Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

כתבת צבע | נער הפלא ג'אנגל בוי

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
כתבת צבע | נער הפלא ג'אנגל בוי
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-11-2022, 07:52 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-11-2022, 07:52 PM על ידי Mad King.)
[Image: download-jpeg.jpg]

אתחיל קודם בזה שהחלטתי לצאת בפרויקט חדש, עם כתבות צבע על מתאבקים. טיפה לספר ולדעת דעה עליהם. אשמח לשמוע את דעתכם והאם תרצו לקבל עוד כאלה.
-
-
-
-
-
הסיפור של ג'ק פרי מתחיל עוד לפני שנולד.
אביו הוא לוק פרי, המבוגרים יותר יכירו אותו כדילן מקיי בסדרה בורלי הילס 90210 והיותר צעירים בתפקיד של פרד אנדרוז ברייברדייל של נטפליקס.
ג'ק נולד לתוך תעשיית הבידור ולשם הוא כוון מההתחלה. גם סבו היה כותב נובלים.
פרי הצעיר נחשף לעולם ההיאבקות מילדותו, וכשמשלבים לכך את הרקע המשפחתי, ברור שהילד מצא ייעוד.

ואיך הכל התחיל?

ג'ק פרי התחיל את קריירת ההיאבקות שלו באינדיז תחת השם נייט קוי, אך החליף לשם של ג'אנגל בוי לאחר שהמעריצים שמו לב שמראהו מזכיר את הדמות המצוירת טרזן. לג'אנגל בוי לא הייתה קריירת אינדיז מרשימה במיוחד, למרות שזכה באליפות של הארגון APW. לאחר מכן הגיע השינוי המשמעותי.

ג'אנגל בוי החל להצתוות ללוצ'אזורוס ב2019, והחלו לקרוא לעצמם "נער והדינוזאור שלו". לאחר תקופה קצרה בה הם רצו באינדיז, הם חתמו אצל הילד החדש שהגיע לשכונה, AEW, ואליהם הצטרף לסטייבל מארקו סטאנט, ששיענו את שמם לג'ורסיק אקספרס.
ההתחלה לא הייתה טובה במיוחד עבור פרי בן ה22, וכלל הרבה מאוד הפסדים בקרבות TV, הן במסגרת קרבות יחידים והן בקרבות מרובי משתתפים.

אז איפה המפנה?

המפנה הגיעה בדצמבר 2019. אלוף הAEW דאז כריס ג'ריקו נעמד לפרומו אך ג'אנגל בוי יצא אליו. ג'ריקו, בצורה מזלזלת, טען שהנער הצעיר לא יוכל להחזיק מולו 10 דקות, דבר שהופרך שבועיים לאחר מכן. ומפה התחילה העלייה.
כחודש לאחר מכן הגיע הניצחון הראשון של ג'אנגל בוי, על אף שהיה מדובר בקרב זוגות ועל אף שמדובר בסטרונג הארטס (מישהו זוכר?).
ג'אנגל בוי התחיל לצבור ניצחונות, בעיקר בדארק, אך בקרבות PPV ובקרבות נחשבים הרבה להפסיד. ולאט לאט, בלי ששמנו לב, במהלך השנה שעברה ג'אנגל בוי קיבל הכרה כראשון להגיע ל50 ניצחונות בAEW. לא קני אומגה, לא האנגמן, לא ג'ריקו ולא מוקסלי. מתאבק בן 23 שיותר צעיר מהקריירה של ג'ריקו עשה את זה. בתקופה הזאת הוא גם קיבל את המיין איבנט מול קני אומגה על האליפות, ובדומה לקרב ההוא עם ג'ריקו, גם כאן הוא הגיע על תקן הצעיר שכולם צוחקים עליו, אבל הוא יודע שהוא מסוגל. ג'אנגל בוי נאלץ לחכות עוד מספר חודשים ולהיפרד ממרקו סטאנט עד שקיבל את הזהב - אליפות הזוגות יחד עם לוצ'אזורוס לפני כחודש.
הצמד החלו את הריין שלהם בצורה המאיימת ביותר - הרבה מאוד טאגים מעוניינים בתואר, וכבר הספיקו להגן 3 פעמים על האליפות.

ומה עכשיו?

עכשיו ג'אנגל בוי ולוצ'אזורוס נמצאים במבחן הרלוונטיות. הם צריכים עכשיו לסחוב את המחלקה, שחסר בה אופי של יריבות מאחורי מוסר או עלילה ארוכת טווח כלשהי (למעט הבנייה של סילבר וריינולדס, והיאנג באקס שמתעסקים בנושאים אחרים) וזה יהיה המבחן הראשון של ג'אנגל בוי בדרך למיין איבנט.
אחר כך אנחנו נצטרך לדבר על הדינוזאור שבחדר - לוצ'אזורוס לא יכול לחיות בצל שלו במידה ויתקדם, וג'אנגל בוע יצטרך לפגוע במעמד שלו לפחות לפני שיתקדם הלאה. נקודה נוספת היא שג'אנגל בוי עוד לא מסוגל לסחוב פרומו לבד. הוא מחזיק איתו את כריסטיאן קייג' שעושה בשבילו את העבודה. קייג' נהדר ובעל ניסיון וטוב שהוא עומד פה איתו, אבל ברגע שיהיה לבד, אנחנו נצטרך לראות ממנו יותר.
ומצד שני, הוא בן 24, יש לו סיפור אישי, גימיק מגניב עם שיר כניסה מיוחד שלא רואים הרבה כאלה היום, וטאלנט. המון טאלנט. וכרגע הוא נהנה מהפוטנציאל עם אליפות ובת זוג שייתכן ויש פה כמה שחלמו עליה.
ג'אנגל בוי יצטרך לעמוד במבחנים רבים בשנים הקרובות, כאלה שיגדירו האם הוא עשוי מהחומר שיכול למלא אצטדיונים, הוא שיהיה במקרה הטוב מידקארד פוראבר. מהבחינה האישית שלי, במידה ויקבל את ההדרכה הנכונה, השמיים הם הגבול עבורו.
-
-
-
-
-
אשמח לשמוע את הדעות והראנטים שלכם, וכמובן להשתתף בדיון פה ולשמוע את דעתכם על הפורמט.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 4 users Like Mad King's post:
  • Bam Bam Bigelow, KobKob, NoamRR, RVD
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
02-12-2022, 12:50 AM
רעיון נחמד, אהבתי.

נחמד לקרוא על הרקע שלו ואיך זה התחיל ומה עשה עד לaew. האמת חשבתי שהaew חיברו בינו ללוצהזאורס אבל מסתבר שטעיתי.

דעתי עליו: אני יודע שמבחינת יכולות זירה הוא מעולה ובזה אין לו בעיות, אני יודע שאם אני אראה קרב שלו אני לא אתאכזב. הבעיה שלי איתו זה שלא אכפת לי מהסטייבל שלו ואחרי שהם ניצחו את הסופר קליק אני לא מסוגל לראות אותם. לדעתי ההפסד שלהם בפול גיר(אם אני לא טועה) זה הנקודה שבה אדם קול עבר מהאדם קול של nxt לאדם קול של היום, שהוא עמד מול פייג' ואנחנו לא קונים אותו במעמד הזה(הזוי).

הבנתי שג'נגל בוי אחד הפילרס וכל אחד מהם הם פרוייקט של החברה. מכל ה4 ג'נגל בוי הכי פחות מעניין מבחינת דמות וגם לא כזה טוב על המיק. לא יודע מה יקרה איתו אבל מקווה שכריסטיאן כן יצליח לתת לו מהניסיון שלו ו"ישדרג" את ג'נגל בוי שיצא לסינגלס וישחרר אותי מהJE כבר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-12-2022, 02:16 AM
לדעתי אנשים מאוד נוקשים כלפי ג'אנגל בוי, חלקית בגלל התיוג הזה של ה4 פילארס שאוטומטית עושה לאנשים PTSD מה4 הורסוומן של WWE, או מעורר את ההשוואה ל4 פילארס של AJPW.

ברור שג'אנגל בוי יהיה החוליה החלשה, הוא המתאבק הכי פחות מנוסה מבין הארבעה. 
הוא היה המתאבק הראשון שAEW החתימו שהייתי צריך לחפש בגוגל, כי לא שמעתי עליו בכלל לפני זה. 
סמי גווארה היה אלוף בAAA והופיע באימפקט לפני שחתם בAEW. דארבי קיבל קרבות נגד מתאבקים של WWE בזמן שהוא היה באיבולב, הייתי בטוח שבכל רגע תבוא ההודעה שהוא חתם בWWE והוא יצוץ באיזה טייקאובר. MJF היה חתום בMLW וקיבל מלא זמן מסך אצלם.
ג'אנגל בוי היה טרי טרי, הוא לא הספיק לצבור הייפ באינדיז וכבר AEW לקחו אותו. 
הוא המתאבק הראשון שאפשר להגיד עליו שהוא התחיל את הקריירה שלו בAEW. 

הוא פרוייקט, אבל הוא פרוייקט לטווח ארוך וזה לא סוד.
הם בונים אותו "לפי הספר", מעבירים אותו את כל המסלול מלמטה. הוא היה הרוקי עם הפוטנציאל שהצליח להחזיק 10 דקות מול כריס ג'ריקו, עכשיו הוא במחלקת הזוגות, הוא יקבל את הסטוריליין שלו עם כריסטיאן שיעביר אותו להיות מתאבק יחידים, ואז נראה מה יקרה.
אני יודע שטוני מתכנן קדימה, לפחות בסצנת המאין אבנט, אבל לדעתי ג'אנגל בוי עדיין לא משוכלל בתוכניות לאליפות העולם.

החולשה הכי גדולה שלו היא פרומואים. אני אישית מרגיש שיש שינוי לטובה מאז השילוב עם כריסטיאן, הוא נשמע בטוח יותר בעצמו. נראה איפה הוא יהיה כשהוא יצטרך לחתוך אחד ארוך ולא לזרוק שתי שורות בפרומו של JE.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
02-12-2022, 08:10 AM
קודם כל -סחתיין על היוזמה.

אני מאוד נהנה לראות את ג׳נגל בוי. הוא אמנם לא mjf אבל הוא הבא בתור אחריו (דרבי אלן נהדר אבל חוסה בצילו של סטינג, סמי מעורר meh, ומחזיק לג׳ריקו את המגבת).
פרי ג׳וניור הוא חלק מצמד בייביפייס ש״מדבר בזירה״ והם מדברים נהדר. הכימיה שלהם מעולה, הם טאג מעניין בגלל השונות של שניהם, וואלה אפילו נגד הגאן קלאב הם הוציאו קרב לא רע. הגאן קלאב - טאג טים שכל תחליתו הוא להופיע בקרב הרביעי בדארק מול שלישית מתאבקים רנדומלית.

הבעיה של je שהם גימיק שמתאים להאבקות של שנות ה90. ילד הג׳ונגל יכול להלחם מול איש העסקים, הקברן או מר וויס.
ג׳אנגל בוי צריך להיות הכינוי של ג׳ק, ושיתחיל לפתח אישיות (אדם פייג׳, התליין? כזה).
אני גם לא חושב שהדרך למעלה צריכה להיות נגד הלוצ׳זאורוס - להפך - הוא יכול להיות סוג של מנג׳ר שדוחף אותו קדימה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
02-12-2022, 11:20 AM
(02-12-2022, 08:10 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  קודם כל -סחתיין על היוזמה.

אני מאוד נהנה לראות את ג׳נגל בוי. הוא אמנם לא mjf אבל הוא הבא בתור אחריו (דרבי אלן נהדר אבל חוסה בצילו של סטינג, סמי מעורר meh, ומחזיק לג׳ריקו את המגבת).
פרי ג׳וניור הוא חלק מצמד בייביפייס ש״מדבר בזירה״ והם מדברים נהדר. הכימיה שלהם מעולה, הם טאג מעניין בגלל השונות של שניהם, וואלה אפילו נגד הגאן קלאב הם הוציאו קרב לא רע. הגאן קלאב - טאג טים שכל תחליתו הוא להופיע בקרב הרביעי בדארק מול שלישית מתאבקים רנדומלית.

הבעיה של je שהם גימיק שמתאים להאבקות של שנות ה90. ילד הג׳ונגל יכול להלחם מול איש העסקים, הקברן או מר וויס.
ג׳אנגל בוי צריך להיות הכינוי של ג׳ק, ושיתחיל לפתח אישיות (אדם פייג׳, התליין? כזה).
אני גם לא חושב שהדרך למעלה צריכה להיות נגד הלוצ׳זאורוס - להפך - הוא יכול להיות סוג של מנג׳ר שדוחף אותו קדימה.

הוא כונה לא פעם בשם המלא "ג'אנגל בוי ג'ק פרי.
ואני לא טוען כי בהכרח הדרך למעלה תהיה נגד לוצ'אזורוס, אלא שהעלייה של פרי תגרום לירידה בערכו של הדינוזאור, על אף שהוא טאלנט נהדר וכבר יכול להחזיק על המיקרופון.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
02-12-2022, 03:29 PM
תודה על היוזמה! 
מרשים ומעניין.

אף פעם לא הבנתי למה JB הוא פילאר.
כאילו.. גווארה הוא 10/10 בזירה, MJF הוא 10/10 על המיק' ודארבי הוא 10/10 כדמות. זה כאילו יש לנו עגלה בסופרמרקט ש3 גלגלים בה נוסעים ישר והגלגל הרביעי מרחף כזה באוויר או עושה שטויות. 

JB הוא מתאבק טוב, נראה טוב אני מניח, הוא פרומו רע, הוא צעיר וזהו בגדול. 
מאוד חיבבתי אותו כשנתנו לו צ'אנסים גדולים בסצנת הסינגלס, בעיניי הוא לא פספס בגדול או פישל בהזדמנויות שנתנו לו, ואני אשמח לראות אותו מתקדם.

מפה ועד להיות פילאר בAEW? מפה ועד תכנונים לאליפות ראשית? לא יודע. 
אני רואה את ריקי סטארקס מיין איבנטר הרבה לפני שJB יגיע לשם. אני רואה את וורדלו שם 3 שנים לפני JB. אני מאמין שהתקרה הגבוהה ביותר של JB היא נמוכה יותר מהמצב הנוכחי של כמה מתאבקים קיימים ברוסטר. 
בנוסף - המראה שלו זה דבר מתעתע כי חלק מהאפיל של הדמות, אני מניח, היא שהוא נראה מאוד צעיר. כמה זמן זה יימשך בדיוק? 

לאחרונה הוא השתפר בפרומואים, אבל עדיין צריך לראות איך הוא מתקדם כדי להבין אם הוא טוב. בעיניי JE כמובן לא מספיק מעניינים, שיהיה להם בהצלחה במחלקת הזוגות שהם משום מה מנצחים עליה, נעקוב אחריו כשהעניין עם אדג'2 יתחיל להעלות הילוך. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,219
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
02-12-2022, 04:22 PM
וואלה לא ידעתי שהוא הבן של לוק פרי האגדי...
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
02-12-2022, 05:03 PM
אני בחיים לא מתתי על הקטע של הפור פילארס, אבל אני לא מסכים שהוא החוליה החלשה, לדעתי זה סאמי.
ג'אנגל בוי נכנס טבעית יותר לעלילה, הוא מרגיש לי יותר כריזמטי, אני פשוט נהנה ממנו יותר, אפילו בתוך הזירה.
יש לו כריזמה ולוק, הוא מתאבק מגניב, והוא טאג טים ממש טוב, לא יודע אם הוא אלוף עולם עתידי אבל לא כולם צריכים להיות אלופי עולם עתידיים, גם סאמי לא אלוף עולם עתידי, ומסיבה מסוימת נאמר פה שהוא 10/10 בזירה על ידי משתמש שלא אגיד את שמו.. והוא פשוט לא.
הוא יודע לעשות סלטות, אבל גם ג'אנגל בוי יודע לעשות את זה, אבל אין לסאמי דמות, אין לו אישיות בזירה, וכשהוא לא היל ומתחת לג'ריקו הוא מרגיש לא רלוונטי בכלל.
בבירור הוא החוליה החלשה האמיתית.
אני אוהב את ג'אנגל בוי זה הפואנטה הוא קול.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
02-12-2022, 05:08 PM
רק בעיניי ה-4 פילארס זה חרטה ובתכל׳ס זה MJF שהוא כוכב ועוד שלושה מתאבקים שהם סבבה אבל בחיים לא יהיו אלופים ראשיים?
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 3 users Like RoeeHardy's post:
  • Bam Bam Bigelow, frankie say relax, Kamigoye
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-12-2022, 05:16 PM
(02-12-2022, 05:08 PM)RoeeHardy כתב:  רק בעיניי ה-4 פילארס זה חרטה ובתכל׳ס זה MJF שהוא כוכב ועוד שלושה מתאבקים שהם סבבה אבל בחיים לא יהיו אלופים ראשיים?

בקשר לסאמי וגאנגל בוי אני מסכים אני לא רואה אותם אלופים ראשיים, אבל את דארבי אני דווקא כן רואה עוד כמה שנים.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 04:52 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר