Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 28 29 30 31 32 ... 37 הבא »

לקראת דינמייט | ג'ון מוקסלי חוזר - 19.1.2022

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
לקראת דינמייט | ג'ון מוקסלי חוזר - 19.1.2022
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-19-2022, 08:32 AM
ברגע שרואים שג'ון חוזר, כל השאר מתגמד ונהיה פחות מעניין, בעיניי המיין איוונט זה החזרה של ג'ון מוקסלי.
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
01-19-2022, 11:29 AM
אני מאוד חמוץ על המוצר כרגע וזה לא קארד שגורם לי לחזור לצפות אחרי כמה שבועות שלא.
המנצחים ברורים בכל הקרבות וגם ככה לא מעניינים יותר מדי. נקווה שמוקסלי יעשה משהו יוצא דופן.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • GobbledyGooker
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-19-2022, 09:45 PM
אני היחיד שזוכר שהוכרז בשבוע שעבר קרב של לי ג'ונסון וברוק אנדרסון נגד FTR, וזה פשוט נעלם מכל הפרסומים?
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • GobbledyGooker
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
01-19-2022, 09:47 PM
(01-19-2022, 09:45 PM)Rainmaker כתב:  אני היחיד שזוכר שהוכרז בשבוע שעבר קרב של לי ג'ונסון וברוק אנדרסון נגד FTR, וזה פשוט נעלם מכל הפרסומים?

עכשיו שאתה אומר את זה, זכור לי שזה מפורסם לראמפייג' או לתוכנית הזאת.

הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 909
אשכולות: 2
Likes Given: 2,189
הצטרף בתאריך: Jul 2021
01-19-2022, 09:48 PM
הייפ לתוכנית
הגב

•
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
01-19-2022, 09:51 PM
יש קצת הייפ להיום, אבל באמת המוצר צריך רענון.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
01-19-2022, 10:27 PM
לא יודע, הייפ 4/10 בערך.

מרגיש לי שהתפתחה תרבות קאסטות חזקה בAEW, ואני חושב שזה הורס לי את כל הצפייה בדינמייט ובראמפייג'.
לצורך העניין התחלתי מלשער את ההשערה הבאה - האקליימד הולכים להפסיד לסטינג ולסטינג ג'וניור בדינמייט.

בדקתי את היסטורית הקרבות שלהם:
- סה"כ 33 קרבות של קאסטר ובוואנס בתור טאג בAEW Dark. מתוך קרבות הזוגות האלה - הם הפסידו פעם אחת בלבד, אוקטובר 2020, בדארק - לצ'אקי טי ולטרנט בארטה.
- סה"כ 6 הופעות של האקליימד בדינמייט, 2 ניצחונות (Bear country, כריסטופר דניאלס ופרנקי קזריאן) ו-4 הפסדים.

בפועל הם מוצר של דארק בגדול, שם הם מנצחים תמיד, וכשהם עולים לדינמייט הם מגיעים בעיקר כדי להפסיד. מעניין מאוד מה יקרה היום.

אין הרבה מתח, כי אתה יודע בכל רגע נתון מי מעל מי בסדר ההעדפות של טוני והאליט.

דארבי הוא קאסטה מעל לאקליימד, אז הם לא מסוגלים להביס אותו, אלא אם זה ברמאות או בנסיבות ספציפיות מאוד שמוציאות את האוויר מהניצחון גם ככה.

שון ספירס הוא 8 קאסטות מתחת לפאנק. אז הרי ברור שהוא יפסיד (תרבות הסטריקים של AEW) כדי לשמור על פאנק נקי, ברור שMJF יתערב, זה אפילו לא שאלה בכלל. אין מתח.

והלאה והלאה.

כשמתאבק גדול עושה דיביוט - המיקום שלו עדיין לא ברור. אתה לא יודע אם מלאכי בלאק זה קאסטה עליונה או איפשהו באמצע, אז יש מתח. אבל ברגע שקודי מוכיח לך שהוא לא שם את בלאק אובר נקי - אתה יודע איפה מלאכי נוחת וזה מוציא את האוויר גם ממנו.

האם מלאכי וברודי קינג יפסידו לבלונדינים? בחיים לא. הם קאסטה אחת או שתיים מעליהם. והלאה והלאה.

אדם קול לא מסוגל להפסיד, כי זה בתרבות שלהם לתת סטריקים למתאבקי יחידים שהם אוהבים.

אז איפה פה בדיוק ההתרגשות מלראות קרב?
בW אני עוד רגיל לזה, אבל AEW צריכים להוכיח את עצמם. ולתת קרבות צפויים, פילרים ברורים כמו קאסידי/סטטלנדר מול הבייקרים, או קרבות מרובי משתתפים, זה לא הדרך.

+ בעוד שW מרגישים כמו דיקטטורה, AEW מרגיש כמו בית ריק. אין חוקים, כולם אובר, הכל חופשי.
ג'ריקו ממשיך לכלוא את גרסיה ואת קינגסטון ביריבות סתמית במקום לעשות את הדבר הנכון ולפרוש. וטוני פשוט מקבל את זה.
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
01-19-2022, 11:02 PM
(01-19-2022, 10:27 PM)SwitchBlade כתב:  לא יודע, הייפ 4/10 בערך.

מרגיש לי שהתפתחה תרבות קאסטות חזקה בAEW, ואני חושב שזה הורס לי את כל הצפייה בדינמייט ובראמפייג'.
לצורך העניין התחלתי מלשער את ההשערה הבאה - האקליימד הולכים להפסיד לסטינג ולסטינג ג'וניור בדינמייט.

- סה"כ 33 קרבות של קאסטר ובוואנס בתור טאג בAEW Dark. מתוך קרבות הזוגות האלה - הם הפסידו פעם אחת בלבד, אוקטובר 2020, בדארק - לצ'אקי טי ולטרנט בארטה.
- סה"כ 6 הופעות של האקליימד בדינמייט, 2 ניצחונות (Bear country, כריסטופר דניאלס ופרנקי קזריאן) ו-4 הפסדים.

בפועל הם מוצר של דארק בגדול, שם הם מנצחים תמיד, וכשהם עולים לדינמייט הם מגיעים בעיקר כדי להפסיד. מעניין מאוד מה יקרה היום.

אין הרבה מתח, כי אתה יודע בכל רגע נתון מי מעל מי בסדר ההעדפות של טוני והאליט.

דארבי הוא קאסטה מעל לאקליימד, אז הם לא מסוגלים להביס אותו, אלא אם זה ברמאות או בנסיבות ספציפיות מאוד שמוציאות את האוויר מהניצחון גם ככה.

שון ספירס הוא 8 קאסטות מתחת לפאנק. אז הרי ברור שהוא יפסיד (תרבות הסטריקים של AEW) כדי לשמור על פאנק נקי, ברור שMJF יתערב, זה אפילו לא שאלה בכלל. אין מתח.

והלאה והלאה.

כשמתאבק גדול עושה דיביוט - המיקום שלו עדיין לא ברור. אתה לא יודע אם מלאכי בלאק זה קאסטה עליונה או איפשהו באמצע, אז יש מתח. אבל ברגע שקודי מוכיח לך שהוא לא שם את בלאק אובר נקי - אתה יודע איפה מלאכי נוחת וזה מוציא את האוויר גם ממנו.

האם מלאכי וברודי קינג יפסידו לבלונדינים? בחיים לא. הם קאסטה אחת או שתיים מעליהם. והלאה והלאה.

אדם קול לא מסוגל להפסיד, כי זה בתרבות שלהם לתת סטריקים למתאבקי יחידים שהם אוהבים.

אז איפה פה בדיוק ההתרגשות מלראות קרב?
בW אני עוד רגיל לזה, אבל AEW צריכים להוכיח את עצמם. ולתת קרבות צפויים, פילרים ברורים כמו קאסידי/סטטלנדר מול הבייקרים, או קרבות מרובי משתתפים, זה לא הדרך.

+ בעוד שW מרגישים כמו דיקטטורה, AEW מרגיש כמו בית ריק. אין חוקים, כולם אובר, הכל חופשי.
ג'ריקו ממשיך לכלוא את גרסיה ואת קינגסטון ביריבות סתמית במקום לעשות את הדבר הנכון ולפרוש. וטוני פשוט מקבל את זה.

היתרון הגדול של AEW הוא שהם מצליחים באופן תמידי להעלות אירועים שמרגישים "מאסט סי" עם קרבות גדולים.
החיסרון הוא שזה באמת מתחיל להרגיש כאילו זה בא על חשבון המוצר בTV.

התחלתי לשים לב לזה לפני איזה חודש-חודשיים, כשהיה פאנק-מוריארטי בדיינמייט. 
טוני לא עושה המון רימאצ'ים והוא לא רוצה לשרוף קרבות גדולים סתם ככה. מצד אחד, אנחנו לא מקבלים דברים כמו לאשלי-רולינס מראו, שהיה קרב טוב עם סיום מסריח, והקארד נראה שונה מתוכנית לתוכנית שזה יתרון משמעותי. מצד שני, זה מוביל להמון קרבות צפויים. 

והעניין הוא שאולי הייתי מקבל את הקרבות הצפויים האלה יותר טוב אם זה היה מוביל לתוכנית עם סיומים נקיים ובלי בולשיט, אבל זה מעיק אפילו יותר כי אנחנו צריכים לראות התערבויות של ההילים, ואז הפייסים מגיעים לעשות את ההצלה ואז ברול אחרי הקרב... שוב ושוב ושוב.

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,645
אשכולות: 19
Likes Given: 1,255
הצטרף בתאריך: Jun 2021
01-20-2022, 07:43 AM
(01-19-2022, 10:27 PM)SwitchBlade כתב:  לא יודע, הייפ 4/10 בערך.

מסכים לגמרי, כתבתי משהו שנוגע לזה על דג השבט בזמנו. הוא הוצמד איזה 3 פעמים בדיינמייט/ראמפייג', ובדיינמייט אחר כך ראיתי שהוא במאזן ניצחונות הפסדי חיובי. איכשהו כולם במאזן חיובי בדיינמייט, ואז יש את הקאסטות האלה שדיברת עליהן.

AEW מתנהלים בדיוק הפוך מה-WWE בהיבט הזה. אם ב-WWE יש תחושה שאין מדרגות עוצמה, וכל מידקארדר יכול להישלף ולהיות מיינאבנט גאי משומקום, ב-AEW המדרגות ברורות מדי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
01-20-2022, 12:54 PM
(01-20-2022, 07:43 AM)master of doom כתב:  אם ב-WWE יש תחושה שאין מדרגות עוצמה, וכל מידקארדר יכול להישלף ולהיות מיינאבנט גאי משומקום, ב-AEW המדרגות ברורות מדי.

אני לא יודע על איזה WWE אתה מדבר.

יש בWWE מדרגות ברורות.
ריינס והפארט טיימרים>הרוסטר.
כשביג E זכה באליפות, הוא לא נהיה מאין אבנטר, הוא נהיה מידקארדר עם אליפות עולם.

הגב
The following 1 user Likes KillSwitch's post:
  • Coquina Clutch
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 06:27 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר