02-02-2022, 07:12 PM
כרטיסים למכירה המוקדמת של ראו אחרי רסלמניה עפים כמו מתאבקים בראמבל נגד ברוק לסנר.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
02-02-2022, 07:12 PM
כרטיסים למכירה המוקדמת של ראו אחרי רסלמניה עפים כמו מתאבקים בראמבל נגד ברוק לסנר.
![]()
02-02-2022, 07:19 PM
(02-02-2022, 07:12 PM)lidoradir כתב: כרטיסים למכירה המוקדמת של ראו אחרי רסלמניה עפים כמו מתאבקים בראמבל נגד ברוק לסנר. בניגוד לכרטיסים לMSG בדצמבר, שם היה חצי ריק.
02-02-2022, 07:20 PM
(02-02-2022, 07:19 PM)Rainmaker כתב: בניגוד לכרטיסים לMSG בדצמבר, שם היה חצי ריק. הגימיק הזה לא עובד. בהצלחה בגימיק הבא - No Gimmicks Needed. ![]()
02-02-2022, 07:21 PM
(02-02-2022, 07:20 PM)lidoradir כתב: הגימיק הזה לא עובד. בהצלחה בגימיק הבא - No Gimmicks Needed. הגימיק הזה עובד טוב יותר מהניסיון האחרון של WWE למלא את MSG.
02-02-2022, 09:50 PM
6:35 איף... ממש איף... קצת מוזר לי שזה עלה בטוויטר היום מכל הימים כשזה ראיון משנת 2011, אבל עדיין... מאוד בעייתי.
02-02-2022, 11:25 PM
(02-02-2022, 09:50 PM)Rainmaker כתב: תזכורת שרוב הקונספירציות ואנשי "אני לא אומר שזה קרה אבל יש פה דברים מעניינים" הם בסופו של דבר פשוט אנטישמיים ואני מסתכל עלייך רונדה
02-03-2022, 01:31 AM
דעותיי על הA שואו של תוכניות הפיתוח, דארק אלביישן:
לאנס ארצ'ר נגד צ'ייס אוליבר - מתאבק הסקוואשים הכי טוב בביזנס בפעולה. תמיד תענוג. ארצ'ר עדיין נראה כאילו אין לו אוויר גם אחרי קרב של דקה, זה לא נותן לי המון תקווה לקרב שלו נגד האנגמן, אבל הסקוואשים שלו הם תמיד טופ טייר. בראנדי רודס נגד קיילין קינג - אוי לא, בראנדי נכנסת עכשיו מהאמצע של הרמפה כמו קודי, ואני חשבתי שאין דרך שהיא תוכל להשניא את עצמה יותר. מרגיש לי שלא ראיתי את קיילין קינג מזמן, למרות שהייתי משוכנע שהיא הייתה תחת חוזה בAEW. היא בבירור הייתה המתאבקת הטובה מבין השתיים, אבל בראנדי צריכה את הניצחון... שבועיים ברצף שבראנדי מנצחת מתאבקות גדולות ממנה פיזית, שבועיים ברצף שזה לא נראה אמין. ג'יי לית'ל נגד קייסי קארינגטון - לית'ל תמיד אחלה בפורמולה הזאת של דארק. הוא חד במה שהוא עושה, נותן ליריבים שלו קצת יותר מסקוואשים אחרים, אבל בסוף מנצח בצורה משכנעת. קארינגטון היה אחד היריבים הפחות מרשימים שהיו לו, אבל זה היה בסדר. אני דיי בטוח שהמאזן של לית'ל כרגע הוא הכי טוב ברוסטר, מתאר לעצמי שהם בונים אותו בשביל להפיל אותו בידי סטארקס. אנה ג'יי נגד ניקי ויקטורי - קצר ולעניין. לא הספקתי להתרשם מהיכולות של ניקי ויקטורי, אבל יש לה הבעות פנים מוצלחות. אנה ג'יי במקום מוזר כרגע. היא הפסידה לבייקר והפסידה לג'ייד קארגיל, אז היא חסרת כיוון. מאמין שהיא תשוטט קצת בדארק בתקופה הקרובה ותעבוד בקרבות כאלה עד שיהיה איזה שינוי. דנטה מרטין, מאט סיידל ולי מוריארטי נגד QT מרשאל, ארון סולו וניק קומורוטו - תמיד כיף לראות את סיידל, מוריארטי ודנטה, אבל מרשאל וסולו מעאפנים. זה נמשך יותר מידי וגם הקהל איבד עניין. קומורוטו נראה כמו כוכב, מקווה שהם לפחות שוקלים לפצל אותו מהפאקטורי, כי זה לנצח יחנוק אותו אם הוא ישאר עם צמד הלוזרים האחרים. ת'אנדר רוסה ורובי סוהו נגד ג'וסלין נווארו ומגאן מיירס - בשבוע שעבר רובי ורוסה עבדו מול שתי בולי עץ. גם השבוע היריבות שלהן לא משהו בכלל (אבל טובות יותר מג'ורדן בלייד שהייתה איומה ונוראית). יש לרובי ורוסה כימיה טבעית כטאג, אבל אני מקווה שיתנו להן יריבות טובות בקרוב. סרפנטיקו נגד פנטה אל זירו מיידו - בשבוע שעבר היה לפנטה קרב מעולה נגד ווילר יוטה בדארק. זה היה קרב שונה לגמרי, לא קרב רסלינג צמוד. סרפנטיקו היה ליצן שהצליח להתגבר על פנטה רק בזכות טעויות שלו. עדיין נהנתי מאוד, זה היה קצת שונה מהפורמולה הרגילה של קרבות ג'וברים בדארק. עדיין מתלבט אם לראות דארק. תוכנית של שעה וחצי השבוע. אני באמת חושב שהם צריכים להתמקד בלהעלות תוכניות של 45 דקות, לא יותר מזה.
02-03-2022, 03:11 AM
(02-02-2022, 09:50 PM)Rainmaker כתב: קצת אנטישמיות עדינה ככה כדי לסגור את היום. וופי גולדברג מאשרת.
02-03-2022, 11:33 AM
(02-03-2022, 03:11 AM)SwitchBlade כתב: קצת אנטישמיות עדינה ככה כדי לסגור את היום.וופי גולדברג לא אנטישמית, אלא סתם יצאה טמבלית וצרת אופקים. היא גדלה בסביבה בה האידיאולוגיה אומרת גזע שונה = מראה חיצוני שונה. זה מה שהיא מכירה מהגזענות כלפי שחורים בארה"ב. קשה לה להבין שהנאצים ביססו אצלם את תורת הגזע על דברים השונים מצבע עור ומראה חיצוני |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|