11-05-2021, 10:21 PM
בגלל שאתם כבר מדברים עליו אז אני חייב להגיד שלא מזמן רק התחלתי לצפות בnjpw ובסוויצבלייד בעיקר והוא בקלות נהפך להיות בין המתאבקים האוהבים עלי
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
בגלל שאתם כבר מדברים עליו אז אני חייב להגיד שלא מזמן רק התחלתי לצפות בnjpw ובסוויצבלייד בעיקר והוא בקלות נהפך להיות בין המתאבקים האוהבים עלי
![]()
(11-05-2021, 10:19 PM)Kamigoye כתב: הפרומו אחרי רסל קינגדום 14 היה מיוחד, באמת הפרומו הכי טוב שלו אי פעם. הענן השחור מעל לארגון האומלל הזה.. זה באמת נורא ואיום. הפרומו הזה היה מהטובים שראיתי בחיי, למען האמת, מבחינת עומק ועבודה של היל, והגבול בין שוט לבין קייפייב. גם לא יהיה לנו פייאוף לפרומו הזה כי סוויצ' חתך חזק לכיוון הקייפייב מאז. אוקדה.. לדעתי זה היה רעיון לא טוב מלכתחילה, גם ללא קורונה - זה פשוט היה רעיון לא רע וחרג מכל הגבולות של העלילה שהוא רצה כי אנשים התעצבנו על אמת.
11-05-2021, 10:23 PM
(11-05-2021, 10:20 PM)DarkArts כתב: פרומו השנה לדעתי, כולל החזרה שלו אחרי "הפרישה". NJPW של לפני 2019 היו מושכים את העלילה עם ישיי, אבל NJPW של 2021 היו חייבים לתת לו לנצח. חבל מאוד, אבל הם נכנסו לסחרור מוחלט בבוקינג וזו לא הייתה הטעות הכי גדולה שלהם בתקופה ההיא. (11-05-2021, 10:21 PM)D-WE כתב: בגלל שאתם כבר מדברים עליו אז אני חייב להגיד שלא מזמן רק התחלתי לצפות בnjpw ובסוויצבלייד בעיקר והוא בקלות נהפך להיות בין המתאבקים האוהבים עלי מוזיקה לאוזניים שלי. בסוף כולם יהיו מארקים של הסוויצ'.
11-05-2021, 10:23 PM
(11-05-2021, 10:21 PM)D-WE כתב: בגלל שאתם כבר מדברים עליו אז אני חייב להגיד שלא מזמן רק התחלתי לצפות בnjpw ובסוויצבלייד בעיקר והוא בקלות נהפך להיות בין המתאבקים האוהבים עלי ברוך הבא למועדון, האירוע הבא הוא מחר ב10 בבוקר
11-05-2021, 10:25 PM
(11-05-2021, 10:23 PM)SwitchBlade כתב: אבל NJPW של 2021 היו חייבים לתת לו לנצח. חבל מאוד, אבל הם נכנסו לסחרור מוחלט בבוקינג וזו לא הייתה הטעות הכי גדולה שלהם בתקופה ההיא. איחוד החגורות, זאת הייתה הטעות הכי גדולה לדעתי.
11-05-2021, 10:25 PM
(11-05-2021, 10:21 PM)SwitchBlade כתב: הענן השחור מעל לארגון האומלל הזה.. זה באמת נורא ואיום. תשמע אם היה לזה פייאוף מעניין, סיבה טובה לחזור להיות הריינמייקר, סיבה יותר טובה להחליף את הפינישר? זה היה יכול להיות טוב למשל הפסד גדול שמלווה בזה שהוא מאבד אמון בריינמייקר, אז הוא מחליף את המבנה הקלאסי של הקרב שלו, ואז הוא לאט לאט מוצא את האמון בפינישר שלו שוב. סתם זרקתי את זה, אבל כרגע זה פשוט היה שהוא החליף למאני קליפ כי הוא רצה לרענן את עצמו, לאתגר את עצמו, ואז הוא פשוט החליט שזה לא הולך לו טוב אז הוא החזיר את עצמו לריינמייקר. אני לא חושב שאפשר להגדיר את זה "סיפור" אפילו. זה מפתיע כמה דוברי אנגלית שהם פרומואים מדהימים יש בניו ג'פן, ג'יי ג'ויס וזאק הם כבר שלישייה מדהימה, ועוד פעם היה להם את קני וקודי, זה די מפתיע כמה אנשים איכותיים על המייק יש להם.
11-05-2021, 10:31 PM
(11-05-2021, 10:25 PM)DarkArts כתב: איחוד החגורות, זאת הייתה הטעות הכי גדולה לדעתי. חד משמעית, אני זוכר כמה באקלאש זה קיבל, אם היינו יודעים אז.. מה הולך לקרות עם שתי האליפויות המסכנות האלה חחחח איחוד חגורות, הכחשה שהן יהפכו לחגורה אחת, הפיכה לחגורה אחת, איוול, אוספריי, שינגו.. זה ממש כאילו לקום וליפול על הפרצוף שוב ושוב ושוב במשך 6-7 פעמים. לדעתי האישית איוול היה הטעות הגדולה ביותר, הוא מתאבק נהדר, אבל זה היה ממש פוש-ג'ינדר שלהם ומאז הם לא החלימו. (11-05-2021, 10:25 PM)Kamigoye כתב: תשמע אם היה לזה פייאוף מעניין, סיבה טובה לחזור להיות הריינמייקר, סיבה יותר טובה להחליף את הפינישר? זה היה יכול להיות טוב אני מבין את זה, אבל מה שאתה מתאר זה דומה מידי ל'קיץ החיוכים' של אוקדה ב2018, וזה עבד חלקית והיה די מוצלח וגם ברור, וזה גם היה מגובה בכל העניין עם ג'יי, גדו והבגידה + ההשפלה בWK13 ב14 דק' בלבד. המאני קליפ היה ניסיון גרוע של זה, לא יודע מאיפה זה נבע, אולי באמת עניין של רענון.. פשוט.. אתה צודק, לא היה לזה סיפור, סיבה, מהות, פייאוף, אפילו תוכן. זה נטו מתאבק שהחליט להפוך את עצמו לגרוע יש מאין, וזו טעות נפרדת לגמרי מכל שלל הטעויות האחרות שקרו לNJPW בשנתיים האחרונות. ג'וס זה מישהו שאני לא מוכן לדבר עליו לא מאמין שהם הגלו אותו גם למחלקת הזוגות וגם לאימפקט במכה אחת. פינלי זה פרומו מעולה ופספוס עצום. זאק בעצמו זה פספוס עצום כי הוא לא קיבל מספיק קרדיט עדיין.
11-05-2021, 10:35 PM
(11-05-2021, 10:31 PM)SwitchBlade כתב: חד משמעית, אני זוכר כמה באקלאש זה קיבל, אם היינו יודעים אז.. מה הולך לקרות עם שתי האליפויות המסכנות האלה חחחח לג'וס בפרומואים שלו יש כל כך הרבה אהבה ותשוקה, כמעט דאסטי, פשוט מדהים. בחלומות שלי הבוקינג שלו היה הופך לאלוף US הגדול של כל הזמנים ונהיה מה שנאקאמורה היה לאליפות IC.
11-05-2021, 10:38 PM
(11-05-2021, 10:31 PM)SwitchBlade כתב: לדעתי האישית איוול היה הטעות הגדולה ביותר, הוא מתאבק נהדר, אבל זה היה ממש פוש-ג'ינדר שלהם ומאז הם לא החלימו. נטו טעות משמעית מכמה סיבות. 1. הריין של נאיטו נעצר בגלל כל הקורונה והסגר, הייתה לו רק הגנה אחת לפני שהכל נעצר (נגד קנטה). לא קיבלנו מספיק זמן לראות את הריין שלו כי ישר עברו למופע חזרה והNJC ברגע שיכלו. 2. הריין של איוול בא משום מקום, שרד בקושי חודש וההגנה היחידה שלו הייתה להירומו לפני שהפסיד את האליפות בחזרה לנאיטו במופע של Summer Struggle. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|