Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 130 הבא »

תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 2
xXRed4EverXx מנותק
Low-Card
תגובות: 615
אשכולות: 1
Likes Given: 25
הצטרף בתאריך: Jul 2021
08-03-2026, 12:21 PM
הייתה תחושה אחריי שהשופט קיבל ספיר שדין חוזר, או שמשהו יקרה
סה"כ קרב מטורף, ריינס ורולינס ברמה מעל כל הרוסטר כרגע בפער
שמח שחוויתי קרב כזה, עצוב שכנראה לא נקבל עוד קרב כזה איתם

לקרב בניהם לא היה צריך להיות מפסיד עם כמה מצחיק שזה נשמע.. אני מקווה שאיכשהו הם יסגרו רסלמניה ביחד כי מגיע להם
הגב

•
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
**
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
08-03-2026, 12:24 PM
ועכשיו אחרי שהתאוששנו, סיכום הלילה השני:

המרובע בפתיחה - באמת שאין לי הרבה מה לרשום חוץ מאעאעאעאעעאאעא. המיין איבנט מן הסתם קצת השכיח את שאר האירוע אבל זה גם רגע ענק. לא האמנתי שאואנס יחזור להתאבק אפילו שמאתמול ראיתי סרטונים שלו מסתובב שם. לא יכול להסביר לכם מה קרה לי בגוף ברגע שהשיר שלו התחיל. ממש ממש כאב לי על באלור כי אני אוהב אותו לא פחות מאואנס אבל התוצאה פה הייתה צודקת. עמוק בלב יש לי תקווה שלא הלכו עם באלור כי רוצים לשמור את הזכייה שלו לרגע גדול יותר כי גם באמת לא רואה סיכוי שיורידו מפאנק את החגורה בMITB.
אואנס - פאנק זה Dream Match בשבילי ואני מחכה לסגמנטים שלהם בטירוף, כמה כיף שחזרת אואנס!!!

קורבין טריק - אני כן חושב שהגיע זמנו של טריק להיפרד מהאליפות הזאת וכנראה גם מליל יאכטי בקרוב. מבחינת ריין טריק טיפה אכזב אותי, חוץ מהפיוד מול סמי זיין הוא לא ממש הצליח לעניין אותי וגם הקרב אתמול בניהם לא היה וואו. נראה מה יעשו עכשיו עם שניהם כי יש עם מה לעבוד.

קרב סולם נשים - הקרב עצמו ביחס לקרב סולם גם לא היה מרשים כל כך. מלבד טיפי אף אחת לא לקחה ספוטים והוא גם הרגיש לי די קצר. מבחינת תוצאה? אדיר! מצחיק להגיד אבל הרגע אתמול שהקהל הורגש בו הכי הרבה זה הרגע שבו צ׳לסי טיפסה על הסולם. השאלה היא האם צ׳לסי באמת תחזיק באליפות הזאת חודש גג ואז ריה תנקנק אותה או שבאמת יבנו אותה טוב עד הקרב בניהם כדי שנהיה מסוגלים להאמין שהיא תנצח.

דנהאוסן - דומיניק - לא ממש עניין אותי, כואב לראות את דומיניק מפסיד קרב כזה. בניתי עליו השנה לזכייה בMITB ונראה שזה לא הכיוון.

ג׳ייבל - פנטה - הקרב עצמו היה בערך 8/10 מבחינת רסלינג כי שניהם באמת לא יכולים לתת פחות מזה, אבל זה הגיוני שזה גם לא 10/10 כי לא נתנו להם מספיק זמן. כמובן שג׳ייבל היה צריך לזכות וזה בהחלט היה מרגש לראות אותו מתרגש ככה על סף דמעות אפילו לא מאליפות ראשית, מדהים הסיפור שהוא עבר בשנה האחרונה.

