12-15-2021, 09:41 PM
נתראה עוד שנה וחצי אני פורש עוד פעם.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
12-15-2021, 10:00 PM
אני לא תופס מעצמי ומהאוהדים ככאלה שיש להם את הזכות להתערב בהחלטות הכלכליות של הטאלנט, אבל ברמה מסוימת אני לגמרי לא מתבייש לומר שאני כן שופט אותו על ההחלטה הזאת. חוץ מזה - עשיר הוא יהיה כך או כך, הוא כבר עכשיו מיליונר, וזה לא כאילו ההצעה מAEW הייתה בשכר מינימום.
מה שכן - מבחינתי, כמו זיגלר, הוא די איבד את הפריבילגיה להתלונן על הבוקינג העתידי שלו. הוא יודע מי הם WWE, הוא יודע מה הם נהיו, הוא יודע על איזה חוזה הוא חתם. אם אי שם ב2025 הוא יתראיין בפודקאסט של דנטה מרטין ויתלונן שWWE לא ניצלו אותו כמו שצריך בראן האחרון שלו - מבחינתי הוא יכול להאשים את עצמו בלבד. בנימה הזאת אני כמובן מאחל לו בהצלחה, מקווה שיהיה לו בוקינג מוצלח ובאמת רוצה שהוא יהנה מהראן הזה ושיהיה לו טוב.
12-15-2021, 10:00 PM
כדי לעשות את זה מושלם, היו צריכים לתת לו לזכות באליפות בקרב ואז לגלות לעולם שהוא חתם על חוזה חדש.
12-15-2021, 11:44 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-15-2021, 11:48 PM על ידי WhoIsYourHero.)
לא חושב שהוא מיליונר או שהוא דאג לעתיד שלו בשלב הזה של החיים. לא יודע כמה הוא הרוויח לפני החוזה החדש אבל אני מניח שזה היה יותר קרוב לחוזה פיתוח מאשר לסכומים של אורטון וריינס. הוא בן 37 והתחיל להרוויח כמו שצריך רק בחוזה הקודם ואולי אולי בשנה-שנתיים האחרונות שלו בROH עם כל ההכנסות מהצד.
חייב להגיד שזה תפס אותי בהפתעה. מי היה מאמין שבריאן יעבור ל-AEW ודווקא אואנס יישאר ב-WWE. הבנתי שהוא לא הכניס סעיף של no-cut. מקווה שלא יעשו לו אנדרסון וגאלוס כי הסיטואציה של "חוזה שמן שלא בהכרח משקף את הערך האמיתי שלו רק בשביל שהוא לא יעזוב למתחרים" די דומה. מניח שבמחשבה שלו הוא מרגיש שהוא לא מיצה את עצמו וש-AEW תמיד יחכו לו. מצד אחד הוא צודק, מצד שני אני לא יודע עוד כמה שנים טובות נשארו לו. בכל מקרה גם אם הוא יעביר את השנים הבאות בקייטרינג תמיד אשמח בשבילו שהוא מרוויח כמו שצריך. זוכר את הראיון הזה שסלביק מדבר עליו ובכלל את ה-grind שלו ושל עוד הרבה מתאבקי אינדיז ותיקים שהיו משלמים להם עם נקניקיה וקולה בתמורה לקלאסיקות שהיום כולם מתרפקים עליהם. לגבי AEW, הם יסתדרו גם בלעדיו. באופן כללי מציע להם להשקיע בבוקינג איכותי ועקבי ולא להישען על ההתרגשות הרגעית של דביוטים. ![]()
12-16-2021, 12:55 AM
(12-15-2021, 07:37 PM)The Tribal FISH כתב:הבנתי למה סלביק שינה את החתימה והתמונה עכשיו... וואלה אני מופתע, לא ציפיתי לזה בכלל. מעניין איך מה מו למה, וואלה מקווה שיקבל ראן עם זיין כאלוף זוגות בשביל שיחווה קצת טוב. חשבתי נראה את הר ראשמור אך כנראה שעכשיו הם יתניעו יותר לכיוון אוריילי אם עד עכשיו לא סגרו איתו. ![]()
12-16-2021, 02:20 AM
רק עכשיו ראיתי את "הפרומו" של הבריסקוס בטוויטר. הלוקיישן הזכיר לי את הפרומואים האגדיים האלה:
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|