Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 29 30 31 32 33 ... 37 הבא »

תוצאות | AEW Winter Is Coming 2021

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Winter Is Coming 2021
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,248
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-16-2021, 01:01 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-16-2021, 01:02 PM על ידי Jon_M0xley.)
[Image: FFk-AWIs-WUAczko-K-jpeg.jpg]

קרב 1:

קרב על אליפות AEW
בראיין דניאלסון נגד האגמן אדם פייג'
המנצח: תיקו אחרי טיים לימיט(קרב של שעה), בחצי דקה האחרונה פייג' נותן לבראיין באקשוט לארייט וזוחל בשביל להצמיד אך הפעמון מצלצל.

מאחורי הקלעים, הסופר קליק ובובי פיש מדברים על הבסט פרינדס. אדם קול מדבר על איך הסופר קליק תקפו אותם בראפייג' והבאקס מתקנים אותו שהסופר קליק ובובי פיש. אדם קול שואל מתי הם הולכים ללמוד לא להתעסק איתם ואומר שהם הביכו אותם שוב ושוב. בובי פיש אומר שהם מפרידים ומנצחים אותם בכל פעם שהם מתמודדים איתם. הם מאתגרים את הבסט פרינדס לקרב 4 על 4 בראמפייג'. קול אומר שבדיינמיט חג המולד בשבוע הבא הוא הולך לתת להם את המתנה הטובה ביותר שהם קיבלו אי פעם.

קרב 2:
וורדלו(ע' ספירס) נגד מאט סיידל
לקראת הסוף וואדלו נותן לסיידל סרייה של פאוורבומבס, ספירס לוקח מיקרופון ואומר לו שיצמיד אותו. וורדלו מסתכל על ספירס נותן עוד פאוורבומב ומצמיד.
המנצח: וורדלו בסקוואש.
ספירס אומר לוורדלו שזה היה קצת מוגזם אבל אז מתחיל להכות את סידל עם הכיסא שלו. ספירס מקבל שיחת טלפון מMJF ואז אומר לוורדלו ש-MJF צריך שהוא ילך לקנות לו שמפניה לאחרי הקרב. וורדלו לא נראה מרוצה וספירס אומר שהוא ינהג וורדלו ילך לקנות והם הולכים.

יש סרטון של מלאכי בלאק, רואים אותו מתכונן לאיזה טקס ומטיף למישהו שלובש מסכה. הוא מקבל ספר מכניס אותו להאוס אוף בלאק. בלאק נראה אומר איזה קטע מהספר ואז יורק עליו את האסקה מיסט, האדם עם המסיכה מקיא אסקה מיסט ובלאק מניח שרשרת על צווארו. בלאק לוחש לו אתה יותר ממלך.

קרב 3:
היקארו שידה נגד סרינה דיב
המנצחת: שידה ברול אפ אחרי שהעיפה את דיב לפינה חשופה.

טוני שאבני מראיין את הווראסיטי בלונדס, גריף גאריסון קורא למלאכי בלאק פחדן אחרי שנעלם אחרי שירק אסקה מיסט על ג'וליה. גאריסון מאתגר את בלאק לקרב אבל פילמן אומר לו לא לתת לו להיכנס לראש שלו כי זה מה שהוא רוצה. גאריסון דוחף את פילמן ושואל אותו באיזה צד הוא? כי הוא תקף את אחותם... גאריסון דוחף את פילמן שוב ואומר שהוא ילחם בבלאק עם התמיכה שלו או בלי ופילמן הולך. גאריסון אומר שהוא עומד לשבור את הלסת של בלאק.

אדי קינגסטון אומר ש2.0 וגרסייה בדרך שלו ובגלל שמוקס לא פה אז הוא לא יכול להלחם לצידו אז הוא ביחד עם PNP והחבר הכי טוב שלו פנטה ואח שלו פניקס יהיו בראמפייג' נגד 2.0, גארסייה ועוד 2 אנשים שהם יבחרו. קינגסטון אומר שהוא בא אחרי דניאל גארסייה במיוחד.

MJF יוצא החוצה ויורד על הקהל. MJF אומר שאולי הם היו אוהבים אותו יותר אם הוא היה נגד חינוך וגילוי עריות. MJF צוחק על פאנק ואומר שכל פעם שהוא נהיה לחוץ הוא ירד על הקבוצת ספורט של לונג איילנד. פרידמן אומר שהוא שזה מצחיק שפאנק טען שהוא רוצה להמשיך ממנו כדי להשיג קרב על התואר, כי הוא לא מבין איך להיות בלתי מנוצח בקרבות ללא חשבות נגד סתם מתאבקים הופך אותך להיות בנוי לאליפות..... פרידמן אומר שהוא חשב שזה הופך אותך לרייבאק החדש. פרידמן אומר שמגיע לו השוט כי הוא ניצח את האנגמן כמו שהוא עומד לנצח את דנטה מרטין. MJF אמר שהוא לא יהיה צבוע עמו פאנק ויתן תחושה שאכפת לו מטאלט צעיר כי הוא לא שם על אף אחד. פרידמן אומר שהוא נולד ב1996 והוא הטאלנט הצעיר הכי טוב בביזנס. פרידמן אומר אומר שלדנטה מרטין יש את הכריזמה והוא אתלטי אבל לצערו הוא עדיין יכול לנצח את דנטה מרטין עם הדלוק טייקאובר, כי הוא לא אחד שטוען שהוא הכי טוב בעולם הוא פשוט כזה.
קרב 4:
קרב על הטבעת יהלום
MJF נגד דנטה מרטין
לקראת הסוף מרטין נותן לפרידמן את הפינישר שלו אבל סטארקס מגיע ושם את הרגל של פרידמן על החבל.
המנצח: פרידמן בהכנעה אחרי מלח הארץ ישר אחרי שמרטין מסתובב בגלל ההפרעה של סטארקס.
אחרי הקרב FTR מגיעים ומרימים את פרידמן והאורות נכבים, כשהאורות נדלקים סטינג ודארבי אלן בזירה והם תוקפים את FTR ופרידמן. פרידמן נותן לסטינג לואו בלואו ואז תוקף את דארבי יחד עם קאש בזמן שדאקס תוקף את סטינג. פאנק מגיע להצלה ואיך שהוא נכנס לזירה השלושה בורחים. פאנק אומר שבדינמיט בגלל שפרידמן לא רוצה קרב 1 על 1 אז הוא יכול להביא את החברים שלו כי הוא יביא את שלו ומסתכל על סטינג ודארבי. מוכרז שזה יקרה, פאנק שולח יד לדארבי שמסתכל על פאנק ולבסוף לוחץ לו את היד.

מוכרז לראמפייג':
- אדי קינגסטון, PNP והלוצ'ה ברוס נגד 2.0, דניאל גארסייה והאקליימדס.
- הבסט פרינדס נגד בסופר קליק ובובי פיש.
- פנלופה פורד נגד טיי קונטי בקרב הכנעות.
- דן למבורט חוזר.

מוכרז לדיינמיט:
- גריף גאריסון נגד מלאכי בלאק.
- פאנק, דארבי אלן וסטינג נגד MJF וFTR.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Ykv1989 מנותק
Rookie
*
תגובות: 34
אשכולות: 0
Likes Given: 25
12-16-2021, 04:16 PM
תוכנית חלשה ביותר,יותר מחצי תוכנית הקרב בין בריאן לפייג' בסוף תיקו,לפי דעתי התוכנית הכי חלשה שלהם מאז שהם קמו
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 908
אשכולות: 2
Likes Given: 2,186
הצטרף בתאריך: Jul 2021
12-16-2021, 06:01 PM
אני חושב שזה עוד מוקדם מדי לשפוט את הקרב בין בריאן לפייג׳ כי יש לזה עוד לאן להתפתח.
כן אני מבין שזה מתסכל קרב של שעה שלמה בלי מנצח, אבל אני חושב שזה משהו שעוד לא היה ברמה כזאת.
אני מסתכל על הצד הטוב של זה, הם נתנו פאקינג שעה שלמה של רסלינג ברמה הכי גבוהה שיש,באמת שהם הרוויחו את הערכה שלי, במיוחד בריאן שלפי דעתי סחב יותר בקרב הזה ולפי דעתי זה הקרב הכי טוב בקריירה של בריאן.
הקרב הזה נועד בשביל שפייג׳ באמת ירוויח ביושר את הזכות לנצח את בריאן, אולי שכחתם בריאן הוא מאיין איבנטר,שם עצום התעשיה וזה שהוא נתן את עצמו כמזרן השכבה למתאבקים בWWE זה לא אומר שזה צריך להיות ככה בהתחלה שלו, בריאן מרגיש ביג דיל שגדול על פייג׳ כרגע אז תיקו זאת תוצאה ראויה פה עד שפייג׳ ינצח את בריאן ואז יוסיף עוד ערך לניצחון שלו על בריאן לבסוף.
לבסוף אגיד שזה היה אחד מקרבות הרסלינג הכי טובים שהיו פה אם נסתכל על איכות הקרב עצמו.
שאר התוכנית הייתה די רגילה.
התבאסתי כשהאורות כבו וחזרו ואלה היו סטינג ודארבי ולא דביוט.
תוכנית שהיו אליה בניות מאד גדולות אחרי שנה שעברה כשבתכלס היה אפשר לתת לזה בניה של אדג ואורטון ב״קרב הרסלינג הגדול אי פעם״, אירוע ppv שכל הבניה שלו היא סביב קרב אחד, אני מאמין שאם הייתה בניה אחרת לWIC אז הדעות פה היו אחרות, אבל גם אפשר להגיד שלא ראינו את זה בא קרב רסלינג איכותי של שעה שלמה שנגמר בתיקו.
הגב

•
חפש
הגב
Ykv1989 מנותק
Rookie
*
תגובות: 34
Likes Given: 25
12-16-2021, 06:39 PM
(12-16-2021, 06:01 PM)Asaf כתב:  אני חושב שזה עוד מוקדם מדי לשפוט את הקרב בין בריאן לפייג׳ כי יש לזה עוד לאן להתפתח.
כן אני מבין שזה מתסכל קרב של שעה שלמה בלי מנצח, אבל אני חושב שזה משהו שעוד לא היה ברמה כזאת.
אני מסתכל על הצד הטוב של זה, הם נתנו פאקינג שעה שלמה של רסלינג ברמה הכי גבוהה שיש,באמת שהם הרוויחו את הערכה שלי, במיוחד בריאן שלפי דעתי סחב יותר בקרב הזה ולפי דעתי זה הקרב הכי טוב בקריירה של בריאן.
הקרב הזה נועד בשביל שפייג׳ באמת ירוויח ביושר את הזכות לנצח את בריאן, אולי שכחתם בריאן הוא מאיין איבנטר,שם עצום התעשיה וזה שהוא נתן את עצמו כמזרן השכבה למתאבקים בWWE זה לא אומר שזה צריך להיות ככה בהתחלה שלו, בריאן מרגיש ביג דיל שגדול על פייג׳ כרגע אז תיקו זאת תוצאה ראויה פה עד שפייג׳ ינצח את בריאן ואז יוסיף עוד ערך לניצחון שלו על בריאן לבסוף.
לבסוף אגיד שזה היה אחד מקרבות הרסלינג הכי טובים שהיו פה אם נסתכל על איכות הקרב עצמו.
שאר התוכנית הייתה די רגילה.
התבאסתי כשהאורות כבו וחזרו ואלה היו סטינג ודארבי ולא דביוט.
תוכנית שהיו אליה בניות מאד גדולות אחרי שנה שעברה כשבתכלס היה אפשר לתת לזה בניה של אדג ואורטון ב״קרב הרסלינג הגדול אי פעם״, אירוע ppv שכל הבניה שלו היא סביב קרב אחד, אני מאמין שאם הייתה בניה אחרת לWIC אז הדעות פה היו אחרות, אבל גם אפשר להגיד שלא ראינו את זה בא קרב רסלינג איכותי של שעה שלמה שנגמר בתיקו.
זה כבר פעם שניה שבריאן יוצא בתיקו,זה די מתחיל לחזור על עצמו העניין הזה,לפי דעתי אם רוצים לשמור מישהו אל תשימו אותו מלכתחילה בקרב,יכלו לעשות מלא עם בריאן עד שהוא היה מקבל קרב שהוא היה יכול להפסיד בו או לקחת חגורה אבל כל פעם תיקו רק בשביל לשמור על מישהו אותי אישית זה די מעצבן
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,286
12-16-2021, 06:51 PM
האנגמן נזרק למים הכי עמוקים שאפשר ושחה כמו גדול. אלוף ראוי, וימשיך להיות כזה. בריאן דניאלסון הוא המתאבק הטוב בעולם.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
12-16-2021, 07:05 PM
קרב של שעה שברו את השיא ב aew אבל לדעתי הקרב לא התעלה לרמה גבוהה , מה שכן לבראיין יש ארסנל בלתי נגמר.
מאמין שיהיה עוד קרב ב ppv הקרוב שבו דניאלסון ינצח.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 661
Likes Given: 76
12-16-2021, 07:06 PM
קרב מטורף, לא היה אפשר להסיר את העיניים מהמסך, בריאן זה חתיכת טלנט, אולי הכי טוב שיש כיום. סיום מבאס ולא בפעם הראשונה אני מקווה שיהיה קרב חוזר בלי הגבלת זמן, בדרך כלל בWWE לא נותנים לדברים כאלה לקרות כמו שפירס מבטל פסילות של קרב על טוען לכתר/אליפות ואני מצפה שגם הם לא יתנו סיומים כאלה
הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,357
12-16-2021, 07:07 PM
קרב ענק של פייג' ובריאן, בריאן השלים את המעבר להיות 100% היל תוך כדי הקרב, אם בתחילתו היה עוד אפשר לשמוע קריאות של "לטס גו בריאן" עד הסוף כבר כולם היו מאחורי פייג'.
לראות את הלריאטס והבעיטות של בריאן פשוט חסרי אפקטיביות אחרי כל מה שעבר על הכתף והרגל שלהם היה "און ספוט", כמו גם לראות את בריאן מקפץ על רגל אחת אחרי ההתרסקות של פייג' על השולחן בניסיון לשדר רעננות.
ההכנעות של בריאן היו מדהימות, לא הייתי מתנגד לראות את פייג' נכנע, כמעט ולא רואים טופ פייס שעושה טאפ אאוט.
אני כן חושב שלסיים כאן בתיקו הייתה ההחלטה הנכונה, זה נותן המון מרחב תמרון לדניאלסון, הוא עדיין בלתי מנוצח, זה מטיל בספק את היכולת של פייג' ליצור ריין ארוך כמו קודמיו ומצד שני הוא עדיין האלוף ושרד את שני היריבים הגדולים ביותר שיש כרגע ברוסטר.
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Generico מנותק
טראנקילו נדב
*
תגובות: 232
אשכולות: 1
Likes Given: 133
12-16-2021, 07:32 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-16-2021, 07:37 PM על ידי Generico.)
אולי הקרב הכי טוב בהיסטוריה של AEW הולי שיט.
אשכרה שעה שלמה שלכל מהלך יש משמעות, הכל בוצע מושלם, לכל סט אפ היה פייאוף וכל רגע גדול קיבל את הזמן הנכון לשקוע ולהשאיר חותם. היה כאן הכל, קהל חם, פייסינג מדהים, היסטוריה והיט בין דניאלסון לפייג', חוסר וודאות לגבי מי ינצח וכימיה מדהימה בין הגואט לבין פייג' שמוכיח שהוא לא צריך בילד של 3 שנים ואת קני אומגה בשביל להביא קרב אגדי. שעה זה המון פאקינג זמן והם הצליחו להשאיר את הפוקוס מאה אחוז עליהם, הקהל היה ביד של בריאן בכל שנייה בקרב הזה זה משוגע כמה הוא יכול לשלוט במומנטום רק עם הבעה אחת על הפנים שלו ופייג' גם שיחק את התפקיד של הבייביפייס בצורה פנומנלית, הוא היה קונטרסט מושלם לבריאן, הוא חד משמעית הוכיח שזה לא סתם שהוא אלוף הוא באמת אחד המתאבקים הטובים בעולם.
יש לי עוד כלכך הרבה שיט להגיד אבל אני פשוט לא מצליח לנסח את זה בצורה קוהרנטיתאז אני פשוט כותב את זה בצורה מבולגנת תסלחו לי פשוט הקרב הזה אשכרה פיצץ לי את המוח. העובדה על הכתף של פייג' והברך של בריאן הייתה גאונית, הבליידינג הוסיף לדרמה והוכנס במקום המושלם. נטו העובדה שזה בריאן דניאלסון גרמה לזה שלכל חילוף מומנטום וקאונטר היה משקל מטורף, כל סאבמישן וכל סיקוונס מבחינתי יכל לגמור את הקרב בצורה לגיטימית, לא בצחוק הייתי במתח עד השנייה האחרונה. היה כלכך הרבה ניואנסים וחשיבה מאחורי איך שהם זזו, הקואנטר של בריאן למונסולט של פייג' והקאונטר של פייג' לטופ רופ סופלקס של בריאן, איך שבריאן זחל לכיוון החבלים עד השנייה האחרונה אחרי שהוא חטף את הבאקשוט לריאט, איך שפייג' קיפל את הגוף שלו כקאונטר לקאטל מיוטליישן והלבל לוק, פסיכולוגיה מטורפת. הקרב הזה היה נורא ניו ג'פן במתודיות שלו, בסיפור, בפייסינג ובמיוחד בקרשנדו והקצב המהיר בשניות האחרונות (הוא גם הסתיים ממש כמו דומיניון 2017), עוד סוג קרב ש AEW יכולים להגיד שיש להם בכיס. יש לי עוד מה להגיד אבל אני מרגיש שהמוח שלי מבולגן מדי אז אני אעצור כאן.
אליפות העולם של AEW היא כנראה האליפות עם הערך הכי גבוה בביזנס והקרב הזה הצליח להעלות אותו אפילו גבוה יותר.

וואו.
[Image: 4dc849f764bee4c2f96f98c232bc6ec7d3198699.gifv]
AniList|RYM
Never End
הגב
The following 3 users Like Generico's post:
  • MJF, RoeeHardy, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
12-16-2021, 08:00 PM
אני משוכנע שמי שלא אהב בריאן/פייג' זה בן אדם שבלתי אפשרי לספק.
זה כמו לאכול במסעדת מישלן ולומר "מממ.. קצת יבש לי המנה". 

זה היה קרב הTV הגדול ביותר השנה,
היחיד שנמצא ברמה שלו זה אומגה/בריאן.

כנראה גם קרב הTV הגדול ביותר ב5 השנים האחרונות.

קשה לי אפילו להגיב, קשה לי לסדר את המחשבות, אהבתי הכל - פשוט הכל. אהבתי כל כך. כל דקה. 
המוח מרצד בין "וואו זה מדהים" לבין "אני לא מאמין שמגיע לי כל הטוב הזה" לבין "לכו לעזאזל WWE" לבין "לא בא לי לראות את הפרצוף של רומן ריינס יותר אי פעם", כמו התקף אפילפסיה של רסלינג. 

האליט בנו את פייג' יפה-יפה מאז 2016 בערך? 
והיום, היום זה היום בו הם משחררים אותו לחופשי ונותנים לו לעוף. את מי הוא פוגש שם למעלה? את המתאבק הטוב בהיסטוריה, הGOAT, בריאן "תודה לך" דניאלסון. 

בריאן נראה כאילו הוא זורח. 
העור שלו נראה נוצץ, המבט בעיניים שלו עירני ב100%, החיוך מצד לצד, זה ממש כאילו בריאן דניאלסון הוא סוג של צמח שבמקום להשאיר אותו מתחת לשמש אתה צריך להשאיר אותו בתוך הזירה - והוא צומח. כאילו הוא שותה ואוכל ונושם רסלינג. הוא בכושר שיא, הוא מבסוט, הוא מתאבק ללא דופי, הוא קורא את הקהל באופן מושלם, הוא הכל, הטוב ביותר בהיסטוריה. 

פייג' הרגיש מצד אחד כמו ילד ומצד שני כמו טיטאן.
כל מוב שהוא עשה על בריאן - בריאן מכר כאילו טנק התנגש בו. 

היו שם כל כך הרבה אנגלים שאהבתי.. קשה לי לזכור את כולם.
פייג' נכנס דרך הצ'ופ של בריאן בתחילת הקרב היה וואו. 
בריאן הGOAT עובד על הרגל, ואז מכניס אגרופים לבטן (דאמ) ואז כשפייג' מתגונן על הבטן הוא מכניס אגרופים לפרצוף. וואו.
בריאן עובד על הזרוע של פייג' כדי להחליש את הבאקשוט.
בריאן מתסכל את פייג' ויוצא לחבלים כדי לנצל את הניסיון שלו.
dead-eye על צד הזירה.
פייג' מתחמק מהסופלקס מהקורה.
מיני-באק שוטס.
הקתרזיס העצום הזה בו פייג' בועט בראש של בריאן.

פייג' הוא אכן המלך הצעיר.
הוא חזק, הוא מנוסה, הוא תותח - אבל הוא לא רגיל לבמות שבריאן גדל עליהן, ובריאן המנוסה מנצל 100% מהיתרון הזה שלו. 
איזה הברקה של קרב, איזה מאתגר מושלם זה בריאן. וואו.

אני כנראה אכתוב על זה עוד משהו כי לא נגמרו לי המחשבות, אפילו לא קרוב. 
אבל ככה נראה האקט של לזרוק למים העמוקים. האליט צריכים לצפות בילד שלהם ולהיות גאים לגמרי, פייג' לחלוטין הפציץ בקרב הזה היום. הוא יצא כוכב, כמעט כמו בריאן.

בסופו של דבר פייג' יוצא חבול, פצוע, כואב, אולי קצת בוכה, מפורק - אבל אלוף.
אין ספק שהם בונים פה משהו סביב בריאן וטיים-לימיט. הוא כבר קיבל 2 תיקו בגלל שנגמר הזמן - הוא מסוגל לנצח טאלנטים בינוניים/טובים, אבל הוא לא מסוגל לנצח את הגדולים ביותר, והוא יצטרך להשתנות כדי להשיג את הניצחונות האלה. עלילה נהדרת.

מצידו של פייג' - הוא הצליח במשימה שלו: הוא שרד.
הוא לא יצא על הרגליים הכואבות, אבל הוא חי, הוא עדיין האלוף, הוא הרשים והתאבק אל מעבר למצופה ממנו. 

שניהם יוצאים מנצחים, שניהם גם יוצאים מפסידים, העלילה של שניהם מתקדמת. קרב TV בחינם. מאסטרקלאס של רסלינג.

פאק יו קווין. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 5 users Like SwitchBlade's post:
  • Elvis, MJF, NoamRR, ParadigmShift, RoeeHardy
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 12:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר