08-04-2026, 09:43 PM
(08-04-2026, 07:26 PM)Omer כתב: האמת היא מי שממשיך להתלונן על פרסומות במוצר בידור אמריקאי חי בעולם אחר.
אני מאוד אוהב גם nba וnfl ולא סובל פרסומות, ולכן אף פעם לא רואה בלייב, גם לא את הסופרבול וגם לא את גמר הnba וגם לא רסלמניה.
אז מבחינת זמן נטו לרסלינג, המצב לא ישתנה.
מה שכן, הרבה קרבות- בעיקר בלילה השני, בעיקר הקרב המרובע והקרב על הic הרגישו קצרים מדי.
מצד שני, בכל ערב היו לנו לפחות 2 קרבות שלא ראויים למעמד.
לכן, הפיתרון הוא פשוט. הwwe חייבים לצמצם את מספר הקרבות בערב ל4. מעבר לזמן הקרבות אנחנו חוסכים את זמן הכניסות- שבאיצטדיון ארוכות יותר ואת הדקה שתיים שלוש אחרי הקרב ואז הקרבות החשובים באמת יקבלו זמן ראוי.
זה בערך כמו להגיד שמי שמתלונן על *פוליטיקאי שקר כלשהו* חי בעולם אחר כי כל אחד אחר שיבוא במקומו יהיה גרוע כמוהו.
אם יורקים עליי אני לא אמור להגיד שזה גשם.
אני מקבל בWWE פרסומת אחת לחצי דקה במקרה הטוב. אני יכול לא לצפות בלייב, אבל גם לא להסתכל על הזירה כי היא מפוצצת פרסומות, וגם מחוץ לזירה כי יש שם את המשקה רעל של לוגאן פול, וגם מתחת לזירה כי כבר אין שולחנות, יש סלים ג'ים טייבל.
וואלה לפעמים בא לי לראות בלייב. קורה. התכניות השבועיות מלאות ב-30% זבל לפחות. ובזבל אני לא מתכוון לאוטיס. אלא ממש פרסומות, חסויות, מאירועי האירוע הקודם, מאירועי הפרק הקודם, מאירועי הדקה הקודמת ומה שפספסתם בתקצירים הקודמים.
הזירה בלתי נסבלת. בסאמרסלם לדוגמה האדום באמצע הזירה הטריף אותי. וואלה אני לא מאמין שיש אנשים שאהבו את זה, מצטער. במקרה הטוב יש אנשים שהצליחו להתעלם, כל הכבוד להם. אני לא.
בסאמרסלם קיבלנו 2 אירועים של 3 שעות.
לילה 1: רסלינג נטו של 85 דקות
לילה 2: רסליג נטו 82 דקות
ממוצע של 46% זמן רסלינג. פחות מחצי.
סאמרסלם 2009 לצורך השוואה היה אירוע של 3 שעות. זמן הרסלינג נטו היה 107 דקות. 60% זמן רסלינג.
וזה כשאני מתעלם לחלוטין שאם תבדוק בנטפליקס בגרסה הנקייה, אתה מקבל שעתיים וחצי כל ערב.
אגב גם אם תבדוק לאורך השנים תגלה תמונה דומה. סתם לקחתי את 2009 כי זה אירוע שהרבה אנשים כאן אוהבים.
WWE לא חייבים לצמצם את מספר הקרבות בערב. הם בוחרים לצמצם את מספר הקרבות בערב כדי לקבל יותר זמן פרסומות וחסויות.
הם גם לא חייבים למכור כרטיסים במחיר לא שפוי ולהשאיר אצטדיון חצי ריק. הם בוחרים.
TKO עושים את הבחירות שלהם. הם בחרו מאז הקמתם בכסף. קודם כל. זה בא על חשבון איכות. זה בא על חשבון המעריצים. זה בא על חשבון הקרבות. זה בא על חשבון המתאבקים. על כולם.
אני אוהב רסלינג. אני אוהב גם wwe. בגלל זה יש לי תלונות על המוצר. סליחה אבל מי שאומר שהכל מושלם ואין ביקורת לא באמת אוהב את המוצר.
מי שבאמת אוהב רסלינג ואוהב wwe אמור להתלונן אם זמן הרסלינג שלו יורד, ודוחפים לו לווריד פרסומות 24/7 בכל צורה אפשרית ומעלים את מחירי הכרטיסים ככה שזה נהיה לא שפוי לקנות כרטיס
אני אמשיך להתלונן על פרסומות כי זה נוראי.
אם אני אשנה משהו? כנראה שלא.
לפני שנה "בכי" מהקהל החזיר את R טרות' לחברה. לפעמים זה עוזר. לפעמים הפוליטיקאים ימשיכו להשתין עלינו.
נמשיך להתלונן.
נמשיך לבכות.
![[Image: 20251226_SD_FC.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/2025/12/20251226_SD_FC.jpg)

![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)