12-03-2021, 11:59 PM
- לפי פול דייביס, התוכנית של WWE נכון לעכשיו היא שבקי לינץ' תכנס ל2022 כשהיא אלופת הנשים של ראו, מה שאומר שהיא ככל הנראה תשמור על התואר בקרב נגד ליב מורגן בראו. בין אם זה יהיה סיום נקי, או סיום שיוביל לרימאץ' בPPV.
בקי מפורסמת לקרבות אליפות למשך כל חודש דצמבר, כולל קרב כלוב נגד ביאנקה בלאייר בMSG ב26/12.
- לפי דייב מלצר, WWE שוקלים לבטל את אליפות הקרוזרווייט של NXT ולשנות לגמרי את הקונספט של 205 לייב כתוכנית.
רודריק סטרונג יגן על התואר בוואר גיימס נגד ג'ו גייסי, שלא עומד בקריטריון המשקל, לאחר שסטרונג הסכים לאתגר שלו לקרב אליפות.
מלצר ציין שתחת טריפל H, היו נערכות שקילות ורק מתאבקים שעומדים במשקל היו לוקחים חלק במחלקה, אך זה נפסק לאחר העליה של NXT 2.0.
- WrestleVotes פרסם בטוויטר שהוא שמע ממקור שלו של-WWE לא היו תוכניות לפייאוף לפרומואים של אליאס שהוקרנו בראו לפני כחודשיים, ושהמטרה שלהם הייתה אך ורק לשים סוף לגימיק המוזיקלי שלו, כשWWE לא ידעו בדיוק לאן הם יילכו איתו אחרי.
הרעיון המקורי לפרזנטציה המחודשת של אליאס היה גיר צבעוני ולוק דומה לזה של מאצ'ו מן, אך וינס ואנשים לא אהבו את זה ודחו את הרעיון.
- כפי שדווח בשבוע שעבר, היאנג באקס חתמו על הארכה לחוזים שלהם בAEW וישארו בארגון עד לשנת 2024.
לפי דייב מלצר, החוזים של הבאקס כללו סעיף שמאפשר להאריך אותם בשנתיים וטוני קהאן בחר להשתמש בו. ההארכה של הדילים באה עם העלאה בשכר למאט וניק.
מלצר ציין שקודי רודס, קני אומגה וכריס ג'ריקו גם חתמו על חוזים דומים לאלה של הבאקס שכנראה כוללים את אותה האופציה. מלצר ציין שחלק מהחוזים האלה, אם לא כולם, כבר הוארכו וכל הקבוצה הזאת תישאר בAEW לעוד שנתיים לפחות.
- לפי דייב מלצר, הסיבה שריי פיניקס החמיץ את דיינמייט והקלטות ראמפייג' השבוע היא בגלל בעיות בנסיעות ולא פציעה כפי שנאמר בתוכנית. הקרב של הלוצ'ה בראדרס נגד FTR על אליפות הזוגות של AAA בטריפלמניה עדיין יתקיים כמתוכנן ביום שבת.
- בת' פיניקס הכריזה ביום חמישי שהיא תעזוב את צוות השדרנים של NXT לאחר וואר גיימס ביום ראשון על מנת לבלות יותר זמן עם המשפחה שלה.
לפי בריאן אלברז, ההחלטה של בת' פיניקס הייתה החלטה שלה ולא משהו שבא מלמעלה. אלברז ציין שיכול להיות שהעזיבה של בת' פיניקס וההתפטרות של סקוטי 2 הוטי מתפקיד המאמן בPC עלולות להיות הראשונות מתוך כמה אנשים שיעזבו את מחלקת הפיתוח. אלברז אמר שהוא שמע מכמה אנשים שנמצאים בNXT שהבראנד "כבר לא כיף יותר" עבורם.
- באשר לספקולציות מעריצים בנוגע לאפשרות שטריפל H יעזוב את WWE לטובת ארגון אחר או יקים ארגון משלו. ווייד קלר ציין בטורץ' שהוא שמע ממקור שלו שזה משהו שלעולם לא יקרה, כי מהלך כזה יפגע בדינאמיקה המשפחתית של טריפל H וזה לא משהו שהוא יעשה. קלר אמר שזה או שטריפל H ימשיך לעבוד בWWE, או שהוא לא יעבוד ברסלינג בכלל.
- לפי ספורטס אילוסטרייטד, הרעיון המקורי לקרב על אליפות AAA הפנויה בטריפלמניה היה קרב מרובע של היחו דל ויקינגו נגד שלושה מהיריבים הקודמים של קני אומגה - ריי פיניקס, דרגון לי ולארדו קיד.
הקרב ירד מהפרק לאחר שהוחלט שפיניקס נחוץ יותר בקרב על אליפות הזוגות נגד FTR.
AAA השיגו לקרב שני נציגים של AEW בזכות שיתוף הפעולה בין הארגונים - ג'יי לית'ל ובובי פיש.
- אריה דיווארי התארח השבוע בפודקאסט של טומי דרימר ואמר בין השאר שאחד הדברים שהוא הכי רוצה לעשות ברסלינג כרגע זה לעבוד בטאג עם אחיו הגדול, שון דיווארי.
שון דיווארי שוחרר מתפקידו כאייג'נט בWWE במאי 2020 וחזר לחברה בחודש יוני השנה. בזמן שהיה בחוץ, דיווארי חזר לזירה ועבד באימפקט וב-MLW.
אריה שוחרר מWWE השנה, זמן קצר לפני החזרה של אחיו הבכור לחברה.
דרימר אמר לאריה ששון שקל לא לקחת את ההצעה של WWE לחזור לחברה והתעניין אם יש לאימפקט עניין להביא את אריה בשביל שיוכלו לעבוד כטאג, אך סקוט ד'אמור ייעץ לו לקחת את ההצעה של WWE בשביל הכסף ואמר שהוא יוכל לעבוד עם אחיו לאחר שWWE ישחררו אותו שוב.
- בראיון עם אריאל הלוואני, השחקן וחלק מצוות הקריאטיב לשעבר, פרדי פרינז ג'וניור, חשף שטריפל H התנגד מאוד לפוש הגדול של ג'ף הארדי ב2008 בזמן שהוא היה חלק מצוות הקריאטיב:
Freddie Prinze Jr. כתב:"היינו מאוד ישירים אחד עם השני, אני חושב שהסטוריליין של ג'ף הארדי היה הסוף של כל מערכת יחסים שהייתה לי עם האנטר. אני דיי פתוח לגבי זה, אבל זה לא היה סוד. טריפל H מאוד התנגד לזה, הוא הרגיש שאנחנו לא יכולים לסמוך על ג'ף. טריפל H הוא איש חברה. אני הרגשתי מבחינת קריאטיב שזה שווה את הסיכון והוא לא. במבט לאחור, ג'ף שוחרר מהחברה שנה אחרי זה כי הוא נכנס לעוד צרות, אז אף פעם לא האשמתי אותו על זה, אבל בתקופה שהייתי שם הוא לא קיבל את זה. אני לא מודאג כשאני מדבר על זה עכשיו. עברו 12 שנה. הוא אדם מצליח, אני אדם מצליח, לא אכפת לנו מהדברים האלה וזה לא פודקאסט שאני מחרבן בו על כולם."
- באותו ראיון, פרדי פרינז ג'וניור אמר שגלי השחרורים המאסיביים של WWE העלו לו את החשק לחזור לביזנס ולהקים ארגון משלו:
Freddie Prinze Jr. כתב:"זה גורם לי לרצות להקים בראנד משלי, זה מה שזה גורם לי לרצות. כולם רואים את זה ונהיים עצובים, אני רואה את זה ונהיה רעב. התכתבתי עם קאריון קרוס, באמת, ביום של השחרור שלו. אמרתי לו 'היי גבר, אני לא חזרתי לעבוד בשביל הכיף, אני חזרתי לעבוד בשביל להשקיע בדברים'. תתארו לכם שיש לכם את קית' לי וקאריון קרוס באותו רוסטר ואנשים מחכים לראות אותם נלחמים, כשהסטוריליינים שלהם מקושרים אבל נפרדים. אפילו אם זה רק מופעי אינדי, זה מה שזה יצטרך להיות, אני לא מנסה להכנס לשם עם השקעה של 50 מיליון או משהו, אבל יש כל כך הרבה טאלנט שם בחוץ שאנשים ירצו לראות. היה להם את מאצ'ו מן ואליזבת' המרושעים עם קאריון קרוס וסקרלט. אהבתי אותם. ואז הם הפרידו אותם, העלו אותו, הרסו את כל הלוק שלו. דברים כאלה גורמים לי לרצות לקחת את הפיננסים שלי מרעיון אחד ולהשקיע במשהו חדש, שזה משהו ששקלתי בעבר, אבל כשאני רואה את השחרורים האלה אני חושב על זה הרבה יותר ברצינות."
- לפי דייב מלצר, סקוט אייקוק שהיה אחד האנשים הבכירים בצוות האבטחה של WWE שוחרר השבוע מWWE לאחר 16 שנה בחברה. כרגע לא ידוע אם השחרור שלו קשור לתקרית עם סת' רולינס בשבוע שעבר, או שהיו לכך סיבות אחרות.
- מתאבק NJPW, קלארק קונורס אובחן כחיובי לקורונה. קונורס מפורסם כרגע לקרב זוגות במופע של NJPW סטרונג ב9/12, אך כרגע ההופעה שלו נמצאת בסימן שאלה ותלויה בבדיקה שלילית.

![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)

![[Image: ezgif-com-effects.gif]](https://i.postimg.cc/0ybMRn59/ezgif-com-effects.gif)
![[Image: fb4fd-15925852950386-800.jpg]](https://i.ibb.co/dMr5hbd/fb4fd-15925852950386-800.jpg)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)