רולינס - ריינס - רשמו פה כבר כמעט הכל, באמת אחד הקרבות הכי גדולים אי פעם מבחינתי. גם מבחינת הסיפור לפני הקרב עם כל ההיסטוריה בניהם והסגמנטים והקטע שרולינס הוא היחיד שריינס לא ניצח, גם מבחינת הסיפור בקרב עצמו עם כל הדיבורים בניהם במהלך הקרב וגם הקטע הזה שריינס מחזיק את הכיסא ובוחר להשאיר את העבר מאחוריו. גם מבחינת רסלינג - הספוטים של השילד בומב על השולחן שדרנים, הספיר של רולינס, הסטומפ של ריינס, הרפרנסים לדין אמברוס שאשכרה גרמו לי לשנייה בתמימותי לחשוב שהוא חוזר, התפיסה מהספיר לפדגריי, הפספוס של הסטומפ ואז ה-3 ספיר ברציפות. אחר כך גם אחרי הקרב הסינימה המשיכה עם המבטים בניהם ואז האגרוף יחד עם המסיכה שמייצגת את אמברוס. 10/10
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-03-2026, 01:34 PM
(08-03-2026, 11:21 AM)master of doom כתב:  אם כבר ריינס מנצח את רולינס - זאת הדרך הנכונה. בלי בולשיט, בלי חרא, ועם אותו ספוט של כיסא שריינס מחליט להשאיר מאחוריו, מוכיח שהוא התבגר ומנצל את זה כדי לנצח את רולינס בפעם הראשונה בקרב גדול. חוץ מזה, היה קרב מעולה. הספוט בסוף - דמעות, ולא רק מהעיניים. תחושה של סגירת מעגל, ריינס שם את הכעס מרולינס באמת מאחוריו (ובואו נתעלם בבקשה מהאיחוד ההזוי שלהם ב-2017, תודה), ויכול להתקדם הלאה. לדעתי השלב הבא של ריינס צריך להיות איבוד האליפות לפאטו או סולו. לא רק כעוד אחד מסיפורי בלאדליין, אלא כי בעיניי שניהם ראויים לזה. הבעיה שלי היא ששניהם עדיין לא בשלים ב-100% לקחת אליפות והם צריכים איזה חודשיים שלוש להתחמם בגזרת המיינאבנט כדי שזה לא ירגיש כמו הנפצה. אובה פמי כמובן גם אופציה מצוינת ולא אבכה אם ילך לטייטל שוט, ההתלבטות שלי זה אם עדיף שאובה ילך על אליפות ה-WWE ולהשאיר לריינס להפיל למישהו שיש לו קשר יותר קרוב אליו בסטוריליין, או ללכת אול אין על אובה-ריינס, ולתת לאובה כבר רגע הכתרה.

בנוסף, הקרב הזה הוא עוד הוכחה לזה שאין באמת בלאדליין. הנה, הם לא עוזרים לריינס. הוא לא צריך אותם כדי לנצח את פאנק, ג'ייקוב פאטו ורולינס. אז למה הם שם? ואם הם שם, האם הם רלוונטיים לריין הזה? ממש לא. זו סתם ברירת מחדל כי לא היה מה לעשות עם האוסוס. ריינס מבחינת הקייפייב במעין ריצת רדמפשן משל עצמו, מהבחינה שתמיד אמרו שהוא לא מסוגל לסיים קרבות לבד, והנה, הוא ניצח 3 מהשמות הכי גדולים ברוסטר בעצמו, בלי חרטא באמצע. אין צורך בבלאדליין.

אגב, כמו סיניישן, ברגע ששניהם ניסו/עשו את הדירטי דידס, היה לי זיץ של תקווה שאמברוס/מוקסלי יגיע (גם אם הבנייה לקרב דורשת שהוא ייגמר נקי, ואין צורך בהתערבות גם לא של אמברוס, עדיין). אם הרעש של האופנוע היה נשמע זה היה שובר לי את הבית, ואת כל השכונה של סיניישן.

לא דיברנו על החזרה של קווין אואנס, הו בייבי. אחרי שנה וחצי בחוץ, כשלא היה ברור אם בכלל תהיה לו קריירה אחרי הפציעה הזאת, הוא חזר בכל הכוח, לא ריחם על עצמו בספוטים, והאמת אשמח שגם הוא יקבל ריין כאלוף עולם. לא כי אני בהייפ מהחזרה ותיכף זה ירד, אלא כתגמול על העבודה המצוינת שלו לפני שנתיים, וגם כדי להכניס אמינות לדמות שהיא באמת יכולה לזכות באליפות עולם.

גם הזכייה של צ'לסי גרין הייתה און פוינט. מגיע לה. כבר כמה שנים שהיא מספקת את הסחורה, לא משנה כמה ג'יפה זורקים עליה. הפרק שלה ב-unreal היה הפרק שהכי אהבתי (בסדרה שלא אהבתי בכלל), היא הרגישה לי הכי אותנטית, וכמו שאמרתי תמיד היא הוציאה 100% ממה שנתנו לה. ראויה לחלוטין, וחבל שזו אליפות "זמנית" ולא אליפות עולם פרופר. מגיע לה. ולא רק כ-"מחממת חגורה" לשם יותר גדול. שתצמיד את טיפי, ג'ייד, שארלוט מצידי. צ'לסי הרוויחה את זה ביושר בעיניי, היא מזמן ראויה לקפיצה הזאת למיינאבנט של הנשים.

אני לא אופתע אם הבלאדליין בהנהגת ג׳ייקוב פאטו(אולי סולו) יתהפכו על ריינס.
דווקא כשהוא שם את רולינס והשילד מאחוריו והצליח לסגור את הסיפור הזה הפעם הוא יקבל סכינים בגב מהבלאדליין(למרות שהם כבר התהפכו עליו בעבר והיו נגדו).
אפילו שכרגע זה לא נראה שזה הולך לשם בכלל.
יש גם את הטונגות בסמאקדאון שאמרו שה״Elders” אמרו להם להתרחק מסולו ולא לצאת למלחמה נגד ריינס.
אבא שלהם האקו הצטרף אליהם בסמאקדאון האחרון.
אולי כל ההתרחקות שלהם מסולו היא הונאה.
הפעם זה הולך לכאוב לריינס יותר.
ועד שהוא סוף סוף ניצח את רולינס בקרב אחד על אחד אולי הוא יפסיד את האליפות לאובה פמי ואובה יהיה האחד שריינס לא מסוגל לנצח.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Penta's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-03-2026, 02:50 PM
(08-03-2026, 11:04 AM)Adam cole bay bay כתב:  עכשיו זה רשמי אין מתאבק אחד שרומן ריינס לא הצליח לנצח הטוב בכל הזמנים G.O.A.T

שיין מקמהן.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
08-03-2026, 03:20 PM
קרב מרובע
בכנות אני נורא חששתי המקרב הזה בגלל שזה פשוט לא היה נראה לי קרב טוב מספיק בתור הפותח עם כל הכבוד לפין באלור והשנאה למחבל אבל שאלדיס יצא והוסיף את גונת׳ר זה כבר היה טוב יותר וכבר הייתי מוכן לניצחון של גונת׳ר אבל אז אלדיס מכריז על עוד אחד ובזמן שאוונס כן היה מישהו שחשבתי עליו לא באמת האמנתי שזה יהיה הוא והנחתי שזה אולי יהיה רנדי אחרי הלילה הראשון ושקווין אוונס נכנס הייתי בשוק, איזה כיף לראות אותו שוב איתנו ואני לא יכול לחכות לראות את הפרומואים בינו לבין CM פאנק.

ברון קורבין - טריק וויליאמס 
אפשר להסביר לי שוב למה קיבלנו את זה במקום טריק נגד מלו? קורבין הוא מתאבק סביר במקרה הטוב ואני באמת לא יודע למה החזירו אותו, יש מספיק טאלנט ברוסטר גם בלעדיו והקרב הזה לא שינה את דעתי.

סולם נשים 
אני כל כך שמח מהתוצאה הסופית, הקרב עצמו היה טוב אבל בכנות הקרב אף פעם לא מעניין אותי יותר מהסיפור שאפשר לספר. הזכייה של צ׳לסי הייתה לגמרי במקום ובאמת מגיע לה, חבל שזאת רק "אליפות זמנית" כי היא באמת מצויינת ואני רוצה לראות מה יעשו איתה מכאן.

דנהאוזן - דומיניק מיסטיריו 
זה לא היה קרב, זאת הייתה הפסקת קומדיה. דנהאוזן באמת משעשע, הגימיק מצחיק אבל לא בא לי לראות אותו לוקח זמן באירועים כאלה על חשבון מתאבקים אמיתיים, סליחה. הוא אטרקציה נחמדה בתוכניות השבועיות אבל שם הוא צריך להישאר ובטח שלא לנצח מתאבקים הרבה יותר טובים ממנו (שאלו כמעט כל המתאבקים ברוסטר).

צ׳אד גייבל - פנטה
חבל שזה היה קרב על כך קצר, זה היה קרב טוב אבל קשה לי לא לחשוב מה היה קורה אם הקרב הזה היה מקבל אפילו רק 5 דקות יותר כי מדובר משני מתאבקים שיכלו לתת לנו את אחד הקרבות הטובים ביותר של השנה ובמקום זה אנחנו צריכים להסתפק בקרב שבהסתכלות לאחור לא באמת נזכור. מה שכן אני מאוד הופתעתי שפנטה נכנע, בדרך כלל ה-WWE נמנעים מחלת לפייסים שלהם להיכנע, בטח שיותר גדולים שבהם וקיבלתי את הרושם שפנטה הוא אחד מהם אז הופתעתי שהוא באמת נכנע ואני ואני שמח שנתנו לזה לקרות.

רומן ריינס - סת׳ רולינס 
הקרב הזה באמת הרגיש כמו סופה של תקופה, אני מאמין שכולם מכירים את ההיסטוריה של רומן וסת׳ ותמיד כשזה מגיע לרגע האמת רולינס מנצח. כולם יודעים איך רומן מעולם לא סלח לרולינס על מה שקרה עם השילד ושסת׳ רולינס הוא האחד שתמיד מצליח להיכנס לראש של רומן. בקרב הזה קיבלנו את הסיום המושלם לסיפור שבנה את עצמו במשך יותר מ-10 שנים ואת רומן סוף סוף מתגבר על השדים שלו. בכנות בהתחלה הייתי נגד הרעיון שרומן ינצח את רולינס, אהבתי את זה שיש מתאבק אחד, סת׳ רולינס, שהוא הקריפטונייט של ריינס והאחד שרומן לא יכול להביס אבל אם כבר עושים את זה אז ככה. הרגע עם הכסא היה צפוי מאוד וחיכיתי לו, קיוויתי גם שהשופט יראה אותו כדי שזה יהיה האם רומן ישבר שוב ויעלה לעצמו בקרב או שהוא יתגבר על השדים שלו וינצח כמו שצריך אבל זה רק אני מחליט להיות קטנוני. בסך הכל היה קרב מצויין, אני כן אגיד שהיו רגעים שאהבתי פחות אבל לא בא לי סתם להתלונן על הפרטים הקטנים כי באמת נהנתי המקרב בסך הכל.

תודה על התוצאות.
הגב
The following 2 users Like ANYS's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,228
אשכולות: 9
Likes Given: 492
08-03-2026, 05:03 PM
(08-03-2026, 02:50 PM)ANYS כתב:  שיין מקמהן.

Extreme Rules 2019.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
08-03-2026, 05:04 PM
(08-03-2026, 05:03 PM)The Visionary כתב:  Extreme Rules 2019.

זה היה קרב זוגות.
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
08-03-2026, 05:08 PM
מישהו אגב הבין במי מדובר?
[Image: Screenshot-20260803-180712-Facebook.jpg]
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-03-2026, 05:11 PM
(08-03-2026, 05:08 PM)Liorton כתב:  מישהו אגב הבין במי מדובר?
[Image: Screenshot-20260803-180712-Facebook.jpg]

מישהו שנהרג בתאונת רכיבה
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Liorton
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 644
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
08-03-2026, 05:13 PM
כן חבר'ה, אין ספק שאמברוז חוזר, זה לא שהוא עסוק כל כך בינתיים.

נהניתי סה"כ, אוונס חוזר זה מדהים וצ'לסי נהדר. מיין איבנט אחלה. דנהאוזן מצחיק וזה לא מתאים לדומיניק. הסוף של קרב אליפות ארה"ב היה סבבה אבל קורבין לא מעניין. וגייבל, מזל טוב.
הגב
The following 1 user Likes Yosihait's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 09:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר