הוכרז רשמית - wwe יקיימו את האלימניישן צאמבר בערב הסעודית בפברואר
@lidoradir הכנת את הבלו כבר?
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
הוכרז רשמית - wwe יקיימו את האלימניישן צאמבר בערב הסעודית בפברואר
01-17-2022, 08:39 PM
(01-17-2022, 08:34 PM)Triple T כתב: הוכרז רשמית - wwe יקיימו את האלימניישן צאמבר בערב הסעודית בפברואר הוא הכין את הבלו, צ'יטוס גבינה והקרם כבר מהראשון לינואר. הדרך לרסלמניה זאת ה-תקופה בשנה אחרי הכל.
01-17-2022, 09:31 PM
01-17-2022, 11:11 PM
(01-17-2022, 08:39 PM)DarkArts כתב: הוא הכין את הבלו, צ'יטוס גבינה והקרם כבר מהראשון לינואר. (01-17-2022, 09:31 PM)Triple T כתב: ההזמנה של לידור אחרי ההכרזה על ערב הסעודית
![]()
01-17-2022, 11:19 PM
01-17-2022, 11:45 PM
בשקט בשקט הפורום שלנו חוגג שנה. האמת זה היה ב15.1 אבל נשאבתי לתקופת מבחנים ואם מחר זה לא ה19.1 אז לא עניין אותי התאריך.
רוצה להודות לכולם, לכל המשתמשים שמגיבים פה על בסיס יום יומי. לא משנה אם היאבקות, ספורט, ספרים, סרטים תמיד הרמה גבוהה וכיף לקרוא. תודה למנהלים ה"אליט" של הפורום. תודה לגיא "קודי רודס" סוויצ'בלייד על כל ההומור שהוא כותב וגורם לי לצחוק כל פעם מחדש. תודה לרועי "אל סטטיסטיקו" הארדי על אשכולות שכיף לקרוא(כמו על פאנק ועכשיו על הראמבל) וכמובן ההימורים וסטטיסטיקה. תודה לסלביק על כל הידע שהוא חולק, ההמלצות וכמובן החדשות. תודה לאל עליון על התוצאות ביום, בלילה, לפנות בוקר, בקור ובחום. יישר כח על החריצות בלהגן על הwwe כל יום מחדש. תודה גם לעומר קול ביביייי שחסר והבטיח לחזור(אולי יפתיע בראמבל). שמח שיש את המקום הזה ומקווה שימשיך להיות פה כיף. ![]()
The following 9 users Like Jon_M0xley's post:
• Breakker, DarkArts, DGRI96, KillSwitch, NoamRR, RoeeHardy, SwitchBlade, The Tribal FISH, Triple T
01-18-2022, 12:08 AM
(01-17-2022, 11:45 PM)Jon_M0xley כתב: בשקט בשקט הפורום שלנו חוגג שנה. האמת זה היה ב15.1 אבל נשאבתי לתקופת מבחנים ואם מחר זה לא ה19.1 אז לא עניין אותי התאריך. תודה גם לך לידור... תודה שהוכחת שגיא הוא לא יותר מליצן. סתם, סתם... האמת שזה הזוי שעברנו שנה שלמה. מרגיש לי כאילו רק לפני חודש היינו בקבוצת טלגרם, תוך כדי שאנחנו מנסים להבין איך ולאן. זה עדיין ממש מגניב בעיניי לראות שהצלחנו להצמיח כאן קהילה מאוד מוצלחת. מעריך כל אחד פה. The best is yet to come.
The following 8 users Like KillSwitch's post:
• DarkArts, DGRI96, Jon_M0xley, Kamigoye, KB24, Moonboy, SwitchBlade, The Tribal FISH
01-18-2022, 03:02 AM
לאור הביקוש הפופולארי, של אדם אחד בלבד (שלא תגיד שלא אכפת לי מכל אחד ואחד פה) - דעותיי על האירוע של טרמינוס:
ההפקה לא מרשימה. היה בוץ' ממש מצחיק בהתחלה כשהם היו אמורים להראות גראפיקה של קרב, אבל במקום זה המצלמה נשארה על השדרנים כמה שניות, ואז שמעו את המפיק אומר "הו שיט" לפני שהוא העלה את הגראפיקה. לרוע המזל שלהם גם הייתה סופה באטלנטה, אז האולם שהוא גם ככה קטן נראה מאוד ריק. לי מוריארטי נגד ג'וש וודס - וודס היה אלוף הפיור של ROH לפני הסגירה, אבל עכשיו הוא בלי החגורה, כנראה שהם באמת הפרישו את התואר. בגדול זה היה כנראה הקרב הכי נכון לפתוח איתו בשביל להמחיש את הסטייל של הארגון החדש. מוריארטי מושלם לזה. שני מתאבקים טכניים שמתחרים על נעילות והצמדות עד שבסוף אחד מהם תפס את השני עם קאונטר מוצלח לניצחון. דניאל גרסיה נגד JDX נגד אינביקטוס קאש נגד אדם פריסט - אני לא מת על הסטיפולציה של 4 קורנרס לקרבות מרובעים, זה כבר נקודה לרעת הקרב, אבל אני מבין שזה יותר מתאים למה שהארגון מתכוון להציע. הם גם שילבו את זה יפה בסיפור של הקרב - גרסיה וקאש נתנו אחד לשני צ'ופים בשביל הטאג. ההדחה הראשונה נראתה כמו בוץ', אבל הם התאוששו יפה. גרסיה נראה תותח אחרי שהדיח את כל היריבים שלו. הוא ניצל הזדמנויות לשתי ההדחות הראשונות, נשאר לבד עם הבחור הכי גדול בקרב וניצח בנוקאאוט. הייתי שמח לראות עוד מקאש ופריסט. הם נראו אחלה, אבל הכוכב של הקרב היה דניאל גרסיה והשאר קצת נעלמים ליידו. מוס נגד מייק בנט - היה ברור שיהיה קרב שיגמר בפסילה במופע הראשון של ארגון ששם כל כך הרבה דגש על החוקים. אני מניח שהקרב הזה הוא הבחירה הטבעית. מוס בתור היל שלא שם על החוקים זה גם משהו שבא מאוד טבעי. נראה שזה יהיה איזשהו סטוריליין מוקדם לארגון. דיאמנטה נגד ג'נאי קאי - שמעתי דברים טובים על ג'נאי קאי, אומרים שיש בה משהו מיוחד, אבל כל מה שראיתי ממנה היה סקוואש בAEW. לא יכול להגיד שראיתי את המשהו המיוחד בקרב הזה - יש משהו מכאני באיך שהיא זזה לפעמים. זה כאילו היא רוצה לעבוד בסגנון שונה וייחודי, אבל עדיין אין לה מספיק ניסיון בשביל זה וזה נראה מאוד סלופי בחלקים. אני כן מעריך את הניסיון ואם היא תתמיד זה יכול להשתפר. ספציפית - אם היא רוצה לקרוא לעצמה "קיק דימון", אולי כדאי לעבוד על הבעיטות. התחושה שלי היא שהיא מתאבקת שיכולה להרוויח המון מטור ביפן. הניסיון של דיאמנטה הוא מה שהחזיק את הקרב. ג'ורדן גרייס נגד קיירה הוגאן - אני מרגיש שזה שהייתה אליפות של אימפקט על הכף פגע יותר בקרב מאשר הוסיף לו. אני מניח שזה מוסיף יוקרה מסויימת לאירוע, אבל זה עשה את הקרב מאוד צפוי. שתיהן נראו סבבה ויש להן אחלה כימיה (מסתבר שהיו להן 31 קרבות אחת נגד השניה, אז הגיוני שהן יהיו טובות ביחד), אבל לא היה לי שום ספק שגרייס מנצחת. בנדידו נגד בארון בלאק - אני מכיר את בארון בלאק אך ורק מAEW. יש לו רקורד של 0-47 ואני מאוד רגיל לראות אותו בפרזנטציה של ג'ובר, כאן הוא אחד המייסדים של הארגון ומקבל קרב גדול בקארד. בסופו של דבר זה הרגיש לי כאילו הוא לא היה מוכן לספוט הזה (שהוא נתן לעצמו). הוא היה בסדר, אבל בחלקים מהקרב זה הרגיש כאילו בנדידו מחזיק לו את היד ומוליך אותו. בנדידו כוכב, לבלאק יש עוד עבודה לפניו. טרייסי וויליאמס ופרד יהיי נגד ג'ו קיז ודנטה קבליירו - לראות את יהיי וטרייסי ביחד שוב חימם את ליבי קצת, נוסטלגיה לאיבולב משנת 2016. קאצ'פוינט זו קבוצה מושלמת לארגון הזה, מעניין אם הם יכולים להשתמש בטריידמארק. לא הכרתי את השניים האחרים, אבל הם מאוד הרשימו אותי. הבעיה היחידה היא שהרגשתי שזה יכל להיות קרב זוגות בAEW או אימקפט לצורך העניין. אחרי כל הביג דיל שהם עשו מחוקים - בקרב הזה היו רגעים של שלושה וארבעה מתאבקים בזירה בו זמנית. זה כאילו הם השקיעו את כל המאמץ בחוקים מיוחדים לקרבות סינגלס, אבל קרב הזוגות האחד במופע היה סתם קרב זוגות. ג'ונת'ן גרשהאם נגד ג'וש אלכסנדר - קרב טוב מאוד עם סיום אנטיקלימטי. שניהם מאוד חמים עכשיו, ואני יכול לתאר לעצמי שאימפקט הטילו וטו על הפסד של אלכסנדר בקרב הזה. אני גם חושב שזה הקרב האחד והיחיד שהטיים לימיט עבד לרעתו. הצמדה כפולה אחרי רבע שעה של קרב זה דיי חסר אימפקט. זה כאילו הייתי צריך עוד 10 דקות לפחות בשביל לקבל את הסיום הזה. אז בסופו של דבר אני חושב שאפשר לומר שזה היה אירוע פתיחה טוב, אבל לא מדהים. אני לא יכול באמת לבוא ולהמליץ על קרב כזה או אחר. יש להם המון עבודה לעשות, אבל זה הגיוני. לצפות מארגון אינדי קטן ומקומי להרים מופע סופר מלוטש על הפעם הראשונה זה דיי הזוי. זה היה סבבה, יכול להשתפר.
The following 4 users Like KillSwitch's post:
• Bam Bam Bigelow, Coquina Clutch, DarkArts, SwitchBlade
01-18-2022, 07:34 AM
(01-18-2022, 12:08 AM)Rainmaker כתב: תודה גם לך לידור... וואלה שנה? הייתי בטוח שאתם הרבה זמן בלעדיי פה חח
01-18-2022, 12:44 PM
(01-18-2022, 12:08 AM)Rainmaker כתב: תודה גם לך לידור... הקבוצת טלגרם היה כמו אול אין לפני AEW |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|