12-12-2021, 06:02 PM
(12-12-2021, 05:59 PM)SwitchBlade כתב: hard נל"ל
אל דפסרדו הוא פלב פילטר אני שופט אנשים לפי הדעה שלהם על דספי
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
(12-12-2021, 05:59 PM)SwitchBlade כתב: hard נל"ל אל דפסרדו הוא פלב פילטר אני שופט אנשים לפי הדעה שלהם על דספי
(12-12-2021, 05:56 PM)SwitchBlade כתב: לא דראו מספיק. אם הם מצליחים להחזיר את ג'יי בזמן, זה גם לא יציל אותם. לדעתי, צריך לצפות לייב רק בלילה השלישי וכל השאר לדלג
לייבא אנשים מהמערב זה מעפן ומזלזל לכל מי שעוקב אחרי המוצר, אין בעיה להביא מישהו אחד למשהו מגניב אבל אתה לא יכול פשוט להחליף סטוריליינים ובילדים בפשוט "אה הוא מAEW זה מגניב"
זה חשיבה נורא לטווח קצר, נורא WWE-י.
12-12-2021, 06:15 PM
(12-12-2021, 06:03 PM)Kamigoye כתב: לייבא אנשים מהמערב זה מעפן ומזלזל לכל מי שעוקב אחרי המוצר, אין בעיה להביא מישהו אחד למשהו מגניב אבל אתה לא יכול פשוט להחליף סטוריליינים ובילדים בפשוט "אה הוא מAEW זה מגניב" אתה טועה, יש לNJPW בעיה גדולה מאוד של הנגשה. מאז ומעולם הייתה להם, ועם הקורונה הבעיה הזאת החריפה, התעצמה והחמירה. זה שאתה הצלחת להסתגל למוצר יפני כמעט לגמרי של NJPW פוסט-קורונה זה לא אומר שאחרים הצליחו, והקביים האלה זה לא משהו שצריך להסתכל עליו עם עין ככ צרה. זה כל כך הרבה יותר עמוק מ"וואו הוא מגניב כי הוא מAEW". זה מישהו שיודע אנגלית, שלא יחתוך לך עכשיו פרומו ביפנית שלא תבין, זה מישהו שדומה לך קצת תרבותית וקל לך להתחבר אליו, מישהו שאתה מכיר את ההקשר שלו טוב יותר, את המהלכים שלו אתה מזהה, והלאה. אם אתה לא מסכים איתי.. תשאל בערך 80% מהפאנבייס המערבי של NJPW שפשוט נדחק הצידה בעל כורחו ב2020 והלאה. אז לך המעבר הזה היה מוצלח יותר, אבל לי לא - והרוב הם כמוני. מה אעשה שאני רוצה אירוע מונגש, גם במחיר של אירוע פחות טוב עבורך, לדעתי זה משתלם להם לגמרי לקיים אירוע עם קצת יותר name value מערבי. NJPW לגמרי יכלו לעשות את זה ב2021. ואני לא קונה את זה שלא. הם חברה גדולה, יש להם כסף, הם יכלו לקחת מס' חד ספרתי של טאלנט מערבי ולהביא אותו, אבל הם בחרו לא לעשות את זה. עכשיו אנחנו נמצאים בWK season ויש 0 הייפ מהמערב, הם הרוויחו את זה ביושר.
12-12-2021, 06:55 PM
(12-12-2021, 06:15 PM)SwitchBlade כתב: אתה טועה, זה פשוט דרך זולה להשיג את התשומת לב שלך, אין לי בעיה עם להביא טאלנט מערבי לחברה, ממש לא, היאבקות איכותית זה היאבקות איכותית, הבעיה שלי היא להביא טאלנט מערבי במיוחד לWK למשל. WK14 עם ג'ריקו וטאנאהאשי היה הצלחה, אבל אם הקארד היה מלא בקרבות כאלה? זה פשוט מעפן ומוריד מהערך של החברה והמוצר שלהם. בטווח הארוך עדיף להם להשקיע בטאלנט שלהם, ואם כבר שיחתימו טאלנט מערבי לטווח האורך, ואני בטוח שאחרי הקורונה (אבל באמת אחרי הקורונה עכשיו לא נחשב) כשאנשים יוכלו לטוס בחופשיות ליפן אנחנו נראה הרבה יותר מזה. זה קצת היגיון הפארט טיימרים, רק במקום פארט טיימרים זה טאלנט מערבי מחברה חיצונית. אם כל הטאלנט הצעיר שלך מפסיד לג'ון מוקסלי ולבריאן דניאלסון שבאים פעם בחצי שנה הוא בחיים לא יגדל ויקבל משמעות משלו. האם הבוקינג שלהם טוב לאחרונה? ברור שלא, אבל אני עדיין לא מת על הרעיון הזה. אמ"לק: להחתים טאלנט מערבי שיהיה שם קבוע וחלק מהרוסטר - טוב, להביא טאלנט מערבי חד פעמית בשביל אירועים גדולים - רע. זה גם לא באמת ארוך אבל הרגשתי שאיבדתי קצת פוקוס בכתיבה אז הייתי צריך לכתוב סיכום.
12-13-2021, 06:26 PM
(12-13-2021, 02:15 PM)master of doom כתב: צפיתי, נהנתי ואני בוכה על מה שעשו מדייג'אק. טאלנט מאוד אנדרייטד, חבל שלא משחררים אותו. ![]()
12-13-2021, 06:42 PM
סקרלט בורדו אמרה בראיון שהיא וקרוס לא רוצים לחזור לאימפקט.
אני מניח שAEW לא יקחו אותם וחבל לדעתי, אני יודע שההייט על קרוס בקהילה שלנו איז ריל אבל אני חושב שלאקט שלהם יש המון פוטנציאל אם לא ידחפו אותו לגרון. יהיה מאוד אנטי קליימקטי אם הם יצוצו בNWA או MLW. ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
12-13-2021, 07:02 PM
(12-13-2021, 06:42 PM)Go2SleepClub כתב: סקרלט בורדו אמרה בראיון שהיא וקרוס לא רוצים לחזור לאימפקט. הוא אקט MLW קלאסי.
12-13-2021, 08:16 PM
(12-13-2021, 07:02 PM)EVIL Rainmaker כתב: הוא אקט MLW קלאסי. אתה באמת לא חושב שיש לו פוטנציאל? להם כאקט? אני מבין שהוא הפך למאוס בNXT וכל הצדדים החלשים הוצגו לאור, וכמובן שאני לא אומר 'שימו עליו חגורה מיד' אבל אני חושב שהעבודה שלו באימפקט הייתה לא רעה בכלל וכן יש לה מקום על במה גדולה יותר ![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר! |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|