01-01-2022, 08:29 PM
(01-01-2022, 08:23 PM)master of doom כתב: אנה ג'יי גאי...
Challenge Accepted.
זה לא באמת צ'אלנג', אבל יאללה - ניתן לך ראן בגימיק טוב יותר אחרי שאכלת חרא במשך 3 חודשים.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
01-01-2022, 08:29 PM
(01-01-2022, 08:23 PM)master of doom כתב: אנה ג'יי גאי... זה לא באמת צ'אלנג', אבל יאללה - ניתן לך ראן בגימיק טוב יותר אחרי שאכלת חרא במשך 3 חודשים.
01-01-2022, 08:40 PM
לא יודע איך להגיד לכם אבל זה ישפיע על סאמי בדיוק 0 אחוז, ישכחו מזה עוד שבוע, ואז נתייחס לזה כמו אדג' ליטה והארדי, ב"וואלה איזה קטע שזה קרה".
בסופו של דבר זה החיים האישיים שלו, זה שהוא נפרד מארוסתו והתחיל לצאת עם מישהי אחרת זה ממש לא רלוונטי אלינו ולא יהיה רלוונטי עוד מעט.
01-01-2022, 09:00 PM
(01-01-2022, 08:29 PM)EVIL Rainmaker כתב: זה לא באמת צ'אלנג', אבל יאללה - ניתן לך ראן בגימיק טוב יותר אחרי שאכלת חרא במשך 3 חודשים. הכל בסדר. הוכחתי שמה שלא זורקים עליי, אני מסתדר. אנה ג'יי היא כמובן שיפור עצום מברודוס קליי, אבל הפאנקזאורוס הראשון יישאר תמיד רלוונטי כאן בפורום בזכות הראן הזה. אלוף הטלוויזיה של NWA.
01-01-2022, 09:58 PM
(01-01-2022, 08:40 PM)Kamigoye כתב: לא יודע איך להגיד לכם אבל זה ישפיע על סאמי בדיוק 0 אחוז, ישכחו מזה עוד שבוע, ואז נתייחס לזה כמו אדג' ליטה והארדי, ב"וואלה איזה קטע שזה קרה". אני לא חושב שהדרמה עם מערכות היחסים שלו זה מה שישפיע עליו. זה משהו שקורה וזה באמת לא רלוונטי. אני כן חושב שהוא יכל להתייחס לכל הנושא הזה בצורה טובה יותר. פחות "לאלאלא זה לא מה שקורה". יותר לשים את הקלפים על השולחן ולהסביר את הסיטואציה בהגיון. ברור שאלה החיים הפרטיים שלו והוא לא "חייב" שום דבר לאף אחד, אבל מצד שני - הוא חושף את כולם לחיים הפרטיים שלו במשך שנים עם הולוג שלו. אנשים מסויימים מוצאים את עצמם מושקעים בזה. ואז משהו קורה ויש המון שקרים והכחשות - זה לא נראה טוב על סמי. זה משהו שפוגע בתדמית שלו. אני חושב שזה פשוט המחיר של לפתוח את החיים שלך ככה לעיני כולם. האם זה יחסל לו את הקריירה? לא. ברור שלא. האם זה יהיה כתם ויכול לעשות נזק לולוג שלו ולתדמית שלו כבחור רגיל וקול כמו שהוא מנסה להציג את עצמו? כן, כנראה. זה ייעלם, כמו כל דרמה ברסלינג. יהיו אנשים מסויימים שישמרו לו טינה, כמו כל דרמה ברסלינג. אנשים עשו דברים רעים יותר שנשכחו עם הזמן.
01-01-2022, 10:03 PM
(01-01-2022, 09:58 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני לא חושב שהדרמה עם מערכות היחסים שלו זה מה שישפיע עליו. זה משהו שקורה וזה באמת לא רלוונטי. אני לא מנסה להגיד - "אל תדאגו חברה זה לא ישמיד לו את הקריירה", אני מנסה להגיד "אל תדאגו חברה זה ליטרלי לא ישפיע לו על הקריירה אפילו קצת". יש מתאבקים פי 100 יותר אהובים שעשו דברים פי 100 יותר גרועים, סטיב אוסטין, ריק פלייר, אולטימט וואריור (לשעבר אני מניח), רנדי אורטון. זה יפגע בתדמית שלו לשבועיים הקרובים, בטוויטר, ואז הוא פשוט סאמי גווארה של קודם, אבל עכשיו טאי קונטי חברה שלו.
01-01-2022, 10:17 PM
(01-01-2022, 06:28 PM)EVIL Rainmaker כתב: דבר כזה תמיד שם את מי שמקבל/ת את ההצעה במקום כזה שאי אפשר להגיד לא, כי זה יהרוס את הרגע ומאוד יביך את הצד השני (שכנראה זה מישהו שכן אכפת לך ממנו במידה כזו או אחרת אם הגענו להצעת נישואים). מצחיק כי חברה שלי אמרה שאם אני עושה לה הצעה בפומבי היא פשוט הולכת ומשאירה אותי שם חחחחח ![]()
01-01-2022, 10:23 PM
(01-01-2022, 10:17 PM)Jon_M0xley כתב: מצחיק כי חברה שלי אמרה שאם אני עושה לה הצעה בפומבי היא פשוט הולכת ומשאירה אותי שם חחחחח ככה צריך לעשות. הצעה בפומבי זה מעפן. לא יודע, כל העניין הזה עם סאמי משאיר אותי מאוד חמוץ. אני גם קצת תופס את הראש מכל הקז'ואליות בה הם חשפו את זה לעולם.. מבחינתי זה דבר שהם אמורים להתבייש בו, קצת להסתיר אותו, לתת יותר זמן לפני שהם מצהירים. אבל ככה? פחות מחודש אחרי? בלי שום חרטה או התחשבות בהשלכות? איזה זלזול, איזו תהום ערכית. אני לא יודע אם עידן צודק או לא, אבל אני מקווה שהוא (כמו בכל הדברים האחרים) טועה. אם לטוני יש בארסנל סדנת רגישות, אין לו סדנת איך-לא-להיות-בן-אדם-זבל?
01-01-2022, 10:24 PM
(01-01-2022, 10:17 PM)Jon_M0xley כתב: מצחיק כי חברה שלי אמרה שאם אני עושה לה הצעה בפומבי היא פשוט הולכת ומשאירה אותי שם חחחחח זה מה שהיא אומרת, אבל ברגע האמת זה שונה. אבל אל תעשה את זה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|