Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (710): « הקודם 1 ... 81 82 83 84 85 ... 710 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-27-2021, 02:41 AM
(11-27-2021, 02:22 AM)Jon_M0xley כתב:  בושה מה שעושים עם אוריילי אחרי אדם קול.

מסכים לפי חודשים בודדים היה לו את אחד הדברים היותר טובים שהיו בNXT בשנה שנתיים האחרונות וזה היה היריבות עם קול
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-27-2021, 02:39 PM
(11-26-2021, 04:42 AM)master of doom כתב:  אני יכול לקבל את הטיעון על הריין, ממש לא לגבי ריינס. הסיבה שאף אחד לא נראה טוב היא שהיריבים שלו הם או מידקארדרים שעלו בטעות למעלה ולאחר הפיוד עם ריינס יחזרו להתאבק על אליפות ה-24/7, או פארטיימרים שהפיודים נגדם בדר"כ לא מסובכים מדי אלא פשוט "בואו נחבר את השם של סינה עם של ריינס וניצור קרב, ביג מומנט". אין לך את הספק של האם הוא יפסיד כי אתה יודע באיזה חברה הוא נמצא ואתה יודע שאם כבר מתכננים ריינס-לסנר לקראון ג'ול אז ברור שהוא לא יפיל נגד פין באלור, ואלה פאקים רציניים של בוקינג.

פייאוף לא יהיה לך כי לא בונים שום דבר. שוב, זה בוקינג. אין לך איזה האנגמן פייג' נרקומן שבונים לך לאט לאט, אין אמינות לכלום בחברה כי אתה יודע שהחבר'ה שקורעים ת'תחת כל השנה הם ליצנים, וכשיגיע הלסנר או הסינה הגדול זה יוכח שוב. אלה בעיות בוקינג שריינס נאלץ להתמודד איתן. מבחינתו - הוא נראה גדול, מרגיש גדול, משחק את הדמות שלו נהדר עם ניואנסים שלא תמיד שמים לב אליהם. הביקורת הכי גדולה שלי כלפיו זה הפיוד נגד סינה, שהוא דיבר כמו אפס על המיק למרות שהיו לו יותר מדי הזדמנויות לקבור את סינה לגמרי (לא זוכר אם עקבת באותו זמן אבל סינה פשוט זרק ערימות של שטויות בתוספת כריזמה, אמר שסמאק היא תכנית פח וקורסת בגלל ריינס, דברים הזויים). מעבר לזה? הוא מוציא את המקסימום.

בריאן דניאלסון בתוך ה-WWE היה מרגיש כמו גבר בגן ילדים. אולי היו מכניסים לו גם איזה ברקאט באמצע השם.

חלק גדול מזה באמת עניין של בוקינג.
בגלל זה אני אומר שריינס הוא דג גדול (או כלב גדול) באגם מזוהם ומטונף. 

הוא כנראה הדבר הכי טוב במוצר איום ונורא, אבל זה לא פוטר אותו מביקורת לגיטימית. 
לדעתי הוא לא מקדם אף אחד, ולפעמים גם עושה נזק לאנשים.
אני תמיד חוזר לקרב שלו נגד מונטז פורד בתור הדוגמא הכי טובה שהוכיחה את זה. זוכרים שהיה קרב כזה?
פורד הוא מישהו שאנשים תמיד סימנו כמישהו שיכול להיות משהו בעתיד. ברור שהוא לא צריך לנצח את ריינס, אבל הוא יכול להכניס כמה מכות טובות ואולי לסדוק קצת את השריון שלו לפני שהוא מובס. זה המקום שבו ריינס יכול לתת למישהו *קצת* יותר, אבל זה לא קרה. זה היה קרב של רומן ריינס, לפי הספר, לפי אותה תבנית של כל קרב של רומן ריינס.
אני לא חושב שריינס הוא איזה אגומניאק. הוא כן יודע לשחק את המשחק הפוליטי בשביל לשמור על הדמות שלו ולעצב אותה לפי רצונו, זה חכם. בארגון כמו WWE אתה צריך לדעת לעשות את זה, או שתהיה נתון לחסדי הקריאטיב האיום והנורא כמו שאר הרוסטר, שכולם מרגישים כמו נובאדיז.
אני לא כועס עליו, ואני לא מצפה ממנו להיות בריאן דניאלסון, אבל אני כן מאוכזב שהוא לא משתמש בכוח הפוליטי שיש לו בשביל להעלות עוד אנשים (חוץ מג'יי אוסו שהרוויח מהקישור הזה אליו למשך תקופה).
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-27-2021, 04:16 PM
(11-27-2021, 02:39 PM)EVIL Rainmaker כתב:  חלק גדול מזה באמת עניין של בוקינג.
בגלל זה אני אומר שריינס הוא דג גדול (או כלב גדול) באגם מזוהם ומטונף. 

הוא כנראה הדבר הכי טוב במוצר איום ונורא, אבל זה לא פוטר אותו מביקורת לגיטימית. 
לדעתי הוא לא מקדם אף אחד, ולפעמים גם עושה נזק לאנשים.
אני תמיד חוזר לקרב שלו נגד מונטז פורד בתור הדוגמא הכי טובה שהוכיחה את זה. זוכרים שהיה קרב כזה?
פורד הוא מישהו שאנשים תמיד סימנו כמישהו שיכול להיות משהו בעתיד. ברור שהוא לא צריך לנצח את ריינס, אבל הוא יכול להכניס כמה מכות טובות ואולי לסדוק קצת את השריון שלו לפני שהוא מובס. זה המקום שבו ריינס יכול לתת למישהו *קצת* יותר, אבל זה לא קרה. זה היה קרב של רומן ריינס, לפי הספר, לפי אותה תבנית של כל קרב של רומן ריינס.
אני לא חושב שריינס הוא איזה אגומניאק. הוא כן יודע לשחק את המשחק הפוליטי בשביל לשמור על הדמות שלו ולעצב אותה לפי רצונו, זה חכם. בארגון כמו WWE אתה צריך לדעת לעשות את זה, או שתהיה נתון לחסדי הקריאטיב האיום והנורא כמו שאר הרוסטר, שכולם מרגישים כמו נובאדיז.
אני לא כועס עליו, ואני לא מצפה ממנו להיות בריאן דניאלסון, אבל אני כן מאוכזב שהוא לא משתמש בכוח הפוליטי שיש לו בשביל להעלות עוד אנשים (חוץ מג'יי אוסו שהרוויח מהקישור הזה אליו למשך תקופה).

אני לא יכול להתלונן על העובדה שריינס לא מקדם מתאבקים כשהבוקינג הוא כל כך לא עקבי. אני אקח את הדוגמה של דנטה מרטין, אחרי כמה הופעות מעולות שלו הוא מקבל סטוריליין משלו כדי לקדם את הדמות שלו. הוא לא נזרק למים כי האנגל שלו בפרופיל די נמוך, אבל אתה יודע מי זה דנטה מרטין עכשיו ויודע שיש לו ערך, וזאת הדרך לבנות מתאבק. לא יודע כמה לאליט הייתה מילה בזה, אבל מרטין הרוויח את זה בזכות והבוקרים ראו את זה, את התגובות של הקהל, והגיבו בהתאם. ריינס לא צריך להגיד "היי, יש איזה אחד מונטז פורד, אחרי הקרב נגדי תנו לו המשכיות עם בנייה מסודרת שתוביל לפייאוף שירים את הערך שלו למעלה". ואם אתה חושב שכן, זאת ביקורת אישית שאני לא מסכים איתה. זה אבסורד עצום בעיניי שמתאבק צריך להאיר את העיניים של הקריאייטיב בנוגע למתאבק אחר, ובמקרה של ה-WWE כדי לפקח על זה ריינס יצטרך להיות עם 10 עיניים על כל פעולה שלו כדי לדאוג שהערך שלו באמת עולה ולא יעשו ממנו סלט כמו שעושים עם כולם ברוסטר.

חייב להגיד שדווקא הקרב עם פורד היה בסדר גמור ממה שאני זוכר ופורד קיבל אופנס מכובד. העניין זה שוב העקביות, פורד חזר לפיוד נגד המיניונס אחר כך, הפסיד, ועבר לראו. קרבות יחיד הם לא אופציה. גם באלור כדוגמה, אני יכול לומר שהוא יצא מהספיר ובקושי הפסיד, אבל הסיום היה כל כך מגוחך שאני לא יכול לקחת מההפסד שלו כלום מלבד להדחיק אותו (וגם היה את העניין עם לסנר שהפך את כל הפיוד הזה לפילר).

** בדיוק סיימתי את סמאק, ואפרופו עקביות, סמי זיין מנצח את הבאטל רויאל ואז בזירה כשהוא חוגג את הניצחון מודיעים שלסנר חוזר. סמי זיין הוצג כ-N1C וכליצן קרקס חסר רלוונטיות באותו זמן.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
11-27-2021, 05:19 PM
(11-27-2021, 04:16 PM)master of doom כתב:  אני לא יכול להתלונן על העובדה שריינס לא מקדם מתאבקים כשהבוקינג הוא כל כך לא עקבי. אני אקח את הדוגמה של דנטה מרטין, אחרי כמה הופעות מעולות שלו הוא מקבל סטוריליין משלו כדי לקדם את הדמות שלו. הוא לא נזרק למים כי האנגל שלו בפרופיל די נמוך, אבל אתה יודע מי זה דנטה מרטין עכשיו ויודע שיש לו ערך, וזאת הדרך לבנות מתאבק. לא יודע כמה לאליט הייתה מילה בזה, אבל מרטין הרוויח את זה בזכות והבוקרים ראו את זה, את התגובות של הקהל, והגיבו בהתאם. ריינס לא צריך להגיד "היי, יש איזה אחד מונטז פורד, אחרי הקרב נגדי תנו לו המשכיות עם בנייה מסודרת שתוביל לפייאוף שירים את הערך שלו למעלה". ואם אתה חושב שכן, זאת ביקורת אישית שאני לא מסכים איתה. זה אבסורד עצום בעיניי שמתאבק צריך להאיר את העיניים של הקריאייטיב בנוגע למתאבק אחר, ובמקרה של ה-WWE כדי לפקח על זה ריינס יצטרך להיות עם 10 עיניים על כל פעולה שלו כדי לדאוג שהערך שלו באמת עולה ולא יעשו ממנו סלט כמו שעושים עם כולם ברוסטר.

חייב להגיד שדווקא הקרב עם פורד היה בסדר גמור ממה שאני זוכר ופורד קיבל אופנס מכובד. העניין זה שוב העקביות, פורד חזר לפיוד נגד המיניונס אחר כך, הפסיד, ועבר לראו. קרבות יחיד הם לא אופציה. גם באלור כדוגמה, אני יכול לומר שהוא יצא מהספיר ובקושי הפסיד, אבל הסיום היה כל כך מגוחך שאני לא יכול לקחת מההפסד שלו כלום מלבד להדחיק אותו (וגם היה את העניין עם לסנר שהפך את כל הפיוד הזה לפילר).

** בדיוק סיימתי את סמאק, ואפרופו עקביות, סמי זיין מנצח את הבאטל רויאל ואז בזירה כשהוא חוגג את הניצחון מודיעים שלסנר חוזר. סמי זיין הוצג כ-N1C וכליצן קרקס חסר רלוונטיות באותו זמן.

יפה שהעלת את דנטה מרטין, כי הוא הדוגמא ההפוכה המושלמת.

העליה של דנטה בעיני הצופה הממוצע לא התחילה מדארק.
היא התחילה בקרב שלשות נגד האליט. אומגה נתן לו טיפ-טיפה יותר. מכר לו קצת וסיים את הקרב בצורה ששמה את דנטה על המפה.

אני לא בא בטענות כלפי ריינס כי הוא לא בריאן דניאלסון שהולך ומבקש לעשות ג'ובים לכל מתאבק שהוא רואה בו פוטנציאל. 
אני כן חושב שברגע שריינס כבר עובד עם מתאבק שיש לו פוטנציאל, כן יש לו מחוייבות מסויימת לנסות להעלות אותו והוא לא עומד בה.
וזה שוב חוזר לטענה שלי שלכל קרב של רומן ריינס יש מבנה מסויים, תבנית מאוד ברורה שהוא לא חורג ממנה יותר מידי. אין הבדל מהותי בין קרב של רומן ריינס נגד מאין אבנטר מבוסס לבין קרב של רומן ריינס נגד כוכב בעליה. 

אני אגיד שמשהו כמו 80 אחוז מהבעיה זה באמת עניין של בוקינג ועקביות, אבל רומן ריינס לא עושה את ה20 אחוז שלו.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-27-2021, 06:37 PM
(11-27-2021, 05:19 PM)EVIL Rainmaker כתב:  יפה שהעלת את דנטה מרטין, כי הוא הדוגמא ההפוכה המושלמת.

העליה של דנטה בעיני הצופה הממוצע לא התחילה מדארק.
היא התחילה בקרב שלשות נגד האליט. אומגה נתן לו טיפ-טיפה יותר. מכר לו קצת וסיים את הקרב בצורה ששמה את דנטה על המפה.

אני לא בא בטענות כלפי ריינס כי הוא לא בריאן דניאלסון שהולך ומבקש לעשות ג'ובים לכל מתאבק שהוא רואה בו פוטנציאל. 
אני כן חושב שברגע שריינס כבר עובד עם מתאבק שיש לו פוטנציאל, כן יש לו מחוייבות מסויימת לנסות להעלות אותו והוא לא עומד בה.
וזה שוב חוזר לטענה שלי שלכל קרב של רומן ריינס יש מבנה מסויים, תבנית מאוד ברורה שהוא לא חורג ממנה יותר מידי. אין הבדל מהותי בין קרב של רומן ריינס נגד מאין אבנטר מבוסס לבין קרב של רומן ריינס נגד כוכב בעליה. 

אני אגיד שמשהו כמו 80 אחוז מהבעיה זה באמת עניין של בוקינג ועקביות, אבל רומן ריינס לא עושה את ה20 אחוז שלו.

כשהקרב מסתיים בזה שהחבל העליון מתפרק בלי שום סיבה הגיונית, גם אם תפרק את ריינס כל הקרב זה לא ירים אותך. אני חושב שגם אם ריינס היה נותן את ה-20% האלה שציינת במלואם, מונטז פורד, באלור ושאר החבר'ה היו נשארים באותו מקום.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,406
אשכולות: 20
Likes Given: 332
11-27-2021, 06:43 PM
זוהי הודעה מהעתיד בה אני מספר לכם כמה מדהים הפיוד של אדי קינגסטון וקווין סטין ואתם לא יכולים לחכות לו
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,812
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
11-27-2021, 07:19 PM
(11-27-2021, 06:43 PM)Go2SleepClub כתב:  זוהי הודעה מהעתיד בה אני מספר לכם כמה מדהים הפיוד של אדי קינגסטון וקווין סטין ואתם לא יכולים לחכות לו

עומר מהעתיד אפשר שתי שאלות בבקשה? אחת מהן 5 המניות שכדאי להשקיע בהן כרגע שתיים האם זאיה לי כבר הגיעה? 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
11-27-2021, 07:24 PM
(11-27-2021, 07:19 PM)SwitchBlade כתב:  עומר מהעתיד אפשר שתי שאלות בבקשה? אחת מהן 5 המניות שכדאי להשקיע בהן כרגע שתיים האם זאיה לי כבר הגיעה? 
והאם סוף סוף ריקושט ובאלור עברו לaew
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
11-27-2021, 07:35 PM
(11-27-2021, 07:19 PM)SwitchBlade כתב:  עומר מהעתיד אפשר שתי שאלות בבקשה? אחת מהן 5 המניות שכדאי להשקיע בהן כרגע שתיים האם זאיה לי כבר הגיעה? 

לא, אבל ג'יי סוף סוף יופיע בישראל

הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,812
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
11-27-2021, 07:59 PM
(11-27-2021, 07:35 PM)DarkArts כתב:  לא, אבל ג'יי סוף סוף יופיע בישראל

ג'יי ליט'ל Smile 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (710): « הקודם 1 ... 81 82 83 84 85 ... 710 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 11:57 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר