Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (712): « הקודם 1 ... 106 107 108 109 110 ... 712 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,071
02-07-2022, 03:59 PM
(02-07-2022, 03:11 PM)NovemberMan כתב:  גם אם הם ירצו לעשות ״הפרדת ליגות״ בין התוכניות, זה לא משהו שטוני יסכים לו.
זה בצורה מובהקת מבהיר מה ה-A ומה ה-B שואו, טוני מכוון שראמפייג׳ תהיה לא פחות שווה מדינמייט.
קלירלי אנחנו לא שם אבל זה החזון שלו מבחינה עסקית, הרייטינג של ראמפייג׳ יצנח ברגע שיעשו דבר כזה.

אני חושב שראמפייג' היא תוכנית מצויינת בהתחשב בכל הנסיבות (תוכנית מוקלטת לרוב, סלוט מחורבן).
בוקר אחר היה זורק זין על התוכנית הזאת ומתייחס לזה בתור התשובה של AEW ל-היט/ולוסיטי/סופרסטארס/מאין אבנט.

בפועל כמעט תמיד יש שם תוכן שראוי גם לדיינמייט (בשבועות האחרונים היו שם כמה קרבות אליפות, היה שם את קרב החזרה של מוקסלי, השבוע הייתה שם התקדמות משמעותית בתמונת אליפות הנשים ושני הפיודים הכי מתבקשים שם).
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#1,072
02-07-2022, 03:59 PM
קונספט שתמיד היה לי בראש ואני תוהה אם יש לו מקום זה PPV של קרב אחד.
AEW לדוגמא עושים אירוע כל 3 חודשים בערך, וזה אחלה. זה בעיקרון גורם לכל PPV להרגיש מיוחד.
אבל 3 חודשים זה המון זמן. ורק בחודשיים האחרונים היו להם קרבות/פיודים כמו MJF נגד פאנק או דניאלסון נגד האנגמן.
והם שידרו את הקרבות האלו בדינמייט שזה אולי אחלה עבור הצופים אבל מבחינתי זה 1.פוגע באיכות של הקרב 2. מוריד מהערך שלו.
במיוחד כשאנחנו מדברים על קרבות של 40+ דקות. לי אישית יש דעה מסוימת כשזה מגיע לאיך תכנית רסלינג בטלוויזיה צריכה להיות ואני חושב שחוץ במקרים נדירים אין צורך בקרבות של יותר מ10 דקות.

המודל בעיקרון אמור להיות דומה לזה של אגרוף, יהיה לך PPV בשם "דניאלסון נגד פייג'" או משהו כזה, והוא יציג אך ורק הקרב הזה (הקהל כמובן יראה מס' קרבות חושך לפני) למעשה המרקטינג של הקונספט הזה צריך להיות מאוד דומה לזה שיש באגרוף/UFC. שקילה, מסיבת עיתונאים, Road to כשבין המתאבקים עצמם יש כמעט אפס פיזיות.(והכל מתרחש בסטים, לא בזירה).
המתאבקים מקדמים את הקרב הספציפי הזה בפודקאסטים שונים. הקרב עצמו מקבל את כל הזמן שהוא צריך בלי הפרעות, בלי פרסומות ובלי אילוצי טלוויזיה. חשוב לציין שמדובר בPPV זול של 5-10 דולר במקום 50$ כמו שאר הPPVS שלהם.
אני חושב שיש לזה כמה יתרונות:
1) הקרב יהיה טוב ללא אילוצים טכנים, או זמנים, והקהל לא יהיה "עייף" כי כל הפוקוס הוא על קרב אחד.
2)אני חושב שזה יגרום לכל קרב שיקבל את היחס הזה להרגיש כמו ביג פאקינג דיל.
3) בAEW בין כל אירוע לאירוע יש מרתון, בWWE זה ספרינט כי הם רצים מאירוע לאירוע. פה יש איזה משהו באמצע.
4)תמיד אהבתי את הקונספט שאלוף העולם לא מתאבק בTV אלא רק בPPV, כשיש לך 4 PPVS בשנה זה יכול להיות בעייתי. ככה כל הגנה על התואר תרגיש כמו עניין גדול וזה גם יתן המון פוקוס על הN1C.
מתאבקים כמו דניאלסון או אומגה הם כבר כוכבים, אבל בואו נגיד היו עושים את הפורמט הזה עם לאנס ארצ'ר.
מעבר לזה שאני חושב שזה היה הופך את הקרב למשמעותי יותר במקום "עוד קרב טוב בדינימייט", אני חושב שזה אוטומטית מעלה אותו ליגה.
מה אתם חושבים? יש לזה מקום?
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,073
02-07-2022, 04:16 PM
(02-07-2022, 03:59 PM)Moonboy כתב:  קונספט שתמיד היה לי בראש ואני תוהה אם יש לו מקום זה PPV של קרב אחד.
AEW לדוגמא עושים אירוע כל 3 חודשים בערך, וזה אחלה. זה בעיקרון גורם לכל PPV להרגיש מיוחד.
אבל 3 חודשים זה המון זמן. ורק בחודשיים האחרונים היו להם קרבות/פיודים כמו MJF נגד פאנק או דניאלסון נגד האנגמן.
והם שידרו את הקרבות האלו בדינמייט שזה אולי אחלה עבור הצופים אבל מבחינתי זה 1.פוגע באיכות של הקרב 2. מוריד מהערך שלו.
במיוחד כשאנחנו מדברים על קרבות של 40+ דקות. לי אישית יש דעה מסוימת כשזה מגיע לאיך תכנית רסלינג בטלוויזיה צריכה להיות ואני חושב שחוץ במקרים נדירים אין צורך בקרבות של יותר מ10 דקות.

המודל בעיקרון אמור להיות דומה לזה של אגרוף, יהיה לך PPV בשם "דניאלסון נגד פייג'" או משהו כזה, והוא יציג אך ורק הקרב הזה (הקהל כמובן יראה מס' קרבות חושך לפני) למעשה המרקטינג של הקונספט הזה צריך להיות מאוד דומה לזה שיש באגרוף/UFC. שקילה, מסיבת עיתונאים, Road to כשבין המתאבקים עצמם יש כמעט אפס פיזיות.(והכל מתרחש בסטים, לא בזירה).
המתאבקים מקדמים את הקרב הספציפי הזה בפודקאסטים שונים. הקרב עצמו מקבל את כל הזמן שהוא צריך בלי הפרעות, בלי פרסומות ובלי אילוצי טלוויזיה. חשוב לציין שמדובר בPPV זול של 5-10 דולר במקום 50$ כמו שאר הPPVS שלהם.
1) הקרב יהיה טוב ללא אילוצים טכנים, או זמנים, והקהל לא יהיה "עייף" כי כל הפוקוס הוא על קרב אחד.
3) בAEW בין כל אירוע לאירוע יש מרתון, בWWE זה ספרינט כי הם רצים מאירוע לאירוע. פה יש איזה משהו באמצע.
4)תמיד אהבתי את הקונספט שאלוף העולם לא מתאבק בTV אלא רק בPPV, כשיש לך 4 PPVS בשנה זה יכול להיות בעייתי. ככה כל הגנה על התואר תרגיש כמו עניין גדול וזה גם יתן המון פוקוס על הN1C.
מתאבקים כמו דניאלסון או אומגה הם כבר כוכבים, אבל בואו נגיד היו עושים את הפורמט הזה עם לאנס ארצ'ר.
מעבר לזה שאני חושב שזה היה הופך את הקרב למשמעותי יותר במקום "עוד קרב טוב בדינימייט", אני חושב שזה אוטומטית מעלה אותו ליגה.

אני חושב שהבעיה הגדולה עם הקונספט הזה היא שהמעריצים מורגלים לרעיון מסויים עם PPV ברסלינג. גם רוב הקהל באולמות בדרך כלל לא קונה כרטיסים בשביל מתאבק אחד או שניים, אלא בשביל לראות כמה שיותר. 
אנשים רגילים לכך שאם הם רוכשים PPV - הם רוכשים סופרקארד. זה נהיה קשה יותר עם קרבות גדולים בתוכניות השבועיות בטלוויזיה. 
אני מתאר לעצמי שאם WWE עדיין היו עובדים בפורמט הישן, המכירות של רוב האירועים החודשיים שלהם היו צונחות. 
אני חושב שזה חשוב גם לזכור שאנחנו בתקופה ברסלינג שבה הכסף הגדול באמת מגיע דווקא מרשתות הטלוויזיה, לא בהכרח מPPV (אלא אם כן יש לכם עסקה עם הסעודים). אני מניח שגם הרשתות רוצות קרבות גדולים בתוכניות השבועיות.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,744
אשכולות: 19
Likes Given: 1,270
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,074
02-07-2022, 04:28 PM
(02-07-2022, 03:59 PM)Moonboy כתב:  קונספט שתמיד היה לי בראש ואני תוהה אם יש לו מקום זה PPV של קרב אחד.

מבחינתי כצופה זה אחלה קונספט. כשיש לך קרב של 40 דקות בדיינמייט זה ככה או ככה אוכל לך זמן מפיודים אחרים, אני אשתמש כדוגמה בריין של הלוצ'ה ברוס שהיה גרוע מחוסר בזמן ובהשקעה בבוקינג, וגם בריט בייקר שהלכה צעד אחורה עם הריין שלה בערך חודש אחרי אול אאוט.

אני חושב שדבר כזה צריך להגיע לעיתים רחוקות, כי זה ירגיש יותר מיוחד מ-PPV. רק מתאבקים נכונים בפיוד נכון צריכים לקבל כזה ספוט. לאנס ארצ'ר לדעתי לא יתאים לספוט כזה כי אף אחד לא יקנה אותו כמי שינצח את האנגמן, וזה גם לא צריך לקרות. MJF-האנגמן נגיד יכל להתאים לזה. אומגה-דניאלסון יכול גם להתאים לזה, ביום שהם ימשיכו את הפיוד שלהם. גם אדם קול-קני אומגה, אחרי שיתנו לזה עוד בנייה כמובן.

מבחינת AEW אני לא יודע כמה זה יהיה רווחי. הם יצטרכו ממש להשקיע כדי שאנשים ישלמו כסף כדי לראות קרב אחד, ויש הוצאות די גבוהות על דבר כזה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
#1,075
02-07-2022, 04:31 PM

אני חושב שיהיה לי קשה להתרגל לפורמט. 
זה גם יכריח את הבילד להיות משהו יותר מציאותי, שלפעמים לא מתאים במיוחד ליריבויות מסוימות.

גם זה יכול להגביל את האפשרויות לקרב - בספורט אמיתי זה לגיטימי שקרב ייגמר תוך דקה, לא בכוונה.
אבל AEW מוכרים PPV ב5 דולר נטו כדי להראות לך קרב סקוואש? הם יחטפו מכולם. אז כל הקרבות יצטרכו להיות גדולים מהחיים, ולפעמים זה לא מתאים. 

אם יהיה לזה ניסיון כנה אני נותן צ'אנס, אבל פורמט הPPV הוא לאו דווקא משהו שמציג לי.
אירוע של 3 שעות (ולא יותר!) יושב בדיוק במקום. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#1,076
02-07-2022, 05:51 PM
(02-07-2022, 04:16 PM)Rainmaker כתב:  אני חושב שהבעיה הגדולה עם הקונספט הזה היא שהמעריצים מורגלים לרעיון מסויים עם PPV ברסלינג. גם רוב הקהל באולמות בדרך כלל לא קונה כרטיסים בשביל מתאבק אחד או שניים, אלא בשביל לראות כמה שיותר. 
אנשים רגילים לכך שאם הם רוכשים PPV - הם רוכשים סופרקארד. זה נהיה קשה יותר עם קרבות גדולים בתוכניות השבועיות בטלוויזיה. 
אני מתאר לעצמי שאם WWE עדיין היו עובדים בפורמט הישן, המכירות של רוב האירועים החודשיים שלהם היו צונחות. 
אני חושב שזה חשוב גם לזכור שאנחנו בתקופה ברסלינג שבה הכסף הגדול באמת מגיע דווקא מרשתות הטלוויזיה, לא בהכרח מPPV (אלא אם כן יש לכם עסקה עם הסעודים). אני מניח שגם הרשתות רוצות קרבות גדולים בתוכניות השבועיות.

תראה אני חושב שרסלינג זה דבר מאוד דינמי שמשתנה כל הזמן מבחינת מודלים עסקיים. כמו שאחרי שWWE התחילו עם הנטוורק אנשים במשך חודשים המשיכו לקנות את PPV בצורה הרגילה.
נכון שWWE כבר לא עובדים עם PPV, אז באותה מידה זה יכול פשוט להיות ספיישל בנטוורק. (קצת כמו שהיה אז עם השילד)
בAEW זה קצת שונה, הם עדיין עובדים עם הפורמט של PPVS.
עכשיו כן חשבתי על העניין הזה של הסופרקארד. העניין הוא באמת שקארד יכול באמת להיות "סופר קארד" אם הוא מתרחש כל כמה חודשים. לפעמים זה מרגיש שבין הPPV יש איבוד מומנטום, ואני חושב שזו דרך טובה לשמור על מומנטום. מה גם אני באמת מאמין שכשאלוף העולם מגן על האליפות שלו בFREE TV פעם בחודש זה מוריד מהערך שלה.

(02-07-2022, 04:28 PM)master of doom כתב:  מבחינתי כצופה זה אחלה קונספט. כשיש לך קרב של 40 דקות בדיינמייט זה ככה או ככה אוכל לך זמן מפיודים אחרים, אני אשתמש כדוגמה בריין של הלוצ'ה ברוס שהיה גרוע מחוסר בזמן ובהשקעה בבוקינג, וגם בריט בייקר שהלכה צעד אחורה עם הריין שלה בערך חודש אחרי אול אאוט.

אני חושב שדבר כזה צריך להגיע לעיתים רחוקות, כי זה ירגיש יותר מיוחד מ-PPV. רק מתאבקים נכונים בפיוד נכון צריכים לקבל כזה ספוט. לאנס ארצ'ר לדעתי לא יתאים לספוט כזה כי אף אחד לא יקנה אותו כמי שינצח את האנגמן, וזה גם לא צריך לקרות. MJF-האנגמן נגיד יכל להתאים לזה. אומגה-דניאלסון יכול גם להתאים לזה, ביום שהם ימשיכו את הפיוד שלהם. גם אדם קול-קני אומגה, אחרי שיתנו לזה עוד בנייה כמובן.

מבחינת AEW אני לא יודע כמה זה יהיה רווחי. הם יצטרכו ממש להשקיע כדי שאנשים ישלמו כסף כדי לראות קרב אחד, ויש הוצאות די גבוהות על דבר כזה.
תראה אצל WWE בעיקרון זה יכול להיות כל לייב שואו שכבר סולד אוט מזמן ופשוט להחליט לשווק אותו בצורה מסוימת, פשוט החלק שמשודר זה רק הקרב האחרון.
בAEW זה קצת יותר מסובך כי הם לא עושים לייב איבנטים באופן קבוע.
אם מדובר בקונספט שעושים בערך 6 פעמים בשנה אני חושב שהם יכולים למכור את זה טוב.

עוד עניין זה שאני חושב שPPV של רסלינג התחילו להיות דבר מתיש קצת.
כאילו מבחינתי, 2.5-3 שעות של רסלינג זה המון זמן, גם אם הקארד טוב.
סתם לדוגמא ל"פול גיר" האחרון היה קארד מאוד חזק, אבל בפער הרבה יותר רציתי לראות את האנגמן-אומגה. העניין שעד שהגענו לאומגה-האנגמן כבר הייתי אחרי יותר מ3 שעות של PPV וכבר נכבתי לגמרי, ובאוקטיבית גם אם הקרב היה ממש טוב. כבר לא יכולתי לספוג את זה.
פה אנחנו מדברים על משהו שעבור הצופים בבית מדובר בשעה בערך, שמיד אחריה אפשר לעשות מסיבת עיתונאים כמו שעושים בNJPW.

עכשיו שוב, המודל הזה מבוסס על הצורה שבה UFC ופרומוטרים של אגרוף מוכרים קרב, אני מרגיש שהיום ארגוני רסלינג בין אם זה WWE, AEW או וואטבר יותר מסתמכים על הברנאד שלהם מאשר על מתאבקים סצפיפים או קרב ספציפי ואני חושב שזה דווקא עובד לרעתם.

(02-07-2022, 04:31 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שיהיה לי קשה להתרגל לפורמט. 
זה גם יכריח את הבילד להיות משהו יותר מציאותי, שלפעמים לא מתאים במיוחד ליריבויות מסוימות.

גם זה יכול להגביל את האפשרויות לקרב - בספורט אמיתי זה לגיטימי שקרב ייגמר תוך דקה, לא בכוונה.
אבל AEW מוכרים PPV ב5 דולר נטו כדי להראות לך קרב סקוואש? הם יחטפו מכולם. אז כל הקרבות יצטרכו להיות גדולים מהחיים, ולפעמים זה לא מתאים. 

אם יהיה לזה ניסיון כנה אני נותן צ'אנס, אבל פורמט הPPV הוא לאו דווקא משהו שמציג לי.
אירוע של 3 שעות (ולא יותר!) יושב בדיוק במקום. 

כן, כל קרב שתקדם אותו כקרב גדול ותסיים אותו אחרי 5 דקות יהיה מבאס (מסתכל עלייך ברוק לסנר)
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מחובר
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,408
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#1,077
02-07-2022, 09:54 PM
ברוסטר שמכיל את רומן ריינס, סת רולינס, רנדי אורטון, רידל, אואנס, לאשלי, לסנר... היחיד שמצליח לבדר אותי הוא... צ'אד גייבל.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,078
02-07-2022, 10:06 PM
אם הייתי יכול לקחת מתאבק אחד שיעבור מWWE לאימפקט זה רומן ריינס. 
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,079
02-07-2022, 10:07 PM
(02-07-2022, 10:06 PM)SwitchBlade כתב:  אם הייתי יכול לקחת מתאבק אחד שיעבור מWWE לאימפקט זה רומן ריינס. 

למה?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,080
02-07-2022, 10:09 PM
(02-07-2022, 10:07 PM)The Tribal FISH כתב:  למה?

name value גדול, אבל עדיין וורקר טוב.
עיניים חדשות, יתאים לו ריין טרור, יפגע בWWE הכי הרבה ובו זמנית כנראה יהיה הדבר הזה שאימפקט צריכים כדי להפוך לארגון השלישי האמיתי שכולנו רוצים. לא נקבל אותו אפקט עם רולינס או לסנר. 
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (712): « הקודם 1 ... 106 107 108 109 110 ... 712 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-07-2026, 09:38 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר