Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 131 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1984): « הקודם 1 ... 102 103 104 105 106 ... 1984 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,031
11-21-2021, 08:35 PM
(11-21-2021, 07:45 PM)lidoradir כתב:  ירי בקרית ביאליק: פצועים במקום

אל עליון מעדכן שהוא בסדר.

אני מלוד, הכי קרוב שהיה לי למשהו מסוכן היה מטען חבלה קרוב לבית

הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
#1,032
11-21-2021, 10:47 PM
מקווה שאתה וכל מי שאתה מכיר בסדר לידור.

(11-21-2021, 08:14 PM)frankie say relax כתב:  ברור שהמערכת מתקתקת בגלל סטף, עוד פעם על זה אין ספק בכלל, אבל לגבי העונות של 14-16 אני דווקא כן חושב שKD עם קלי, איגי, ודרימונד "אני שחקן ההגנה הטוב בהיסטוריה" גרין מגיע לגמר וגם לוקח אבל לך תתווכח על דבר כזה עכשיו, דרך אגב שים את סטף בשנים האלה עם ראסל ותראה איך גם סטף מקריח מעצבים.

בנוגע להשפעה על משחקים וסדרות פלאוף-אתה חושב שסטף יכול לעשות משהו בסגנון מה שדוראנט עשה שנה שעברה בפליאוף? לסחוב ל-ב-ד קבוצה לגמר תוך כדי שהוא משחק 50 ומשהו דקות בלי הפסקה ולוקח את גולדן נגיעה מהגמר תוך כדי שהוא נותן 200 אחוז בשני צידי המגרש? אני באופן אישי לא חושב, לברון עשה דברים כאלה, סטף לא.

ועכשיו למר בלטה- "ווסטברוק בשיאו" זה אותו שחקן כמו היום רק הרבה פחות אתלטי, הוא תמיד היה ראש בלטה ומקבל החלטות גרוע ומחרב משחקים חשובים סדרתי,אצלו לשים 10 מ25 זה נחשב לתפוס "ערב קליעה גדול", לך קח אליפות עם הדבר הזה בתור פוינט גארד,לברון הולך לגלות את זה בעוד כמה חודשים אגב.

היו הרבה דיווחים שאחת הסיבות העיקריות לעזיבה של דוראנט זה כי מר בלטה הוא השולט העיקרי בכדור וזה בלתי אפשרי לקחת ככה אליפות, תשאל את קרמלו פול ג'ורג והארדן הם יעידו שזה בלתי אפשרי.

לגבי ווסטברוק, אני לא אומר שהוא מדהים, אבל להתנהג כאילו הוא דבר שלילי זה משוגע, הוא אחד המוסרים הכי טובים בליגה ובשיאו הוא היה יותר יעיל מהשדה ממה שהוא עכשיו (שזה ההבדל העיקרי מחוץ לאתלטיות שלו), הוא לא יכול להיות כזה גרוע אם בתור השחקן השני הכי טוב הם הגיעו איתו לגמר ולגמר מערב פעמיים.
אגב ממליץ לך להסתכל על המספרים של דוראנט בסדרה נגד גולדן סטייט ב2016, אתה פתאום תראה שבלי הספייסינג שסטף יצר לו הוא לא נראה כמו פריים מייקל ג'ורדן פתאום.

אני חושב שבהתאם למספרים שהראתי לך, קיידי עם קליי ודריימונד לא עוברים את הסיבוב השני ככל הנראה בפלייאוף, הם קבוצה טובה, אבל עם סטף הם קבוצה מדהימה.
האם סטף יכול לסחוב משחק בשני הצדדים כמו שדוראנט עשה בשני המשחקים בסדרה נגד הבאקס? כנראה שלא פשוט כי הוא קטן מידי כדי שיהיה לו השפעה כזאת בהגנה.
אבל מבחינה התקפית? לא יצא לו בפלייאוף, פשוט כי הוא לא היה במצב הזה, רק מול טורונטו מתי שהוא קלע 50 נקודות עליהם בזמן שהוא היה האיום ההתקפי היחיד על המגרש.
אבל בפליי אין שנה שעברה זה בייסיקלי מה שהוא עשה, הוא לא ניצח אבל הוא קלע בשניהם איזה 40 נקודות ויצר כל הזדמנות של כל אחד אחר, הם פשוט באמת ובתמים היו קבוצה ממש גרועה.
עכשיו תראה אותם השנה, הרוסטר לא הרבה יותר טוב, הם לא הוסיפו שום כוכב, הם פשוט שינו כמה שחקנים שיתאימו יותר לסטייל של סטף ובום הם הקבוצה הכי טובה בליגה, אני אגיד שלדעתי כרגע ברוסטר של ברוקלין יש יותר שחקנים טובים מהרוסטר של הדאבס, פשוט קווין לא משפר את מי שסביבו באותה צורה שסטף עושה (למרות שהוא עדיין סוחב אותם כמה שהוא יכול).

בכל הופעות מטורפות כאלה זה מגניב, אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה לנצח כמה שיותר, וזה מה שלשחק עם סטף קרי מביא לך.
נ"ב דריימונד כן אחד שחקני ההגנה הכי טובים אי פעם.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • Coquina Clutch
אתר חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#1,033
11-21-2021, 11:01 PM
(11-21-2021, 10:47 PM)Kamigoye כתב:  מקווה שאתה וכל מי שאתה מכיר בסדר לידור.

לגבי ווסטברוק, אני לא אומר שהוא מדהים, אבל להתנהג כאילו הוא דבר שלילי זה משוגע, הוא אחד המוסרים הכי טובים בליגה ובשיאו הוא היה יותר יעיל מהשדה ממה שהוא עכשיו (שזה ההבדל העיקרי מחוץ לאתלטיות שלו), הוא לא יכול להיות כזה גרוע אם בתור השחקן השני הכי טוב הם הגיעו איתו לגמר ולגמר מערב פעמיים.
אגב ממליץ לך להסתכל על המספרים של דוראנט בסדרה נגד גולדן סטייט ב2016, אתה פתאום תראה שבלי הספייסינג שסטף יצר לו הוא לא נראה כמו פריים מייקל ג'ורדן פתאום.

אני חושב שבהתאם למספרים שהראתי לך, קיידי עם קליי ודריימונד לא עוברים את הסיבוב השני ככל הנראה בפלייאוף, הם קבוצה טובה, אבל עם סטף הם קבוצה מדהימה.
האם סטף יכול לסחוב משחק בשני הצדדים כמו שדוראנט עשה בשני המשחקים בסדרה נגד הבאקס? כנראה שלא פשוט כי הוא קטן מידי כדי שיהיה לו השפעה כזאת בהגנה.
אבל מבחינה התקפית? לא יצא לו בפלייאוף, פשוט כי הוא לא היה במצב הזה, רק מול טורונטו מתי שהוא קלע 50 נקודות עליהם בזמן שהוא היה האיום ההתקפי היחיד על המגרש.
אבל בפליי אין שנה שעברה זה בייסיקלי מה שהוא עשה, הוא לא ניצח אבל הוא קלע בשניהם איזה 40 נקודות ויצר כל הזדמנות של כל אחד אחר, הם פשוט באמת ובתמים היו קבוצה ממש גרועה.
עכשיו תראה אותם השנה, הרוסטר לא הרבה יותר טוב, הם לא הוסיפו שום כוכב, הם פשוט שינו כמה שחקנים שיתאימו יותר לסטייל של סטף ובום הם הקבוצה הכי טובה בליגה, אני אגיד שלדעתי כרגע ברוסטר של ברוקלין יש יותר שחקנים טובים מהרוסטר של הדאבס, פשוט קווין לא משפר את מי שסביבו באותה צורה שסטף עושה (למרות שהוא עדיין סוחב אותם כמה שהוא יכול).

בכל הופעות מטורפות כאלה זה מגניב, אבל בסופו של דבר מה שחשוב זה לנצח כמה שיותר, וזה מה שלשחק עם סטף קרי מביא לך.
נ"ב דריימונד כן אחד שחקני ההגנה הכי טובים אי פעם.

מחזק מאוד. כל שחקן צריך לתת מקום לדוראנט ולהוריד מעצמו בשביל לזה לעומת סטף שמוצא את המקום שלו ובו זמנית נותן לשאר השחקנים אפילו יותר מקום. זה דיי מדהים בעיניי ואני לא אופתע אם סטף יהיה בדיון לגיטימי מול לברון על מי היה השחקן הכי טוב בעידן הזה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#1,034
11-21-2021, 11:06 PM
(11-21-2021, 11:01 PM)Go2SleepClub כתב:  מחזק מאוד. כל שחקן צריך לתת מקום לדוראנט ולהוריד מעצמו בשביל לזה לעומת סטף שמוצא את המקום שלו ובו זמנית נותן לשאר השחקנים אפילו יותר מקום. זה דיי מדהים בעיניי ואני לא אופתע אם סטף יהיה בדיון לגיטימי מול לברון על מי היה השחקן הכי טוב בעידן הזה.

אני חושב שכמה הוא הקריב ב3 שנים עם דוראנט ממש ברור כששנה לפני הוא זוכה בMVP ומוביל את הליגה בנקודות ואז בשנה שדוראנט עוזב (והוא משחק יותר מ5 משחקים) הוא מקום 3 בMVP ומוביל את הליגה בנקודות.
ולמרות כל מה שאמרתי, וזה שסטף השחקן האהוב עליי (בבירור אני חושב), אני עדיין מרגיש שיש מרחק די עצום בין כל שחקן בעידן הזה ולברון.
אנחנו לא נגיע לדיוני "האם סטף הוא השחקן הכי טוב אי פעם?" ועם לברון זה דיון מאוד אמיתי.
הגב

•
אתר חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#1,035
11-21-2021, 11:18 PM
(11-21-2021, 11:06 PM)Kamigoye כתב:  אני חושב שכמה הוא הקריב ב3 שנים עם דוראנט ממש ברור כששנה לפני הוא זוכה בMVP ומוביל את הליגה בנקודות ואז בשנה שדוראנט עוזב (והוא משחק יותר מ5 משחקים) הוא מקום 3 בMVP ומוביל את הליגה בנקודות.
ולמרות כל מה שאמרתי, וזה שסטף השחקן האהוב עליי (בבירור אני חושב), אני עדיין מרגיש שיש מרחק די עצום בין כל שחקן בעידן הזה ולברון.
אנחנו לא נגיע לדיוני "האם סטף הוא השחקן הכי טוב אי פעם?" ועם לברון זה דיון מאוד אמיתי.

אני חושב שזה דיון שנגמר לפני שנתיים בערך. הוא עדיין חי כי לברון עדיין משחק אבל אני חושב שלברון לא יגיע למעמד האגדי של מייקל ג'ורדן ועוד עשר שנים ננהל דיון על לוקה מול ג'ורדן ולא על לוקה מול לברון מול ג'ורדן.
מי היה הגדול בדור? אני חושב שזה דיון שכן נצטרך לנהל כי יש לסטף קייס חזק מאוד. במיוחד אם הוא מביא עוד MVP ועל אחת כמה וכמה עוד אליפות. (אני יודע שזה רק תחילת העונה אבל להכחיש את מה שקורה כרגע בגולדן סטייט יהיה לא כן במיוחד).
לסטף יש את העובדה שהוא לעולם לא עזב את הקבוצה שלו והוא בנה פאוורהאוס על הגב שלו וגרם לכוכבים לבוא אליו כפרי אייגנטס ולא הביא את הכוכבים הגדולים בטריידים, כלומר לא ויתר על שחקני הקבוצה שלו.
הוא לא ברח לסופר טימז כדי לנצח דיינסטי, הוא היה הפאקינג דיינסטי.
אני מרגיש שהקייס השני הכי חזק של לברון הוא דומה לדיון פה על KD.
לברון שחקן טוב יותר על הנייר. גדול יותר. חזק יותר. יכול לשחק בכל העמדות ולשמור כמעט את כולן. אולי השחקן הכי ורסטילי איי פעם וגם שחקן שיכול לקלוע 50 במשחק.
הקייס הכי חזק כמובן הוא החזרה מ3-1 כדי להביא אליפות חזרה לקליבלנד שזה מה ששם אותו כרגע מעל סטף אבל יש סיכוי סביר בעיניי שבסוף העונה הזאת, סטף יצמצם את הפער וגם יתעלה מעט.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#1,036
11-21-2021, 11:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-21-2021, 11:31 PM על ידי Kamigoye.)
(11-21-2021, 11:18 PM)Go2SleepClub כתב:  אני חושב שזה דיון שנגמר לפני שנתיים בערך. הוא עדיין חי כי לברון עדיין משחק אבל אני חושב שלברון לא יגיע למעמד האגדי של מייקל ג'ורדן ועוד עשר שנים ננהל דיון על לוקה מול ג'ורדן ולא על לוקה מול לברון מול ג'ורדן.
מי היה הגדול בדור? אני חושב שזה דיון שכן נצטרך לנהל כי יש לסטף קייס חזק מאוד. במיוחד אם הוא מביא עוד MVP ועל אחת כמה וכמה עוד אליפות. (אני יודע שזה רק תחילת העונה אבל להכחיש את מה שקורה כרגע בגולדן סטייט יהיה לא כן במיוחד).
לסטף יש את העובדה שהוא לעולם לא עזב את הקבוצה שלו והוא בנה פאוורהאוס על הגב שלו וגרם לכוכבים לבוא אליו כפרי אייגנטס ולא הביא את הכוכבים הגדולים בטריידים, כלומר לא ויתר על שחקני הקבוצה שלו.
הוא לא ברח לסופר טימז כדי לנצח דיינסטי, הוא היה הפאקינג דיינסטי.
אני מרגיש שהקייס השני הכי חזק של לברון הוא דומה לדיון פה על KD.
לברון שחקן טוב יותר על הנייר. גדול יותר. חזק יותר. יכול לשחק בכל העמדות ולשמור כמעט את כולן. אולי השחקן הכי ורסטילי איי פעם וגם שחקן שיכול לקלוע 50 במשחק.
הקייס הכי חזק כמובן הוא החזרה מ3-1 כדי להביא אליפות חזרה לקליבלנד שזה מה ששם אותו כרגע מעל סטף אבל יש סיכוי סביר בעיניי שבסוף העונה הזאת, סטף יצמצם את הפער וגם יתעלה מעט.

קודם כל אני חושב שלוקה טיפה אוברייטד, הוא מדהים והוא כנראה יסיים טופ 10 (אולי טופ 5?) בנקודות אי פעם, אבל הסטטיסטיקות שלו רצת מנופחות על משקל הארדני כזה, שכל דבר בקבוצות של המאבריקס חייב לעבור דרכו, הוא גם לא שחקן שמשפר אנשים אחרים במיוחד (למרות איך שהוא מוסר), אבל יש לו עוד המון זמן להשתפר ולהוכיח לי שאני טועה, ואני אשמח שזה יקרה.

לגבי לברון-ג'ורדן אני חושב שזה כן דיון יותר משאתה מביא לזה קרדיט, אני חושב שלברון פחות או יותר טוב מג'ורדן בהכל חוץ מסקורינג, ולברון גם אול טיים סקורר, פשוט ג'ורדן הכי טוב בזה, אי פעם, בהפרש די משמעותי.
אבל לברון מוסר יותר טוב, תופס ריבאונדים יותר טוב, אני אטען שהוא משחק הגנה יותר טוב (למרות שלמייקל יש DPOY, לרודי גובר יש 3 ואף אחד לא חושב שהוא שחקן הגנה יותר טוב מלברון בשיאו) ובדיון של עקביות אין שאלה אפילו, לברון בשנה ה19 שלו בליגה ואנחנו עדיין מסתכלים עליו בכזה "נו יאללה מתי אתה חוזר לתקן את הלייקרס?".
הראן שלו של 10 שנים בגמר הוא אחד הדברים הכי מרשימים בהיסטוריה של המשחק, והוא אולי השחקן הכי חכם בהיסטוריה של המשחק? אם יש שחקן יותר חכם ממנו הוא כנראה לא בורך במתנות הפיזיות של לברון כדי לנצל את זה.
עם שניהם אני מחליף מיום ליום מי אני חושב שיותר טוב, ואני חושב שהמרחק בין שניהם לשלישי הכי טוב גם די גדול, הם כמו 1א ו1ב בשבילי.

לגבי הדור הזה? אני חושב שבבירור סטף השני הכי טוב, וכמו שאני מביא קרדיט ללברון על זה שהוא החזיק את הגוף שלו עובד במשך 8 גמרים ברצף ואז עוד אחד, נראה שאף אחד לא מביא קרדיט לזה שסטף החזיק את הגוף שלו (ועוד שיחק ישר אחרי פציעה ב2016) במשך 5 גמרים ברצף.
אם סטף משיג את מה שאנחנו רוצים ממנו שישיג העונה, אני חושב שיהיה קשה לשמור אותו מחוץ לטופ 10 שחקנים הכי טובים אי פעם.
אני חושב שסטף כנראה השחקן התקפה הכי טוב של הדור הזה, אבל לברון כנראה השחקן התקפה השני הכי טוב של הדור הזה בנוסף לזה שהוא אחד השחקני הגנה הכי טובים, אז אני עדיין חייב להביא לו את זה, הדומיננטיות שלו היא דבר שנדיר לראות בNBA.
וה3 משחקים אחרונים של הגמר ב2016 כנראה המשחקי כדורסל הכי טובים שבן אנוש אי פעם שיחק. רק על זה מגיע לו כבוד.
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • SwitchBlade
אתר חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#1,037
11-24-2021, 09:03 PM
ראיתי חלק מהסרט עם גל גדות ודה רוק ובחיים לא ראיתי סרט יותר סרט
עובדה מעניינת אימא של גל גדול הייתה המורה שלי לספורט בחטיבה
הגב

•
אתר חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,038
11-24-2021, 09:06 PM
(11-24-2021, 09:03 PM)Kamigoye כתב:  ראיתי חלק מהסרט עם גל גדות ודה רוק ובחיים לא ראיתי סרט יותר סרט

מה זה אומר המשפט הזה לא ראיתי סרט יותר סרט?
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#1,039
11-24-2021, 10:00 PM
(11-24-2021, 09:06 PM)The Tribal FISH כתב:  מה זה אומר המשפט הזה לא ראיתי סרט יותר סרט?

פשוט הסרט היה כתוב כאילו כולם דמויות, כולם היו שנונים ותמיד היה להם תשובה לכל דבר והיה מלא קטעים של אנשים שפשוט "היו צעד אחד קדימה" למרות שזה טיפשי
לא אומר שזה רע זה פשוט לא הרגיש מציאותי
הגב

•
אתר חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,916
אשכולות: 19
Likes Given: 1,304
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,040
11-25-2021, 08:59 AM
כריסטיאנו רונאלדו בגיל 36 קרוב לשחזר את השיא שלו מהבתים מעונת 17-18, כיבוש שער בכל משחק שלב הבתים. וזה בקבוצה עם מאמן בינוני מינוס.

כואב לראות את מסי בפאריס. הבנאדם אשכרה בפנסיה. מצד אחד אני מבסוט שהוא לא תורם להם, ומצד שני זה רע לכדורגל ששחקן כזה משחק כמו פנסיונר. הרס לעצמו עם המעבר למועדון פלסטיק הזה, כל מועדון אחר חוץ מריאל מדריד היה יכול להיות יותר טוב. still the goat.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1984): « הקודם 1 ... 102 103 104 105 106 ... 1984 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: Sexy devil, 26 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 10-05-2026, 07:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר