01-11-2022, 07:29 PM
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
01-11-2022, 08:17 PM
(01-11-2022, 01:00 PM)Go2SleepClub כתב: להתנהג כאילו הוא לא היה המתאבק הכי חם ברסלינג (בתקופת היס מובמנט) מאז סטיב אוסטין בערך זה בדיחה עצובה . אני מאוד אוהב את בריאן, אי אפשא להשוות אותו ללסנר כי הוא אפילו לא קרוב כאחד שדי מסתכל פה מהצד אני אגיד לך איך זה נראה יש פה אוהדי WWE ואוהדי AEW/אינדיז (שכביכול פנו לשם בגלל אכזבה מהWWE כמוצר שלא סיפק אותם) לא כולם פה כאלה, אבל יש לא מעט. ההתנהגות היא כמו לדוגמא בתקופת מסי בברצלונה ורונאלדו בריאל תשאל אוהד ריאל מי יותר גדול הוא יגיד לך רונאלדו , אוהד ברצלונה יגיד לך מסי . זה בסדר להיות אוהד של קבוצה/ארגון/אדם או וואטאבר ולהעדיף אותם על פני אחרים ,אבל מפה ועד לחפש כל מיני תירוצים וסיבות ללמה הוא יותר גדול זה סתם חרטא בפיתה
01-11-2022, 08:31 PM
(01-11-2022, 08:17 PM)m0tti כתב: אני מאוד אוהב את בריאן, אי אפשא להשוות אותו ללסנר כי הוא אפילו לא קרוב מה הקשר של הטיעון הזה? לא התייחסתי לשנייה אחת לריצה של דניאלסון בAEW או אפילו בROH. התייחסתי רק לריצה שלו בWWE וכן, הוא השפיע יותר על הביזנס מברוק לסנר. השיג את כל מה שניתן להשיג. הגיע לפופולריות במיינסטרים בלי לעזוב את הספורט. (אם אתה לא מאמין לי תחפש אוהדים עושים את היס צ'אנט במשחקי פוטבול). מה עוד אתה יכול לדרוש ממנו? ואני חוזר, זה לא עניין של טעם אישי, זה עניין של עובדות. אני באופן אישי נהנה יותר מברוק לסנר כשהוא מחליט להשקיע. לסנר הגיע למיין איוונט של הWWE, עזב, עשה קריירה לא רעה מחוץ לביזנס, חזר ושלט ביד רמה. כל זה נכון. אבל אני לא חושב שאפשר להגיד על ברוק לסנר שהוא שינה את הביזנס. הוא פשוט שגשג בו. דניאלסון השיג את כל זה ובנוסף הפך לתופעה עולמית ושינה את התפיסה לאיך מתאבק צריך להיראות, לדבר ולהתנהג כדי להיות מגה-סטאר שמגיע למיינסטרים. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
01-11-2022, 09:23 PM
(01-11-2022, 09:10 PM)Kamigoye כתב: אתם יודעים מה תמיד העדפתי את את שון על ברט. זה התחלף אצלי עם השנים. העדפתי את מייקלס, אבל כשאני חוזר לדברים מהשנים האלה בשנים האחרונות - אני מוצא את עצמי נהנה הרבה יותר מברט. גם כאדם - פעם תפסתי את ברט בתור זקן ממורמר שפשוט לא הלך לו במידה שציפה, אבל בתכלס הוא פשוט בחור שלא היה לו כוח למשחקים הפוליטיים המטומטמים ברסלינג.
01-11-2022, 09:28 PM
(01-11-2022, 09:23 PM)Rainmaker כתב: זה התחלף אצלי עם השנים. אני העדפתי את ברט עד שהוא החליט ליצור NFT משלו לפני איזה שעה. עכשיו אני טים מייקלס.
01-11-2022, 09:28 PM
ואפרופו ברט הארט -
לפני איזה חודש היה לו ראיון והוא אמר משהו שאפשר לקשר לדיון של לסנר/בריאן: האלק הוגאן היה מאוד פופולארי, עשה המון כסף, זכה באליפויות עולם, היה דראו עצום - אף אחד היום לא מתאבק כמו האלק הוגאן. אנשים מתאבקים כמו ברט הארט. אז מי מתאבק משפיע יותר, הוגאן או היטמן?
01-11-2022, 09:32 PM
(01-11-2022, 09:28 PM)Kamigoye כתב: אני העדפתי את ברט עד שהוא החליט ליצור NFT משלו לפני איזה שעה. אני מתאר לעצמי שזה פשוט האנשים שמייצגים אותו. בספק שברט בכלל יודע מה זה NFT (אני הייתי צריך לשמוע איזה 5 הסברים). זה כמו כל הפרוייקטים בשקל עם השם של סטן לי בשנים האחרונות לחייו.
01-11-2022, 09:40 PM
(01-11-2022, 08:17 PM)m0tti כתב: אני מאוד אוהב את בריאן, אי אפשא להשוות אותו ללסנר כי הוא אפילו לא קרוב אני עקרונית לא מסכים עם הרבה פה. קודם כל החלוקה - אוהדי WWE ואוהדי AEW/אינדיז. "אינדיז" זה מונח שצריך לעזוב את העולם בהקשר הזה. אינדי זה אולי דבר נכון לומר על ROH או TNA ב2005-2006, אבל ממש לא תקף לארגונים גלובאלים כמו AEW או NJPW. זה מונח סובב WWE, אבל בפועל יש אסקולות שלמות של רסלינג שמתעלמות לגמרי מהעולם הזה, וזה לא עניין נישתי כמו פעם. דבר שני החלוקה עצמה. אני לא מבין ולא אוהב כדורגל וכולם פה מסכימים שזה משעמם, אבל בתכלס יש הבדל מהותי בין WWE/AEW לבין מסי/רונאלדו. אם ברצלונה נמצאת בעונה מעולה, זה בהכרח על חשבון ריאל, אבל בתכלס בעולם שלנו גם WWE וגם AEW יכולים להתקיים בהצלחה מבלי שזה בהכרח יהיה אחת על חשבון האחרת. כאילו.. אם אני אוהד ברצלונה אני רוצה שריאל תהיה כמה שיותר חלשה, אבל אם אני אוהד AEW אני לא בהכרח רוצה WWE גרועים. אישית אני שמח כשWWE מביאים לי מוצר מעולה, כמו שהם הביאו בנקודות מסוימות ב2020-2021. לדעתי החלוקה הזאת היא דבר שהרבה אוהדי W קצת כופים על השיח כרגע, כי הם מצפים ללעומתיות הזאת, בפועל אוהד AEW חכם יהיה אדיש לגמרי להתנגחות המיותרת הזאת. לסנר.. כאילו, קייפייב מתאבק מעולה והכל. אבל מה הוא עשה עבור רסלינג כדי שיהיה לו קייס לGOAT? עוד ב2002 כשהוא נכנס הוא היה בדיוק מתאים עפ"י הקריטריונים של וינס - ודחפו אותו. אבל מה הוא עשה מעבר לזה? הוא היה chosen one שנבחר שוב ושוב ושוב וזהו. זה לא כאילו הוא שינה את איך אני תופס היאבקות, או שכלל איזה אספקט בהיאבקות מקצועית. החותם שלו הוא קייפייב נטו. וגם להיפך - הוא חיפש לפרקים לברוח מהיאבקות מקצועית, בדיוק ההיפך מבריאן. כבר עכשיו וגם בעוד עשור אתה הולך לראות מתאבקים בגובה 1.70 עם מיליון תשוקה לענף, כשתשאל אותם למה הוא חושבים שהם יכולים בכלל להיות מתאבקים - הם יאמרו לך אחד משני שמות: סטיילס, או בריאן. זה כזה פשוט. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|