12-24-2021, 06:49 AM
קודי לא רוצה להיות היל ולא יהיה היל. הוא רוצה להיות סינה.
|
תוצאות | AEW Rampage 25.12.2021
|
|
12-24-2021, 11:47 AM
אני מסרב לקנות לכל ההייפ של 'homelander cody'.
גם אם קודי מתכנן את כל הדברים האלה מראש - זה עדיין רע, ושום היל טרן לא יפצה על הנזקים שכבר קרו לכל הרוסטר של AEW בגלל בן אדם אחד והאגו שלו. וגם אם קודי יהיה היל - אז מה? פתרנו את כל הבעיות? הפאקטורי הם עדיין ארגון-בתוך-ארגון בAEW, והם עדיין ימשיכו להתנהג בצורה מופרדת מכולם. הקודי-יוניברס (או הcodyverse כפי שראיתי אנשים אחרים אומרים) עדיין ימשיך להתקיים ויותר גרוע - ימשוך אליו טאלנטים גדולים שייתקעו שם למשך חודשים ארוכים עד שירד להם ההייפ. הנפוטיזם והעדפת המקורבים עדיין תישאר חזקה תחת ידו של קודי - בין אם אלה טאלנטים שגדלו בבית הספר שלו על פני טאלנטים אחרים, או בין אם אלה טאלנטים שלא צריכים להיות בזירה בכלל (בראנדי) אבל יקבלו את הבמה על חשבון אחרות, נטו בגלל שהן אישתו של קודי (WWE היו spot on כשהם לא נתנו לה להתאבק). הבעיה עם קודי היא לא בעיית קריאטיב או בעיית עלילה, זו בעיה גדולה יותר בגישה הכללית שלו ובחזון שלו לAEW. לא סתם אני תמיד מדבר על קודי בהקשר של 2019 - זו הייתה השנה בה המציאות של קודי הייתה הכי קרובה לחזון האפל שנמצא לו בראש - בו הוא באמת ובתמים הטריפל H של ארגון גדול משלו: טריפל H של 2017-2019 מבחינת הכוח הפוליטי, טריפל H של 2002-2004 מבחינת הנוכחות בקארד, טריפל H של 2012+ מבחינת הקרדיט ההיסטורי. הכל קודי. טריפל H וקודי של 2021 לא יכולים להיות שונים יותר מטריפל H וקודי של 2019. הרפרנסים הם עוד חלק בו קודי נכשל בלקרוא את הקהל שמסביבו. יש אפיל חזק בלעקוץ דמות חזקה, אבל לעקוץ דמות חלשה זה פשוט דבר אכזרי ובטעם רע. אם הוא רוצה להשתמש בפינישר שמייצג דמות הנהלה רעה שדואגת לעצמה - הוא פשוט יכול להמשיך להיצמד לקרוס-רודס. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
12-24-2021, 11:56 AM
(12-24-2021, 11:47 AM)SwitchBlade כתב: אני מסרב לקנות לכל ההייפ של 'homelander cody'. בול בדיוק חשבתי על זה בזמן הקרב של מלאכי בלאק מול גריסון - אני כבר לא יכול להתייחס אליו ברצינות. זה כמו שאנדרטייקר היה מפסיד בזמנו למיז. זהו - הדמות שלו נגמרה. קודי לא יהפוך להיל - הוא דואג כל פעם להכנס לפיוד עם הדמויות הרעות, מתוך תקווה להיות היל. וזה רע לכל הצדדים. ואז אני מסתכל על היאנג באקס, ואני מבין את השנאה אליהם, אבל אין להם בעיות להשפיל את עצמם, לגחך את עצמם, ולהפסיד בצורה המגוחכת ביותר, כל עוד זה לטובת הארגון. ואני באמת חושב שיש פה שתי כוחות מנוגדים - היאנג באקס מול קודי, ושניהם לאורך זמן לא יוכלו להתקיים ביחד… יש כבר יותר מדי טאלנטים - וזה יקבע את גורל הארגון - אם נראה את דניאלסון - קינגסטון על החגורה, או את דניאלסון מפסיד בצורה מגוחכת לקודי.
12-24-2021, 01:05 PM
(12-24-2021, 11:56 AM)Bam Bam Bigelow כתב: בול המציאות היא שקודי כבר נדחק הצידה והחוצה. CM פאנק יותר משפיע ממנו בשלב הזה. בכל מסיבות העיתונאים והכל - פאנק יושב לייד טוני, זה כבר לא קודי. פאנק הוא הפנים שלהם בתקשורת, מה שקודי היה ב2019. בזמן שהבאקס ואומגה היו במרכז במשך השנה, קודי התעסק עם QT מרשאל. אם היה מאבק, הוא כבר הוכרע.
12-24-2021, 01:28 PM
(12-24-2021, 11:56 AM)Bam Bam Bigelow כתב: בול הבאקס ואומגה גדלו באסכולה שונה לזו שקודי גדל עליה. קודי היה צעיר יותר מרובנו כשהוא הגיע להתאבק בWWE, הוא אולי הבן של דאסטי - אבל הוא גדל בעולם האנטרטיינמנט, וזה ניכר עליו מספיק ביחס לבאקס. אני מרגיש שהבאקס בכנות הם חבר'ה שיותר יתרגשו ללכת להופיע בארגון אינדי קטן בדרום ארה"ב מאשר ללכת לטקס פרסים כלשהו של TNT. קודי הוא בדיוק ההיפך. זה גם למה ROH הם הארגון שהביא את הטאלנט האיכותי ביותר בעולם ב10+ שנים האחרונות, זה למה מישהו כמו אומגה גדל בDDT ובPWG ולא בWWE. המנטליות של האינדיז מאלצת אותך להקריב את חייך לרסלינג, או לזוז הצידה. מאז ההקמה של AEW - קודי מוכיח יותר ויותר בכל יום שהוא חומר של WWE. מהלך עם חליפות בצבעים שונים, מתכנן את העלייה האישית שלו, שם את עצמו בפרונט בכל הזדמנות, יוצר קשרים עם עולם הבידור הרחב. It takes one to know one - וזה למה אוהדי רסלינג אמיתיים ידעו לזהות את זה שגם אם הם הילים - הבאקס ואומגה הם לג'יט, וקודי לא. הוא פייק. גם אוהדים קז'ואלים ידעו לראות את זה, לא דרך הנאומים חוצבי הלהבות על כמה שקודי, הבן של דאסטי שקיבל ספוט מול אורטון בגיל 20, היה undesirable - אלא דרך המעשים. למאט ג'קסון אין סדרה דוקו "מאט ודנה", לניק יש את BTE, לאומגה יש את איבושי ולא את סטיפן אמל, קודי הלך לצלם סרטים, לעשות נטוורק בכל TNT, לצלם סדרת דוקו-טראש ולהופיע בכל מיני תפקידים מחוץ לעולם הרסלינג. אוהדים מזהים את זה וקולטים את זה. בסופו של דבר אבולוציה לא משקרת - אם טוני יהיה מספיק חכם כדי להשאיר סביבו את האמיתיים - קודי יזוז הצידה במוקדם או במאוחר, דניאלסון, פאנק, אומגה והבאקס יוכלו להישאר המון זמן. בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
12-24-2021, 02:47 PM
(12-24-2021, 01:28 PM)SwitchBlade כתב: המנטליות של האינדיז מאלצת אותך להקריב את חייך לרסלינג, או לזוז הצידה. מהספר של מוקסלי:
![]() (12-24-2021, 12:10 AM)SwitchBlade כתב: אני באמת סקרן לדעת איך הוא מדהים בעינייך.בתור מישהו שלא חווה את השנתיים האחרונות ורואה רק את הסיפור מאז אול אאוט אני חושב שקודי עושה הכל נכון, הוא מבין את הקהל, הוא מבין את הסיפור ויותר מהכל הוא מבין את הדמות שלו. אנשים כאן שחושבים שקודי חושב שהוא פייס אשכרה פשוט וורקד, הוא היל, הוא יודע שהוא היל והוא כזה כבר חודש וחצי. אני ראיתי את הטיעונים כאן ואני יכול לקבל אותם אבל מהפרספקטיבה שלי הוא פשוט טוב בכל מה שהוא עושה והוא בבירור רוצה לעשות את זה. הוא דמות עם ניואנסים. מעבר לזה שזה בבירור הרבה יותר טוב מהריין של סאמי. לצערי הוא לא טוב מספיק כדי להיות אלוף TNT הוא לא מחובר לקהל והוא לא יודע מי הוא בתור פייס, זה היה ריין גנרי וחסר משמעות, ההפסד לקודי זה הדבר היחיד שמעניין שקרה עם האליפות הזאץ מאז מירו. אני אצטרך לראות את הקרב לפני שאני מגבש דעה אמתית אבל אני בטוח שיש שם יותר מפשוט קודי מנצח ויש המון לאן להתקדם מכאן כשקודי אלוף. אליפות TNT לא הייתה רלוונטית ועכשיו היא חזרה להיות. החלטה מצוינת.
12-24-2021, 09:17 PM
(12-24-2021, 08:19 PM)Generico כתב: בתור מישהו שלא חווה את השנתיים האחרונות ורואה רק את הסיפור מאז אול אאוט אני חושב שקודי עושה הכל נכון, הוא מבין את הקהל, הוא מבין את הסיפור ויותר מהכל הוא מבין את הדמות שלו. קודם כל, ברור שהוא משחק היל שבטוח שהוא פייס. כלומר, אני לא חושב שהוא תכנן את זה, אבל כרגע זה המצב. לגבי הניואנסים אני מסכים. אני לא מסכים בכלל שהוא עושה הכל נכון. הוא עושה הכל נכון בשביל קודי. הכל סובב סביבו. בלאק הגיע, נתן לקודי סקוואש והיה חם (היה חם יותר אם לא היה פונה לקודי, אבל בוא נתקדם), במקום זה הפיוד ביניהם המשיך כשמתמקדים ברדמפשן הזוי של קודי שלא מעניין אף אחד. אני ארוץ איתך, נניח שאהבת את זה, את בלאק זה שם בעמדה שתקעה אותו במקום במקום להתקדם. אחר כך זה נעשה יותר גרוע כשאנדראדה ופאק התערבו בפיוד הזה שלא קשור אליהם, ועכשיו הם לא רלוונטים כי הפיוד נגמר והכל סבב סביב קודי. יש לך 3 מתאבקים שפשוט נכנסו לסחרחרת הזאת שנקראת קודי רודס ומלבד קודי אף אחד לא קודם או עבר איזשהו שינוי. בלאק עוד ניסה בטוויטר להציל את עצמו, אבל זה יצא חסר תועלת כי שניהם פשוט המשיכו הלאה (אלא אם מדובר בסופר סטוריליין שיסתיים בזה שבלאק וקודי מתאחדים בתור המיניסטרי אוף דארקנס של AEW עוד שנה). לגבי סאמי אין ספק שהריין שלו היה חלש מאוד ומעבר לרסלינג המועט שהיה בו לא הייתה בו שום עלילה. זאת בעיה של AEW, שהכניסו אותו לפיוד של האינר סירקל כשהאליפות עליו מנוטרלת, וגם של סאמי שכרגע הוא לא טאלנט ברמה של מירו. זאת לא סיבה להעביר את האליפות לקודי, שפשוט תוקע במקום כל אחד שהוא פוגש כי אוטומטית הוא הופך לסוג ב'. מה שהכי מוזר לי זה שהם עוד נותנים לדן למברט לדבר על זה בלי בושה. הם כאילו לא מבינים שאין שום פייאוף שיוכל לתקן את הדבר הזה. כמובן שאני אעדיף שיהיה פייאוף בסוג של סטוריליין הזה שיגרור שינוי מאסיבי אצל קודי, אבל זה לא שווה את הנזק שנגרם למתאבקים האחרים שהוא התמודד איתם. אני רק אחדד שהוא לא קבר מתאבקים בניצחונות מוחצים, חד משמעיים שזרקו אותם למעמקי הלואוקארד (למרות שצמד הבלונדינים שבלאק מתעלל בהם הם לואוקארד בעיניי), הוא פשוט צינן אותם, בזבז להם זמן ותקע אותם במקום. אם אני רואה אותו בטלוויזיה, אני מעביר ערוץ. אם זה בדיינמייט, אני מריץ. אם זה בראמפייג' אני יוצא מהכרטיסייה ולא חוזר. באופן כללי כל כך נמאס לי מהזלזול הזה שאני חושב שאני אקח קצת הפסקה מצפייה ממושכת ורצינית בתכניות של AEW ואתמקד רק במה שחשוב (בראש ובראשונה דניאלסון-האנגמן, שמאכיל אותי כובעים על ימין ועל שמאל).
12-24-2021, 10:44 PM
(12-24-2021, 09:17 PM)master of doom כתב: קודם כל, ברור שהוא משחק היל שבטוח שהוא פייס. כלומר, אני לא חושב שהוא תכנן את זה, אבל כרגע זה המצב. לגבי הניואנסים אני מסכים. אני לא מסכים בכלל שהוא עושה הכל נכון. הוא עושה הכל נכון בשביל קודי. הכל סובב סביבו. בלאק הגיע, נתן לקודי סקוואש והיה חם (היה חם יותר אם לא היה פונה לקודי, אבל בוא נתקדם), במקום זה הפיוד ביניהם המשיך כשמתמקדים ברדמפשן הזוי של קודי שלא מעניין אף אחד. אני ארוץ איתך, נניח שאהבת את זה, את בלאק זה שם בעמדה שתקעה אותו במקום במקום להתקדם.אני ממש מקבל את הטיעון הזה, הפיוד קודי, אנדרדה, פאק, בלאק היה מזוויע ולא הוציא כלום לאף אחד גם לא לקודי. לדעתי הם כרגע עושים ריסט עדין ומפצלים את כל השטות הזאת עם פוטנציאל שמתישהו זה יתחבר לסיפור אורגני והגיוני יותר. הך ביססו היסטוריה והם ממשיכים הלאה. מסכים זה היה גרוע מאוד. הנקודה שלי היא בעיקר על הדמות של קודי ועל היכולות שלו בתור מתאבק. אני מרגיש שההיט אליו אמיתי ואני מאמין שהוא יצליח לשלוט על זה עכשיו אחרי שהוא לחלוטין בצורה הכי מובהקת היל בעיני הקהל. מה שכן אם יחברו אותו עם דן למברט אני אהיה הראשון שיחרבן על זה כי דן למברט הדבר הכי גרוע ברסלינג כרגע.
12-25-2021, 02:37 AM
קודי רודס חייב להפסיק את כל הרפרנסים להאנטר סיבה מספר 67: האמת הכואבת שגם כפייס וגם כהיל (בעיקר), קודי רודס יכול לצחצח להאנטר את הנעליים ביום הכי טוב שלו.
הוא אומנם דוש, רצח מתאבקים, פיאר את עצמו לא בצדק, התחתן עם הבת של הבוס וכו' אבל הוא הרבה יותר מוכשר ממה שקודי אי פעם יהיה. אז תהיה גבר ותתקדם בבקשה כי רואים לך את הרגשי נחיתותעד כאן. ![]() ?Do You Smell It
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|