08-02-2026, 05:31 PM
כל מי שלא נהנה מה2 קרבות הגדולים של הערב - הייטר.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
|
תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 1
|
|
08-02-2026, 05:49 PM
קודי נגד פאנק
היה איטי ככ החזרה של אורטון הצילה אותו משעמום טוטאלי
08-02-2026, 07:02 PM
לפי האינסיידר ההערכה של האנשים שהם ששוחחו איתם אתמול היא שלסנר הוא זה שלחץ לסגור את המופע ולהיות הקרב המרכזי.
![]()
08-02-2026, 07:14 PM
מגילת דעות שלי על הלילה הראשון :
קודם כל לדעתי היה לילה מוצלח אבל לא יוצא דופן, שני הקרבות הגדולים היו טובים אבל אחד מהם לא עמד בציפיות הגבוהות ותכף ארחיב, ושאר הקרבות נעו בין טוב לטוב מאוד. מעבר לבלות שהיה בינוני מינוס, אף קרב אחר מעבר לשניים הגדולים לא היה מצוין או גרוע, זה פשוט היה טוב איו סקיי נגד ליב מורגן - מהקרבות היותר טובים של הערב, קצב מהיר והופעה נהדרת של שניהם שהתעלו בפער על הקרב בNOC וגם על הציפיות שהיה לי מהקרב הזה לכן לגמרי הופתעתי לטובה. אני שמח מאוד שליב שמרה כי מגיע לה להמשיך את הריין שלה. אהבתי מאוד את הסיום של הקרב שהיה מצוין. ציון שלי לקרב: +B בלודליין נגד סולו, נייט וקיז - הקרב הזה היה קרב חביב אבל לא מעבר לזה, סך הכל נהנתי אבל גם לא קמתי מהכיסא בוא נגיד את זה ככה, קיז הביא שם ביצועים יפים וכמובן הכוכב של הקרב היה סולו שוואלה הוא פשוט בתקופה נהדרת והייתי שמח לראות עוד ממנו, אולי אפילו לראות אותו ואת נייט הולכים קצת ביחד למחלקת הזוגות ומחזירים לשם את העניין. ציפיתי לראות קצת יותר מפאטו שלא היה מאוד מעורב בקרב, והסיום דיי הפתיע אותי כי חשבתי שהבלודליין פה ינצחו בשביל להמשיך את הדומיננטיות של הקבוצה. ציון שלי לקרב: +C גונת׳ר נגד אלדיס - אולי זה דל״פ אבל וואלה לא כל כך אהבתי. באופן כללי קשה לי עם הקרבות של גונת׳ר והרוב פה יודעים את זה. זה מאוד איטי וכבד לי ואם אין איזה סיפור מעניין מאוד או מתאבק אתלט וקצבי מולו אז אני בדרך ככה לא מאוד נהנה מהקרבות שלו. מה שכן, אלדיס מאוד הפתיע לטובה והיה נראה מצוין יחסית למה שציפיתי. כמובן שזה היה ברור שגונת׳ר ינצח. קרב סביר ולא מעבר. ציון שלי לקרב: C הבלות ופייג׳ נגד השפעה קטלנית - הקרב הכי חלש של הערב, אני מניח שהתוכניות שם השתנו משמעותית בגלל הפציעה המוקדמת של ברי בקרב, מאוד התבאסתי שהיא נפצעה כי רק ניקי חזרה וכבר ברי נפצעת וזה גם היה נראה מאוד רציני ברמה שיש מצב שהיא לא תחזור מזה בשלב הזה של הקריירה שלה. בכל מקרה השפעה קטלנית נתנו הופעה לא רעה בכלל ואהבתי מאוד את הטרן של הבלות על פייג׳ בסוף, קיוויתי לזה ואני שמח שזה קרה, מחכה מאוד לראות מה מתכננים לפייג׳ בריצת סינגלס ציון שלי לקרב: +D פאנק נגד קודי - כמה שחיכיתי לקרב הזה יא אללה, קודם כל כמובן שהקרב עצמו היה טוב, אבל אני לא מתבייש להגיד שהוא לא עמד בציפיות הגבוהות שהיו לי ממני. אני חושב שעשו טעות גדולה מאוד בתכנון ובבנייה של הקרב. הקרב הזה היה צריך להתחיל בקצב יותר גבוה ולהיות יותר קצר ב5-10 דקות. העשר דקות הראשונות היו מאוד איטיות וכבדות ולא אהבתי שהלכו על הברך של פאנק, זה הרגיש שחזור של שנה שעברה מול גונת׳ר. אבל אין ספק שהחצי השני של הקרב היה משמעותית יותר טוב ונתן את הסחורה, היו ספוטים יפים וקצב גבוה. פשוט הרגיש לי שכל הקרב הזה נועד רק בשביל החזרה של רנדי אורטון, זה היה ההייליט הרכזי מהקרב ולדעתי פה מתחילה הבעיה כי לפיוד ביניהם ולמצ׳אפ הזה היה פוטנציאל הרבה יותר גדול, ברמה של מיין איוונט רסלמניה. בכל מקרה כן נהנתי מהחלק השני של הקרב ואני מאוד שמח שפאנק שמר ושקיבלנו את רנדי בחזרה אז בסופו של דבר מאוד הייתי מרוצה מהתוצאה הסופית כי היה לי מאוד חשוב שפאנק ימשיך בריין שלו כי אני מאוד נהנה לראות אותו עם החגורה, וממש קיוותי לחזרה של רנדי מאוד התגעגתי אליו והוא היה חסר ובענק. ציון שלי לקרב: B לסנר נגד אובה - הו בייבי, קשה לי להסביר כמה הרתגשתי וחיכיתי לקרב הזה. בשבילי הקרב עמד בציפיות והיה MOTN.מעבר לזה שהקרב היה אולי טיפ טיפה יותר קצר ממה שחשבתי ושאולי ציפיתי לעוד פינישר של אובה על לסנר, הכל היה מושלם מבחינתי. כמובן שעמדתי על הרגליים מהכניסה של אובה ועד שנגמר האירוע, לא יכולתי להישאר אדיש לקרב שכזה. הדרך שבה היימן הציגה את לסנר כבר הדליקה אותי והכניסה אותי לטירוף. הקרב התחיל בסערה כבר מהפתיחה וזה היה מטורף, השימוש של לסנר במדרגות היה משוגע לגמרי, אובה מכר את הפגיעות בצורה פנומנלית וזה היה נראה קטלני. אין ספק שבונים את אובה כמפלצת קיצונית, אני לא זוכר דבר כזה מאז הפינד מבחינת היכולת שלו לספוג פינישרים ולא להיכנע. ברגע שלסנר תלש את הזירה אני כבר התחלתי לאבד את זה לגמרי, וואלה לא ציפיתי לדבר כזה והייתי בטרפת ומרותק לטלוויזיה, אני הייתי פשוט בשוק ברמה שהוא נתן את הטומבסטון תשמעו זה היה חולנייייי! כבר הייתי בטוח שלסנר מנצח לא הבנתי מה קורה פה, ובקיקאאוט של אובה אני תפסתי את הראש ודפקתי צרחה של משוגע, לא הבנתי מה אני רואה זה היה לא נורמלי. מפה ידעתי שתוך כמה רגעים אובה גומר אותו וזה אכן מה שהיה. הסיום המאולתר של לסנר היה מאוד מרגש וזה רק מראה איזה בן אדם מדהים הוא, כל הקריירה הוא עם הדמות הקשוחה והמפחידה הזאת אבל ברגע האמת רואים כמה הוא אנושי ורוצה לפרגן לדור העתיד וזה לא מובן מאליו בכלל, ראו כמה אובה התרגש והיה בהלם. פשוט לא ברור לי כל האנשים שלא אוהבים את לסנר ובלבלו א השכל ברגע שהוא חזר, הבן אדם אגדה ומה שהוא מוכן לעשות בשביל העסק בגיל הזה ובמעמד שלו זה מטורף ואפילו מעבר למה שחשבתי. אני חייב להגיד לסיום שלדעתי בונים את אובה בצורה קצת מוגזמת, אני באמת לא יודע איך מישהו ינצח אותו ברוסטר בקצב הזה, גם לריינס זה יהיה בלתי אפשרי. אבל אין ספק שאובה זה הטאלנט הכי גדול שהגיע לWWE מאז ריינס וטוב לראות שלא מבזבזים את הזמן איתו על שטויות, הוא הולך לסחוב את החבר׳ה ובענק! ציון שלי לקרב: -A לסיכום - ערב ראשון טוב ומהנה, הציפיות שלי היו טיפ טיפה יותר גבוהות כי לדעתי הפוטנציאל היה אפילו יותר גבוה ממה שקיבלנו בפועל, אבל זה ממש לא אומר שהיה ערב חלש או בינוני, אני מאוד נהנתי והקרבות היו טובים. קיבלנו הרבה רגעים מעניינים וכמובן חזרה ענקית של רנדי ציון שלי ללילה: -B
08-02-2026, 07:22 PM
איו סקיי - ליב מורגן
אחלה קרב, באמת היה קרב טוב ואין לי יותר מדי מה להגיד פה. הדבר היחיד שאני כן מרגיש שחשוב לי להגיד זה כמה איו סקיי טובה, לאחרונה היא הייתה מאוד פושרת ולא מאוד מעניינת אבל היא נתנה קרב נהדר והזכירה לי למה היא אחת הטובות ביותר במחלקת הנשים. שלשות גברים זה לא היה קרב טוב, פשוט לא. אני כן אגיד שסולו סיקואה היה קורע מצחוק ונהנתי ממנו אבל זה הכל, הקרב עצמו הרגיש לי איטי ומסורבל ולא ברמה של המעמד. ניק אלדיס - גונת׳ר הקרב היה סביר, לא יותר מזה. בתור מישהו שמעולם לא ראה קרב של ניק אלדיס לפני הקרב הזה נראה לי מתאבק בסדר ולא מרשים במיוחד, הוא לא עשה טעויות עד כמה ששמתי לב אבל הוא גם לא הרשים אותי. אני אתן קרדיט לשדרנים שהסבירו בנוגע לקוברליף של אלדיס וזה עזר לי להבין את הבנייה למהלך הזה. גונת׳ר כרגיל מצויין בזירה וסחב את הקרב הזה. שלשות נשים זה היה קרב רע אבל מישהו ציפה ליותר מזה מהבלות? ברי הייתה זוועה, ניקי הייתה סבירה מינוס, פייג' הייתה טובה במעט שהיא עשתה אבל היא בקושי הייתה בזירה בשביל שאוכל לתת לזה איזשהו משקל. ניצחון נכון של השפעה קטלנית ואני שמח שהן ניצחו. טרם צפוי של הבלות, עכשיו רק בואו נגמור עם זה מהר כדי שפייג׳ תוכל להתמקד בדברים חשובים באמת בבקשה. קודי רודס - CM פאנק זה היה קרב טוב, באמת שהיה טוב גם אם קצת איטי... עד ההופעה של רנדי. קודם כל ברגע שקלטתי מי השופט ראיתי את הבאמפ הזה מגיע וכבר ידעתי מה יקרה וזה מבחינתי כבר מינוס שאני יכול לספר מראש שזה הולך לקרות. עכשיו מה שיותר הפריע לי זה איך רנדי חזר. השופט על הרצפה, קודי לבד בזירה אחרי שפאנק התגלגל החוצה, קודי בעמדה מושלמת לפאנט (ממש קיוויתי לפאנט) ומה קורה? קודי קם, רנדי מגיע מהקהל, נותן RKO והולך. באופן כללי זה לא נורא אבל זה קטנוני מצידי לצפות ליותר? אנחנו מדברים על רנדי פאקינג אורטון, שהוא מגיע אני מצפה שהוא יחסל את קודי, ישמיד אותו, לא יתן RKO אחד מסכן וילך. אובה פמי - ברוק לסנר זה באמת היה קרב מצויין, אני בעיקרון מסכים עם מה שתומר אמר בלייב שזה יכול להיות פשוט קרב בלי חוקים מכיוון שלא באמת היה שימוש בכלוב אבל זה רק אני מחליט להיות קטנוני. לראות את ברוק לסנר מתוסכל שאפילו אחרי 3 פינישים הוא לא מצליח להצמיד את אובה וקורע את המזרן, נותן לא פאקינג טומבסטון(מבחינתי הרגע הכי גדול בקרב) על העץ ועדיין לא מנצח היה זהב מבחינתי. אני לא יודע אם הפיניש האחרון של אובה היה אמור להיות על העץ או לא, לי זה לא היה נראה שזה היה אמור להיות על העץ אבל זה לא משנה לי, בין אם זו הייתה טעות או לא לדעתי זה דווקא מעצים את אובה שלסנר הלך לכאלה מרחקים כדי לנסות להוריד אותו אבל הוא ניצח בלי ללכת למרחקים האלה. תודה על התוצאות. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
08-02-2026, 08:27 PM
קודי פאנק היה זוועה, באמת אחד המיין אבנטים הגרועים שראיתי בקליבר כזה.
פאנק כל כך חלש בזירה, כבד, מסורבל.. מלא בוצ'ים, אוהב אותו אבל זה לא זה. קצב כל כך איטי.. אחריי כל ספוט נחים 3 דקות, הזכיר לי את ההפסקות פרסומות במונדיאל. אורטון לדעתי היה צריך גם בסוף לתת RKO לפאנק אבל יכול להיות שהוא לא הולך להיות מולו. אובה לסנר היה טוב, אני עדיין באותה דעה אחריי מניה שהWWE שמים את הז'יטונים מהר מידי על אובה, אני לא חושב שהוא יגיע לחצי מהקריירה של לסנר וזה ממש ממש מהר. היה עצוב שלסנר אמר שהוא העבר, אתגעגע לתחושה שכל פעם שהוא היה מתאבק הוא היה מספק את הסחורה. מצפה מאוד לרולינס ריינס לראות רסלינג איכותי.
08-02-2026, 09:47 PM
(08-02-2026, 08:27 PM)xXRed4EverXx כתב: קודי פאנק היה זוועה, באמת אחד המיין אבנטים הגרועים שראיתי בקליבר כזה. כל מילה אחי ![]()
08-02-2026, 09:50 PM
(08-02-2026, 07:02 PM)lidoradir כתב: לפי האינסיידר ההערכה של האנשים שהם ששוחחו איתם אתמול היא שלסנר הוא זה שלחץ לסגור את המופע ולהיות הקרב המרכזי. אם זה קרב פרישה אמיתי אז מקובל עליי אם זה סתם לאגו, חבל. אבל אובה פמי יהיה מפלצת אם לא יהרסו אותו, ניצחון על ריינס והוא הלסנר החדש (אבל למי הוא יפיל אחרי זה שלא יעשו לנו גולדברג-לסנר שוב פעם)
08-02-2026, 10:45 PM
ערב ראשון מוצלח.
נתחיל מהרע: אין וידאו הייפ לפני קרבות, מה הקמצנות? לא הבנתי. שוב מתוך 3 שעות ועשר דק של אירוע הקרבות היו בערך שעה וקצת שזה מעצבן, אשכרה חצי אירוע אנחנו יושבים ורואים תמונות עבר של סמרסלאם וכל מיני שטויות. הקהל היה על הפנים לדעתי. ליב נגד איו: בפער קרב הערב שלי, שקלתי להריץ אבל החלטתי לתת צ'אנס והוווווו מזל שלא הרמתי. באמת שהרבה זמן לא ראיתי קרב נשים ברמה כזה... הן פשוט הפציצו והיו שם כמה קיקאאוטים שתפסתי את הראש כי הייתי בטוח שנגמר. לא אהבתי שהזכירו שזאת ההגנה הראשונה של שליב, כאילו האמת מה יש להתגאות בזה? היה עדיף לא היו מזכירים. חוץ מזה אהבתי שההצערבות של רוקסן וראקל היה מיזערי מאוד ולא באמת השפיע על כלום. הסוף היה משוגע, איו פשוט מפלצת זירה זה משהו לא יאומן. אהבתי את זה שאיו חטפה את האובליבון ואז קמה ואז קיבלה קודברייקר ושוב אובליביון זה היה ענק. קרב באמת מהנה שכל שניה קרה משהו. שאפו, מוריד את הכובע. שלשות גברים: תמיד אמרתי שסולו צריך דמות משלו ולא להיות רומן ריינס 2.0, גם מזמן כולם ראו שהוא מצחיק ויכול להיות פייס טוב אבל ממש משכו אותו היל. לא יודע אם זה אני אבל רויס קיז לא קיבל תגובה וחבל כי הוא מתאבק טוב. מה שכן אולי אני במיעוט אבל אני אוהב את נייט, הוא מצליח להשאר אובר מאוד כל השנים האלה שזה משהו שלא כולם יכולים. אשכרה כשהוא נכנס הקהל התפוצץ. לא יודע מה אני חושב על מה שהאוסוס הפכו להיות אבל זה מסתדר עם המצב של ג'יי אז לא נורא. מעניין כמה ימשיכו לשמור שם את פאטו, מקווה שרולינס ינצח מחר ופאטו יתהפך עליהם וינסה לצאת משם. גונת'ר נגד ניק: וואלה אני ראיתי את מאגנוס בtna בשנת 2014 כזה ואז הוא נכנס בהמשך למאיין איבנט מאפיה ומשם קיבל ארק אליפות עם היל טרן. מאוד אהבתי אותו אבל הרגיש לי שהוא לא היה מה שזכרתי מימנו, ואני לא מאשים הוא 3 שנים לא התאבק אז הגיוני. ראו עליו לקראת אמצע סוף קרב שהוא גמור ואין לו אוויר אבל גונתר סחב את הקרב יפה. אחרי שראו את מיקי גיימס פחדתי שאלדיס ינצח בטעות באיזה רולאפ מסריח כזה או יותר גרוע יכניע את גונתר, שמח שהלכו על תוצאה הגיונית. יכלו לתת לאלדיס "לאבד הכרה" היה מסיים את הקאב יותר טוב מלהכנע. גונתר זה גונתר הוא פשוט מקצוען בלהוציא מימך קרב טוב. מת עליו. שלשות נשים הרצתי, כי באמת מי יבזבז זמן על ניקי וברי פחחח. טרן מיותר ומטומטם ואידיוטי, ניקי נפצעה והן קראו לפייג' "החברה הכי טובה שלהן בעולם" שחזרה לזירה בשביל לעזור להן ובסוף הן מתהפכות עליה? טימטום. אגב זה יהיה מאוד אירוני אם ברי נפצעה כי היא לא לקחה חלק בטרן והיה נראה שהיא סובלת מהכתף. הפינישר של ג'סי ג'יין אחד הטובים ואמין מאוד ומקווה שהיא תקבל את הmitb. הדבר הקצת טוב היחיד שאולי יצא מהטרן הדבילי והמיותה הזה, זה שאולי נקבל טאג של פייג' וAJ לי שלהן הייתי מביא את אליפות הזוגות במקום פייג' וברי. פאנק נגד קודי: הופתעתי שזה לא המאיין איבנט, ציפיתי פה לקאלסיקה כמו ריינס נגד פאנק במניה. זה התחיל מבטיח, כניסות מיוחדות וההתחלה של הקרב הייתה מצויינת בכמה דק הראשונות עם כמה מהלכים יפים... אבל זה לא באמת התרומם לשום מקום. פאנק שוב דפק פה הופעה לפנתאון. מכר פציעה, עשה מונזולט(לפחות ניסה אבל יפה שהצליח להתהפך בכלל), הספוט על השולחן של השדרנים, האנקונדה וייס, הפפסי משהו הזה שלו מהאינדיז.ממש נתן את כל כולו. קודי שוב עם וייבים הילים גם בשלב מסויים חטף היט מהקהל. החזרה של אורטון תפסה אותי לא מוכן אבל היה עדיף היה רץ לזירה ומוריד לו פאנט לפנים, זה יותר התאים מלחכות לRKO. שמח שאורטון איתנו שוב, מעניין מה עם אואנס. מבחינתי זה היה הקרב המאכזב של הערב, לא כי היה גרוע הוא היה טוב אבל ציפיתי ליותר מטוב. פאנק כוכב. המאיין איבנט: הוווווווווווווו איזה כניסות כל אחד עם ההילה שלו פשוט מטורף. אובה נראה כמו מפלצת והוא בנה את הגוף יפה. לסנר יוצא עם מגנים במרפק תפס אותי לו מוכן. הבן אדם בן 49 ותראו איך הוא זז כמו ביסט. הוא ניסה הכל ואפילו יצא מהתבנית של סופלקסים וf5 שזה היה מגניב. אובה מפלצת ישר התנפל עליו, לסנר בברוקטגון ידע לנצל את הרגעים שאובה נתן לו והפך את הקרב. לזנר עם נשקים זה לא חוקי זה היה נראה שהוא רצח את אובה עם המדרגות. הרגע שהוא קרע את הזירה וחשף את הקרשים היה פאקינג מטורף. איך הוא עשה שם את טייקר, גם איך שהוא קם משכיבה לישיבה ואז הוא מרים את אובה על הכתפיים עושה את ההתגרות של טייקר ומשנה פוזיציה לטומבטון וכל זה שהוא בן 49 ומרים איזה 100 קילו עליו זה פשוט מטורף הקיקאאוט היה גם מטורף והקהל התפוצץ שם. לסנר מצליח לצאת מפול אוף גרייס היה מגניב, הראשון שהצליח וזה לסנר אז הגיוני. חבל רק בסוף שאובה לא נתן לו פול אוף גרייס על הקרשים אבל בסדר העיקר אובה ניצח. יחסית לזה שהוא בן 28 והיה במאיין איבנט הראשון שלו בראשי בקרב ענק נגד אגדה כמו לסנר בקרב HIAC והוא התנהג רגיל ולא התרגש רק מראה איזה כוכב הוא יהיה. בסוף לסנר הוציא את אובה אובר על המיק אחרי שהוא הוציא את אובה אובר בזירה, באמת אין על לסנר ויהיה לי עצוב כשהוא יודיע על פרישה. לא יהיה עוד מתאבק ביסט כמוהו. שמח שאובה פמי קיבל את הספוטלייט הזה ופה הוא חייב לנצח את פאנק או רולינס או ריינס ולקחת אליפות ראשית כבר. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|