובה ומעניינת, וכמו כן כל המשחקים בסדרה batman: arkham גם היו טובים מבחינת עלילה
03-05-2022, 12:14 AM
אני מצטער אבל התרגשתי לבאטמן ואז ראיתי שהוא מעל שעתיים ומיד הפסקתי להתרגש למרות שאני גם אוהב את רוברט פטינסון
03-05-2022, 01:02 AM
(03-05-2022, 12:14 AM)Kamigoye כתב: אני מצטער אבל התרגשתי לבאטמן ואז ראיתי שהוא מעל שעתיים ומיד הפסקתי להתרגש למרות שאני גם אוהב את רוברט פטינסון שתדע שאתה לא יוצא מהסרט עם הלשון בחוץ. הוא ארוך אבל לא מרגיש ארוך. אני מבין את החשש, גם לי הוא היה. עכשיו בא לי לראות את זה שוב ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
03-05-2022, 03:23 PM
(03-04-2022, 10:31 PM)Go2SleepClub כתב: אני בעד שיזנחו את הקונספט של יקום אחיד ויעשו מה שבא להם. מבחינתי גם 5 באטמנים. שיקראו לזה טיימליינים מקבילים ואם וכאשר הם יתחילו לצבור תאוצה, יכולים לנסות לחבר כמה לאירוע אחד גדול ואז לחזור לפיצול. אני מאוד אהבתי את לונג האלווין. (03-04-2022, 11:21 PM)DGRI96 כתב: Under the Red Hood זה הסרט שהכניס אותי חזק לעולם הdc (לא סתם רשמתי שאני מארק של רד הוד). חייבים לציין גם לטובה את הסדרות המצויירות של dc. מבחינת אנימציה - DC אוכלים את מארוול כבר המון זמן. למארוול לא הייתה סדרת אנימציה טובה מאז Avengers: Earth's Mightiest Heroes (סדרה אנדרייטד שלא מדברים עליה מספיק). אולי זה ישתנה עכשיו כשהם רצים עם What If, החידוש של הסדרה של X-מן משנות ה90 והסדרה החדשה של ספיידרמן שאמורה לעלות. מצד שני, גם לDC יש סדרה של סופרמן וסדרה של באטמן בקנה.
03-05-2022, 03:26 PM
מבחינת סדרות לא אנימציה מארוול לוקחת ובגדול אין לDC סדרה אמיתית שבאמת נהנתי ממנה אולי רק העונה הראשונה של גותאם.
![]()
03-05-2022, 03:29 PM
(03-04-2022, 11:21 PM)DGRI96 כתב: Injustice לא יצא לי לראות את הסרט אבל כן יצא לי לראות את הfull walktrough של שני המשחקים והעלילה בשניהם הייתה טובה ומעניינת, וכמו כן כל המשחקים בסדרה batman: arkham גם היו טובים מבחינת עלילהאם אהבת את batman: arkham אני מניח שראית שעומד לצאת משחק חדש של gotham knights. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|