01-04-2022, 11:28 PM
אל תצפו ממנו למשהו מיוחד, בטח עם כל הטיעונים שנתתם פה. לראות אותו קצת בדארק או מיד-קארד בדינמייט יהיה נחמד לגמרי בנוסף לקצת אינדיז, במקרה הכי "גרוע" הוא יפתיע לטובה.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
01-04-2022, 11:28 PM
אל תצפו ממנו למשהו מיוחד, בטח עם כל הטיעונים שנתתם פה. לראות אותו קצת בדארק או מיד-קארד בדינמייט יהיה נחמד לגמרי בנוסף לקצת אינדיז, במקרה הכי "גרוע" הוא יפתיע לטובה.
![]()
01-04-2022, 11:32 PM
(01-04-2022, 10:49 PM)WhoIsYourHero כתב: הייפ. ![]()
01-04-2022, 11:47 PM
(01-04-2022, 11:18 PM)SwitchBlade כתב: לשם הלכת? אחי הוא מתאבק אינדי מפורסם כבר מלא זמן, במקרה גם סלביק רשם עכשיו באשכול חדשות שהם מנסים להשיג אותו מ2019. בוא נהיה ציניקנים לרגע ונניח שטוני קאהן מנסה לדחוף את אג'נדת הווק של אנשי הטוויטר וזה המוטיב שלו מאחורי ההחתמה של ג'ייק. אז מה? מה רע בזה? הוא תופס את הספוט בדארק של המתאבק אינדי האהוב עלייך שלא הוחתם עדיין?
01-04-2022, 11:53 PM
(01-04-2022, 11:47 PM)Kamigoye כתב: אחי הוא מתאבק אינדי מפורסם כבר מלא זמן, במקרה גם סלביק רשם עכשיו באשכול חדשות שהם מנסים להשיג אותו מ2019. זה מעבר אליי לדעת מהי הסיבה להחתמה של ג'ייק, לא באמת מעניין אותי. כך או כך - אני כאוהד מבואס. ברגע שמביאים מישהו חדש הביתה אתה צריך להאכיל אותו עם זמן מסך, שזה יקר. עכשיו העוגה של דארק ואלביישן מתחלקת קצת אחרת, לא? ג'ייק אטלס הוא לא איזה מייק סיידל שמצריך 0 זמן מסך, ג'ייק אטלס זה מישהו שתרצה לתחזק עם קרבות ועם רקורד. לי אישית - בתור מישהו שכן צופה בדארק ואלביישן לא מעט, זה אומר ישירות עוד קרב שאצטרך להריץ עכשיו, כי ג'ייק אטלס לא מעניין אותי. אז כן - אני חושב שהוא החתמה רעה. שלא נדבר בכלל על מה יקרה כשהוא יגיע לשלב בו הוא יקבל קרבות בראמפייג' ובדינמייט. כל טאלנט שבמסגרת ההחתמה שלו אנחנו מתנחמים בכך שהוא יגיע רק לדארק - הוא החתמה שלא צריך כרגע. הרוסטר מספיק מלא. "מנסים להשיג אותו מ2019" - הם לא הצליחו כי הוא הלך למתחרים. ואגב - ללכת לכיוון ההומופובי זה מבאס. אנשים לא צריכים כל הזמן להצדיק את המורלים שלהם בפני אחרים ע"ב דעה פוליטית. זה גם ליטרלי מגיע משום מקום, לאף אחד פה לא הייתה תלונה על זה. כאילו - מה?
01-04-2022, 11:59 PM
אני לא יודע איך למישהו כאן יש דעה נחרצת לגביו?
הוא צעיר, הוא אתלטי, הוא כנראה היה מספיק טוב כדי לקבל במה בWWE, AEW ואימפקט לקצת. אני נותן צ'אנס. מי יודע אולי הוא יהיה הפתעה לטובה ואולי הוא לא יצליח להתבלט מעל מתאבקים אחרים ברוסטר. נחכה ונראה. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
01-05-2022, 12:02 AM
(01-04-2022, 11:53 PM)SwitchBlade כתב: זה מעבר אליי לדעת מהי הסיבה להחתמה של ג'ייק, לא באמת מעניין אותי. תענה בכנות, זה עולה פה לדיון אם הוא לא הומו? אם הוא לא היה הומו הוא פשוט כוכב NXT לשעבר NXT לAEW, זה קורה כל הזמן ואף אחד לא שם זין. הם ינסו ללכת איתו, אם זה יחזיק אז יופי ואם לא אז הוא ישאר בדארק או מקסימום יהיה תת חבר באיזה סטייבל נידח. זה לא שאני מתרגש מזה שהוא חתום, אני פשוט לא מבין למה זה ביג דיל. חוץ מזה הזמן מסך בדארק ודארק אלביישן ליטרלי לא יקר
01-05-2022, 12:07 AM
(01-05-2022, 12:02 AM)Kamigoye כתב: תענה בכנות, זה עולה פה לדיון אם הוא לא הומו? מה. אני עונה לך בכנות. אם אתה חושב שזה בגלל שהוא הומו אז לא טרחת לקרוא תגובות של אחרים והשלמת בעצמך. הבעיה שלי איתו היא בכלל, אוף זה מרגיז. הוא הכריז פרישה. למילים האלה אמור להיות סוג של משקל - לא? כשמישהו מכריז פרישה בגיל צעיר אני מניח שהוא רוצה לסגור את הפרק הזה בחיים שלו ולהמשיך הלאה. להכריז פרישה בספטמבר ולחתום על חוזה מחייב בינואר מוזיל את הערך של המילים האלה, וזה מרגיש מזלזל - גם כלפי עצמך, גם כלפי המעריצים בתעשייה, גם כלפי מתאבקים צעירים נוספים שקורעים ת'תחת שלהם בשביל החוזה הזה. להגיע לקרב בדארק כאילו כלום זה זלזול. בדיוק כפי שהוולוג של סאמי גווארה היום כאילו כלום זה זלזול. לאנשים יש זיכרון - אחרי הכל. ומעבר לכך באמת התכוונתי לזה שהוא לא מעניין אותי, ואני מעדיף הרבה טאלנטים אחרים בדארק ואלביישן. הזמן היקר הוא בדינמייט ובראמפייג', מן הסתם שזה זולג גם לדארק ואלביישן בגלל שהטאלנט שנדחק לשם נדחק מהתכניות הראשיות.
01-05-2022, 12:12 AM
הם חייבים להפסיק להחתים כל מה שזז, אנשים כבר אדישים שם לדיביוט. תראו מה היה לאוריילי כאילו הוא חזר מפציעה, לא הייתה שם התלהבות כמו אצל אדם קול או דניאלסון ואוריילי זה שם חזק.
![]()
01-05-2022, 12:21 AM
(01-05-2022, 12:07 AM)SwitchBlade כתב: מה. אז הבעיה זה שהוא אמר שהוא פרש אבל הוא בעצם לא? אני פשוט לא חושב שזה ביג דיל, אנשים עושים את זה כל הזמן, מותר לו לשנות את דעתו, גם מותר לו לשנות את דעתו שוב אחר כך. אני פשוט לא מבין למה זה משנה. אותו דבר סאמי אגב, פשוט לא כזה אכפת לי מהסיפור הזה שלו עם ארוסתו.
01-05-2022, 12:26 AM
(01-05-2022, 12:07 AM)SwitchBlade כתב: מה. אני מבין את עניין הפרישה אבל לא הייתי שורף בן אדם על המקום בגלל זה. במיוחד שהוא כזה צעיר ופוטר מהחברה שכולנו גדלנו מעריצים עליה. אין לי מושג מה קורה לו בחיים ומה עובר עליו ויכול להיות שאתה צודק והוא באמת לא חזק מנטלית מספיק בשביל הביזנס הזה. יכול להיות שזה סתם היה כמה שבועות רעים והחלטה לא נכונה. הוא צעיר. לך תדע. ואם בעיניך כמה שבועות רעים והחלטה לא נכונה היא דיל ברייקר אז לדעתי אתה קצת קשה מדיי עם מתאבק שלא באמת ראינו מספיק ממנו. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר! |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|