Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 12/08/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 12/08/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-13-2026, 08:34 AM
[Image: HPhLzkpbUAAfQ4k?format=jpg&name=small]

התוכנית נפתחת עם וויל אוספריי, הטוען לכתר אליפות העולם של AEW, שצועד לזירה ומדבר על התחושות שלו לקראת הקרב הענק מול קני אומגה באירוע All In באצטדיון וומבלי. אוספריי משבח את הקהל המקסיקני שליווה אותו בשבוע שעבר בקרב הרחוב המדמם מול מארק דייוויס, ומסביר את התחושה והאחריות הכבדה של ייצוג הארגון על הכתפיים שלו. אוספריי מציין שהוא יודע שקני אומגה צפה בקרב הרחוב שלו ותהה האם יש לו את מה שדרוש כדי ללחוץ על ההדק – והבהיר שבסיום הערב אומגה קיבל את התשובה שלו. אוספריי קורא לקני אומגה לצאת אליו לזירה, אך במקומו יוצא דון קאליס.
קאליס מביט באוספריי ומזכיר לו שהוא היה שם ברגע הלידה של AEW בלאס וגאס, והיה זה שניצל את ההזדמנות, חבר לקני אומגה ולקח את אליפות העולם מג'ון מוקסלי. קאליס עוקץ את אומגה ואומר שהוא עשה לקריירה ולגוף של אומגה נזק גדול יותר מכל מחלה או פציעה, ומזכיר לאוספריי שכל ההצלחות הגדולות שלו ב-AEW ובאירועי Forbidden Door קרו אך ורק בזכות התמיכה והחיבור למשפחת קאליס. קאליס מזהיר את אוספריי שהדרך שלו לוומבלי לא רצופה בזהב, אלא רצופה בדם שלו עצמו.
בדיוק ברגע הזה, חברי ה-Don Callis Family – מארק דייוויס, ג'ייק דויל, רוקי רומרו וטרנט בארטה – פורצים לזירה ומסתערים על אוספריי ביתרון מספרי מוחץ. כשיריביו מפרקים אותו ומארק דייוויס נערך לבצע עליו פיילדרייבר קטלני, קני אומגה מופיע בראש הרמפה כשהוא חמוש בצינור מתכת עבה! אומגה רץ לזירה ומחסל את חברי משפחת קאליס אחד אחרי השני במכות צינור אכזריות עד שדייוויד וקאליס בורחים מהאולם. אומגה נשאר בזירה מול אוספריי, מעמיד פנים לרגע שהוא עומד להכות אותו עם הצינור, אך אז מוריד את הנשק ומסייע לאוספריי לקום. אומגה מבהיר לו בטון רציני מול המיקרופון שמהרגע הזה והלאה הוא לא יעזור לו יותר – מכיוון שבדרך לוומבלי זה אך ורק שניהם, ללא שום התערבויות. אוספריי מודה לו על העזרה, אך מבהיר שהוא לא ביקש אותה ולא יזדקק לה שוב.

קרב משולש על המקום ה-2 בקרב הקזינו גונטלט ב-All In: MJF נגד ניק ויין נגד "ספידבול" מייק ביילי
טרם תחילת הקרב, מוקרנת תזכורת לתקיפה הברוטאלית של MJF על אלוף ה-National אנדרדה אל אידולו במקסיקו, והשדרנים מעדכנים שאנדרדה אינו כשיר להתחרות הלילה. MJF מתיישב לצד עמדת השידור ומכריז שהוא ייתן לויין ולביילי לפרק זה את זה ואז יאסוף את השאריות. הקרב נפתח בקצב מסחרר בין ביילי לויין, כשביילי מציג אקרובטיקה מטורפת עם ספרינגבורד מונסולט ומהלכי בעיטות מרהיבים. MJF נכנס לזירה ומנסה לנצל את מעמדו כדי לפקוד על ויין לתקוף את ביילי, אך ויין נמאס מהזלזול, סוטר ל-MJF ומעיף אותו מהזירה בבעיטה. בסיום, ביילי הנחית את מהלך ה-Ultima Weapon המפורסם שלו על ניק ויין, אך MJF ניצל את העובדה שביילי היה מותש, השליך אותו באכזריות אל מחוץ לזירה, ונעל מיד את ויין באחיזת ה-Salt of the Earth עד להכנעה מהירה.
מנצח:MJF (מבטיח את כניסתו כמספר 2 בקרב הקזינו גונטלט ב-All In).

לאחר הניצחון, MJF לוקח את המיקרופון, מתרברב שהוא האלוף האמיתי היחיד בעסק ומצהיר שהוא יזכה בחוזה בוומבלי. פתאום מוזיקת הכניסה של אנדרדה נשמעת; MJF נבהל ומביט לעבר הרמפה, אך אף אחד לא יוצא. MJF פורץ בצחוק מלגלג, שואל את הקהל "?HOW YOU KNOW" ומזכיר שזה בגלל מה שהוא עשה לו בשבוע שעבר. MJF מסכם שקני אומגה ווויל אוספריי מפחדים ממנו וצריכים להתפלל שלא ייפגשו אותו.

מאחורי הקלעים, אלופות זוגות הנשים דיביין דומיניון (לנה קרוס ומייגן ביין) מופיעות מתוך הבר של ה-Brawling Birds. השתיים מזלזלות בג'יימי הייטר ואלכס וינדזור, אומרות שהן מתנהגות כמו סטיגמה בריטית של שתייה וקטטות, ומבהירות שלמרות שה-Birds בלתי מנוצחות – הן עוד לא פגשו את דיביין דומיניון. השתיים מרימות כוס בירה, מנפצות אותן על הרצפה ומבטיחות שהרגע הגדול של ה-Birds בוומבלי יהפוך לטבח הכי גדול בקריירה שלהן.

אגדת ההיאבקות מיק פולי עומד מאחורי הקלעים עם ג'יי ווייט וחברי הבאנג באנג גאנג. פולי מצטרף לסימן ה-"Gunns Up" המפורסם שלהם, וג'יי ווייט מצהיר שהכוכבים מסתדרים עבורו מחדש. ווייט מבהיר שהוא עומד לנצח את דייוויד פינלי בקרב שלהם הלילה, ומבטיח להתקדם הלאה בטורניר גביע הקונטיננטל כדי לזכות בזהב.

קרב: סיבוב ראשון בגביע ה-AEW Continental Challenge Cup: "סוויצ'בלייד" ג'יי ווייט נגד דייוויד פינלי (מתוך The Dogs)
קרב יחידים פיזי, טעון ומלא שנאה בין שני היריבים המוכרים. פינלי התמקד באגרסיביות באזור הצוואר והגב של ווייט, פגע ב-Snake Eyes ובסדרת מכות מרפק ולאריאטים עוצמתיים. ווייט החזיר שליטה עם אקספלוודר סופלקס וביצע על פינלי את מהלך ה-Dominator (הפינישר של פינלי עצמו) שגרם לקהל להתקפץ. פינלי שרד, פגע ב-Ushigoroshi וכמעט השיג את ההצמדה. בסיום, פינלי ניסה לסיים את הקרב עם מהלך ה-Over Kill, אך ווייט התחמק באמנות, תפס אותו באוויר והנחית עליו **Blade Runner** קטלני משום מקום כדי להשיג את ה-3 ולהעפיל לשמונה האחרונים בגביע ה-C3!
מנצח: ג'יי ווייט.

טוני שבאני מציג בזירה את אלופי השלשות החדשים – "האנגמן" אדם פייג' וברודידו (בנדידו וברודי קינג) שנכנסים לחגוג את זכייתם ממקסיקו. עוד לפני שפייג' מספיק לדבר, המוזיקה של סוורב סטריקלנד נשמעת ופרינס ננה יוצא לברך אותו! סוורב צועד לזירה לראשונה מאז ההפסד שלו בגמר טורניר אוון הארט. סוורב פונה לכל אחד מהאלופים ומזכיר את ההיסטוריה המדממת שלו איתם: הוא מזכיר לבנדידו ולברודי קינג את הקרבות הקשים שבהם הוא השאיר אותם בתוך שלולית של דם, ולאחר מכן פונה לפייג' ומציין שברגע שפייג' הוריד ממנו את העיניים והלך לנסות לזכות באליפות העולם – הוא הפסיד הכל. פייג' מחזיר לו בתקיפות ואומר שהוא צפה בכל המעשים המזעזעים של סוורב השנה, ומציין שלסוורב אין שום דבר ביד להציג על כך.

בשלב זה, חברי ה-Demand (בראשות ריקושט) וה-Lethal Twist מופיעים בראש הרמפה. ריקושט קוטע את השיחה, טוען שהכתרים נגנבו מהם במקסיקו מכיוון שהכתפיים של טואה ליאונה לא היו על המזרן, ודורש קרב חוזר מיידי. סוורב צועד לעבר ריקושט, עוקץ אותו ואומר שברודי קינג אולי נובח אבל ריקושט הוא זה שמתנהג כמו ביץ', ועוזב את הזירה. פייג' מביט בריקושט ומזמין אותו להיכנס לזירה ולקחת את התארים אם הוא מסוגל, וריקושט משיב שזה יקרה בזמן שלהם.

בסרטון שצולם מוקדם יותר היום, רנה פאקט מראיינת את אלופת הנשים וילו נייטינגייל, כאשר פתאום מרסדס מונה מתנפלת עליה באכזריות מאחור! מונה מליקה את וילו שוב ושוב עם חגורת אליפות טורניר אוון הארט, מטיחה את פניה ברצפה ומקללת אותה קשות בזמן שוילו בוכייה מכאב.

קרב: אליפות ה-TNT: "הג'ט" קווין נייט (אלוף) נגד כריס ג'ריקו
ג'ריקו, שחיפש לזכות באליפות ה-TNT הראשונה בקריירה שלו, פתח בסערה עם דלייד בריינבאסטר והורקאראנה מהחבל העליון, ואף פגע בדייב מחוץ לזירה (ואז התיישב על ברכיו של פול וייט בעמדת השידור כדי לנוח). נייט החזיר שליטה בעזרת דון קאליס שהתערב מאחורי גבו של השופט. ג'ריקו פגע ב-Death Valley Driver על הרמפה ונעל את נייט באחיזת ה-Walls of Jericho. קאליס נכנס לזירה עם מברג; ג'ריקו שחרר את האחיזה כדי לרדוף אחריו, וקאליס ניצל את הוויכוח עם השופט כדי להכות את ג'ריקו בראשו עם המברג! ג'ריקו עוד הצליח להתאושש ולפגוע ב-Codebreaker באוויר, אך בסיום נייט ניצל הסחת דעת, פגע במכה נמוכה והנחית את מהלך ה-**Crash Landing** להצמדה ל-3 ולשמירה על התואר.
מנצח: קווין נייט.

מאחורי הקלעים, ג'ון מוקסלי וקלאודיו קסטניולי מדברים על טורניר ה-C3. מוקסלי מציין שהדרך שלו בטורניר יכולה להסתיים הלילה בלאס וגאס כשהוא יעלה לזירה מול "ג'אנגל" ג'ק פרי, ומבהיר שהוא מוכן לכל תרחיש.

קרב: קריס סטטלנדר נגד ויווא ואן
סטטלנדר הפגינה כוח פיזי מרשים, התגברה על מתקפות הלוצ'ה-ליברה של ואן, פגעה בדיסקוס לאריאט וחתמה את הקרב עם מהלך ה-Staturday Night Fever להצמדה ל-3.
מנצחת: קריס סטטלנדר.

מיד לאחר הקרב, מיק פולי נכנס לזירה ומודיע לסטטלנדר שבשבוע הבא בדיינמייט היא תתמודד בקרב מרובע על אליפות ה-TBS מול האלופה מאיה וורלד, היקארו שידה ופרספונה! עוד לפני שסטטלנדר מספיקה להרחיב בדברים, פרספונה ושידה יוצאות לזירה ומקיפות אותה, אך מאיה וורלד ות'אנדר רוזה רצות לזירה כדי לאזן את הכוחות לקראת הקרב הבא.

קרב זוגות נשים: מאיה וורלד (אלופת ה-TBS) ות'אנדר רוזה נגד היקארו שידה ופרספונה (אלופת ה-CMLL)
קרב זוגות קצבי ששימש כפרומו מתוח לקראת הקרב המרובע בשבוע הבא. רוזה וורלד שיתפו פעולה בביצוע מהלכי תעופה ודאבל-סטומפ. בסיום, שידה ניסתה לפגוע בברכיית ה-Katana על וורלד, אך וורלד התחמקה בזריזות, גרמה לשידה להכות בטעות את שותפתה פרספונה, ומיד ביצעה על שידה מהלך **bridging fallaway slam** מושלם להצמדה ל-3!
מנצחות: מאיה וורלד ות'אנדר רוזה. לאחר הקרב, כריס סטטלנדר נכנסה לזירה והרימה את ידיהן של השתיים.

דארבי אלין מופיע בפרומו מצולם ומדבר על הקרב הצפוי שלו מול קווין נייט ב-All In: London. אלין מבהיר שהוא לא מתחרט על שום דבר ומבטיח שבקרב ה-Falls Count Anywhere בוומבלי הוא יקח את נייט לקצה גבול היכולת שלו.

מאחורי הקלעים, רנה פאקט מברכת את קייל פלטשר על הגנות התואר שלו, ודון קאליס מתערב ומפתיע את פלטשר בהכרזה דרמטית: באירוע All In בוומבלי, פלטשר יגן על אליפות ה-AEW International בקרב משולש מול שני אלופים לשעבר – **קונוסוקה טאקשיטה וקזוצ'יקה אוקאדה!** פלטשר הזועם שואל את קאליס מה הסיכויים שלו לשמור על התואר ככה, ואוקאדה מביט בו ברוגע ואומר שהדבר היחיד שנחשב זה שהתואר יישאר במשפחה.

קרב מרכזי: סיבוב ראשון בגביע ה-AEW Continental Challenge Cup: ג'ון מוקסלי (אלוף ה-Continental) נגד "ג'אנגל" ג'ק פרי
הקרב המרכזי של הערב הציג מפגש ראשון אי פעם בין השניים. מוקסלי שלח את פרי מוקדם מאוד לתוך מדרגות הפלדה ושולחן המדידים, מה שגרם לפרי לדמם קשות מהמצח. מוקסלי נשך ונעץ את אצבעותיו בחתך של פרי, אך פרי הציג קשיחות יוצאת דופן, חזר בטירוף עם שלושה מהלכי Suicide Dive רצופים, פגע במונסולט מהחבל העליון אל הרצפה ונעל את מוקסלי באחיזת ה-Snare Trap במרכז הזירה!
מוקסלי הצליח להשתחרר, פגע בלאריאט אדיר ובמהלך Gotch-style piledriver, אך פרי השתחרר בשבריר שנייה לקול תשואות הענק של הקהל! פרי נעמד, סטר למוקסלי בפרצוף והציג לו אצבע משולשת. מוקסלי הזועם הפך ניסיון פיילדרייבר נוסף ונעל את פרי באחיזת חנק אכזרית (**Bulldog Choke**). פרי נלחם בכל כוחו וניסה לקום שוב ושוב, עד שאיבד את הכרתו והשופט עצר את הקרב.
מנצח: ג'ון מוקסלי (מעפיל לשלב שמונה האחרונים בגביע ה-C3).

מיד לאחר צלצול הפעמון, מוקסלי עוזר לפרי לקום בפינת הזירה והשניים לוחצים ידיים במרכז הזירה כמחווה של כבוד הדדי כשהתוכנית דיינמייט מגיעה לסיומה.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • DarkArts, Liorton, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
08-14-2026, 09:51 AM
הפרומו של אוספריי בהתחלה היה מעולה. אחלה דרך לפתוח את הפרק. כיף לראות את הקהל ככה מושקע בו, אבל עדיין מרגיש לי שאוספריי יחצה את הקו באול אין. קני מציל את אוספריי ממשפחת דון קאליס ואומר לו להפסיק להיות טיפש. מה שממשיך לחזק את החשד שלי.

מגפ מהטופ הילים שיש היום בביזנס. לא אוהב את השטות הזאת שהוא מסתובב עדיין עם החגורה שלו והאלוף האמיתי. מרגיש לי גם משוחזר וגם לא מוצלח. אהבתי את הקרב עצמו. הדיבורים בין לבין היו טובים. מגפ גונב את הניצחון כמו קינג.

ג'יי וויט הרגיש לי קצת מנומנם. בינתיים מהמעט שיצא לי לראות עליו, עוד לא רואה את מה שהבטיחו לי.

אהבתי שהתייחסו לבוצ' בסיום של השלשות בשבוע שעבר. ככה צריך. מודה שאני לא כלכך מבין מה סוורב מחפש שם.

הקרב של נייט וג'ריקו היה טוב לדעתי. אני אוהב לראות את נייט בזירה. קאליס יותר הזיק מתרם כאן. ג'ריקו מתקרב רק כדי שקאליס ייתן לו עם המברג היה נראה רע

נייט דארבי ספירות בכל מקום פוטנציאל אדיר לגנוב את ההצגה באול אין.

המשולש של פלטשר - טאקשיטה - אוקדה סוף סוף מוכרז. קאליס יוצר עימות בלי נמנע במשפחה.

מוקסלי פרי קל קרב הערב. נראה שמוקסלי ואוספריי לא נפרדו אחרי הכל כי מוקסלי החליט לקחת ממתכון הדם של אוספריי בשבוע שעבר. הקרב עצמו מהקרבות שאני מושקע בהם מקסימום אפילו שהתוצאה ידועה מראש.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 4 users Like Liorton's post:
  • KB24, NoamRR, orgibor, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
08-14-2026, 02:58 PM
אני רואה בחלקים, אני תוהה למה הם מחליטים להציג את ג'יי ווייט בתור ילד כאפות בקרבות האחרונים שלו.
הוא חוטף מכות במשך 10-15 דק', מתחמק ואז מנצח.

לא מובן לי.
אני מבין את הגישה שלהם - סוויצ'בלייד הוא counter wrestler. הוא יודע להתחמק ולעצור מומנטום, כי הוא לכאורה חכם בזירה.
אבל אני מקבל את התחושה שהם חובבנים ביכולת שלהם ליצור קרבות שיודעים להציג את היתרון הזה ובו-זמנית להציג אותו בתור איום. 
הקרבות האחרונים שלו היו מאוד שקופים וחד-מימדיים.
אני מקווה לראות את ג'יי מתנתק מרטריביושן (הסטייבל הקומי המיותר שלו), ובו-זמנית מקבל קצת יותר במה. 
הוא מרגיש חלש בכל אספקט - קצת רך יותר פיזית, זז פחות חלק, פשוט לא בשיא שלו. חבל, הוא טאלנט מעולה וחבל לבזבז אותו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • master of doom, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
08-14-2026, 03:43 PM
(08-14-2026, 09:51 AM)Liorton כתב:  מודה שאני לא כלכך מבין מה סוורב מחפש שם.

לסוורב יש חלק חשוב גם בקרב על אליפות העולם וגם בקרב השלשות הצפוי.

בקרב על אליפות העולם הוא האיש שגם קני וגם אוספריי היו צריכים לנצח בשביל לחזור לטופ של הארגון ולגרסה הכי טובה שלהם.

לעומת זאת שהוא מסתכל על בנדידו, ברודי והאנגמן אלה מתאבקים שלא הצליחו לנצח אותו, אלה מתאבקים כמו שהוא השאיר בשלולית דם בזירה כמו שהוא אמר, הוא טוען שהאנגמן זכה באליפות בזכותו וברגע שהוא לא היה שם לתמוך בו הוא גם איבד אותה לתמיד. בסופו של דבר הם לא הצליחו בגזרת הסינגלס אז הם הצטרכו להתאחד ביחד שלושתם בשביל לזכות באליפות.
אנחנו מקבלים פה עוד פרק בסיפור של פייג' - סוורב שככל הנראה יצרף אליו לקרב את הניו דיי וקחו מהם את אליפות השלשות ואחר כך יכנסו לפיוד עם קני והבאקס (הגזמתי בפנטזי?)

אני מהפלאפון ולא יודע איך לצטט את גיא
אני חושב שג'יי פשוט לא מספיק טוב כרגע, הוא חזר מפציעה ונפצע שוב וכרגע הוא מחפש את הסגנון שיתאים לו. בגלל זה אני חושב שיותר יתאים לו באול אין להשתתף בקרב קבוצות מאשר בקרב נגד ג'ון מוקסלי.
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
08-14-2026, 04:15 PM
(08-14-2026, 03:43 PM)KB24 כתב:  לסוורב יש חלק חשוב גם בקרב על אליפות העולם וגם בקרב השלשות הצפוי.

בקרב על אליפות העולם הוא האיש שגם קני וגם אוספריי היו צריכים לנצח בשביל לחזור לטופ של הארגון ולגרסה הכי טובה שלהם.

לעומת זאת שהוא מסתכל על בנדידו, ברודי והאנגמן אלה מתאבקים שלא הצליחו לנצח אותו, אלה מתאבקים כמו שהוא השאיר בשלולית דם בזירה כמו שהוא אמר, הוא טוען שהאנגמן זכה באליפות בזכותו וברגע שהוא לא היה שם לתמוך בו הוא גם איבד אותה לתמיד. בסופו של דבר הם לא הצליחו בגזרת הסינגלס אז הם הצטרכו להתאחד ביחד שלושתם בשביל לזכות באליפות.
אנחנו מקבלים פה עוד פרק בסיפור של פייג' - סוורב שככל הנראה יצרף אליו לקרב את הניו דיי וקחו מהם את אליפות השלשות ואחר כך יכנסו לפיוד עם קני והבאקס (הגזמתי בפנטזי?)

כתבתי את זה לפני שראיתי שכתבת על הניו די באשכול דיבורים. וואלה מעניין כי לא חשבתי בכיוון הזה בכלל. סוורב מרגיש לי לא בלבל הזה של להתעסק באליפות השלשות. בוודאי כשהוא לבד. לא משנה מי מולו. וקצת איבדתי כיוון עם האליפות הזאת. אבל אני באמת עדיין מאמין שלא ראינו רבע מהיכולות של הניו די בwwe ושילוב עם סוורב יכול להיות מעניין.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
08-14-2026, 05:48 PM
(08-14-2026, 04:15 PM)Liorton כתב:  כתבתי את זה לפני שראיתי שכתבת על הניו די באשכול דיבורים. וואלה מעניין כי לא חשבתי בכיוון הזה בכלל. סוורב מרגיש לי לא בלבל הזה של להתעסק באליפות השלשות. בוודאי כשהוא לבד. לא משנה מי מולו. וקצת איבדתי כיוון עם האליפות הזאת. אבל אני באמת עדיין מאמין שלא ראינו רבע מהיכולות של הניו די בwwe ושילוב עם סוורב יכול להיות מעניין.

אני מסכים איתך לירוי
סוורב באמת הרבה מעל אליפות השלשות אבל ברגע שזה מחדש את הפיוד עם פייג' שהוא בעצמו במעמד גבוה יותר מאליפות השלשות אז זה מסתדר. בטח אם זה עוזר לדיביוט של הניו דיי ובתקווה מכניס אותם לפיוד מול האליט.
זה יכול להחזיר את המעמד של האליפות לימים של הפיוד של האליט עם HOB.
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • DarkArts, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
08-14-2026, 06:37 PM
בגדול חושב שלינור סיכם את זה טוב ואין לי יותר מדי מה להוסיף.
מוקסלי - פרי היה גדול כמו שזה נשמע כי שניהם מתאבקים שאוהבים לטשטש את הגבולות שלהם בזירה.
משולש בניצוחו של מג'ף היה ממש נחמד ונייט - ג'ריקו היה גם טוב מאד למעט הבוצ' הנוראי של קאליס שפגע בו קשות.
זוגות נשים וג'יי - פינלי די אכזבו, קריס - ויוה ואן הפתיע לטובה, מאד מוזר לי לקבל את מרובע TBS כבר בשבוע הבא כשהייתי בטוח שזה נשמר לאול-אין, נראה אם באמת זה יסתיים בדיינמיט והארבע האלה יצטרכו לצפות מהבית באירוע שכבר מכיל את הגבול העליון של AEW של 2 קרבות נשים או שיש עבורן תוכנית חלופית, אולי משהו שיכלול סטיפולציה או יערב את ת'קלה.
הסטורליינים על 2 אליפויות העולם איבדו מעט גובה לעומת הרף שהציב הפרק של אחרי רדמפשן, המעורבות של דון קאליס עשתה לי פלאשבק לצורה שקאליס דחף את עצמו לאומגה - אוקדה בשנה שעברה ומרסדס - ווילו הסתכם בסגמנט מוקלט של דקה שלא ממש קידם משהו, סומך על כך ששמרו את התותחים הכבדים לשני הפרקים הנותרים עבור שני הסיפורים האלה.
האליפות שזכתה לקבל את הסגמנט המרכזי הפעם באופן מפתיע הייתה אליפות השלשות ועשו שם בעיקר עבודה טובה בלהציג את סוורב כאיום מחדש, את הניו דיי אני לא יודע אם יציגו כבר בשבועיים הקרובים או ישמרו כשותפים לא כל כך מסתוריים לאירוע עצמו. אני לא בטוח שהדמנד היו עדיין מעורבים בפיוד הזה אלמלא הבוצ' במקסיקו ונראה אם ההדים שלו יספיקו לדחוף אותם עד אול-אין או שהם יפלו איפשהו בדרך. בסה"כ הצליחו להדליק אותי על הקרב הזה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • DarkArts, KB24, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
08-14-2026, 06:42 PM
(08-14-2026, 05:48 PM)KB24 כתב:  אני מסכים איתך לירוי

(08-14-2026, 06:37 PM)orgibor כתב:  בגדול חושב שלינור סיכם את זה טוב

וואי לא חשבתי שזה יזלוג גם לכאן
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • KB24
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-14-2026, 09:07 PM
אוספרי עם פרומו שמרגיש אותנטי ולא מתוסרט, זה מה שאני אוהב לקבל בתוכנית רסלינג. דון עם התערבות הגיונית, הוא הפורסט גאמפ של הארגון הזה רק בהיל. קני סוף סוף לבש משהו מגניב ומילא את התפקיד שלו בצורה נהדרת. הרבה זמן לא ראיתי לחיצת יד כל כך טעונה, ברור לנו שהגלגל יתהפך וקני יהיה במצב שהוא יצטרך עזרה.

כיף לראות את הבמה שניק ווין מקבל, מקווה שזה לא ידעך. קרב משולש טלווזיה מעולה, הדינמיקות היו מעניינות, מג'פ מלמד את ניק הצעיר איך העסק עובד וניק בתמורה מראה לו למה לא כדאי לחרבן על הדור הבא. מג'פ הוא המנצח הנכון והצפוי לקרב הזה, לא דאגו אפילו להסתיר את זה. לפעמים זה לא הוגן לתת למג'פ מיקרופון, הבן אדם הזה מכונת פרומואים.

ג'יי חתך פרומו סבבה אבל לשים אותו אחרי מג'פ היה לא הוגן ודי חשף אותו.

וויט-פינלי היה קרב נפלא, הכימיה הייתה בשמיים. היו רגעים שחזרו על עצמם שדי שיעממו אבל הן נועדו לבנות רגעי התחמקות מגניבים בהמשך. נהנתי מאוד. בארגון הזה, ג'יי הוא המנצח הנכון. במהלך הקרב קלטתי שהטורניר הזה נקרא C3, מצחיק מאוד.

חכיתי שאלופי השלשות יצאו החוצה לדבר וברגע שהם דיברו בשפת הפייסים חכיתי שמישהו יקטע אותם. תודה לאל שזה היה סוורב! סוורב הביא שם פרומו מעולה, במיוחד מול, איך לא, האנגמן. ריקושט היה קרציה עם נקודות טובות. אני ממש סקרן את מי סוורב יביא לצידו מאחר והחבר'ה של MVP בשת"פ עם החבר'ה של שיין כרגע.

ג'ריקו-נייט הרצתי. אני יכול לזרום על קרב של ג'ריקו עם היריב הנכון, נייט עדיין לא שם. הריין של נייט כן היה מעולה עד כה ופחדתי שהקרב הזה יהרוס אותו. מזל שמה שלא רואים לא יכול להכאיב.

הפרומו של רוכבי המוות היה מאוד מוזר, בעיקר בגלל התגפפויות מאחורה.

דארבי נתן פרומו כמו שצריך. מצחיק שהוא ומג'פ כל כך צעירים ובשלב שהם מקדמים אחרים אחרי קריירה עשירה בדברים להתגאות בהם. תודה AEW, תודה טייקר.

משפחת קאליס עושה זאת שוב בעוד סגמנט נהדר. קאליס לא לומד את הלקח ושוב שם את המתאבקים שלו באותו הקרב. היו רגעים שחשבתי שנקבל פלטצ'ר-אוקדה לאול אין ואפילו הייתי בסדר עם זה, אבל קרב משולש זה בהחלט עדיף. הם גם שלושת המתאבקים האחרונים שהחזיקו בתואר. הולך להיות חגיגה בהכל בפנים.

לפני הקרב הם עשו עבודה בטובה בלגרום לי להאמין שיש לפרי סיכוי להפתיע. הכניסה של מוקסלי צולמה ממש מגניב. מוקסלי היה מדהים בקרב הזה, הוא הגיע חד ומאוד מוכן לפרי. השימוש בדם היה מעולה, כן קראתם נכון, השימוש בדם בקרב של מוקסלי היה מעולה. פרי נתן הופעה מדהימה גם כן, הוא השתפר המון לאחרונה. אני חושב שההופעה הזאת יכולה לתת לו כרטיס כניסה לרוכבי המוות. בנתיים זה קרב הטורניר. טוסו לצפות.

לסיכום, קרבות הC3 היו מעולים, הקרב המרכזי במיוחד. המפגש של סוורב-האנגמן היה רגע הפרק מבחינת הסגמנטים, אומגה-אוספרי מיד אחריהם, משפחת קאליס במקום השלישי עם הכרזה משמחת.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Liorton, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-14-2026, 09:11 PM
(08-14-2026, 06:42 PM)Liorton כתב:  וואי לא חשבתי שזה יזלוג גם לכאן

ליאב חבר של סתיו מאיפה צצת?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • DarkArts, KB24, Liorton
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר