Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 94 95 96 97 98 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-03-2022, 04:20 PM
לפי מה שאני זוכר שפרסמתם פה, לסנר חתם פחות או יותר על דיל עם יחסית הרבה הופעות וקרבות. לדעתי הריין הזה במידה ויפסיק במניה ע"י לאשלי או לפני כמו נגיד אם יהיה אלמיניישן צ'אמבר וריינס יגרום לו להיות מודח, דווקא אמור להיות הריין הכי טוב שלו מאז שניצח את סינה בסאמרסלם.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-03-2022, 04:49 PM
(01-03-2022, 12:14 PM)RoeeHardy כתב:  דיי 1 רק חידד אצלי סופית את התובנה: אם אתה צופה במוצר של ה-WWE לא בצורה קז׳ואלית ומנותקת לגמרי מקונטקסט - You’re doing it wrong.

אני לא מבין את הביקורת של אנשים נגד הWWE.

הWWE מעלים מוצר טוב ראו וגם סמאקדאון המוצר מצוין.
הWWE מספקים טוטאל נונסטופ אקשן, הם ממש ליגה מג'ורית של היאבקות, זירת הכבוד. 
לדעתי יש לWWE המון כישרונות טובים ומעולים ויש הייפ חלק מהכישרונות הם דיין אמברוז, אדם קול, הוליסטר בלאק, כריס מאסטרס ועוד הרבה מתאבקים טובים אחרים. 

אני חושב שדיי 1 הראה לנו שWWE הם אירגון טוב כמובן שלדעתי שהם לא מוצר גרוע בכלל ויש כאלה שיאמרו 'מקדונלד'ס' או 'KFC' אבל זה לא KFC זה WWE. יש כאלה שיאמרו שWWE זה מוצר ילדותי שמורכב מאסיפה של גחמות עלובות תוך התחשבות מועטת ברגשות הצופים עם נטייה עיוורת לכיוון הכלכלי בלבד מבלי שום התחשבות בערך המוצר, אבל אני לא אחד מהא.נשים האלה. זה לא אני. אני לא חושב ככה בכלל. בכלל. 

אני מחכה למחר לתכנית של ראו ויש הרבה הייפ. מעניין מה הולך לקרות עכשיו עם כל המתאבקים האהובים על כולנו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • Generico, karusi, KillSwitch, NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
01-03-2022, 05:05 PM
(01-03-2022, 04:49 PM)SwitchBlade כתב:  הWWE מספקים טוטאל נונסטופ אקשן

אז WWE = TNA?

הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
01-03-2022, 05:07 PM
(01-03-2022, 05:05 PM)DarkArts כתב:  אז WWE = TNA?

WWE =TNA = MLW = ROH
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-03-2022, 05:10 PM
(01-03-2022, 05:05 PM)DarkArts כתב:  אז WWE = TNA?

לא נכון הWWE הם לא TNA בכלל הם הליגות הגדולות עם המתאבקים כמו יש את המתאבקים כמו איי ג'יי סטילס, סמואה גו, קילר קרוס, יוסף פארק, בובי לאשלי ודרו גלווי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • ANYS, DarkArts, KillSwitch
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-03-2022, 05:29 PM
(01-03-2022, 05:10 PM)SwitchBlade כתב:  לא נכון הWWE הם לא TNA בכלל הם הליגות הגדולות עם המתאבקים כמו יש את המתאבקים כמו איי ג'יי סטילס, סמואה גו, קילר קרוס, יוסף פארק, בובי לאשלי ודרו גלווי. 

יוסף פארק
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
01-03-2022, 05:31 PM
(01-03-2022, 04:49 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מבין את הביקורת של אנשים נגד הWWE.

לדעתי יש לWWE המון כישרונות טובים ומעולים ויש הייפ חלק מהכישרונות הם דיין אמברוז, אדם קול, הוליסטר בלאק, כריס מאסטרס ועוד הרבה מתאבקים טובים אחרים. 

אני חושב שדיי 1 הראה לנו שWWE הם אירגון טוב כמובן שלדעתי שהם לא מוצר גרוע בכלל ויש כאלה שיאמרו 'מקדונלד'ס' או 'KFC' אבל זה לא KFC זה WWE. יש כאלה שיאמרו שWWE זה מוצר ילדותי שמורכב מאסיפה של גחמות עלובות תוך התחשבות מועטת ברגשות הצופים עם נטייה עיוורת לכיוון הכלכלי בלבד מבלי שום התחשבות בערך המוצר, אבל אני לא אחד מהא.נשים האלה. זה לא אני. אני לא חושב ככה בכלל. בכלל. 

אני מחכה למחר לתכנית של ראו ויש הרבה הייפ. מעניין מה הולך לקרות עכשיו עם כל המתאבקים האהובים על כולנו. 

אני אוהב את הגימיק הזה. כל הודעה בצבע
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-03-2022, 05:36 PM
(01-03-2022, 05:29 PM)Go2SleepClub כתב:  יוסף פארק

זה אח של כריס.
אתה יודע, תהום.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 2 users Like KillSwitch's post:
  • Coquina Clutch, Moonboy
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
01-03-2022, 06:33 PM
(01-03-2022, 04:49 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא מבין את הביקורת של אנשים נגד הWWE.

עזוב רגע את הציניות, אני ארחיב ברצינות בנוגע למה שהתכוונתי אליו.

בזמנו ב-2017, כשעוד הייתי צופה בראו וסמאקדאון באופן קבוע, כתבתי שהתוכניות לא מרגישות כמו פרקים של סדרה בהמשכים, אלא יותר כמו האוס שואו מצולם, במובן שמעט מאוד דברים הם Must Watch וזה מרגיש כמו מופע שבא לבדר את הקהל המקומי כאן ועכשיו בלי יותר מדי משמעות מעבר. עכשיו כבר ברור לי לגמרי שזו שיטה.

אני לא אומר את זה אגב במובן השלילי, זו החלטה שה-WWE לקחו וזו תוכנית העבודה שלהם. המוצר של ה-WWE בנוי ככה שכל צופה מזדמן שידליק את הטלוויזיה ביום שני, או יהיה מוכן לשלם 10 דולר בחודש עבור הנטוורק, יוכל להתרווח על הספה בכיף ולהנות מקרבות טובים בלי לשבור את הראש או להשלים שיעורי בית על הפרטים הקטנים בסיפור. להיפך, במהלך כל אירוע וכל תוכנית הם יעשו מאמץ אדיר להשלים לך את הפער עם סרטונים וראיונות וסיכומים שיראו לך את כל מה שקרה בחודש האחרון, ככה שגם אם לא צפית יהיה לך ברור לגמרי מה הולך. אני בתור צופה שהדבר האחרון שהוא ראה מה-WWE היה קראון ג׳ול, יכול לצורך העניין לראות את דיי 1, להנות מאחלה רסלינג בין הניו דיי והאוסוס, כניסה יפה של אדג׳ וקרב מחומש עם הרבה אקשן וזו תהיה אחלה דרך להעביר שעה וחצי. כמו ללכת לסרט של מהיר ועצבני. אין סיבה להשקיע מאמץ בלחשוב על ההשלכות על הדמות של ביג E, או על מה זה אומר מבחינת העלילה של רולינס או איך זה הגיוני שפתאום לסנר הצטרף לקרב. זה כמו לנתח את הדמות של ווין דיזל, או לחפש הגיון בזה שדה רוק מסוגל בסרט לשנות את המסלול של טיל שיוט בעזרת הידיים שלו.

ברגע שמבינים שזו פונקציית המטרה, מבינים שלא מעט החלטות בוקינג נלקחות כדי שהצופים כאן ועכשיו יקבלו משהו גדול לדבר עליו וילכו הביתה שמחים. בדיוק כמו שביג E קיבל את האליפות משום מקום כדי ליצור רגע גדול. בדיוק כמו שפתאום אפשר לשלוף את ריינס לקרב משולש בראו כשהוא בכלל בסמאקדאון, וברור שזה יהיה קרב טוב שמי שיצפה בו באותו רגע יהנה ממנו. בכלל, מרגיש לי שכבר שנתיים בערך ה-WWE לא באמת מעלים אירועים גרועים כמו בעבר, כי בסוף הם תמיד יכולים לסמוך על הוורקרים שלהם שיספקו קרב רסלינג טוב ומי שיצפה יהיה מבסוט, גם אם הבנייה והסיפור לא ממש קיימים. אז אולי מתאבקים מסוימים כמו סמי זיין וקווין אוואנס יוכלו להוסיף איזה ערך מוסף לכל מה שזורקים עליהם כי הם פרפורמרים מעולים, אבל אפילו אם אתה צופה הדוק שעכשיו יישב ויחפש את הניואנסים בפרומואים של סמי זיין, אתה לא תקבל שום פייאוף טלווייזיוני לדברים האלה כי ל-WWE לא איכפת מהדברים האלו. היוצא מהכלל היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה רומן ריינס, שברוב שנת 2021 באמת היה דמות מעניינת עם עלילה שהיה מסקרן לעקוב אחריה, עד שלאחרונה הוא הפך לעוד מכונת קאצ׳פרייז כמו כל אחד אחר.

בקיצור, אם אתה צופה שמחפש קונסיסטנטיות, תחכום, פיתוח דמויות, סטוריליינים הגיוניים או בכללי איזשהי עלילה עם מחשבה מאחוריה, ה-WWE ממש אומרים לך בכל צורה אפשרית שאתה במקום הלא נכון. אם אתה מנסה לנתח את המשמעות העמוקה שמאחורי החלטת בוקינג כזו או אחרת לטווח הארוך, אתה כנראה משקיע בזה יותר מחשבה מאשר הכותבים עצמם. ה-WWE זה המקום לרסלינג פשוט וקל לעיכול עם אחלה תפאורה ואחלה זיקוקים והרבה קהל ומתאבקים גדולים ויפים שעושים מהלכים גדולים ויפים, הקונטקסט הוא עניין משני. זה מה שהם טובים בו. בגלל זה הם עכשיו כנראה יקדמו את לסנר נגד לאשלי, כי זה קרב גדול שהרבה אנשים רוצים לראות בין שני מתאבקים גדולים וחזקים, ואני בטוח אגב שהוא יהיה מהנה לצפייה.

האמת, מצחיק שפעם הם היו מזלזלים בארגוני אינדיז או בניו ג׳פן שהוורקרים שלהם הם סתם ספוט מאנקיס ואין שם בכלל סטוריליינים. בפועל, ב-WWE כיום כמעט ואין דמויות אמיתיות וכמעט לא קיימת עלילה רציפה. יש בעיקר אקשן ופרפורמרים שיספקו קרבות טובים אם יכניסו אותם לזירה, ובגלל זה הדרך הכי טובה להנות מהמוצר היא לצפות בו בצורה שה-WWE מייעדים אותו להיות - קז׳ואלי ולא מחייב.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 3 users Like RoeeHardy's post:
  • Generico, Kamigoye, KillSwitch
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
01-03-2022, 06:49 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-03-2022, 06:53 PM על ידי Kamigoye.)
(01-03-2022, 06:33 PM)RoeeHardy כתב:  עזוב רגע את הציניות, אני ארחיב ברצינות בנוגע למה שהתכוונתי אליו.

בזמנו ב-2017 כשעוד הייתי צופה בראו וסמאקדאון באופן קבוע כתבתי שהתוכניות לא מרגישות כמו פרקים של סדרה בהמשכים, אלא יותר כמו האוס שואו מצולם, במובן שמעט מאוד דברים הם Must Watch וזה מרגיש כמו מופע שבא לבדר את הקהל המקומי כאן ועכשיו בלי יותר מדי משמעות מעבר. עכשיו כבר ברור לי לגמרי שזו שיטה.

אני לא אומר את זה אגב במובן השלילי, זו החלטה שה-WWE לקחו וככה הם פועלים. המוצר של ה-WWE בנוי ככה שכל צופה מזדמן שידליק את הטלוויזיה ביום שני, או יהיה מוכן לשלם 10 דולרים בחודש עבור הנטוורק, יוכל להתרווח על הספה בכיף ולהנות מקרבות טובים בלי לשבור את הראש או להשלים שיעורי בית על מה הבנייה ומה הסיפור. להיפך, במהלך כל אירוע וכל תוכנית הם יעשו מאמץ אדיר להשלים לך את הפער עם סרטונים וראיונות וסיכומים שיראו לך את כל מה שקרה בחודש האחרון, ככה שגם אם לא צפית יהיה לך ברור לגמרי מה הולך. אני בתור צופה שהדבר האחרון שהוא ראה מה-WWE היה קראון ג׳ול, יכול לצורך העניין לראות את דיי 1, להנות מאחלה רסלינג בין הניו דיי והאוסוס, כניסה יפה של אדג׳ וקרב מחומש עם הרבה אקשן וזו תהיה אחלה דרך להעביר שעה וחצי. כמו ללכת לסרט של מהיר ועצבני. אין סיבה להשקיע מאמץ בלחשוב על ההשלכות על הדמות של ביג E, או על מה זה אומר מבחינת העלילה של רולינס או איך זה הגיוני שפתאום לסנר הצטרף לקרב. זה כמו לנתח את הדמות של ווין דיזל, או לחפש הגיון בזה שדה רוק מסוגל בסרטים שלו לשנות את המסלול של טיל שיוט בעזרת הידיים שלו. כל החלטת בוקינג נלקחת בגלל נסיבות, כדי שהצופים כאן ועכשיו יקבלו משהו גדול לדבר עליו וילכו הביתה שמחים. בדיוק כמו שביג E קיבל את האליפות כדי ליצור רגע גדול. בדיוק כמו שפתאום אפשר לשלוף את ריינס לקרב משולש בראו כשהוא בכלל בסמאקדאון, וברור שזה יהיה קרב טוב שמי שיצפה בו באותו רגע יהנה ממנו. בכלל, מרגיש לי שכבר שנתיים בערך ה-WWE לא באמת מעלים אירועים גרועים כמו בעבר, כי בסוף הם תמיד יכולים לסמוך על הוורקרים שלהם שיספקו קרב רסלינג טוב ומי שיצפה יהיה מבסוט, גם אם אין באמת בנייה ואין באמת מסגרת ברורה. אז אולי מתאבקים מסוימים כמו סמי זיין וקווין אוואנס יוכלו להוסיף איזה ערך מוסף לכל מה שזורקים עליהם כי הם פרפורמרים מעולים, אבל אם אתה לא צופה הדוק שעכשיו יישב ויחפש את הניואנסים בפרומואים של סמי זיין, אתה לא תקבל שום פייאוף טלווייזיוני לדברים האלה כי ל-WWE לא איכפת מהדברים האלו. היוצא מהכלל היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה רומן ריינס, שברוב שנת 2021 באמת היה דמות מעניינת עם עלילה שהיה מסקרן לעקוב אחריה, עד שבחודשים האחרונים הוא הפך לעוד מכונת קאצ׳פרייז כמו כל אחד אחר.

אם אתה צופה שמחפש קונסיסטנטיות, תחכום, פיתוח דמויות, סטוריליינים הגיוניים או בכללי איזשהי עלילה עם מחשבה מאחוריה, ה-WWE ממש אומרים לך בכל צורה אפשרית שאתה במקום הלא נכון. אם אתה מנסה לנתח את המשמעות העמוקה שמאחורי החלטת בוקינג כזאת או אחרת לטווח הארוך, אתה כנראה משקיע בזה יותר מחשבה מאשר הכותבים עצמם. ה-WWE זה המקום לרסלינג יפה ומרשים עם אחלה תפאורה ואחלה זיקוקים והרבה קהל ומתאבקים גדולים ויפים שעושים מהלכים גדולים ויפים בלי קונטקסט או ערך מוסף. זה מה שהם טובים בו. בגלל זה הם עכשיו כנראה יקדמו את לסנר נגד לאשלי, כי זה קרב גדול שהרבה אנשים רוצים לראות בין שני מתאבקים גדולים וחזקים, ואני בטוח אגב שהוא יהיה מהנה לצפייה מול קהל גדול.

האמת, מצחיק שפעם הם היו צוחקים על ארגוני אינדיז או ניו ג׳פן שהוורקרים שלהם הם סתם ספוט מאנקיס ואין שם בכלל סטוריליינים. בפועל, ב-WWE כיום אין דמויות אמיתיות ואין באמת עלילה רציפה. יש אקשן ופרפורמרים שיספקו קרבות טובים אם יכניסו אותם לזירה, ובגלל זה הדרך הכי טובה להינות מהמוצר היא לצפות בו בצורה שה-WWE מייעדים אותו להיות - קז׳ואלי ולא מחייב.

אני מסכים עם כל מה שאתה אומר, זה נקודות טובות, וגם אני צופה ככה (כרגע אפילו לא ככה, אני לא רואה באמת) אבל זה אובייקטיבית מצחיק לכתוב פסקה ממש ארוכה על המוצר של WWE שהפואנטה שלה זה שאין צורך להשקיע מחשבה במוצר של WWE.
אגב אם מדובר על טאלנטים שיכולים להוציא את המיץ ולהיות טובים עדיין גם בתוך המערכת של WWE הייתי אומר שגם הניו דיי, סת' רולינס, הפור הורסוומן, מוסטפה עלי הם כאלה.
מן הסתם לרמות שונות של הצלחה ואיכות של הדמות, אני פשוט חושב שאלה מתאבקים שיש לדמות שלהם המשכיות טבעית וזה והם חושבים על הדמות שלהם, יש מתאבקים שלא ברשימה הזאת שאני אוהב יותר (סזארו למשל) אבל פשוט אין להם דמות מספיק בשביל להיות רלוונטיים לדיון.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • RoeeHardy
אתר חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 94 95 96 97 98 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 05:59 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר