02-19-2022, 11:55 PM
הידרדרות הריין של רומן ריינס התחילה מהרגע שהוא שינה את צבע הכפפה שלו מזהב לאדום.
|
תגיד את האמת
|
|
02-19-2022, 11:55 PM
הידרדרות הריין של רומן ריינס התחילה מהרגע שהוא שינה את צבע הכפפה שלו מזהב לאדום.
02-20-2022, 01:29 AM
(02-19-2022, 11:55 PM)master of doom כתב: הידרדרות הריין של רומן ריינס התחילה מהרגע שהוא שינה את צבע הכפפה שלו מזהב לאדום. חחחחחחחחחחחחחח טוב שלך ![]()
02-20-2022, 01:43 AM
ריינס-לסנר הופך להיות בהתייחסות של ה-WWE אליו כמו רומן ריינס או ג'ון סינה, הגולדן מאץ' שלא עובד ואף אחד לא באמת רוצה לראות חוץ מלידור, אז זורקים עליו הכל כדי שנחשוב שהוא גדול ועצום ומגניב.
באופן אישי יש לי להקיא. אם היו מפרידים ביניהם זה היה מושלם - רולינס נגד ריינס ולאשלי נגד לסנר במניה הם קרבות נהדרים, די טריים, עם בילד טוב ומרענן. עכשיו לא רק שלסנר הרס כבר את ריינס, הוא גם לקח את אליפות ה-WWE איתו מה שיקטין בצורה ניכרת את מה שיבנו בראו בחודש וחצי שנשארו, כל הז'יטונים הלכו על ריינס-לסנר. בקיצור - הדבר היחיד שטוב בסצנת המיינאבנט ב-WWE מאז שברוק לסנר חזר הוא ברוק לסנר. הריין של ריינס נהרס, ביג E חזר למידקארד (לדעתי לא בצדק), לאשלי נראה כמו בדיחה לידו, הוא זרק את מקינטייר בצורה מזלזלת מהראמבל, רולינס רידל וסטיילס הושפלו היום שלא לצורך. אבל לסנר? לסנר עצמו לדעתי בראן האישי הטוב ביותר שלו בקריירה. חוץ מהסיפור בזירה הוא נראה טוב גם מחוצה לה, משדר הרבה כריזמה, נותן תצוגות טובות על המיק. כמובן שהכל קל יותר כשנותנים לך לנקנק את מי שבא לך וגורמים לכולם להרגיש קטנים לידך, אבל בסה"כ זה יהיה שקר אם אני אגיד שאני לא נהנה מלסנר בראן הזה. האם זה שווה את הקבירה של הרוסטר? לא. האמת, אם הוא לא היה פוגע ככה בריינס הייתי בסדר עם זה, כי ככה או ככה כל המתאבקים חוץ מריינס הם ליצנים חסרי תועלת שמדי פעם נזכרים שהם מתאבקים לא רעים (קווין אואנס מקבל טייטל שוט נגד ריינס וחצי שנה אחר כך מקבל מכות על בסיס שבועי מקורבין השמח וחתולדוב מוס).
02-22-2022, 12:51 PM
אוקיי צפיתי עכשיו שוב בוידאו פאקג' של טייקר עם יותר תשומת לב ויש מצב שזה הסרטון הכי טוב שה-WWE אי פעם עשו.
![]()
02-24-2022, 02:48 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-25-2022, 02:10 AM על ידי master of doom.)
לא נבנה כלום עד עכשיו ולכן אני לא רוצה לראות אורטון-רידל במניה. אולי בסאמרסלאם. במניה אפשר לתת להם להפסיד בגלל טמטום של רידל, רנדי יעשה את ההיל טרן ויתחיל פיוד דמים שיסתיים בדיוק שנה אחרי שהם זכו באליפות הזוגות בפעם הראשונה.
02-24-2022, 10:07 PM
(02-24-2022, 02:48 PM)master of doom כתב: לא נבנה כלום עד עכשיו ולכן אני לא רוצה לראות אורטון-רידל במניה. אולי בסאמרסלאם. במניה אפשר לתת להם להפסיד בגלל טמטום של רידל, רנדי יעשה את ההיל טרן ויתחיל פיוד דמים שהסתיים בדיוק שנה אחרי שהם זכו באליפות הזוגות בפעם הראשונה. מסכים לגמרי אין עניין בקרב הזה עכשיו
02-28-2022, 03:20 PM
עברו כמה חודשים טובים, הוא כבר לא מתעסק רק עם קודי, הוא קיבל במה לעשות דברים מגניבים, ועדיין הוא לא מעניין.
אנחנו בטוחים שמאלאכי בלאק טוב? כי אני לא נהנה ממנו כבר תקופה ארוכה.
02-28-2022, 03:25 PM
02-28-2022, 03:38 PM
(02-28-2022, 03:20 PM)Kamigoye כתב: עברו כמה חודשים טובים, הוא כבר לא מתעסק רק עם קודי, הוא קיבל במה לעשות דברים מגניבים, ועדיין הוא לא מעניין. לא כיף לראות איך WWE משתמשים בו. אני מקווה שבעוד כמה חודשים החוזה שלו יסתיים והוא יעבור ל-AEW. שם הוא יבעט בדלת האסורה וימציא את עצמו מחדש. רגע... לא משנה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|