Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 101 102 103 104 105 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,021
01-25-2022, 07:19 PM
(01-25-2022, 07:18 PM)SwitchBlade כתב:  הבאקס צריכים לבחור באחת משתי האפשרויות הבאות:

- להפסיק לצלם את BTE

- להעביר את השליטה על BTE למתאבקים אחרים 

הם לא רוצים להמשיך עם זה יותר, זה ניכר, הפרקים איבדו את כל המהות שלהם, אפילו טאלנטים משניים בBTE כמו הדארק אורדר וג'וברים הפסיקו לרצות להופיע, 80% מהפרק זה ברנדון מצלם קרב שכבר ראיתי בדינמייט. זה מימש את מטרתו, הגיע הזמן. 

אדם קול צריך לבטל את התוכנית אם וכאשר הוא יתהפך על הבאקס.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#1,022
01-25-2022, 07:29 PM
(01-25-2022, 06:20 PM)Rainmaker כתב:  אני חושב שזה בדיוק ההפך עם בקי ההילית. אף אחד לא באמת רצה את ההיל טרן הזה. הקהל תמך בה לאורך הריין שלה והיה מוכן לתמוך בה שוב עם החזרה. זה היה טרן מיותר.

בקי לינץ' היא באופן טבעי אישיות שהיא כן לייקאבל. מישהי שקרעה ת'תחת באינדיז, מישהי שבשלב מסויים איבדה אמון בעצמה ופרשה מרסלינג לכמה שנים טובות. מישהי שלא הייתה בשום שלב הצ'וזן וואן ואילצה את WWE לרוץ איתה.
היא לא שארלוט פלייר והיא לא רומן ריינס. מה שהיא עושה עכשיו זה טרייהארד וקרינג' כי זו פשוט לא היא.

הבעיה זה סוג הדמות שלה, האפיל של "דה מן" היה שהיא הייתה אנטי אסטמבלישמנט כזה, היא הייתה באדאס אבל אנדרדוגית, עכשיו כשהיא כבר אלופה עוד כמה פעמים ובקלות השם הכי גדול וחשוב היא פשוט לא במקום שמחמיא לה בסיפור.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,023
01-25-2022, 07:36 PM
(01-25-2022, 07:29 PM)Kamigoye כתב:  הבעיה זה סוג הדמות שלה, האפיל של "דה מן" היה שהיא הייתה אנטי אסטמבלישמנט כזה, היא הייתה באדאס אבל אנדרדוגית, עכשיו כשהיא כבר אלופה עוד כמה פעמים ובקלות השם הכי גדול וחשוב היא פשוט לא במקום שמחמיא לה בסיפור.

אני פשוט לא חושב שההיל טרן הזה היה האבולוציה הטבעית של הדמות. לפחות לא בצורה הפתאומית שזה קרה.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
אשכולות: 1
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#1,024
01-26-2022, 05:05 AM
הטרן של בקי באמת לא היה משכנע כל כך,
הרגיש שאיפשהו בתחילת 2020 התחילו ניצנים של היל טרן אצלה, כדמות היא נהיית שחצנית יותר וכמתאבקת היא הייתה אלופה מספיק בזמן בשביל שהקהל ימצה את הריין שלה, אבל הם עשו אחורה פנה לקראת הRTW.
אח''כ היא הודיעה שהיא בהריון ועזבה לזמן מה.
אז כשבאקי חזרה בסאמרסלאם אנשים קצת שכחו שהיא התחילה להימאס וזכרו אותה בתור האלופה שלא הפסידה את האליפות שלה + היא אמא + הקהל התגעגע אליה.
אז למרות שהיא עשתה טרן פושר על בלייר (לא היה אגרסיבי מספיק) אנשים לא עשו switch מחשבתי עליה כהילית. אפילו היום למרות שהיא לכאורה היליתי שמרמה בקרבות הם לא הולכים עם זה מספיק עד הסוף בשביל שהקהל ישנא אותה, כנראה בשביל שפייסטרן תמיד יהיה אופציה קלה או מה שלא יהיו הסיבות לכך. שורה תחתונה היא שהם מנסים לרקוד על 2 החתונות ובסוף יוצא שזה לא לכאן ולא לכאן.

בעניין אחר, דעה לא פופולארית( או כן פופולארית אני לא באמת יודע):
רומן ריינס הוא בטופ 3 המתאבקים הכי טובים בWWE ובעיניי הוא טוב בהרבה ממתאבקים "נחשבים" אחרים כמו וויל אוספרי
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
#1,025
01-26-2022, 12:33 PM
(01-26-2022, 05:05 AM)Moonboy כתב:  הטרן של בקי באמת לא היה משכנע כל כך,
הרגיש שאיפשהו בתחילת 2020 התחילו ניצנים של היל טרן אצלה, כדמות היא נהיית שחצנית יותר וכמתאבקת היא הייתה אלופה מספיק בזמן בשביל שהקהל ימצה את הריין שלה, אבל הם עשו אחורה פנה לקראת הRTW.
אח''כ היא הודיעה שהיא בהריון ועזבה לזמן מה.
אז כשבאקי חזרה בסאמרסלאם אנשים קצת שכחו שהיא התחילה להימאס וזכרו אותה בתור האלופה שלא הפסידה את האליפות שלה + היא אמא + הקהל התגעגע אליה.
אז למרות שהיא עשתה טרן פושר על בלייר (לא היה אגרסיבי מספיק) אנשים לא עשו switch מחשבתי עליה כהילית. אפילו היום למרות שהיא לכאורה היליתי שמרמה בקרבות הם לא הולכים עם זה מספיק עד הסוף בשביל שהקהל ישנא אותה, כנראה בשביל שפייסטרן תמיד יהיה אופציה קלה או מה שלא יהיו הסיבות לכך. שורה תחתונה היא שהם מנסים לרקוד על 2 החתונות ובסוף יוצא שזה לא לכאן ולא לכאן.

בעניין אחר, דעה לא פופולארית( או כן פופולארית אני לא באמת יודע):
רומן ריינס הוא בטופ 3 המתאבקים הכי טובים בWWE ובעיניי הוא טוב בהרבה ממתאבקים "נחשבים" אחרים כמו וויל אוספרי

מסכים עם זה שריינס טוב יותר מאוספריי
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#1,026
01-26-2022, 08:11 PM
חייב לציין שסת' פריקינג רולינס שנתיים כבר בטופ, כל דבר שהוא עושה על המסך בין אם זה פרומו או סגמנט או קרב פשוט זהב. שנתיים שהוא מעולה, רלוונטי וכל זה בלי אליפות.

לא יודע אם הסוד זה שהוא לא עושה פרומואים כתובים ויש לו חופש עם הדמות אבל כל הכבוד לו, במיוחד אחרי הנפילה שחווה ב2019.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,682
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,027
01-28-2022, 04:47 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-28-2022, 04:47 AM על ידי master of doom.)
למרות שאנשים מתלהבים מהנראטיב שרולינס תמיד מנצח את ריינס, אני פשוט לא אבין סנאריו שרולינס מנצח בראמבל. זה יהיה כל כך אנטיקליימקס שהריין העצום הזה של ריינס, שעד לסנר היה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי, יסתיים בקרב שיהיה חלק קטן מסיפור יותר גדול שלא קשור לאליפות הזאת שריינס עבד כל כך קשה כדי להרים את הערך שלה. חלק מהערך שהוא הכניס לה זה גם זה שסמאקדאון היא ה-A שואו והאליפות שלו היא הגדולה יותר, וזה באמת מרגיש ככה, אז לסיים את זה בראמבל ולהעביר את ריינס להילחם על אליפות ה-WWE במניה בשביל העאלק קרב חלומות הזה לא מתקבל בעיניי.

אם הם רוצים לגרום ללסנר-ריינס לקרות במניה ולהיראות טוב ריינס חייב להתערב בקרב של לסנר ולגרום לניצחון של לאשלי, רצוי שלסנר-לאשלי יהיה אחרי ריינס-רולינס אבל לא חובה, ואחר כך לסנר מספר 29 (כדי שרועי לא ינצח) לוקח את הראמבל ומאתגר את ריינס שלקח ממנו את אליפות ראשית בפעם השנייה ב-3 חודשים. ככה הריין של ריינס לא ילך לעזאזל סתם. כמובן משם ריינס חייב לנצח במניה בצורה חד משמעית, בלי האוסוס וכל מיני שיט מהסוג הזה, ואחר כך תעבירו את רולינס לסמאקדאון ותעשו ריינס-רולינס כמו שצריך. אני גם בעד ריינס-מקינטייר ואין לי בעיה שדרו יהיה האחד, הם גם יכולים לבנות אחלה פיוד מההיסטוריה המשותפת וכימיה אנחנו כבר יודעים שיש להם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,028
01-28-2022, 07:20 AM
אם לנסר או ריינס מנצחים בראמבל זאת תעודת עניות לwwe.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
#1,029
01-28-2022, 08:19 AM
(01-28-2022, 04:47 AM)master of doom כתב:  למרות שאנשים מתלהבים מהנראטיב שרולינס תמיד מנצח את ריינס, אני פשוט לא אבין סנאריו שרולינס מנצח בראמבל. זה יהיה כל כך אנטיקליימקס שהריין העצום הזה של ריינס, שעד לסנר היה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי, יסתיים בקרב שיהיה חלק קטן מסיפור יותר גדול שלא קשור לאליפות הזאת שריינס עבד כל כך קשה כדי להרים את הערך שלה. חלק מהערך שהוא הכניס לה זה גם זה שסמאקדאון היא ה-A שואו והאליפות שלו היא הגדולה יותר, וזה באמת מרגיש ככה, אז לסיים את זה בראמבל ולהעביר את ריינס להילחם על אליפות ה-WWE במניה בשביל העאלק קרב חלומות הזה לא מתקבל בעיניי.

אם הם רוצים לגרום ללסנר-ריינס לקרות במניה ולהיראות טוב ריינס חייב להתערב בקרב של לסנר ולגרום לניצחון של לאשלי, רצוי שלסנר-לאשלי יהיה אחרי ריינס-רולינס אבל לא חובה, ואחר כך לסנר מספר 29 (כדי שרועי לא ינצח) לוקח את הראמבל ומאתגר את ריינס שלקח ממנו את אליפות ראשית בפעם השנייה ב-3 חודשים. ככה הריין של ריינס לא ילך לעזאזל סתם. כמובן משם ריינס חייב לנצח במניה בצורה חד משמעית, בלי האוסוס וכל מיני שיט מהסוג הזה, ואחר כך תעבירו את רולינס לסמאקדאון ותעשו ריינס-רולינס כמו שצריך. אני גם בעד ריינס-מקינטייר ואין לי בעיה שדרו יהיה האחד, הם גם יכולים לבנות אחלה פיוד מההיסטוריה המשותפת וכימיה אנחנו כבר יודעים שיש להם.

התסריט השני שכתבת הוא גם בעיניי הכי ריאלי. עבר לי בראש שאולי גם יהיה (עוד) סוורב עם היימן סביב ההפסד של לסנר, ואז הוא יתערב לטובת ריינס נגד רולינס, כי האוסוס הרי מורחקים. הקטע היחיד שלא מסתדר זה שקשה לי לראות את לסנר מפסיד למישהו אחר לפני שהוא פוגש את ריינס, אפילו אם זה בצורה לא נקייה. בכל מקרה, אם יוצאים מנקודת הנחה שריינס-לסנר קורה ברסלמניה ושזה לא יהיה אלוף נגד אלוף, אז כן, לסנר מפסיד את החגורה וזוכה בראמבל. לא זכור לי אבל שכתבתי שהוא ייצא במספר 30.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,146
Likes Given: 727
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#1,030
01-28-2022, 09:23 AM
(01-28-2022, 04:47 AM)master of doom כתב:  למרות שאנשים מתלהבים מהנראטיב שרולינס תמיד מנצח את ריינס, אני פשוט לא אבין סנאריו שרולינס מנצח בראמבל. זה יהיה כל כך אנטיקליימקס שהריין העצום הזה של ריינס, שעד לסנר היה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי, יסתיים בקרב שיהיה חלק קטן מסיפור יותר גדול שלא קשור לאליפות הזאת שריינס עבד כל כך קשה כדי להרים את הערך שלה. חלק מהערך שהוא הכניס לה זה גם זה שסמאקדאון היא ה-A שואו והאליפות שלו היא הגדולה יותר, וזה באמת מרגיש ככה, אז לסיים את זה בראמבל ולהעביר את ריינס להילחם על אליפות ה-WWE במניה בשביל העאלק קרב חלומות הזה לא מתקבל בעיניי.

כן ואז ריינס צריך לנצח את רולינס חד משמעית בלי האוסוס
ואז הפיוד הבא זה שיעבירו את ספיידרמן לסמאקדאון וריינס ינצח גם אותו
חנקתם עם המתאבק הבינוני הזה כבר 8 שנים בפוש

רולינס 10 רמות מעליו וגם מוקסלי
המתאבק הכי פחות טוב מהשילד וגם בינוני כשלעצמו , פשוט מקבל פוש אינסופי

אני יותר מאשמח אם רולינס מנצח בראמבל ,למרות שלא מאמין שיש אפילו סיכוי קטן שזה יקאה
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 101 102 103 104 105 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 04:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר