12-04-2021, 02:05 PM
פרק מעולה
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 3.12.2021
|
|
12-04-2021, 02:05 PM
פרק מעולה
12-04-2021, 03:11 PM
שיימוס וסזארו מקבלים 5 דק' לעשות קרב - בהתחשב בהיסטוריה בניהם - זה חתיכת פשע. לא פחות מפשע.
12-04-2021, 03:15 PM
גם כשיש אלוף לגיטימי שכולם קונים, הם בוחרים להציג את ברוק כמעליו, פשוט חבל.
12-04-2021, 03:25 PM
(12-04-2021, 03:11 PM)SwitchBlade כתב: שיימוס וסזארו מקבלים 5 דק' לעשות קרב - בהתחשב בהיסטוריה בניהם - זה חתיכת פשע. לא פחות מפשע. בהתחשב בטאלנט שלהם וביכולת לספק קרב נהדר אם היה להם יותר זמן גם בלי היסטוריה. ![]()
12-04-2021, 03:47 PM
12-04-2021, 03:50 PM
12-04-2021, 05:02 PM
שידרו את התקיפות של שיינה בייזלר על ניה ג'קס ואווה מארי, פאט מקאפי בתגובה לזה אמר :
A future endeavors kick on the stairs from Shayna
![]()
12-04-2021, 07:07 PM
#דיס איס ראו כחול
חצי שעה ראשונה מעולה, ואז התוכנית התפגרה. הסגמנט של לסנר וזיין היה טוב מאוד. זיין אנדרייטד על המיק'. שחקן מצויין, יודע לשלוט בקהל ולמכור כל סיטואציה. הוא סחב כאן את לסנר. החולשות של ברוק על המיק' ידועות, אבל עם פרטנר כמו זיין שנותן לו קונטרה וגם מעצים אותו ומוכר לו בצורה מוגזמת - זה עבד מעולה. הבעיה היא שכל הדבר הזה היה לחלוטין חסר משמעות לגמרי. כלום לא יצא מזה. כל מה שהם עשו עם סמי זיין בשבועיים האחרונים היה מהלך זול ועלוב בשביל רייטינג. בשביל שהם יוכלו למשוך צופים עם קרב N1C שבוע אחד ועם קרב אליפות שבוע אחרי. הכניסה של ריינס הייתה ארוכה יותר מהקרב. אגב, זוכרים שלסנר קנה כרטיס לסמאקדאון בשבוע הבא? אני זוכר. בנקס-בייזלר היה קרב TV מעולה, באופן לא מפתיע. זה מה שאני רוצה לראות מבייזלר, גם אם היא עשתה פה את הג'וב. אני כל כך שמח שהיא נפטרה מסוף סוף מהמשקל המת של ניה ג'אקס שהיא הייתה צריכה לגרור במשך שנתיים. הייתי שמח לראות אותה מנצחת ומקבלת פוש משמעותי, אבל הם בבירור בונים את בנקס למשהו, לא יפתיע אותי אם היא תהיה היריבה של שארלוט לרסלמניה. אני גם אגיד שאהבתי את הסיום. לידור כתב "רול אפ" בתוצאות, אבל זה לא רול אפ - זה הוריקנרנה/פרנקנסטיינר לתוך הצמדה. זה מהלך רסלינג. איפה שוטזי בלאקהארט אגב? היא לא מופיעה מאז SVS. מרגיש כאילו ויתרו עליה וזה הולך להיות שם שנראה ברשימת המשוחררים הבאה. ו... אחרי הקרב הזה נגמר הכיף שלי. השטיק של האפי קורבין ומאדקפ מוס מחריד. מסוג הדברים שהייתי מתבייש אם היו תופסים אותי צופה בהם. כל הסגמנט הזה בייסיקלי היה האוס שואו שיט בשביל לתת לקהל שני פייסים פופולאריים שבמקרה אין לקריאטיב משהו טוב יותר בשבילם לתוכנית הזאת. היו ימים שהויקינג ריידרס היו נחשבים לטאג בכיר. הנסון ורואו היו מעולים. מעלים קרבות ברמה גבוהה על בסיס קבוע. טופ 10 בעולם. היום הם בקושי טאג קומי שמקבל 5 דקות בTV, במקום להיות מפלצות בפיוד עם הניו דיי או האוסוס. לפחות הם בחברה טובה, גם אלוף הIC הוא ליצן. אנג'ל (לא גארזה) מקבל עכשיו פוש של חודש וחצי כי הוא חתם על חוזה חדש, עד שימאס להם. בינתיים בתמונת האליפות הם ממחזרים בפעם המי יודע כמה את האוסוס נגד הניו דיי. זה שילוב טוב, אבל מה הם כבר הולכים לחדש? כנראה ששום דבר. הפיוד על אליפות הנשים מבוסס על פאי. זה הכי טוב שיש למוח היצירתי של ברוס פריצ'ארד בימינו. אנחנו לאט לאט נסוגים חזרה למחלקת הדיוות, זה מה שקורה פה. במחלקת הדיוות בשנים הגרועות שלה היו דברים כאלה. בדעות שלי על ראו רשמתי שהפרומו של ליב מורגן נשמע כאילו היא מקריאה מתסריט שהיא למדה בעל פה. אותו דבר היה הפרומו של טוני סטורם בתוכנית הזאת. אין רגש, אין כעס, הכל זה WWE ספיק כזה. היא מדברת בצורה שאף אדם אמיתי לא מדבר. מנסה לדחוף איזה כינוי שאף אחד לא השתמש בו מעולם ובחיים לא יתפוס. שיימוס נגד סזארו! על הנייר זה קרב טוב, למרות שראינו את זה כבר. ואז זה מקבל 4 דקות. שיימוס מנצח את סזארו אחרי שהוא ניצח את רידג' הולנד. מראה בדיוק מה ההיררכיה פה. הולנד בתחתית השרשרת והוא הטאלנט החדש שאמורים לבסס. לכו תבינו. שבוע 2 שאני צופה בראו כחול. עדיין לא ראיתי רמה של A שואו.
12-05-2021, 03:04 AM
מספרים ביוטיוב :
בנקס-בייזלר+וייקינג ריידרס-לוס לות'וריוס+דרו מקנטייר וג'ף הארדי+ניו דיי-אוסוס+ריינס בחדר שלו+סזארו-שיימוס+טוני-שארלוט = 2.2 מיליון צופים ברוק לסנר = 2.3 מיליון צופים
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|