Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 131 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1987): « הקודם 1 ... 1983 1984 1985 1986 1987 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,193
אשכולות: 1,866
Likes Given: 5,137
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#19,841
09-24-2026, 10:04 PM
חדשות -

WrestleVotes :

- לפי מקור במחלקת הקריאייטיב, חלק מהתוכניות העתידיות עשויות להשתנות בעקבות התגובות המדהימות שהגיעו בעקבות ראו ממקסיקו. נמסר לנו שבזמן הקרב בין רומן ריינס לפנטה, רבים במחלקת הקריאייטיב ראו בו קרב חד פעמי. עם זאת, לפי גורמים שמכירים את המצב, ייתכן שהגישה הזו השתנתה במהלך השבוע האחרון. נאמר לנו שכעת כמה גורמים בתוך החברה מאמינים שקרב חוזר בין פנטה לרומן ריינס הגיוני הן מבחינה עסקית והן מבחינת הקריאייטיב.

- גורמים שאיתם שוחחנו במחלקת הקריאייטיב ציינו גם את פנטה כמי שנחשב לפייבוריט גדול לזכות ב-MITB מה שעשוי בסופו של דבר לשחק תפקיד בקרב חוזר פוטנציאלי. עם זאת, לפי אותם גורמים, נכון לסאמרסלאם זו לא הייתה התוכנית ל-MITB. נראה שהם התרשמו אפילו יותר, ושוב, אני חוזר לנתונים ולמספרים. נאמר לי שהנתונים פשוט התפוצצו אחרי ההופעה של פנטה במקסיקו. החל משני בלילה לשלישי, משלישי לרביעי, והמספרים המשיכו לעלות לאורך כל השבוע. החולצות שלו נמכרו, והרבה פריטים במידות מסוימות כבר אזלו באתר של WWE. נתוני גוגל אנליטיקס שבהם הם משתמשים היו פשוט בשיא בכל הקשור לפנטה.

- מאז ההפסד שלו לרומן ריינס בסאמרסלאם, סת' רולינס לא נראה בתוכניות הטלוויזיה של WWE, אבל לפני שבועיים הוא חזר להתאבק במהלך סיבוב ההופעות של החברה בדרום אמריקה. בשיחה עם המקור נמסר לנו שרולינס נשאר כרגע מחוץ לטלוויזיה, בזמן שהקריאייטיב מחכה לרגע הנכון להחזיר אותו. כשהתוכניות לחזרה שלו כבר מוכנות ומסודרות, ראוי לציין שלפי מקור, בשלב מסוים רולינס היה אמור להיות חלק מ-MITB. נראה שהתוכניות האלה השתנו מאז, אבל המקור ציין שהחזרה שלו לטלוויזיה לא אמורה להיות רחוקה מדי.

- בנוגע לאירוע MITB, נמסר לנו שקיימת אי ודאות דומה גם סביב CM פאנק. לפי מקור, בשלב מסוים דובר על כך שפאנק יתאבק באירוע בניו אורלינס, אך נכון לעכשיו גם האפשרות הזו כבר אינה ודאית.

- הסיום של הקרב בין סמי זיין לקווין אואנס בסמאקדאון היה פאשלה מוחלטת, כאשר היציאה של אואנס מההצמדה אחרי שחטף את האליפות לפנים מפאנק לא הייתה חלק מהתוכנית. לפי הדיווחים, מספר אנשים מאחורי הקלעים היו מוטרדים מהאופן שבו הדברים התפתחו. הרעיון מאחורי הסיום היה שאואנס יישאר מחוסר הכרה לאחר שפאנק יפגע בו בראש באמצעות חגורת האליפות, ובכך ישחזר את מה שאואנס עשה לפאנק בתוכנית ב-11 בספטמבר במקסיקו מה שעלה לפאנק באליפות שלו.

- בנוגע לאירוע קראון ג'ול המתוכנן ל-7 בנובמבר בערב הסעודית, נמסר לנו שכמה אנשים בתוך החברה, שנוהגים לטוס באופן קבוע לאירועים האלה, ביררו בתוך החברה האם יהיו שינויים, עדכונים או אפשרות לדחות את האירוע. בהתחשב בעימותים המתמשכים ובחוסר הוודאות סביב הנסיעות הנדרשות, נמסר לנו שהשיחות בנושא מאחורי הקלעים בתוכניות הטלוויזיה ובמטה של WWE בסטמפורד עדיין מלוות בדאגה רבה. נכון למועד כתיבת הדברים, לפי מקור, WWE עדיין לא מסרו באופן רשמי לעובדים שלה דבר בנוגע למצב.

- נמסר לנו עד כמה נטפליקס הייתה נלהבת ומרוצה מהנתונים שהגיעו מהתוכנית של ראו ממקסיקו ב-14 בספטמבר. אמנם דווח שהתוכנית משכה יותר מ-3 מיליון צופים, הנתון הגבוה ביותר שלה מאז רסלמניה, אבל נאמר לנו שגם ב-WWE היו מרוצים מאוד מהתוצאות, במיוחד בהתחשב בכך ששבוע הפתיחה של הפוטבול נחשב באופן מסורתי לתקופה קשה עבור התוכנית, שנה אחרי שנה. בנוסף, למדנו שנטפליקס מעוניינת להציג שמות גדולים יותר וקרבות גדולים יותר בראו בתדירות גבוהה יותר, במטרה לבנות על המומנטום שנוצר בעקבות ראו במקסיקו שקיבלה קידום משמעותי והייתה מצופה מאוד.

- נמסר לנו מחברי צוות ההפקה ש-WWE נמצאים בתהליך של החלפת צי המשאיות הנוכחי שלה להפקות טלוויזיה. לאחר יותר מעשר שנות שימוש, החברה צפויה להתחיל להשתמש בשלוש יחידות שידור ניידות חדשות לחלוטין, שנעות מעיר לעיר מדי שבוע ומשמשות כמרכז העצבים של השידור כולו. כל דבר, החל מזוויות הצילום והשידורים החוזרים ועד לגרפיקה ולסרטוני הכניסה, למעשה כמעט כל אלמנט שהצופים רואים בתוכניות של WWE, נוצר ומופק מתוך כלי הרכב האלה. נמסר לנו שהיחידות מיוצרות ונבנות על ידי חברת ניפ אינטגריישן, שמרכזה נמצא ממש מחוץ לפיטסבורג. באשר למחיר, נאמר לנו שכל יחידה עשויה לעלות יותר מ-12 עד 15 מיליון דולר למשאית.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 7 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Hard2Reach, Jon_M0xley, master of doom, Triple T, WWFWCW, תנולהיותאורח
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
#19,842
09-25-2026, 07:25 AM
(09-24-2026, 10:04 PM)lidoradir כתב:  חדשות -

WrestleVotes :
- גורמים שאיתם שוחחנו במחלקת הקריאייטיב ציינו גם את פנטה כמי שנחשב לפייבוריט גדול לזכות ב-MITB מה שעשוי בסופו של דבר לשחק תפקיד בקרב חוזר פוטנציאלי. עם זאת, לפי אותם גורמים, נכון לסאמרסלאם זו לא הייתה התוכנית ל-MITB. נראה שהם התרשמו אפילו יותר, ושוב, אני חוזר לנתונים ולמספרים. נאמר לי שהנתונים פשוט התפוצצו אחרי ההופעה של פנטה במקסיקו. החל משני בלילה לשלישי, משלישי לרביעי, והמספרים המשיכו לעלות לאורך כל השבוע. החולצות שלו נמכרו, והרבה פריטים במידות מסוימות כבר אזלו באתר של WWE. נתוני גוגל אנליטיקס שבהם הם משתמשים היו פשוט בשיא בכל הקשור לפנטה.

- מאז ההפסד שלו לרומן ריינס בסאמרסלאם, סת' רולינס לא נראה בתוכניות הטלוויזיה של WWE, אבל לפני שבועיים הוא חזר להתאבק במהלך סיבוב ההופעות של החברה בדרום אמריקה. בשיחה עם המקור נמסר לנו שרולינס נשאר כרגע מחוץ לטלוויזיה, בזמן שהקריאייטיב מחכה לרגע הנכון להחזיר אותו. כשהתוכניות לחזרה שלו כבר מוכנות ומסודרות, ראוי לציין שלפי מקור, בשלב מסוים רולינס היה אמור להיות חלק מ-MITB. נראה שהתוכניות האלה השתנו מאז, אבל המקור ציין שהחזרה שלו לטלוויזיה לא אמורה להיות רחוקה מדי.

- בנוגע לאירוע MITB, נמסר לנו שקיימת אי ודאות דומה גם סביב CM פאנק. לפי מקור, בשלב מסוים דובר על כך שפאנק יתאבק באירוע בניו אורלינס, אך נכון לעכשיו גם האפשרות הזו כבר אינה ודאית.

ידעתי שלא סתם דחפו את פנטה לקרב, לדעתי זה באמת היה אמור להיות רולינס אבל אחרי ראו שבוע שעבר הם שינו לפנטה. רולינס לא צריך להשתתף בmitb הוא יש לו כבר 2 מתוך 2 אין צורך שישתתף יותר בקרב הזה הוא לא באמת צריך את המזוודה.
מעניין אם יתנו לנייט לנצח את ריינס ואז פנטה יפדה עליו, ככה ריינס יצא לחופשה עד הראמבל בערך ובנתיים נקבל נייט פנטה על האליפות.

פאנק ממש לא צריך לעלות לקרב mitb, הוא מעל המזוודה גם לו יש 2 זכיות הוא לא צריך את זה. לדעתי אם הוא לא יצאבק באירוע לא יקרה כלום כי הדור הצעיר צריך את המקום בקרבות mitb... כאלה שהמזוודה באמת יכולה לעזור להם כמו הייז, ג'אבון, פנטה, טריק, ריי פיניקס. ברייקר גם לא צריך את המזוודה אבל אם הוא ינצח זה יהיה נחמד לראות את הפדייה והחיסול על היריב הפצוע.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 6,288
אשכולות: 4
Likes Given: 55
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#19,843
09-25-2026, 10:24 AM
(09-25-2026, 07:25 AM)Jon_M0xley כתב:  ידעתי שלא סתם דחפו את פנטה לקרב, לדעתי זה באמת היה אמור להיות רולינס אבל אחרי ראו שבוע שעבר הם שינו לפנטה. רולינס לא צריך להשתתף בmitb הוא יש לו כבר 2 מתוך 2 אין צורך שישתתף יותר בקרב הזה הוא לא באמת צריך את המזוודה.
מעניין אם יתנו לנייט לנצח את ריינס ואז פנטה יפדה עליו, ככה ריינס יצא לחופשה עד הראמבל בערך ובנתיים נקבל נייט פנטה על האליפות.

פאנק ממש לא צריך לעלות לקרב mitb, הוא מעל המזוודה גם לו יש 2 זכיות הוא לא צריך את זה. לדעתי אם הוא לא יצאבק באירוע לא יקרה כלום כי הדור הצעיר צריך את המקום בקרבות mitb... כאלה שהמזוודה באמת יכולה לעזור להם כמו הייז, ג'אבון, פנטה, טריק, ריי פיניקס. ברייקר גם לא צריך את המזוודה אבל אם הוא ינצח זה יהיה נחמד לראות את הפדייה והחיסול על היריב הפצוע.
אייך ריינס יצא לחופשה שהוא מתוכנן להיות בוואר גיימס

אני לא מאמין אפילו באחד אחוז שפנטה ינצח המזוודה השנה בכיס של ברון ברייקר השאלה האם הוא יפדה על אובה
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,913
אשכולות: 19
Likes Given: 1,300
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#19,844
09-25-2026, 10:29 AM
(09-24-2026, 10:04 PM)lidoradir כתב:  - הסיום של הקרב בין סמי זיין לקווין אואנס בסמאקדאון היה פאשלה מוחלטת, כאשר היציאה של אואנס מההצמדה אחרי שחטף את האליפות לפנים מפאנק לא הייתה חלק מהתוכנית. לפי הדיווחים, מספר אנשים מאחורי הקלעים היו מוטרדים מהאופן שבו הדברים התפתחו. הרעיון מאחורי הסיום היה שאואנס יישאר מחוסר הכרה לאחר שפאנק יפגע בו בראש באמצעות חגורת האליפות, ובכך ישחזר את מה שאואנס עשה לפאנק בתוכנית ב-11 בספטמבר במקסיקו מה שעלה לפאנק באליפות שלו.

רגע רגע רגע, אואנס סתם יצא מההצמדה כי הוא החליט? מה זה הדבר הזה

לא יודע כמה זה יפגע במעמד שלו כי הוא ותיק כבר, אבל זה בטח לא הוסיף.

והלוואי החות'ים יפרקו את סעודיה, אני מאוהב במלחמה הזאת ורוצה כמה שיותר נפגעים לשני הצדדים. אגב, כמה שבעולם הערבי בוכים על ישראל, סעודיה היא הרבה פחות מדינה מישראל. ליטרלי קוראים לה סעודיה על שם מי שהשתלט עליה לפני 100 שנה בערך. זה סתם קבוצה של ערבים שחיו באזור השליטה של אבן סעוד.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
#19,845
09-25-2026, 11:00 AM
(09-25-2026, 10:29 AM)master of doom כתב:  רגע רגע רגע, אואנס סתם יצא מההצמדה כי הוא החליט? מה זה הדבר הזה

לא יודע כמה זה יפגע במעמד שלו כי הוא ותיק כבר, אבל זה בטח לא הוסיף.

בוץ' של השופט שלא ספר ל-3, אני חושב שהשופט פשוט שכח את סיום הקרב וחיכה לקיקאוט של אואנס.
אחר כך הם אילתרו את ההלובה קיק וזה אכן הוריד מהאפקט של ההתערבות של פאנק ודרך הניצחון של זיין.
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 4,064
אשכולות: 14
Likes Given: 1,301
#19,846
09-25-2026, 03:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-25-2026, 03:12 PM על ידי Triple T.)
טוב, אני חייב פירוש לחלום שהיה לי בלילה

ליד הבית שלי יש קניון. לא מפואר מדי ולא קטן מדי. חמוד כזה.
בקיצור חלמתי שאני נכנס אליו וכל הקומת כניסה הפכה להיות כמו באולם של הWWE
ואני נמצא פתאום בזירה ביחד עם ליב ורוקסן, מדבר איתם בסוג של אנגלית מגושמת ומעניק להן משהו שהוא כמו מפתח של העיר
ואז יוצאות פייסיות החוצה (סטפני, ביילי, בקי) ומדברות ביניהם (אני לא שומע כלום) ויש ברול ואני מוצא את עצמי פשוט מוגן ע"י ליב. ואז אני פוגש מאחורי הקלעים את HHH ואת סטפני מקמהן לשלום שלום וכו'.
אח"כ שנגמרת התוכנית אני פותח את הנייד ונכנס לפורום וקולט שלידור מגיב לי תגובה בזמן אמת בנושא עם תיקוני שפה חחחחח

אז....

מה הצופן, מה מנסים לומר לי פה? Cool
והאם אני דום דום? Cool
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
#19,847
09-25-2026, 05:07 PM
(09-25-2026, 03:11 PM)Triple T כתב:  טוב, אני חייב פירוש לחלום שהיה לי בלילה

ליד הבית שלי יש קניון. לא מפואר מדי ולא קטן מדי. חמוד כזה.
בקיצור חלמתי שאני נכנס אליו וכל הקומת כניסה הפכה להיות כמו באולם של הWWE
ואני נמצא פתאום בזירה ביחד עם ליב ורוקסן, מדבר איתם בסוג של אנגלית מגושמת ומעניק להן משהו שהוא כמו מפתח של העיר
ואז יוצאות פייסיות החוצה (סטפני, ביילי, בקי) ומדברות ביניהם (אני לא שומע כלום) ויש ברול ואני מוצא את עצמי פשוט מוגן ע"י ליב. ואז אני פוגש מאחורי הקלעים את HHH ואת סטפני מקמהן לשלום שלום וכו'.
אח"כ שנגמרת התוכנית אני פותח את הנייד ונכנס לפורום וקולט שלידור מגיב לי תגובה בזמן אמת בנושא עם תיקוני שפה חחחחח

אז....

מה הצופן, מה מנסים לומר לי פה? Cool
והאם אני דום דום? Cool

[Image: steve-harvey-crazy.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Triple T
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
#19,848
09-25-2026, 08:43 PM
(09-25-2026, 05:07 PM)lidoradir כתב:  [Image: steve-harvey-crazy.gif]

[Image: the-big-bang-theory-sheldon-i%27m-not-in...theory.gif]
הגב
The following 1 user Likes Triple T's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
#19,849
09-25-2026, 11:26 PM
האינסיידר :

WWE ממשיכים במלוא המרץ לקדם את התוכניות לקראת רסלמניה 43 בריאד, ערב הסעודית. נציגים מטעם ממלכת ערב הסעודית ביקרו במשרדי WWE בסטמפורד מוקדם יותר החודש, לצורך דיונים על האירוע ועל הלוגיסטיקה הכרוכה בקיומו. נמסר כי כמו בכל האירועים שמתקיימים בערב הסעודית, WWE תחזיק בתוכנית מגירה למקרה שיהיה בה צורך, ותעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם מומחי אבטחה פרטיים שהיא שוכרת באזור, במקביל להמשך ההכנות לרסלמניה. בימים האחרונים נשמעו בתעשיית ההיאבקות המקצועית דיווחים שלפיהם החברה כבר הכינה מיקומים בתוך ארה"ב שאליהם ניתן יהיה להעביר את רסלמניה במקרה הצורך. עם זאת, גורמים ב-WWE מסרו כי מוקדם מדי לכך שתוכניות כאלה כבר נקבעו, אך אישרו כי נדונו תוכניות חלופיות עבור קראון ג'ול בנובמבר, אם החברה תיאלץ לשנות כיוון בעקבות המצב המתמשך.
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
#19,850
09-25-2026, 11:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-25-2026, 11:30 PM על ידי Triple T.)
(09-25-2026, 11:26 PM)lidoradir כתב:  האינסיידר :

WWE ממשיכים במלוא המרץ לקדם את התוכניות לקראת רסלמניה 43 בריאד, ערב הסעודית. נציגים מטעם ממלכת ערב הסעודית ביקרו במשרדי WWE בסטמפורד מוקדם יותר החודש, לצורך דיונים על האירוע ועל הלוגיסטיקה הכרוכה בקיומו. נמסר כי כמו בכל האירועים שמתקיימים בערב הסעודית, WWE תחזיק בתוכנית מגירה למקרה שיהיה בה צורך, ותעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם מומחי אבטחה פרטיים שהיא שוכרת באזור, במקביל להמשך ההכנות לרסלמניה. בימים האחרונים נשמעו בתעשיית ההיאבקות המקצועית דיווחים שלפיהם החברה כבר הכינה מיקומים בתוך ארה"ב שאליהם ניתן יהיה להעביר את רסלמניה במקרה הצורך. עם זאת, גורמים ב-WWE מסרו כי מוקדם מדי לכך שתוכניות כאלה כבר נקבעו, אך אישרו כי נדונו תוכניות חלופיות עבור קראון ג'ול בנובמבר, אם החברה תיאלץ לשנות כיוון בעקבות המצב המתמשך.

חוף י'ם פנוי.... Cool
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1987): « הקודם 1 ... 1983 1984 1985 1986 1987 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-28-2026, 03:57 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר