Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 614 615 616 617 618 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#6,151
02-05-2022, 05:54 PM
(02-05-2022, 05:50 PM)Generico כתב:  כאילו היכולות שלה לא טובות מספיק בשביל מקום 1 או שרק בזכות יכולות הזירה שלה היא במקום 2?
בכל מקרה 2 האופציות זה טעות, אופציה 1 היא טעות כי היא הוורקרית הכי טובה בעולם עוד מ 2014 ואופציה 2 היא טעות כי איו היא הכי טובה גם בכל שאר האספקטים של היאבקות.

מי מקום 1 שלך?

היכולות שלה טובות, הכל אצלה טוב לדעתי, מספר 2 בשבילי זה כמו 1 סעיף ב.

מקום 1 בשבילי זאת לופיסטו.

הגב

•
חפש
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#6,152
02-05-2022, 06:08 PM
להוציא מתאבקות יפניות שאני לא בקיא בסצנה שם (וחבל, יום אחד זה יקרה).
אני באמת חושב ששארלוט ובקי לינץ' הן 2 המתאבקות הכי גדולות בהיסטוריה.
הגב

•
חפש
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,153
02-05-2022, 06:14 PM
(02-05-2022, 06:08 PM)Moonboy כתב:  להוציא מתאבקות יפניות שאני לא בקיא בסצנה שם (וחבל, יום אחד זה יקרה).
אני באמת חושב ששארלוט ובקי לינץ' הן 2 המתאבקות הכי גדולות בהיסטוריה.
מה עם ליטה, מיקי גיימס, טריש, ציינה, מישל מקול, בת פיניקס.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
KillSwitch מנותק
Main-Event
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,314
#6,154
02-05-2022, 06:26 PM
(02-05-2022, 06:14 PM)The Tribal FISH כתב:  מה עם ליטה, מיקי גיימס, טריש, ציינה, מישל מקול, בת פיניקס.

אני חושב שצ'יינה לא שייכת לדיון הזה.

היא הייתה גימיק. הייתה לה קריירה (רלוונטית) של 4 שנים וחלק משמעותי מהזמן הזה היא הייתה מעורבת בעיקר בקרבות אינטרג'נדר.
מאוד משמעותית, אבל אין לה מה לחפש בדיון GOAT.

[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
Moonboy מנותק
Rookie
*
#6,155
02-05-2022, 06:28 PM
(02-05-2022, 06:14 PM)The Tribal FISH כתב:  מה עם ליטה, מיקי גיימס, טריש, ציינה, מישל מקול, בת פיניקס.

אני מניח שהכל עניין של איך אתה מגדיר "הכי X בכל הזמנים".
ספציפית בעניין הזה, שארלוט ובקי הן הכי טובות בכל הזמנים כמו שהאלק הוגאן הוא הכי טוב בכל הזמנים, הן הצליחו ליצור יותר עניין למחלקה שלהן יותר מכל מתאבקת אחרת, אם בקי או שארלוט בקרב, זה מיינאבנט לגיטימי לPPV. אם הן לא. אז זה לא.
אפשר לטעון שזה מלאכותי. באותה מידה שWWE "בחרו" בשארלוט הן היו יכולות לבחור באלכסה בליס או ביילי. אבל המציאות היא שהם לא, הם בחרו בה.

שארלוט פלייר ובקי הן לא המתאבקות הכי טובות מבחינת זירה, אבל יש להן נוכחות וכריזמה כמו שהיו רק למעטות לפניהן.

צ'יינה הייתה מתאבק נוראית כשהיא התאבקה עם הגברים אבל הסיבה למה אני פוסל אותה היא כי בתקופתה באמת הייתה מחלקת נשים.

טריש וליטה היו טובות, אני ראייתי בלייב את המיינאבנט שלהן בRAW בזמנו (בלייב זה אומר באיחור של חודש כי זה מתי זה שודר בארץ, אבל מבחינתי זה היה כמו לייב). הן הלכו בשביל שהשאר יוכלו לרוץ. כפרופורמס הן מעולות, אבל כמתאבקות יש להן קריירה של קרב אחד. המציאות היא שרוב הקריירה מבוססת על הסטורלינים שלהן עם גברים ולא כמתאבקות.

רוב הקריריה של מישל,מיקי ובת' היה הdivas era והן היו מקבלות רק כמה דקות להתאבק, בקושי היו להם סטורלינים וקרבות הנשים היו ידועים כהפסקות שירותים.

אני חושב שאוסום קונג וגיל קיים מועמדות הרבה יותר טובות מאשר כל מי שברשימה הזאת.
הגב
The following 1 user Likes Moonboy's post:
  • orgibor
חפש
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#6,156
02-05-2022, 06:38 PM
(02-05-2022, 06:28 PM)Moonboy כתב:  אני מניח שהכל עניין של איך אתה מגדיר "הכי X בכל הזמנים".
ספציפית בעניין הזה, שארלוט ובקי הן הכי טובות בכל הזמנים כמו שהאלק הוגאן הוא הכי טוב בכל הזמנים, הן הצליחו ליצור יותר עניין למחלקה שלהן יותר מכל מתאבקת אחרת, אם בקי או שארלוט בקרב, זה מיינאבנט לגיטימי לPPV. אם הן לא. אז זה לא.
אפשר לטעון שזה מלאכותי. באותה מידה שWWE "בחרו" בשארלוט הן היו יכולות לבחור באלכסה בליס או ביילי. אבל המציאות היא שהם לא, הם בחרו בה.

שארלוט פלייר ובקי הן לא המתאבקות הכי טובות מבחינת זירה, אבל יש להן נוכחות וכריזמה כמו שהיו רק למעטות לפניהן.

צ'יינה הייתה מתאבק נוראית כשהיא התאבקה עם הגברים אבל הסיבה למה אני פוסל אותה היא כי בתקופתה באמת הייתה מחלקת נשים.

טריש וליטה היו טובות, אני ראייתי בלייב את המיינאבנט שלהן בRAW בזמנו (בלייב זה אומר באיחור של חודש כי זה מתי זה שודר בארץ, אבל מבחינתי זה היה כמו לייב). הן הלכו בשביל שהשאר יוכלו לרוץ. כפרופורמס הן מעולות, אבל כמתאבקות יש להן קריירה של קרב אחד. המציאות היא שרוב הקריירה מבוססת על הסטורלינים שלהן עם גברים ולא כמתאבקות.

רוב הקריריה של מישל,מיקי ובת' היה הdivas era והן היו מקבלות רק כמה דקות להתאבק, בקושי היו להם סטורלינים וקרבות הנשים היו ידועים כהפסקות שירותים.

הסיבה שהם בחרו בשארלוט כי היא הבת של. אני חושב שמהפור הורסוומן שארלוט הכי גרוע. ואחרות כמו אלכסה ליב סשה וביילי הרבה יותר טובות ממנה.

על ציינה אני יכול להבין אותך.

להגיד שליטה וטריש זה קריירה של קרב אחד זה דפוק. כי נכון שרוב שהסטוריילין שלהם היה סביב גברים אבל לפחות לא כמו שארלוט הם לא היו הבת של ולא היו אותה דמות לרוב הקריירה.

עוד דוגמאות לנשים שיותר טובות משארלוט זה AJ לי ופייג.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#6,157
02-05-2022, 06:46 PM
איו שיראי באמת המתאבקת הכי טובה אי פעם
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#6,158
02-05-2022, 06:46 PM
(02-05-2022, 06:28 PM)Moonboy כתב:  אני מניח שהכל עניין של איך אתה מגדיר "הכי X בכל הזמנים".

מחזק ממש את הדעה שלך, אוסיף עליה את השקל וחצי שלי:

מיקי ג'יימס גם היום לא מתאבקת טובה, נכון שזאת לא התקופה הנכונה לשפוט אותה על פיה אבל זאת תקופה שהיא מקבלת יותר קרבות היאבקות מקרבות ראווה ומחזיקה באליפות ראשית אז רציתי להוריד את זה מהחזה.

מישל מק'קול לטעמי היא כן חלק חשוב מהשינוי במחלקת הנשים, השינוי פשוט התחיל בערך בתקופה שהיא סיימה אבל הקרבות שלה היו שווים צפייה בזמן ששל שאר הנשים היו קשים לצפייה.

לדעתי כבר עכשיו סשה בנקס נחשבת לגדולה יותר היסטורית מאשר בקי לינץ', היא ככל הנראה הייתה בקרב הכי טוב בהיסטוריית הנשים(מול ביילי) והיא סגרה רסלמניה בלי שארלוט ובלי רונדה. מעבר לכך, היא פשוט מתאבקת טובה יותר משתיהן.
נכון לעכשיו, להוציא את ההיאבקות היפנית, הטופ 3 לדעתי הן סשה, גייל קים ושארלוט.

הערת שוליים: בריט בייקר אפילו לא בחצי הדרך עדיין, אני לא חושב שהיא הטובה ביותר בAEW אפילו.
הגב

•
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#6,159
02-05-2022, 06:48 PM
לא יצא לי לראות מספיק ג'ושי ישן אבל מאנאמי טויוטה כאילו בקלות בשיחה
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
Moonboy מנותק
Rookie
*
#6,160
02-05-2022, 06:54 PM
(02-05-2022, 06:38 PM)The Tribal FISH כתב:  הסיבה שהם בחרו בשארלוט כי היא הבת של. אני חושב שמהפור הורסוומן שארלוט הכי גרוע. ואחרות כמו אלכסה ליב סשה וביילי הרבה יותר טובות ממנה.

על ציינה אני יכול להבין אותך.

להגיד שליטה וטריש זה קריירה של קרב אחד זה דפוק. כי נכון שרוב שהסטוריילין שלהם היה סביב גברים אבל לפחות לא כמו שארלוט הם לא היו הבת של ולא היו אותה דמות לרוב הקריירה.

עוד דוגמאות לנשים שיותר טובות משארלוט זה AJ לי ופייג.
תראה דבר ראשון אני לא חושב שזה רלוונטי באופן כללי אם מישהו "הבן/הבת של", יש כל כך הרבה מתאבקים היום שהם קרובי משפחה של מתאבקי עבר.
גם דיוויד פלייר היה הבן של וזה לא עזר לו בWWE.
טאמינה סנוקה היא הבת של וWWE מעולם לא דחפו אותה להוביל את המחלקה שלהם ווינס וסנוקה היו מאוד קרובים (למרות שזו כן כנראה הסיבה למה יש לה עבודה).

שורה תחתונה היא ששארלוט עומדת בפני עצמה יפה מאוד, ואם היא הייתה רק "הבת של" זה לא היה מספיק.

לא מבין את הטיעון שלך לגבי טריש וליטה, כמתאבקות הן קריירה של קרב אחד. אין מה לעשות. זו לא אשמתן. לא מבין מה הקשר ש"לפחות הן לא ככה וככה" זה לא טיעון מבחינתי ללמה הן יותר טובות משארלוט או בקי.

AJ ופייג' הספיקו הרבה מאוד בלא הרבה זמן, אם הקריירות שלהן היו ארוכות יותר אני בטוח שהן היו בדיבור. אבל המציאות היא שהן לא.
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 614 615 616 617 618 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-23-2026, 03:21 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר