Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Redemption 2026

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Redemption 2026
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
07-28-2026, 11:35 AM
משהו שכן אהבתי זה שמוקסלי רצה לתקוף את אחד מהיאנג באקס עם כיסא בראש שאוספריי היסס וסירב אבל היאנג באקס לא היססו לתת לו סוםרקיק.
אוספריי גם סירב לשתף פעולה עם מוקסלי והדת׳ ריידרס אחרי הקרב ולתקוף את קני אומגה.
אבל אחרי שאוספריי העיף אותם מהזירה קני אומגה לא היסס לתקוף אותו(תקיפה דומה למה שהוא עשה לסטיילס בהופעה האחרונה שלו ב-NJPW בתחילת 2016).
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
Likes Given: 76
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-28-2026, 12:55 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-28-2026, 12:56 PM על ידי בליסטרה.)
למה צריך קרב סולם באירוע בשביל להתמודד על הזכות להתמודד על האליפות הבין יבשתית, זו בסך הכל אליפות משנית שמתחלפת כל כמה שבועות ויש עוד אלפיים כמותה בלי סדר ברור בחשיבות, ביילי כבר איתגר כמה פעמים את אלוף TNT זה לא משהו מיוחד, גם את פלטשר בעצמו בשביל מה שוב פעם הבאה האירוע לא יהיה בקוויבק.. הקזינו רויאל היה יותר כיף

המיתוס של להפוך את אדג' לאגדת זוגות פשוט לא מסתדר עם המציאות, והסגנון התיאטרלי של היאנג באקס לא יתאים מול 2 אלו
ווילוו צריכה לזכות מתישהו באליפות אבל עוד לא נמאס לי מתקלה האמת, וזה נדיר בנשים אצלם.
והכי חמוץ הסיום עוד חוץ מזה שקווין נייט סתם מקבל הזדמנויות שכאלו, אוספריי כן היה צריך להגיע פייס לאול אין הקהל עדיין מאחוריו כמו בפעמים הקודמות אין זמן לשינוי בסוגיה הזו אבל הוא יצא קירח מכאן ומכאן, בנו את כל העניין עם הדת' ריידרז בשביל שזה יסתיים באירוע השולי הזה? ועכשיו כל אחד הולך לדרכו לו יש קרב אליפות הם הולכים לבאנג באנג גאנג, ואומגה השאיר את העניין לא ברור לא רק שזה לא מסתדר הוא לא ממש תקף את וויל בטח בהשוואה לעניין עם השקיות והכיסאות לפני והיאנג באקס רק לפני כמה דקות יצאו פייסים על הבייביפייסים הכי גדולים של הארגון מול אדג' וכריסטיאן כשהם אלו שהציעו להם לחיצת יד וסורבו אז למה הם בסבבה עם מה שקרה ולאיזה מן קרב בדיוק אנחנו הולכים סתם נראה אומגה עייף זה רחוק מדי מהריין המקורי.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב
The following 1 user Likes בליסטרה's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
07-28-2026, 01:05 PM
(07-28-2026, 12:55 PM)בליסטרה כתב:  אוספריי כן היה צריך להגיע פייס לאול אין הקהל עדיין מאחוריו כמו בפעמים הקודמות אין זמן לשינוי בסוגיה הזו אבל הוא יצא קירח מכאן ומכאן, בנו את כל העניין עם הדת' ריידרז בשביל שזה יסתיים באירוע השולי הזה?

אל תדאג נקבל את אוספריי - מוקסלי באול אאוט
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
07-28-2026, 02:27 PM
הפתיח היה קרב סולם חובבני עם כמה רגעים מדהימים. פחדתי לקבל פה דנטה 2. הרגעים הקולקטיבים הרגישו מאולצים, יכלו להכניס יותר נשמה בדרך מאשר סתם להתייצב במקומות ליריית הפתיחה. בכללי היה חסר לי הפגנת אופי מהמשתתפים. נשיכות ואמל"חים מוזרים מפרי, רובוטיות מקלון, התגרות של ניק בקהל וביילי עם פלירטוטי קהל מנגד. השולחנות נשברו בצורה מלחיצה. הייתי גאה בפרי כשהוא בחר בגישת ה"על הזין שלי" כשתקף את ביילי לאחר שת"פ קפיצתי מרהיב אך הוא זרק את זה לפח ברגע שנקלע ללחץ חברתי לקפוץ מהסולם ברמפה. פרי צריך לאמץ גישה חכמה יותר אם הוא רוצה שנתייחס אליו כמועמד לגיטימי לאליפות העולם. ביילי היה מעולה (מהלכים בלבד) והקהל מאחוריו רק הגדיל אותו. קלון איכזב. קומנדר כרגיל עם הרגע המסורתי שלו. מורטוס היה מהנה והרגיש לג׳יט, אהבתי שהביאו לו ערך מוסף עם תפקיד "מפיל הסולמות", לא משנה מאיזה פוזיציה הוא היה. ניק הרגיש כמעט כמו מקצוען, הוא צריך עוד כמה ליטושים. הניצחון לא ברור לי, הייתי בטוח שנקבל ביילי-נייט בעתיד או שלפחות ביילי ירשום הפסד נוסף כדי להבין שהדרך הטובה לא טובה לו.

ועכשיו לקרב שמציג את הסיפור המעניין ביותר לארגון. הכניסות הרגישו טעונות ריגשית והגדילו את הציפייה שגם ככה הייתה בשמיים. הבאקס הצמד הכי טוב בעסק נקודה. מי שאומר אחרת לא עוקב אחריהם או מכחיש את המציאות. הם סיפרו פה סיפור נהדר והצליחו להפוך את אוספרי ואת הסיפור הגדול שלו למשני לצד הסיפור שלהם. פעם נוספת שהבאקספרי מייצרים סיקוונס שנראה לנכדים, הם לא נורמלים. לפני הקרב רציתי שהם ישתוללו, תוך כדי צפייה בקרב נשאבתי לסיפור ורציתי שהם יצמדו אליו כמה שיותר. חבורה של מקצוענים, מתאבקי אליט. אוספרי היסס, מוקסלי נצמד לתסריט, החילוקי דעות ביניהם איפשרו לבאקס לבצע את השיעור שמוקסלי ניסה ללמד את אוספרי, ללחוץ על ההדק בלי להקשיב לרגשות. קרב מדהים, הופעה מעולה של כולם. ניק כנראה במשחק חייו.

איזה כיף זה לקבל את פלטצ'ר ישר אחרי אוספרי. אני בחיים לא אבין את התלבושות של פלטצ'ר. פלטצ'ר הגיע עם ביטחון ושלט ברוב הקרב. בנדידו ידע לתת רגעי קאמבק מעולים ופלטצ'ר תמיד היה שם כדי לעצור את החגיגה עם מהלכים מזעזעים. הביצוע של ה21 פלקס הראשון היה מגניב הפעם, שמח שפלטצ'ר יצא מההצמדה למרות ששיבואני דאג להלחיץ במהלך הקרב שלא. הם פשוט דחקו אחד את השני לקצה. היו המון רגעים שהייתי בטוח שהקרב נגמר, במיוחד אחרי ה21 פלקס השני! הקרב הזה סירב להסתיים, הם זרקו הכל אחד על השני וגם ברגעי ריבוי הפינישרים הם דאגו לשווק את זה כ"WTF איך הוא שרד את זה?" במקום "אה הנה עוד פינישר". פלטצ'ר עם עוד ניצחון נקי, בנדידו שוב פעם מוציא את היריב שלו כוכב באירוע.

התבאסתי לקבל כניסה גנרית של הכלבים. ילדי הישבן נכנסו בכזאת אקסטזה לא מוסברת לצד המתאבקים שכן מתאבקים מהבב"ג. הכלבים אשכרה גרמו לי להתעצבן כמו סייקו שהם לא כיבדו את החוקים ותקפו את היריבים שלהם לפני שמותר. הקרב הזה נראה כל כך מסורבל וקשה לתפעול. נתתי צ׳אנס לחלק מהקרב, הקהל היה יבש יחסית, כנראה בחר לנוח ולשמור כוחות להמשך הערב. החלטתי שמה שטוב בנקודת זמן הזאת לקהל הקנדי טוב גם לי, לכן דילגתי על המשך הקרב. שמח בשביל הכלבים על הניצחון, הם צריכים את זה.

איזה סגמנט ללקק את האצבעות עם מוקספרי שיהיו בריאים. מוקסלי ממש נתן את הנשמה בכדי להכניס היגיון באוספרי, אין סיכוי שאין פה מניע נסתר.

כואב לי לראות את ריקושט במקום בו הוא נמצא.

רוכבי המוות הפתיעו אותי בתקיפה על קופ, ממש בדומה לכלבים שאיתם בסוג של שת"פ, בדיוק בערב בו מוקסלי מאבד את העשתונות וצורח שצריך ללחוץ על ההדק, מעניין מאוד. הקרב הזה היה איטי בעקבות הסיפור שלו, אבל זה גרם לי להשתעמם. אז הם הולכים על הבאקס-קו"כ בהכל בפנים! העדפתי כמו כולנו משולש עם פט"ר בקרב שס"כ אבל עדיין קשה שלא להתלהב מהקרב שכן נקבל באירוע במקום. אני כמובן לוקח בחשבון שעדיין לא מאוחר לשינויים.

עברתי תהליך עם העלילה של צ׳אמפה-ג׳ריקו. זה התחיל קומי ומעפן, הפך להיות משהו מעניין יחסית, הם הביאו קרב טוב בהפסקת חוף ועכשיו חזרו למעפן. אני בעד שהפיוד שלהם הפך להיות אלים אבל גורם הכאב מאוד קרינג'. עכשיו שאני יודע למה לצפות אני מגיע כמה שיותר מוכן לקרב. השימוש בחול שימח אותי אישית. ביקשתי, קיבלתי. ג׳ריקו משם המשיך בקו הקומי שלא התיישר לי בכלל עם הדמות המסוכנת שהוא ניסה להציג. צ׳אמפה הצחיק אותי מאוד עם ההתעללות בקמע וזה רגע קומי שאני כן מאשר בקרב הזה. היו כמה ספוטים גנריים שמלווים עם סגנון הקרבות האלה. כן אהבתי את המראה וכמובן את המברגה שהונחה במערכה הראשונה. יכלנו לוותר על הקרב הזה.

נראה שמנסים להדביק לאנדרדה את הוייב שאדי גררו הביא איתו, לדעתי אין למה, הם שונים וזה עדיף לאנדרדה שלא ישוו אותו לאגדה הזאת. אני מת על האווירה שדיוויס מביא איתו לקרבות, היריב שלו צריך לשרוד מולו. אנדרדה דאג לשמור על מעמד הביג דיל שלו ולהראות לנו שהוא עדיין אותו אנדרדה ולא משנה מי ההר אדם שניצב מולו. אני אוהב את הקאצ'פרייז של אנדרדה אבל הוא צריך להשתמש בו בצורה אותנטית ופחות מסחרית. במוח, לא בכוח. היו קצת פקשושים בקרב אבל בחרתי להישאר הסייקו שאני כי אני בסך הכל אוהב את המתאבקים. קיוויתי שדיוויס יתחמק לפחות מהצמדת פינישר אחד, הרי כולם בארגון עושים את זה. עדיין קרב מהנה כמו כל קרב של דיוויס, הוא יודע לשמור על איזון מבחינת עניין בין כל חלקי הקרב.

ביילי למען האמת הביא פרומו טוב הפעם, הסביר את ההיסטוריה בינו לבין פלטצ'ר, הזכיר את התמונה הכללית וייצר הייפ למפגש הזה.

אהבתי את הכניסה החדשה של נייט. עוד היל תוקף לפני צלצול הפעמון? ואוו כמה שהקרב המרכזי שיעמם אותי. באיזשהו שלב התחלתי להריץ, הזכיר לי את הימים האפלים של מוקסלי כאלוף עולם כשהקרב המרכזי באירוע היה על תקן רשות. נייט וקני במצבם הנוכחי צריכים יריב חזק שיסחוב אותם.

פסקה נפרדת לאחרי הקרב כי זה הבדל של שמיים וארץ. היה מגניב לראות את יוטה בתפקיד הבוגר אחרי שאייש את תפקיד התמים שבור הלב בתקיפה על דניאלסון. אוספרי הוא זה שעושה את הצעד נגד רוכבי המוות כיאה לדמות ראשית. קני מפתיע את אוספרי הפתיע גם אותי. הם יהיו חייבים לשמור על מתח גבוה ביריבות הזאת ואני מקווה שזה באמת מה שנקבל.

בכללי ולסיכום, אירוע תקוע, קארד מוזר, קהל משעמם ואולי לא באשמתו. אני חושב שהיה עדיף לחלק את האירוע הזה ל2 ספיישלים שונים בהפרש של שבוע, כמו פייטר פסט לדוגמה. לשווק את זה כאירוע זו החלטה לא טובה מאחר והתרגלנו לאירועים משוגעים מהארגון הזה. הבנייה לאירוע הזה גם הייתה מפוספסת. את קנייט יכלו לבנות טוב יותר עם מעורבות חזקה של דון קאליס, הרי קני הוא היריב הגדול ביותר של דון ולדון יש הזדמנות להרוס לקני את הקרב המרכזי בהכל בפנים. פלטצ'ר-בנדידו יכל גם לקבל יותר עומק, פלטצ'ר רוצה להיזכר כאלוף גדול והוא רוצה להיות בליגה של הגדולים, לנצח את בנדידו באירוע מקפיץ אותך למעמד הזה. באקס-מוקספרי קרב הערב, פלטצ'ר-בנדידו במקום השני ואנדרדיוויס במקום השלישי. טוני אנא ממך, אל תעשה שטויות כאלה יותר.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Liorton, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
07-28-2026, 02:35 PM
דרך אגב שוכנעתי, הבאקס-קו"כ לא צריכים סטיפולציה כי הבאקס הם הסטיפולציה.
אוספרי הוא הדמות הראשית של הארגון עכשיו, הוא הגיבור, הוא חייב לנצח את קני נקי מבלי שום שינוי גישה, אחרת זה סוף פתוח עד לפעם הבאה שהם נפגשים.
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • KB24
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
07-28-2026, 03:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-28-2026, 03:54 PM על ידי Nisan5454.)
בכללי אירוע טוב יחסית ארוך מדיי אפשר היו להוריד כמה קרבות ולשים אותם בתוכנית השבועית של דינמיט וקוליזן היו כמה תוצאות מפתיעות עם הזכייה של מאיה וורלד וגם הזכייה של ווילו שלדעתי הייתה מיותרת תקלה מצוינת והייתה צריך לשמור על האליפות שלה מול מרסדס זה בהחלט היה יותר מעניין פלשטר פשוט כוכב אני מאוהב בו מזכיר לי,את רנדי אורטון בגירסה הצעירה שלו מבחינתי קרב הערב!!
הגב
The following 3 users Like Nisan5454's post:
  • Adam cole bay bay, KB24, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
Likes Given: 1,379
07-28-2026, 04:14 PM
(07-28-2026, 02:35 PM)NoamRR כתב:  אוספרי הוא הדמות הראשית של הארגון עכשיו, הוא הגיבור, הוא חייב לנצח את קני נקי מבלי שום שינוי גישה, אחרת זה סוף פתוח עד לפעם הבאה שהם נפגשים.

לא הבנתי את הכוונה שלך
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
07-28-2026, 04:33 PM
(07-28-2026, 04:14 PM)Liorton כתב:  לא הבנתי את הכוונה שלך

זה או שאוספרי מנצח נקי ואז אין תירוצים או שהוא צריך את מוקסלי (גם נפשית תופס) בשביל לנצח את קני.
האפשרות הראשונה הופכת את אוספרי למתאבק הטוב ביותר בעולם, האפשרות השנייה משאירה סוף פתוח ואת אוספרי עדיין בצל של של מוקסלי.
מקווה שהצלחתי להסביר את זה טוב, בראש שלי זה נשמע טוב יותר ויש לי ראש של סייקו.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
07-28-2026, 04:37 PM
הפחד שלי שיהיה אוברבוקינג מטורף עם DR-UE-האליט בקרב של אומגה - אוספריי
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
Likes Given: 1,379
07-28-2026, 05:05 PM
(07-28-2026, 04:33 PM)NoamRR כתב:  זה או שאוספרי מנצח נקי ואז אין תירוצים או שהוא צריך את מוקסלי (גם נפשית תופס) בשביל לנצח את קני.
האפשרות הראשונה הופכת את אוספרי למתאבק הטוב ביותר בעולם, האפשרות השנייה משאירה סוף פתוח ואת אוספרי עדיין בצל של של מוקסלי.
מקווה שהצלחתי להסביר את זה טוב, בראש שלי זה נשמע טוב יותר ויש לי ראש של סייקו.

הבנתי יא סייקו
אבל דווקא האפשרות השנייה יותר קורצת בעיניי. הוא מבין שמוקסלי צדק כל הזמן הזה. הוא אמנם היסס עד לרגע האמת, אבל ברגע שראה שגם קני מוכן לחצות את הקווים שצריך, והוא ממילא נשאר לבד, כשגם המוקסלים לא איתו וגם החברים הישנים לא איתו - מה כבר יש לו להפסיד? הוא חייב לנצח בכל מקרה מבחינתו. הוא יכול גם להתהפך על מוקסלי שנייה אחרי זה כדי לא להיות בצל שלו.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 04:44 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר