Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 35 36 37 38 39 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-23-2021, 10:03 PM
WWE החתימו את הכפיל של ברוק. רסלמניה 40 לדעתי.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
02-23-2021, 10:32 PM
(02-23-2021, 06:12 PM)Lord Vader כתב:  טוב, אני מניח שזו הפעם הזאת בשנה שאני מנסה את מזלי.
בגדול, שווה לחזור? AEW עדיין מספקים את הסחורה? יש טעם בכלל לשאול על הWWE?

ממליץ על AEW בתדירות בינונית + NJPW בתדירות נמוכה.
AEW מספקים את הסחורה יחסית אבל יש צדדים חלשים לפעמים במוצר שלהם.

WWE ממליץ לעקוב נטו אחרי הדברים שנמצאים בפרופיל גבוה: תמונות האליפות הראשית בכל בראנד בלבד.
NXT - אוריילי/קול בלבד.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
02-24-2021, 06:01 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-24-2021, 06:01 PM על ידי Coquina Clutch.)
ג'ייק סאמת'ינג. כוכב בערב אחד.
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-24-2021, 06:14 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-24-2021, 06:17 PM על ידי King Kenny.)
[Image: EvAMk0bWQAUg7SL?format=jpg&name=large]

ביג שואו חתם בAEW תחת השם האמיתי שלו, פול ווייט והוא הולך לקחת חלק בצוות השדרנים של הארגון. יחד עם ההכרזה על ההחתמה שלו, AEW הכריזו על תכנית חדשה בשם AEW Dark: Elevation שתשודר בערוץ היוטיוב של הארגון כל יום שני, שם ווייט יהיה שדרן. 

זה די ביג דיל בשביל AEW, להשיג מישהו שכל כך מזוהה עם WWE ואגדה שנוצרה על ידם משום מקום ככה. אני ממש שמח שזה לא בתור מתאבק, בהתחלה נבהלתי כשראיתי את התמונה הזאת כמו הרבה אנשים אני בטוח, אבל אני גם שמח שזה נראה כאילו הם החליטו לפצל את דארק לשתי תכניות ואולי ככה קרבות יקבלו יותר מקום וזמן מאשר לדחוס 15-16 קרבות לקארד אחד. 
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
02-24-2021, 06:16 PM
(02-24-2021, 06:14 PM)King Kenny כתב:  [Image: EvAMk0bWQAUg7SL?format=jpg&name=large]

ביג שואו חתם בAEW תחת השם האמיתי שלו, פול ווייט והוא הולך לקחת חלק בצוות השדרנים של הארגון. יחד עם ההכרזה על ההחתמה שלו, AEW הכריזו על תכנית חדשה בשם AEW Dark: Elevation שתשודר בערוץ היוטיוב של הארגון כל יום שני, שם ווייט יהיה שדרן. 

וואו, ללא ספק מפתיע וגם מעניין.
אני לא מת על הקול של ביג שואו בדרך כלל, הוא מתנסח דיי טוב ואני מאמין שהוא חד וכשדרן אלו תכונות מעולות אבל יש לו קול מאוד משונה. אולי זה יעבוד מי יודע.
הגב

•
חפש
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
02-24-2021, 06:18 PM
(02-24-2021, 06:14 PM)King Kenny כתב:  ביג שואו חתם בAEW תחת השם האמיתי שלו, פול ווייט והוא הולך לקחת חלק בצוות השדרנים של הארגון. יחד עם ההכרזה על ההחתמה שלו, AEW הכריזו על תכנית חדשה בשם AEW Dark: Elevation שתשודר בערוץ היוטיוב של הארגון כל יום שני, שם ווייט יהיה שדרן. 

זה די ביג דיל בשביל AEW, להשיג מישהו שכל כך מזוהה עם WWE ואגדה שנוצרה על ידם משום מקום ככה. אני ממש שמח שזה לא בתור מתאבק, בהתחלה נבהלתי כשראיתי את התמונה הזאת כמו הרבה אנשים אני בטוח, אבל אני גם שמח שזה נראה כאילו הם החליטו לפצל את דארק לשתי תכניות ואולי ככה קרבות יקבלו יותר מקום וזמן מאשר לדחוס 15-16 קרבות לקארד אחד. 

מה.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
02-24-2021, 06:20 PM
(02-24-2021, 06:16 PM)Go2SleepClub כתב:  
(02-24-2021, 06:14 PM)King Kenny כתב:  [Image: EvAMk0bWQAUg7SL?format=jpg&name=large]

וואו, ללא ספק מפתיע וגם מעניין.
אני לא מת על הקול של ביג שואו בדרך כלל, הוא מתנסח דיי טוב ואני מאמין שהוא חד וכשדרן אלו תכונות מעולות אבל יש לו קול מאוד משונה. אולי זה יעבוד מי יודע.

הקול של ביג שואו באמת לא עושה רושם של אחד שיעבור טוב כשדרן, אבל נראה אולי הוא יפתיע. בכל מקרה אני יותר מופתע מזה שמישהו עם הניים וואליו שלו והמשויכות שלו לWWE חתם ככה בAEW משום מקום, ויותר מסוקרן לראות לאיזה כיוון יילכו עם AEW דארק עכשיו כשבהודעה הרשמית הם תיארו את Dark: Elevation עם התיאור המדויק של מה שDark היא כרגע. אולי זאת תהיה אותה התכנית ועשו את זה פשוט כדי לפצל אותן לשני ימים ושתי תכניות שונות כי זה הגיע למצב שדארק כל שבוע זה 15-16 קרבות וזה באמת קשה לצפייה בשביל הרבה אנשים. 
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
King Kenny מנותק
God of Wrestling
02-24-2021, 06:33 PM
אגב בחדשות הרבה פחות טובות בקשר לAEW, הפציעות ממשיכות להיות חלק בלתי נפרד ממחלקת הנשים של הארגון. 
אנה ג'יי נפצעה בכתף ותצטרך ניתוח, ותהיה בחוץ לפי דיווחים בין חצי שנה לשנה. 
ברוק האבוק, מתאבקת מהנייטמר פאקטורי שעשתה את הקרב הראשון שלה אי פעם בDark לפני כמה שבועות, נפצעה בקרב האחרון שלה בDark נגד ליילה הירש וקרעה את הACL, למרות הפציעה היא סיימה את הקרב אבל גם היא תהיה בחוץ ללא מעט זמן. 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
02-24-2021, 06:34 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-24-2021, 06:36 PM על ידי WhoIsYourHero.)
.... #מע. איזו החתמה מפתעה ומוזרה.
הייתי בטוח שביג שואו הוא 4 לייף עם וינס. מאוד מפתיע שהם לא הציעו לו דיל דומה, תפור עליו להיות שדרן או אפילו GM, וכולם אומרים שהוא בחור זהב מאחורי הקלעים.
מניח שזאת החתמה גם של TNT ושאולי תהיה מעורבות עם שאק בעתיד.

אני אהבתי, כמה שיותר וטרנים בלוקר רום ככה יותר טוב בסביבת עבודה כ"כ צעירה ולא מנוסה.
ההחתמות האלו של חבר'ה כמו JR, שואו, ג'ריקו ואפילו סטינג גורמים לי לתהות אם אי פעם הם יצליחו לעשות מהלך על אוסטין. בתחילת הדרך הם כמעט הצליחו לסגור את אדג' על חוזה טאלנט, זה היה יכול להיות עצום עבורם.
הגב

•
חפש
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
02-24-2021, 06:38 PM

אני מתגעגע לאליסטר בלאק.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 35 36 37 38 39 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 02:36 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר