Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 101 102 103 104 105 ... 130 הבא »

אשכול סיכום השנה בתוך הפורום

עמודים (9): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 9 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול סיכום השנה בתוך הפורום
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,387
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-26-2021, 04:30 PM
משתמש השנה: עידן - Kamigoye. סוס עבודה, יודע לנמק ולהציג נקודות מבט לא שגרתיות, כיף לקרוא אותו גם כשאני לא מסכים איתו, תמיד נוכח, תמיד צבעוני. ראויים לציון כמובן לידור שהוא עמוד השדרה של הפורום, גיא שהוא הדראו, סלביק שביום טוב שלו הוא הבריאן דניאלסון של הפורום, עומר אימפקט שהוא קול צלול ובולט ולידור מוקסלי שמשתבח מדי שנה. וכמובן: כל מי שטרח ותרם מכספו למען הפעילות של הפורום.

אשכול השנה: האשכול שחרורים האחרון, שהוא האשכול הכי נצפה ועם הכי הרבה תגובות שהוא לא אשכול ״האירוע הבא״, תגיד את האמת או דיבורים. בכלל, כל גל שחרורים או כמו מיני יום גיבוש פה בפורום.

תגובת השנה: תומר על התגובה של לידור ברגע שהבת זוג שלו תספר לו שהיא בהיריון - ״הו בייבי״. תגובה של ANYS - ״השופט מודיע שאווה מארי לא יכולה להתאבק. מה חדש? את זה כבר ידענו”. של Vincent Mcmahon - הטופס הימורים שאני שולח זה מה שהולך לקרות באירוע, רק פשוט אני כל פעם משכתב את התסריט עשר דקות לפני תחילת האירוע ואז האשכול כבר נעול...

פריצת השנה: המאסטר. בעבר היית מישהו ששומעים את קולו אחת ל…. היום אתה אפרקארד סולידי שמופיע נון סטופ ומצליח לרוץ עם גימיק זבל שההנהלה זרקה עליך.

המשתמש המשקיע של השנה: לידור. קיץ, חורף, רסלמניה, באקלאש, לידור יקום ויפתח אשכול תוצאות מלא ואז יתיישב לכתוב מגילת דעות.

פיוד השנה: קשה לקרוא לזה פיוד, כי זו כרגע יותר שחיטה - לידור נגד הג׳אברוניז בהימורים.

ראנט השנה: גיא וקודי זו התשובה הבנאלית. אני בכנות לא זוכר ואני בטוח שהיו כמה מוצלחים. בנימה זו, מישהו זוכר כמה קאריון קרוסים שווה ג׳ף הארדי?

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: נועםרר, שלו דה רוק, אביב מי הגיבור שלך, קייןטייקר, נדב ג׳נריקו, עומרי נובמבר מן, גיא98, cen, MJF.

המשתמש האוברייטד של השנה: דג השבט. מעדיף כבר את ברוק לסנר.

המשתמש האנדרייטד של השנה: חד משמעית לידור מוקסלי. שמישהו יתן לו כבר אליפות ראשית.

המשתמש המארק של השנה: תומר. או שאולי זה אורי? קשה להבדיל.

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: פחחחחח

המשתמש הגרוע של השנה: תומר. כשהגורל קורא לך להיות האנגמן ואתה בוחר להיות יוג׳ירו.

המשתמש האהוב עליך של השנה: במבה. תמשיך במה שאתה עושה. מלך.

המשתמש שאתה הכי מתגעגע אליו: עומר.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 10 users Like RoeeHardy's post:
  • ANYS, Breakker, DarkArts, Jon_M0xley, Kamigoye, KillSwitch, master of doom, Retired Vincent, SwitchBlade, The Tribal FISH
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,869
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
12-26-2021, 05:04 PM
משתמש השנה: אוי, זה קל השנה. המאסטר, אתה משתמש השנה שלי. יש לי את הקבועים שלי - האנשים שאני תמיד מחכה לקרוא את הדעות שלהם. המאסטר תמיד היה כזה, אבל השנה הייתה קפיצה של 300 מדרגות בהכל, יותר מיין איבנט מMJF. גאה לומר שאני מקשיב מאוד למה שאתה אומר על רסלינג, כיף לקרוא את הדעות, את התגובות, הכל. honorable mention לרוג'ר. 

אשכול השנה: לפרוטוקול - האשכול של רועי על פאנק. זה לא סוד שאני אוהב את הכתיבה של רועי, במיוחד כשהוא בהילוך חמישי. האשכול הזה היה in the works המון זמן ומאוד חיכיתי לו, כשרועי פרסם שלושה אשכולות בומבסטיים על פאנק הבנתי שמחכה לי קריאה מעולה, והאשכול לא איכזב ואפילו הפתיע לטובה. זה היה האומגה-אוקדה דומיניון 17' של האשכולות.

אם מדברים על צחוקים - אשכול שחרורים של הגל הלפני אחרון, האשכול של לידור על QVC.
האשכול הגרוע של השנה - האשכול שלי על ג'ף הארדי. 

תגובת השנה: תומר 'הו בייבי' היה מארק-אאוט מומנט, במיוחד למארק של תומר כמוני. כנראה אחת מהתגובות של עידן מתברגת לשם איפשהו, המניאק הזה.

פריצת השנה: דג השבט. החל מDidiwe, בדרך עברנו בDWE ואז הגענו לדג השבט, יותר character development מאשר האנגמן פייג'. 

המשתמש המשקיע של השנה: כל מי שעונה לשם לידור. הלידור המוצלח יותר, ולידור-אדיר. 
לידור הוא סוס עבודה ברמות שלא ראיתי בחיים שלי. אין להתעלות על האל. 

פיוד השנה: לידור מול WWE. 

ראנט השנה: סלביק על תומר. גאד דאמ. 

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: אביב-מי-הוא-הגיבור-שלך, גיא_98, שליו, ליעוז2, ליעוז4, ליעוז2+4, ניר, מלך הלמאו. 

המשתמש האוברייטד של השנה: קשה לי לענות על זה. נלך על לידור כדי לעצבן אותו. 

המשתמש האנדרייטד של השנה: וואו יש כל כך הרבה.
ניר עבורי הוא אנדרייטד, חולה על הדעות ועל התגובות שלו.
לא הייתי אומר שמוקסלי אנדרייטד נטו כי הוא מקבל המון כבוד וידוע כמה הוא משקיע. אבל תמיד אפשר לתת לו יותר קרדיט הוא GOAT.
עומר-BFF אנדרייטד, למרות שגם הוא מקבל כבוד. 
תומר אנדרייטד מוחלט, אחרי היריבות עם סלביק כמובן, אבל אני עדיין מאמין בך תומר. אתה הפרודיג'י. 
אורי אנדרייטד. לואו-קי veteran של רסלינג, אחרי התקפת הפתע מסלביק בכלל אנדרייטד. 
DGRI96 גם אנדרייטד ללא ספק. 

המשתמש המארק של השנה: אני רק אומר ש'הנשק הקטלני' ג'וש אלכסנדר הוא המתאבק הכי טוב בעולם. לא אפרט יותר.  

חתימת השנה: המאסטר לפני שסלביק הרס לו את החתימה. 

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: רועי.. חח 
זה קלאסי לעקוץ אותו ואז לחשוש מהתגובה שלו. הבחור מניאק. 
סלביק לא מפחיד אותי. 

המשתמש הגרוע של השנה: רועי הארדי. U suck. 

המשתמש הכי פחות אהוב עליי של השנה: עידן. קליל. דעות נוראיות, תגובות מזעזעות. כל הזמן מקלל ומקלל ומקלל. השמועות עליו הן שהוא לא אוהב גורי כלבים. מזעזע. עידן - מתי תבין שאני צודק ושאתה טועה? גאד דאמ. 
(עידן יבין שאני ציני אבל מי שלא - אני ציני)

הבוץ' של השנה: דג השבט פותח משתמש שני עם אותו IP כמו המשתמש המקורי. Brock lesnar the king הוא בוץ' אחד גדול.

המשתמש הנחמד של השנה: אברהם-כלבים.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 7 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, Jon_M0xley, Kamigoye, Mad King, master of doom, RoeeHardy, The Tribal FISH
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
12-26-2021, 05:16 PM
(12-26-2021, 05:04 PM)SwitchBlade כתב:  משתמש השנה: אוי, זה קל השנה. המאסטר, אתה משתמש השנה שלי. יש לי את הקבועים שלי - האנשים שאני תמיד מחכה לקרוא את הדעות שלהם. המאסטר תמיד היה כזה, אבל השנה הייתה קפיצה של 300 מדרגות בהכל, יותר מיין איבנט מMJF. גאה לומר שאני מקשיב מאוד למה שאתה אומר על רסלינג, כיף לקרוא את הדעות, את התגובות, הכל. honorable mention לרוג'ר. 

אשכול השנה: לפרוטוקול - האשכול של רועי על פאנק. זה לא סוד שאני אוהב את הכתיבה של רועי, במיוחד כשהוא בהילוך חמישי. האשכול הזה היה in the works המון זמן ומאוד חיכיתי לו, כשרועי פרסם שלושה אשכולות בומבסטיים על פאנק הבנתי שמחכה לי קריאה מעולה, והאשכול לא איכזב ואפילו הפתיע לטובה. זה היה האומגה-אוקדה דומיניון 17' של האשכולות.

אם מדברים על צחוקים - אשכול שחרורים של הגל הלפני אחרון, האשכול של לידור על QVC.
האשכול הגרוע של השנה - האשכול שלי על ג'ף הארדי. 

תגובת השנה: תומר 'הו בייבי' היה מארק-אאוט מומנט, במיוחד למארק של תומר כמוני. כנראה אחת מהתגובות של עידן מתברגת לשם איפשהו, המניאק הזה.

פריצת השנה: דג השבט. החל מDidiwe, בדרך עברנו בDWE ואז הגענו לדג השבט, יותר character development מאשר האנגמן פייג'. 

המשתמש המשקיע של השנה: כל מי שעונה לשם לידור. הלידור המוצלח יותר, ולידור-אדיר. 
לידור הוא סוס עבודה ברמות שלא ראיתי בחיים שלי. אין להתעלות על האל. 

פיוד השנה: לידור מול WWE. 

ראנט השנה: סלביק על תומר. גאד דאמ. 

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: אביב-מי-הוא-הגיבור-שלך, גיא_98, שליו, ליעוז2, ליעוז4, ליעוז2+4, ניר, מלך הלמאו. 

המשתמש האוברייטד של השנה: קשה לי לענות על זה. נלך על לידור כדי לעצבן אותו. 

המשתמש האנדרייטד של השנה: וואו יש כל כך הרבה.
ניר עבורי הוא אנדרייטד, חולה על הדעות ועל התגובות שלו.
לא הייתי אומר שמוקסלי אנדרייטד נטו כי הוא מקבל המון כבוד וידוע כמה הוא משקיע. אבל תמיד אפשר לתת לו יותר קרדיט הוא GOAT.
עומר-BFF אנדרייטד, למרות שגם הוא מקבל כבוד. 
תומר אנדרייטד מוחלט, אחרי היריבות עם סלביק כמובן, אבל אני עדיין מאמין בך תומר. אתה הפרודיג'י. 
אורי אנדרייטד. לואו-קי veteran של רסלינג, אחרי התקפת הפתע מסלביק בכלל אנדרייטד. 
DGRI96 גם אנדרייטד ללא ספק. 

המשתמש המארק של השנה: אני רק אומר ש'הנשק הקטלני' ג'וש אלכסנדר הוא המתאבק הכי טוב בעולם. לא אפרט יותר.  

חתימת השנה: המאסטר לפני שסלביק הרס לו את החתימה. 

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: רועי.. חח 
זה קלאסי לעקוץ אותו ואז לחשוש מהתגובה שלו. הבחור מניאק. 
סלביק לא מפחיד אותי. 

המשתמש הגרוע של השנה: רועי הארדי. U suck. 

המשתמש הכי פחות אהוב עליי של השנה: עידן. קליל. דעות נוראיות, תגובות מזעזעות. כל הזמן מקלל ומקלל ומקלל. השמועות עליו הן שהוא לא אוהב גורי כלבים. מזעזע. עידן - מתי תבין שאני צודק ושאתה טועה? גאד דאמ. 
(עידן יבין שאני ציני אבל מי שלא - אני ציני)

הבוץ' של השנה: דג השבט פותח משתמש שני עם אותו IP כמו המשתמש המקורי. Brock lesnar the king הוא בוץ' אחד גדול.

המשתמש הנחמד של השנה: אברהם-כלבים.  

הנשק המהלך*
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
12-26-2021, 05:50 PM
(12-26-2021, 04:30 PM)RoeeHardy כתב:  המשתמש האוברייטד של השנה: דג השבט. מעדיף כבר את ברוק לסנר.

וואו זה מכה מתחת לחגורה
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
12-26-2021, 06:36 PM
משתמש השנה: חד משמעית גיא. משתתף בכל דיון, נותן תגובה על כל נושא, מגיב ומציג עמדה על הכל. אי אפשר היה לפספס אותו.

אשכול השנה: חד משמעית אשכול השחרורים. כמות התגובות בפרק זמן קצר מייצג הכי טוב את האתר.

תגובת השנה: וואו, יש כמה מועמדים נהדרים. "הו בייבי" ו"אווה מארי לא יכולה להתאבק" הם הטופ קונטנדרים שלי.

פריצת השנה: מהמיד קארד למיין איבנט - הלידור היותר טוב. רואים את הנוכחות שלו בכל מקום.
בכללי - דג השבט עשה קפיצת מדרגה משמעותית.

המשתמש המשקיע של השנה: כל מי שפתח אשכול תוצאות, אשכול דעה, אשכול חדשות או כל דבר בעל תוכן או זיקה לדיון.

פיוד השנה: סלביק ותומר נמצא בראש על אף השחיטה שהייתה.

ראנט השנה: גיא על קודי, יש דילמה?

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: יש כמה וכמה, נועם RR מוביל אותם, בהחלט מגיב לעניין כשהוא יכול, נשמח לשמוע ממנו ואחרים יותר.

המשתמש האוברייטד של השנה: לידור אדיר. בנה מסביבו הייפ עצום למרות שהוא כבש של התאגיד.

המשתמש האנדרייטד של השנה: אי אפשר לכתוב לידור היותר טוב כי הוא מוערך פה ממש. בעצם כל מי שמגיב באופן שוטף בפורום וחושב שקצת מפספסים אותו.

המשתמש המארק של השנה: ראש השבט מעל כולם.

חתימת השנה: עם כל החלפות החתימות כאן וההשתלטויות קשה לעקוב. ברודוס קליי מנצח ככה מהראש.

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: תכלס כל מי שאנחנו מסכימים על רוב הדברים.

המשתמש הגרוע של השנה: היה נחמד.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 2 users Like Mad King's post:
  • NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
12-26-2021, 09:59 PM
משתמש השנה: יש פה המון משתמשים שאני אוהב לקרוא את התגובות שלהם. גיא, עידן, אביב, המאסטר, שני הלידורים, שני העומרים, נדב ועוד ועוד...
אני אתן את הקרדיט (שכולם נותנים לו עם המיליון לייקים על כל אשכול) לאל סטטיסטיקו, רועי הארדי. אני חושב שהתרומה שלו לפורום בשנה החולפת זה מה שעזר לנו להבדיל אותו מכל תחרות, עזר לנו להגדיל את הקהילה ועזר לנו לבסס את עצמנו בשנה הראשונה. 
לפתוח תוצאות, חדשות, לכתוב מגילת דעות על תוכנית - הכל מאוד מכובד, אבל זה קיים בצורה כזו או אחרת בכל קהילת היאבקות אחרת. אבל אם מישהו ישאל אותי מה יש מיוחד בפורום הזה שאין במקום אחר - תחרויות ההימורים זה הדבר שאני אפנה את תשומת הלב שלו אליו. 

אשכול השנה: האשכול של רוג'ר על משמו סטיבסון. בידור טהור, וכל זה סביב מתאבק שכמה חודשים אחרי אני לג'יט לא זוכר את השם הפרטי שלו.
כמובן שמגיע כאן אזכור לאשכול הענק של רועי על CM פאנק. הקריאה הכי כיפית שהייתה לי בפורום השנה. הסיבה שזה מפסיד לסטיבסון היא בגלל שהאשכול ההוא היה יותר אינטרקטיבי.
אזכור נוסף מגיע לאשכול על QVC1930 - חתיכת טמבל שכמוך, עזבנו את האתר הקודם בשביל שנוכל לטפל ביעילות בטרולים שמנסים להספים לנו ת'פורום. 

תגובת השנה:
https://wrestling-il.com/member.php?action=profile&uid=14
ללא ספק תגובה אגדית, רגע בו כולנו היינו עדים להיסטוריה. רק מי שהיה שם יבין.

פריצת השנה: אני חושב שהשנה זה תיקו בין שני אנשים - דג השבט והמאסטר.
שני משתמשים שהתחילו את השנה בתור מה שהייתי מגדיר כמשתמשי פילר במידקארד. המאט סיידל והבובי רוד של הפורום. כאלה שאני רואה אותם מגיבים, קורא את התגובות שלהם, לא חושב עליהם שום דבר לטובה או לרעה ואפילו לא זוכר מה באמת הדעות של כל אחד מהם.
לשניהם הייתה דרך שונה להגיע לשם, אבל שניהם גילו את הגימיק שמתאים להם וזינקו למעלה. שניהם חלק בלתי נפרד מהנוף בפורום עכשיו.

המשתמש המשקיע של השנה: גם כאן, אני אתן תיקו - רועי ולידור.
לידור תמיד יפתח אשכול תוצאות גם לתוכניות הכי משעממות והכי מעייפות של הפד, ואז יכתוב כמה הוא אהב את התוכנית הזאת גם אם היא הייתה מלאה בקרבות שאף אחד, גם לא הוא, לא יזכור בעוד 3 ימים. הלוואי עליי אופטימיות כמו שלו.
רועי אמנם לא יפתח אשכול כל יום, או כל שבוע, או אפילו לא כל חודש - אבל כשהוא כן פותח אשכול - זה חובה קריאה. 

פיוד השנה: לידור נגד QVC1930. לפעמים אני אוהב סקוואשים.

ראנט השנה: גיא על קודי רודס. ואם לא זה, אז ראנט אחר של גיא. הוא מוצלח בזה. יש לו מרמור טבעי שנודף ממנו. 

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: כולם. אני רוצה שכל אשכול בפורום יגיע ל10 עמודים עם דיונים ומלחמות ציטוטים. אני רוצה שכל דקה שאני אעשה רענן בפורום יהיו בו תגובות חדשות. 
מי אני הכי רוצה לראות מגיבים יותר? האורחים פה. אתם חושבים שאני לא רואה אתכם? אתם חושבים שאני לא קולט את זה שחצי שעה אחרי שאני פותח אשכול חדשות יש פתאום 14 אורחים שצופים בו בו זמנית? אני לא יודע מי אתם, אבל אני בטוח שיש לכם מה להגיד ומה להוסיף לדיון פה. אני לא יודע כמה מהאורחים יקראו את זה, אבל מי שכן - אתם רצויים ואתם מוזמנים לקחת חלק.

המשתמש האוברייטד של השנה: אין לי שום ספק שהמשתמש הכי אוברייטד בפורום זה הבחור הזה

המשתמש האנדרייטד של השנה: RVD. הוא קורא לעצמו RVD, אבל אני חושב שהוא הטרבור מורדוך של הפורום. הוא מנסה. סמוך עליי, אנחנו רואים את המאמצים שלך חבר. כמו שטרבור מורדוך קיבל את אליפות הNWA השנה, גם זמנך יגיע. 

המשתמש המארק של השנה: לידור אדיר. גם במובן הטוב וגם במובן הרע של המילה.

חתימת השנה: ברודוס קליי בחתימה של המאסטר. 
אני לא הולך לתת את זה לחתימה הענתיקה של לידור מ2007, חלאס.

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: אברהם כלבים מפחיד אותי. 

המשתמש הגרוע של השנה: תומר. 
אני חזרתי לפורום הזה, הסכמתי לקחת חלק בסאמרפסט כי אמרו לי שיש איזה רוקי תותח, איזה משתמש שרק צריך את הפוש הקטנטן הזה בשביל לעלות לרמה הבאה, משתמש עם טונה של פוטנציאל - כאילו הוא יושב על חבית חומר נפץ ורק מחכה לניצוץ שיעיף אותו למעלה.
אני הייתי בטוח שנגמור את השנה כשזה לא יהיה ניצוץ שיבעיר את הלהבה, אלא הלפיד שאני אעביר לך. וניסיתי, נתתי לך הזדמנות אחרי הזדמנות, אבל כנראה שאתה לא מוכן ללפיד הזה, כי האש שרפה אותך. במקום לעמוד בראש התגובה שלי, בתור משתמש השנה, אתה מוצא את עצמך בתחתית שלה.
ואפילו כשראיתי שאתה בוער, אני שלפתי את הצינור שלי וניסיתי לכבות את הלהבות. אני הצעתי לך להיות החבר הראשון בסלביק קלאב, אבל אתה סירבת, ואיפה אתה עומד עכשיו? פורום שלם ממטיר עליך את האמת הכואבת. אפילו גיא, אבא שלך, שלא יגיד מילה רעה עליך - אפילו הוא שם אותך במקום הרביעי מתוך שישה ברשימת האנדרייטד שלו. אפילו לא בחצי הראשון. אתה הילד הזה שהיה ממש מוצלח ביסודי והיום עדיין מבקש מגיא כסף לקלפי סופרגול, בשביל שתוכל להפסיד לי אותם - כי אני האס של הפורום. 
אבל הכל בסדר, אני מקווה שנוכל לפתוח דף חדש בשנת 2022 - כי יש לי מחברת שלמה עם תגובות קבירה עליך, ואני רק מתחיל.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 6 users Like KillSwitch's post:
  • ANYS, Breakker, Kamigoye, RoeeHardy, SwitchBlade, The Tribal FISH
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
12-26-2021, 10:48 PM
(12-26-2021, 04:30 PM)RoeeHardy כתב:  המשתמש הגרוע של השנה: תומר. כשהגורל קורא לך להיות האנגמן ואתה בוחר להיות יוג׳ירו.

אאוץ'.

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
12-26-2021, 10:54 PM
(12-26-2021, 09:59 PM)EVIL Rainmaker כתב:  אבל הכל בסדר, אני מקווה שנוכל לפתוח דף חדש בשנת 2022 - כי יש לי מחברת שלמה עם תגובות קבירה עליך, ואני רק מתחיל.

אין מצב, אני לא הולך להתעסק איתך.
שחטת אותי כבר מספיק בתגובה אחת.

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,869
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
12-26-2021, 10:58 PM
(12-26-2021, 10:54 PM)DarkArts כתב:  אין מצב, אני לא הולך להתעסק איתך.

מעניין מה היה קורה אם בסוף WK6, במקום לאתגר אותו על האליפות, אוקדה היה אומר לטנהאשי "וואלה שאפו על הקרב אחי אין מצב שאני מתעסק איתך". 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 4 users Like SwitchBlade's post:
  • DarkArts, Jon_M0xley, KillSwitch, The Tribal FISH
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
12-26-2021, 11:56 PM
משתמש השנה: נראה לי פעם ראשונה שאני לא בוחר באל עליון, משתמש השנה שלי זה גיא. המשתמש שהכי נהנתי וצחקתי לקרוא תגובות שלו וגם כשהיו קטעים בתוכניות חשבתי לעצמי האם גיא יכתוב על זה משהו.
כמובן שראוי לציין את המשתמשים שאני אוהב לקרוא את התגובות שלהם: אל עליון, סלביק, אל סטיסטיקו רועי הארדי, עומר, עידן, גו2סליפקלאב, אביב ועוד...

אשכול השנה: האשכול על CM פאנק, היה אשכול ארוך מאוד אבל הוא היה כתוב מצויין ולא יכלתי להפסיק לקרוא. שאפו רועי כתיבה מעול.

תגובת השנה: היו כמה תגובות טובות למשל של של סלביק, וינס פה כתב שהוא לא מתלהב מהחזרה של פאנק ווגיא הגיב לו למה וסלביק הגיב לגיא אתה לא רואה את הניק שלו? זה היה חזק. יש את התגובה של וינס באשכולות הימורים הטופס הימורים שאני שולח זה מה שהולך לקרות באירוע, רק פשוט אני כל פעם משכתב את התסריט עשר דקות לפני תחילת האירוע ואז האשכול כבר נעול... אך התגובה שאני בוחר זה של גיא על קודי(לא משנה איזה) כל פעם מפתיע מחדש.

פריצת השנה: האמת השנה יצא לי להכיר יותר את עידן- Kamigoye, את דג השבט ותומר אבל פריצת השנה זה המאסטר, ויסקה בארסה.

המשתמש המשקיע של השנה: רועי  הארדי ואשכולות ההימורים שלו- אל עליון על כל התוצאות שתא מצליח לפתוח לפני+ להסביר איך אהבת כמעט את כל הפרק- סלביק על האשכולות חדשות, וגם כל החברים פה שתרמו לפורום ומגיבים פה. שמח מאוד שיש את הפורום הזה ואת האנשים שיש פה.

פיוד השנה: אני נגד אל עליון בהימורים, הרגע שלי עוד יגיע [Image: 68.gif]

ראנט השנה: גיא על קודי וגם הסקוואש של סלביק על תומר.

המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: ג'רוס אמן, עומר קול ביביייי, גו2סליפקלאב, אביב ועוד משתמשים חדשים שיביעו את דעתם וכל הכמובן כל המשתמשים שמגיבים עד עכשיובפורום, כיף לקרוא את הפעילות פה. 

המשתמש האוברייטד של השנה: לא מרגיש לי שיש פה אחד כזה, כל אחד מקבל את מקומו בקארד אלא אם כן סלביק מחליט אחרת.

המשתמש האנדרייטד של השנה: RVD או במבה, הרגע שלכם עוד יגיע אל תדאגו.

המשתמש המארק של השנה: אל עליון, אין משהו שיכול לתת פייט לסיפור אהבה בין לידור אדיר וברוק לסנר. הלוואי שחברה שלי הייתה אוהבת אותי כמו שאל עליון אוהב את ברוק לסנר.

חתימת השנה: אורטון של אתם יודעים מי

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: סלביק, הוא קוטל בשנייה ואין לי סיכוי מולו אני + אגרום לריינס שמדבר על ג'ק והאפונים להשמע יותר טוב. סלביק הוא הוורדלו של הפורום.
גם רועי לא פראייר.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 4 users Like Jon_M0xley's post:
  • Breakker, DarkArts, KillSwitch, RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (9): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 9 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 01:11 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר