Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 710 711 712 713 714 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,111
08-04-2026, 09:43 PM
(08-04-2026, 07:26 PM)Omer כתב:  האמת היא מי שממשיך להתלונן על פרסומות במוצר בידור אמריקאי חי בעולם אחר.
אני מאוד אוהב גם nba וnfl ולא סובל פרסומות, ולכן אף פעם לא רואה בלייב, גם לא את הסופרבול וגם לא את גמר הnba וגם לא רסלמניה.

אז מבחינת זמן נטו לרסלינג, המצב לא ישתנה.
מה שכן, הרבה קרבות- בעיקר בלילה השני, בעיקר הקרב המרובע והקרב על הic הרגישו קצרים מדי.
מצד שני, בכל ערב היו לנו לפחות 2 קרבות שלא ראויים למעמד.

לכן, הפיתרון הוא פשוט. הwwe חייבים לצמצם את מספר הקרבות בערב ל4. מעבר לזמן הקרבות אנחנו חוסכים את זמן הכניסות- שבאיצטדיון ארוכות יותר ואת הדקה שתיים שלוש אחרי הקרב ואז הקרבות החשובים באמת יקבלו זמן ראוי.

זה בערך כמו להגיד שמי שמתלונן על *פוליטיקאי שקר כלשהו* חי בעולם אחר כי כל אחד אחר שיבוא במקומו יהיה גרוע כמוהו.
אם יורקים עליי אני לא אמור להגיד שזה גשם.
אני מקבל בWWE פרסומת אחת לחצי דקה במקרה הטוב. אני יכול לא לצפות בלייב, אבל גם לא להסתכל על הזירה כי היא מפוצצת פרסומות, וגם מחוץ לזירה כי יש שם את המשקה רעל של לוגאן פול, וגם מתחת לזירה כי כבר אין שולחנות, יש סלים ג'ים טייבל.

וואלה לפעמים בא לי לראות בלייב. קורה. התכניות השבועיות מלאות ב-30% זבל לפחות. ובזבל אני לא מתכוון לאוטיס. אלא ממש פרסומות, חסויות, מאירועי האירוע הקודם, מאירועי הפרק הקודם, מאירועי הדקה הקודמת ומה שפספסתם בתקצירים הקודמים.

הזירה בלתי נסבלת. בסאמרסלם לדוגמה האדום באמצע הזירה הטריף אותי. וואלה אני לא מאמין שיש אנשים שאהבו את זה, מצטער. במקרה הטוב יש אנשים שהצליחו להתעלם, כל הכבוד להם. אני לא.

בסאמרסלם קיבלנו 2 אירועים של 3 שעות.
לילה 1: רסלינג נטו של 85 דקות
לילה 2: רסליג נטו 82 דקות
ממוצע של 46% זמן רסלינג. פחות מחצי.
סאמרסלם 2009 לצורך השוואה היה אירוע של 3 שעות. זמן הרסלינג נטו היה 107 דקות. 60% זמן רסלינג.
וזה כשאני מתעלם לחלוטין שאם תבדוק בנטפליקס בגרסה הנקייה, אתה מקבל שעתיים וחצי כל ערב.
אגב גם אם תבדוק לאורך השנים תגלה תמונה דומה. סתם לקחתי את 2009 כי זה אירוע שהרבה אנשים כאן אוהבים.

WWE לא חייבים לצמצם את מספר הקרבות בערב. הם בוחרים לצמצם את מספר הקרבות בערב כדי לקבל יותר זמן פרסומות וחסויות.
הם גם לא חייבים למכור כרטיסים במחיר לא שפוי ולהשאיר אצטדיון חצי ריק. הם בוחרים.
TKO עושים את הבחירות שלהם. הם בחרו מאז הקמתם בכסף. קודם כל. זה בא על חשבון איכות. זה בא על חשבון המעריצים. זה בא על חשבון הקרבות. זה בא על חשבון המתאבקים. על כולם.

אני אוהב רסלינג. אני אוהב גם wwe. בגלל זה יש לי תלונות על המוצר. סליחה אבל מי שאומר שהכל מושלם ואין ביקורת לא באמת אוהב את המוצר.
מי שבאמת אוהב רסלינג ואוהב wwe אמור להתלונן אם זמן הרסלינג שלו יורד, ודוחפים לו לווריד פרסומות 24/7 בכל צורה אפשרית ומעלים את מחירי הכרטיסים ככה שזה נהיה לא שפוי לקנות כרטיס

אני אמשיך להתלונן על פרסומות כי זה נוראי.
אם אני אשנה משהו? כנראה שלא.
לפני שנה "בכי" מהקהל החזיר את R טרות' לחברה. לפעמים זה עוזר. לפעמים הפוליטיקאים ימשיכו להשתין עלינו.
נמשיך להתלונן.
נמשיך לבכות.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 5 users Like Liorton's post:
  • NoamRR, orgibor, The Visionary, אני, בחוק
חפש
הגב
Omer מחובר
Rookie
*
תגובות: 218
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#7,112
08-04-2026, 10:24 PM
(08-04-2026, 09:43 PM)Liorton כתב:  זה בערך כמו להגיד שמי שמתלונן על *פוליטיקאי שקר כלשהו* חי בעולם אחר כי כל אחד אחר שיבוא במקומו יהיה גרוע כמוהו.
אם יורקים עליי אני לא אמור להגיד שזה גשם.
אני מקבל בWWE פרסומת אחת לחצי דקה במקרה הטוב. אני יכול לא לצפות בלייב, אבל גם לא להסתכל על הזירה כי היא מפוצצת פרסומות, וגם מחוץ לזירה כי יש שם את המשקה רעל של לוגאן פול, וגם מתחת לזירה כי כבר אין שולחנות, יש סלים ג'ים טייבל.

וואלה לפעמים בא לי לראות בלייב. קורה. התכניות השבועיות מלאות ב-30% זבל לפחות. ובזבל אני לא מתכוון לאוטיס. אלא ממש פרסומות, חסויות, מאירועי האירוע הקודם, מאירועי הפרק הקודם, מאירועי הדקה הקודמת ומה שפספסתם בתקצירים הקודמים.

הזירה בלתי נסבלת. בסאמרסלם לדוגמה האדום באמצע הזירה הטריף אותי. וואלה אני לא מאמין שיש אנשים שאהבו את זה, מצטער. במקרה הטוב יש אנשים שהצליחו להתעלם, כל הכבוד להם. אני לא.

בסאמרסלם קיבלנו 2 אירועים של 3 שעות.
לילה 1: רסלינג נטו של 85 דקות
לילה 2: רסליג נטו 82 דקות
ממוצע של 46% זמן רסלינג. פחות מחצי.
סאמרסלם 2009 לצורך השוואה היה אירוע של 3 שעות. זמן הרסלינג נטו היה 107 דקות. 60% זמן רסלינג.
וזה כשאני מתעלם לחלוטין שאם תבדוק בנטפליקס בגרסה הנקייה, אתה מקבל שעתיים וחצי כל ערב.
אגב גם אם תבדוק לאורך השנים תגלה תמונה דומה. סתם לקחתי את 2009 כי זה אירוע שהרבה אנשים כאן אוהבים.

WWE לא חייבים לצמצם את מספר הקרבות בערב. הם בוחרים לצמצם את מספר הקרבות בערב כדי לקבל יותר זמן פרסומות וחסויות.
הם גם לא חייבים למכור כרטיסים במחיר לא שפוי ולהשאיר אצטדיון חצי ריק. הם בוחרים.
TKO עושים את הבחירות שלהם. הם בחרו מאז הקמתם בכסף. קודם כל. זה בא על חשבון איכות. זה בא על חשבון המעריצים. זה בא על חשבון הקרבות. זה בא על חשבון המתאבקים. על כולם.

אני אוהב רסלינג. אני אוהב גם wwe. בגלל זה יש לי תלונות על המוצר. סליחה אבל מי שאומר שהכל מושלם ואין ביקורת לא באמת אוהב את המוצר.
מי שבאמת אוהב רסלינג ואוהב wwe אמור להתלונן אם זמן הרסלינג שלו יורד, ודוחפים לו לווריד פרסומות 24/7 בכל צורה אפשרית ומעלים את מחירי הכרטיסים ככה שזה נהיה לא שפוי לקנות כרטיס

אני אמשיך להתלונן על פרסומות כי זה נוראי.
אם אני אשנה משהו? כנראה שלא.
לפני שנה "בכי" מהקהל החזיר את R טרות' לחברה. לפעמים זה עוזר. לפעמים הפוליטיקאים ימשיכו להשתין עלינו.
נמשיך להתלונן.
נמשיך לבכות.

קודם כל
לגבי פוליטיקאים זה נכון, כדי להגיע לטופ בתחום הזה צריך אופי מאוד מושחת. פשוט צריך למצוא את המושחת שיותר מתאים לך.

תשמע, אני בצד שלך. אני גם מתלונן כאן לא מעט בגלל שאני אוהב wwe והייתי רוצה לקבל מוצר כמה שיותר טוב. אני גם לא סובל פרסומות וחסויות על הזירה, ככה שאני בטח לא נגד תלונות על פרסומות.

אבל, כסף מנהל את העולם. זה מצב נתון שקיים מאז ומעולם. כל המחאות בעולם לא יעזרו. הדוגמה של r truth לא רלוונטית כאן. בנוסף, ברמה העסקית, אם חברה נניח מרוויחה 100 בשנה, להרוויח בשנה אחרי 100 זה כישלון. הרדיפה אחרי כסף רק גוברת.

לכן, בהינתן מצב נתון, רק שואל אותך, אם יש לך 85 דקות רסלינג בערב, שיכולים לעלות ל95-90 דקות בערב אם אתה מעיף גם את הכניסות והדקות שאחרי הקרב, לא היית מעדיף שזה יוקדש ל4 קרבות עם משמעות אמיתית על חשבון קרב שלשות כלשהו שאפילו לא ראוי למיין איבנט של תוכנית שבועית או קרב סולם מבוצבץ על אליפות שהיא בעצם לא אליפות?

ואגב, בנטפליקס הרייטינג נמדד לפי דקות. המחאה הכי טובה שלי כאוהד זה לראות שעה וחצי ולא 3 בלייב.
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
Likes Given: 1,379
#7,113
08-04-2026, 10:46 PM
(08-04-2026, 10:24 PM)Omer כתב:  קודם כל
לגבי פוליטיקאים זה נכון, כדי להגיע לטופ בתחום הזה צריך אופי מאוד מושחת. פשוט צריך למצוא את המושחת שיותר מתאים לך.

תשמע, אני בצד שלך. אני גם מתלונן כאן לא מעט בגלל שאני אוהב wwe והייתי רוצה לקבל מוצר כמה שיותר טוב. אני גם לא סובל פרסומות וחסויות על הזירה, ככה שאני בטח לא נגד תלונות על פרסומות.

אבל, כסף מנהל את העולם. זה מצב נתון שקיים מאז ומעולם. כל המחאות בעולם לא יעזרו. הדוגמה של r truth לא רלוונטית כאן. בנוסף, ברמה העסקית, אם חברה נניח מרוויחה 100 בשנה, להרוויח בשנה אחרי 100 זה כישלון. הרדיפה אחרי כסף רק גוברת.

לכן, בהינתן מצב נתון, רק שואל אותך, אם יש לך 85 דקות רסלינג בערב, שיכולים לעלות ל95-90 דקות בערב אם אתה מעיף גם את הכניסות והדקות שאחרי הקרב, לא היית מעדיף שזה יוקדש ל4 קרבות עם משמעות אמיתית על חשבון קרב שלשות כלשהו שאפילו לא ראוי למיין איבנט של תוכנית שבועית או קרב סולם מבוצבץ על אליפות שהיא בעצם לא אליפות?

ואגב, בנטפליקס הרייטינג נמדד לפי דקות. המחאה הכי טובה שלי כאוהד זה לראות שעה וחצי ולא 3 בלייב.

הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אבל גם ב120 דקות הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אני אקח בכל יום קרבות סטייל רולינס-ריינס שקיבלנו ולא דנהאוזן, בלות ושאר החרא. זה לא קשור לזמן. זה קשור לאיכות.

ברור לי שכסף מנהל את העולם. אני לא תמים. אבל עד גבול מסוים. TKO לא יכולים פשוט לקבל החלטה לשים כל שיקול לפני כסף ולהאמין שיהיה בסדר. בסוף זה יתמוטט. השאלה מתי.
הקהל חייב גם לסמן את הגבול שלו. זה לא קורה מיד, אבל מחאות עובדות. אם לא, אז בסופו של דבר בזירה לא יישר פירור אחד לבן, ויתחילו לשווק את כל הקרבות כסטריט פייט רק בשביל פרסומת, ותקבל 5 דקות רסלינג בתכנית, וגם שם במקום כסף אנושי בצד הזירה יהיה פריים בצד הזירה וכרטיסים יעלו 50,000 דולר.
ואז אגב, TKO ימותו סופית. וכנראה ייקחו את הרסלינג איתם. כדי שזה לא יקרה אנחנו חייבים להתלונן על זה עוד לפני.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Omer מחובר
Rookie
*
תגובות: 218
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#7,114
08-04-2026, 11:13 PM
(08-04-2026, 10:46 PM)Liorton כתב:  הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אבל גם ב120 דקות הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אני אקח בכל יום קרבות סטייל רולינס-ריינס שקיבלנו ולא דנהאוזן, בלות ושאר החרא. זה לא קשור לזמן. זה קשור לאיכות.

ברור לי שכסף מנהל את העולם. אני לא תמים. אבל עד גבול מסוים. TKO לא יכולים פשוט לקבל החלטה לשים כל שיקול לפני כסף ולהאמין שיהיה בסדר. בסוף זה יתמוטט. השאלה מתי.
הקהל חייב גם לסמן את הגבול שלו. זה לא קורה מיד, אבל מחאות עובדות. אם לא, אז בסופו של דבר בזירה לא יישר פירור אחד לבן, ויתחילו לשווק את כל הקרבות כסטריט פייט רק בשביל פרסומת, ותקבל 5 דקות רסלינג בתכנית, וגם שם במקום כסף אנושי בצד הזירה יהיה פריים בצד הזירה וכרטיסים יעלו 50,000 דולר.
ואז אגב, TKO ימותו סופית. וכנראה ייקחו את הרסלינג איתם. כדי שזה לא יקרה אנחנו חייבים להתלונן על זה עוד לפני.

הקרב המרובע היה היה מאוד איכותי, אבל הוא היה הרבה יותר איכותי אם הוא היה מקבל עוד 10 דקות.
רולינס-ריינס היה הקרב הכי טוב השנה, אבל אם היית מקצץ לו את הזמן בחצי, הוא לא היה מגיע לרמה הזאת.

הקהל שם את הגבול שלו. המכירות לאירוע היו חלשות (ולא כי האירוע היה במיניאפוליס-זאת עיר ספורט מטורפת מבחינת אוהדים) ורבים כמוני לא רואים בלייב ומעבירים את כל הפרסומות. גם אם האירוע היה בסעודיה בשעות נוחות לא הייתי רואה בלייב. בזבוז זמן.
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#7,115
08-04-2026, 11:39 PM
(08-04-2026, 10:46 PM)Liorton כתב:  הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אבל גם ב120 דקות הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אני אקח בכל יום קרבות סטייל רולינס-ריינס שקיבלנו ולא דנהאוזן, בלות ושאר החרא. זה לא קשור לזמן. זה קשור לאיכות.

מזל שיש ארגונים אחרים שלא קשורים לTKO Heart
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#7,116
08-06-2026, 09:02 PM
אחרי השנה הקשה שעברנו עם הפרישות של הפארטיימרים שלנו: גולדברג, סינה, סטיילס, לסנר.
לא נשארו יותר פארטיימרים(אולי חוץ מריינס אחרי שיפיל את האליפות), זה רגע מאוד חשוב שחיכינו הרבה זמן כי עכשיו צריך לבנות מתאבקים חדשים סוף סוף כי אין את הכוכב שמגיע ותופס את המקום. הייפ.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#7,117
08-09-2026, 05:45 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-09-2026, 06:38 AM על ידי DDJ.)
יש עמוד בפייסבוק שמראה קטעים מתקופת הרוט׳לס אגרשיין (בעיקר 2002-2004)

מה שהכי בולט לי שם, זה ההתלהבות של כל העושים במלאכה
החל מהמתאבקים המובילים שהופיעו והתאבקו על בסיס שבועי,
הג׳וברים שידעו להפיק קטעים ולהוציא את המיטב
(אנשים מתלהבים היום מטרוט׳… אז היה 10 טרוט׳ בכל תוכנית)
הכל דפק כמו שעון, קצב קרבות מהיר, מלא מצ׳אפים
מייקל קול להט באותה תקופה ביחד עם טאז, כמובן עם ג׳ים רוס&לולר
ממש הרגישו את ההתלהבות שלהם ויותר חשוב, ידעו לרתק את הצופה בבית למסך
קריאטייב משוגע של תפאורה וגרפיקה
בטוח שגם לכותבים היה כיף עם כמות הכישרון ברוסטר והרגשה של חופש יצירתי

בדיוק הפוך מהיום…
הכל נמתח כמו מסטיק, שום דבר לא אותנטי,
מלא מתאבקי מידקארד שלא מוציאים שום תגובה מהקהל
תוצאות מאוד צפויות, במיוחד דווקא אצל המתאבקים המובילים
מתאבקים שדורכים במקום כבר שנתיים-שלוש-חמש
כל אחד עם החוזה שלו ועם הדברים שהוא עושה בחוץ
מתאבקים נעלמים לחצי שנה סתם ככה
שדרים עייפים… טסיטור ובארט שני רובוטים, מייקל קול כבר מזמן לא זה
היחיד שעוד מזכיר לי קצת אנרגיה של פעם זה קורי גרייבס
בטוח שהכותבים לא באמת נהנים מהעבודה שלהם כרגע

וזה לא רומנטיזציה, במשך שעה נשארתי מרותק במיטה עם האייפון
לקטעים מהתקופה הזאת… היום הייתי סוגר את הטלפון אחרי 5 דקות, גם אם מדובר ברולינס וריינס
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#7,118
08-09-2026, 08:20 AM
(08-09-2026, 05:45 AM)DDJ כתב:  יש עמוד בפייסבוק שמראה קטעים מתקופת הרוט׳לס אגרשיין (בעיקר 2002-2004)

מה שהכי בולט לי שם, זה ההתלהבות של כל העושים במלאכה
החל מהמתאבקים המובילים שהופיעו והתאבקו על בסיס שבועי,
הג׳וברים שידעו להפיק קטעים ולהוציא את המיטב
(אנשים מתלהבים היום מטרוט׳… אז היה 10 טרוט׳ בכל תוכנית)
הכל דפק כמו שעון, קצב קרבות מהיר, מלא מצ׳אפים
מייקל קול להט באותה תקופה ביחד עם טאז, כמובן עם ג׳ים רוס&לולר
ממש הרגישו את ההתלהבות שלהם ויותר חשוב, ידעו לרתק את הצופה בבית למסך
קריאטייב משוגע של תפאורה וגרפיקה
בטוח שגם לכותבים היה כיף עם כמות הכישרון ברוסטר והרגשה של חופש יצירתי

בדיוק הפוך מהיום…
הכל נמתח כמו מסטיק, שום דבר לא אותנטי,
מלא מתאבקי מידקארד שלא מוציאים שום תגובה מהקהל
תוצאות מאוד צפויות, במיוחד דווקא אצל המתאבקים המובילים
מתאבקים שדורכים במקום כבר שנתיים-שלוש-חמש
כל אחד עם החוזה שלו ועם הדברים שהוא עושה בחוץ
מתאבקים נעלמים לחצי שנה סתם ככה
שדרים עייפים… טסיטור ובארט שני רובוטים, מייקל קול כבר מזמן לא זה
היחיד שעוד מזכיר לי קצת אנרגיה של פעם זה קורי גרייבס
בטוח שהכותבים לא באמת נהנים מהעבודה שלהם כרגע

וזה לא רומנטיזציה, במשך שעה נשארתי מרותק במיטה עם האייפון
לקטעים מהתקופה הזאת… היום הייתי סוגר את הטלפון אחרי 5 דקות, גם אם מדובר ברולינס וריינס

יש ארגון נוסף שעדיין יש בו את הקסם שאתה מתאר.
נכון זה שונה ממה שאנחנו רגילים לקבל כיום בWWE וזה לא מאפשר כניסה חלקה.
ממליץ לשים עין על הפרק האחרון של דינמיט במקסיקו, הקהל חם, יש שם שמות מוכרים יחסית וזה מכניס לאווירה כיפית.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#7,119
08-09-2026, 09:13 AM
(08-09-2026, 08:20 AM)NoamRR כתב:  יש ארגון נוסף שעדיין יש בו את הקסם שאתה מתאר.
נכון זה שונה ממה שאנחנו רגילים לקבל כיום בWWE וזה לא מאפשר כניסה חלקה.
ממליץ לשים עין על הפרק האחרון של דינמיט במקסיקו, הקהל חם, יש שם שמות מוכרים יחסית וזה מכניס לאווירה כיפית.

יש מצב שהוויב הכללי מזכיר מעט
אבל בעיקר חסר סטאר-פאוור שם

עכשיו סיימתי לראות אנגל-טייקר-רוק מונג׳נס 2002
משולש טהור ודמויות גדולות מהחיים
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#7,120
08-09-2026, 09:18 AM
לא יודע אם דל"פ, אבל אין מהלך יפה ברסלינג בין שני מתאבקים כמו הספיר לתוך פדיגרי של סת' רולינס ורומן ריינס.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 710 711 712 713 714 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 07:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר