Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 125 126 127 128 129 130 הבא »

תוצאות | NXT TakeOver: Vengeance Day

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | NXT TakeOver: Vengeance Day
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,075
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,123
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-15-2021, 04:37 AM
[Image: 1.jpg]

פרי שואו :

במהלך הפרי שואו הופיע אל איי נייט(עילאי דרייק לשעבר מאימפקט רסלינג), במהלך הפרומו שלו הוא יצא נגד השדרנים, הוא אמר לווייד בארט שהוא לא הולך להתחנף כלפיו כי במידה והוא יסתכל עליו בצורה הוא לא נכונה הוא יוציא אותו מפרישה רק כדי להחזיר אותו לפרישה בחזרה, נייט אומר שהוא משנה את המשחק, הוא מדבר על אליפות צפון אמריקה ועל אליפות NXT, הוא אומר שהוא מגיע.

קארד מרכזי :

גמר טורניר הזוגות של הנשים לזכר דאסטי רודס - המנצחות יקבלו קרב עתידי על אליפות הזוגות של הנשים
דקוטה קאי וראקל גונזאלס ניצחו את אמבר מון ושוטזי בלאקהארט, ראקל גונזאלס העיפה את אמבר מון מהסטייג', ראקל גונזאלס הצמידה את שוטזי בלאקהארט לניצחון אחרי פאוורבומב.

קרב על אליפות צפון אמריקה
ג'וני גרגאנו ניצח את קושידה ושמר על אליפות צפון אמריקה, לפני שהתחיל הקרב הדרך עשו את דרכם אל הכניסה, דקסטר לומיס הרדים את אוסטין ת'אורי במגבת כלורופום, כאשר ג'וני גרגאנו נכנס לקרב הוא הבין שת'אורי נעלם, הוא שלח את קנדיס ואינדי שיחפשו אותו, בסוף הקרב גרגאנו נתן לקושידה ואן פינאל ביט על הרמפה, ג'וני גלגל את קושידה לזירה, נתן לו עוד ואן פינאל ביט והצמיד לניצחון.

גמר טורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס - המנצחים יקבלו קרב על אליפות הזוגות של NXT
MSK ניצחו את GYV, ווס לי הצמיד את דרייק לניצחון אחרי דאבל טים בלוקבאסטר.

קרב משולש על אליפות הנשים של NXT
איו שיראי ניצחה את מרצדס מרטינז וטוני סטורם ושמרה על אליפות הנשים של NXT, טוני סטורם קפצה על מרצדס מרטינז מהטופ רופ והצמידה אותה, איו שיראי קפצה עליהן במונסולט והצמידה את מרצדס מרטינז לניצחון.

מראים סרטון ממוקדם יותר, אל איי נייט וויליאם ריגל חותמים על החוזה שלו ב-NXT, ריגל מברך אותו.

קרב על אליפות NXT
פין באלור ניצח את פיט דאן ושמר על אליפות NXT, באלור הצמיד לניצחון אחרי 1916, אחרי הקרב אלופי הזוגות של NXT אוני לורקן ודני בורץ' יצאו החוצה ועזרו לפיט דאן לתקוף את באלור, אנדספיוטד ארה יצאו החוצה והבריחו את דאן, בורץ' ולורקן, אחר כך בזירה קייל אוריילי עוזר לבאלור לעמוד, הם עומדים אחד ליד השני, אדם קול במפתיע נותן סופרקיק לפין באלור, קייל אוריילי לא מבין מה קרה, אדם קול נותן סופרקיק לקייל אוריילי ! אדם קול עוזב אל מאחורי הקלעים, רודריק סטרונג מסתכל על אוריילי והאירוע מסתיים.
[Image: Eu-PA18s-XIAA9-Cu-P.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-15-2021, 04:41 AM
[Image: original.gif]
קייל אוריילי

[Image: -I-m-Sorry-Tony-but-He-s-my-Friend-capta...00-208.gif]
אדם קול
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-15-2021, 04:42 AM
אירוע מטורף מהתחלה עד לסוף כול קרב היה טוב מאוד
קרב הערב שלי לפחות היה גמר הדאסטי רודס גברים ולא יכול לחכות לרביעי לדעת מה יהיה המשך של מה שקרה בסוף האירוע
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
02-15-2021, 04:42 AM
(02-15-2021, 04:41 AM)Elite Rainmaker כתב:  [Image: original.gif]
קייל אוריילי

[Image: -I-m-Sorry-Tony-but-He-s-my-Friend-capta...00-208.gif]
אדם קול

חזק שלך
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-15-2021, 04:45 AM
[Image: giphy.gif]

ה ו ל י - פ א ק י נ ג - ש י ט
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-15-2021, 05:31 AM
אירוע פסיכי, אירוע מטורף, טייקאובר זה טייקאובר, NXT מציבים את הרף בביזנס הזה, הולי שיט.

- אופנר מעולה, הקרב זוגות הזה קיבל הרבה זמן והם סיפקו את העבודה, ראקל גונזאלס אדירה, דומיננטית, מגיעה אחרי הניצחון על ריה ריפלי וממשיכה בשלה, לפני האירוע רשמתי שאני רוצה שהם יזכו ואני שמח שזאת התוצאה, אין כימיה בין שוטזי ואמבר מון, דקוטה קאי וראקל גונזאלס הם טאג אמיתי, הלוואי ויהיה להם את האומץ לתת להם לזכות באליפות הזוגות של הנשים ולעלות אותם לרוסטר הראשי.
- גרגאנו נגד קושידה, מדהים. פשוט מדהים. אחרי שקצת נרגעתי מהאירוע הזה אני קורא דעות ברחבי האינטרנט כמו תמיד, כל כך הרבה אנשים דירגו את זה 5 כוכבים, מחמאות משאר המתאבקים ברוסטר, אני אתחיל בכך שאציין את קושידה, אני לא מאמין שאני רושם את זה, זאת ההופעה הכי טובה שלו ב-WWE, הוא היה פנטסטי, הקרב הזה התחיל לאט וחשבתי כבר שזה הולך לכיוון משעמם ומוגזם של הכנעות, איך אני שמח שזה לא קרה, הם פשוט הפציצו, העלו תרמה וככל שהקרב התקדם הוא היה יותר טוב, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה קרב שבאמת הייתי במתח לגבי התוצאה שלו, הם הצליחו לגרום לי לחשוב שקושידה הולך לנצח פה, ג'וני פאקינג טייקאובר עושה את זה שוב, שוב הוא הזכיר לכולם עד כמה אדיר הוא בזירה, שאפו.
- MSK נגד GYV, אתה חושב שאולי הולך להיות קצת רגיעה... פאק לא. קרב זוגות מהמשובחים שאפשר לקבל, קצב פסיכי, MSK חולי נפש, אתלטיים ברמה מפגרת, ווס לי מדהים, בהמשך אביא כמה גיפים ממה שהיה בקרב הזה.. הולי שיט. אני הייתי הולך עד הסוף ונותן להם לשמור על הרצף שלהם שהם בלתי מנוצחים ונותן להם לזכות באליפות הזוגות.
- משולש נשים, הספוט שלהם היה מאוד מאוד קשה אבל הם נתנו קרב טוב מאוד, הם גם לא קיבלו הרבה זמן, זה היה הקרב הכי קצר בקארד, הבוץ' של השולחן היה מצחיק רצח, הוא נפל מכלום... איו שיראי ממשיכה להיות מעל כולן, היא מתאבקת אדירה, היא לוקחת את הספוטים הכי גדולים של הקרב, הריין ההיסטורי שלה ממשיך.
- אל איי נייט מגיע למקום הנכון, עילאיי דרייק לשעבר, יופי של מתאבק, על המיקרופון אין לו מתחרים, החתמה פשוט נהדרת ל-NXT וזה הגיע משום מקום, איזה כיף.
- באלור נגד פיט דאן היה כמובן מצוין, אנחנו לא יכולים לקבל משהו אחרי שהשניים האלה בזירה, התוצאה עצמה צפויה, כולם יודעים שהדרך סלולה לבאלור-קרוס אבל עדיין היו כמה קטעים שהקרב הגיע לרמה כזאת של מתח שחשבתי שיכול להיות שהם הולכים לתת פה איזה אפסט, מכירות נהדרות של השניים לאורך כל הקרב, הסוף היה גדול, באלור הוציא לדאן את המגן שיניים ואז בעט לו בפרצוף. דאמ.
והסוף.. הו בייבי. אדם קול בייבי. סופרקיק לבאלור, אוריילי בהלם, בום -> סופרקיק לאוריילי. הולי פאקינג שיט, זה קורה, זה אשכרה קורה, אנדספיוטד ארה מתפרקים, אדם קול נגד קייל אוריילי.
אדם קול עושה זאת שוב... ועוד ביום האהבה, הרגת אותו אדם קול  Heart
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,048
אשכולות: 14
Likes Given: 1,297
02-15-2021, 08:22 AM
(02-15-2021, 05:31 AM)lidoradir כתב:  אירוע פסיכי, אירוע מטורף, טייקאובר זה טייקאובר, NXT מציבים את הרף בביזנס הזה, הולי שיט.

- אופנר מעולה, הקרב זוגות הזה קיבל הרבה זמן והם סיפקו את העבודה, ראקל גונזאלס אדירה, דומיננטית, מגיעה אחרי הניצחון על ריה ריפלי וממשיכה בשלה, לפני האירוע רשמתי שאני רוצה שהם יזכו ואני שמח שזאת התוצאה, אין כימיה בין שוטזי ואמבר מון, דקוטה קאי וראקל גונזאלס הם טאג אמיתי, הלוואי ויהיה להם את האומץ לתת להם לזכות באליפות הזוגות של הנשים ולעלות אותם לרוסטר הראשי.
- גרגאנו נגד קושידה, מדהים. פשוט מדהים. אחרי שקצת נרגעתי מהאירוע הזה אני קורא דעות ברחבי האינטרנט כמו תמיד, כל כך הרבה אנשים דירגו את זה 5 כוכבים, מחמאות משאר המתאבקים ברוסטר, אני אתחיל בכך שאציין את קושידה, אני לא מאמין שאני רושם את זה, זאת ההופעה הכי טובה שלו ב-WWE, הוא היה פנטסטי, הקרב הזה התחיל לאט וחשבתי כבר שזה הולך לכיוון משעמם ומוגזם של הכנעות, איך אני שמח שזה לא קרה, הם פשוט הפציצו, העלו תרמה וככל שהקרב התקדם הוא היה יותר טוב, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה קרב שבאמת הייתי במתח לגבי התוצאה שלו, הם הצליחו לגרום לי לחשוב שקושידה הולך לנצח פה, ג'וני פאקינג טייקאובר עושה את זה שוב, שוב הוא הזכיר לכולם עד כמה אדיר הוא בזירה, שאפו.
- MSK נגד GYV, אתה חושב שאולי הולך להיות קצת רגיעה... פאק לא. קרב זוגות מהמשובחים שאפשר לקבל, קצב פסיכי, MSK חולי נפש, אתלטיים ברמה מפגרת, ווס לי מדהים, בהמשך אביא כמה גיפים ממה שהיה בקרב הזה.. הולי שיט. אני הייתי הולך עד הסוף ונותן להם לשמור על הרצף שלהם שהם בלתי מנוצחים ונותן להם לזכות באליפות הזוגות.
- משולש נשים, הספוט שלהם היה מאוד מאוד קשה אבל הם נתנו קרב טוב מאוד, הם גם לא קיבלו הרבה זמן, זה היה הקרב הכי קצר בקארד, הבוץ' של השולחן היה מצחיק רצח, הוא נפל מכלום... איו שיראי ממשיכה להיות מעל כולן, היא מתאבקת אדירה, היא לוקחת את הספוטים הכי גדולים של הקרב, הריין ההיסטורי שלה ממשיך.
- אל איי נייט מגיע למקום הנכון, עילאיי דרייק לשעבר, יופי של מתאבק, על המיקרופון אין לו מתחרים, החתמה פשוט נהדרת ל-NXT וזה הגיע משום מקום, איזה כיף.
- באלור נגד פיט דאן היה כמובן מצוין, אנחנו לא יכולים לקבל משהו אחרי שהשניים האלה בזירה, התוצאה עצמה צפויה, כולם יודעים שהדרך סלולה לבאלור-קרוס אבל עדיין היו כמה קטעים שהקרב הגיע לרמה כזאת של מתח שחשבתי שיכול להיות שהם הולכים לתת פה איזה אפסט, מכירות נהדרות של השניים לאורך כל הקרב, הסוף היה גדול, באלור הוציא לדאן את המגן שיניים ואז בעט לו בפרצוף. דאמ.
והסוף.. הו בייבי. אדם קול בייבי. סופרקיק לבאלור, אוריילי בהלם, בום -> סופרקיק לאוריילי. הולי פאקינג שיט, זה קורה, זה אשכרה קורה, אנדספיוטד ארה מתפרקים, אדם קול נגד קייל אוריילי.
אדם קול עושה זאת שוב... ועוד ביום האהבה, הרגת אותו אדם קול  Heart

The new HBK - ADAM COLE BAY BAY
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
02-15-2021, 12:48 PM
למה לעזאזל פרקים של nxt לא יכולים להיות חזקים כמו טייקאובר??
הגב

•
חפש
הגב
hpt מנותק
Day One Ish
תגובות: 144
אשכולות: 0
Likes Given: 1
02-15-2021, 02:13 PM
הכל היה טוב, מחכה לרביעי לראות את ההמשך בין קייל אוריילי לאדם קול.
[Image: bea3d642ef915721e85736a72bbec1bd325b6a6b.gifv]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
02-15-2021, 02:23 PM
אז ראיתי הרבה באזז ברשת סביב גרגאנו-קושידה והלכתי לראות.
קרב מעולה. גרגאנו קלאסי. לא חמישה כוכבים.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 06:53 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר