Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

דיון | WWE: UNREAL - עונה 3

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
דיון | WWE: UNREAL - עונה 3
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-24-2026, 05:03 PM
(07-24-2026, 04:45 PM)gilam כתב:  העונה שהם השתמשו בה להכי הרבה כיסוי תחת בפער מ2 העונות הקודמות.

שמע בשביל זה הסדרה הזאת נוצרה, לכיסויי תחת. פשוט השנה היה להם הרבה על מה.
זאת תכנית שמוצגת במעמד צד אחד.

תתייחס לזה כמשהו בידורי ולא כמו הנרטיב של "האמת מאחורי הקלעים" שהם מנסים לייצר.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 867
אשכולות: 1
Likes Given: 116
הצטרף בתאריך: Jan 2025
07-24-2026, 06:41 PM
(07-24-2026, 04:15 PM)lidoradir כתב:  בינג' קליל של יומיים, הסדרה הזאת פשוט מצוינת וכל כך כיפית לצפייה.

[Image: Screenshot-2.png]

[Image: Screenshot-3.png]

אני נהניתי מכל שנייה בריצה של סינה כהיל, מצטרף לטריפל המעולה והדעה שלו לגבי כל הנושא.
לראות את סינה מתאבק שונה לחלוטין מכל מה שעשה בקריירה שלו עבד מבחינתי.

[Image: Screenshot-4.png]

ברון ברייקר מופתע מזה שרומן ריינס רצה לשים אותם אובר, טריפל אמר לו שככה הביזנס עובד.
אחרי שראיתי את כל הפרקים אני יכול להגיד בוודאות שברון ברייקר כבר היה מחזיק אליפות ראשית בלי הפציעות של החזון.
הפציעות זיינו את הסטייבל הזה, הם פשוט נפצעו אחד אחרי השני וכל התוכניות שלהם הלכו קיבינימט.

[Image: Screenshot-5.png]

[Image: Screenshot-6.png]

טריפל כל כך מעריך את ליב מורגן, אהבתי לראות את הפרגון שהיא קיבלה.
מה שהיא עושה בשנים האחרונות זה מדהים. לא סתם היא בטופ של הטופ.

[Image: Screenshot-7.png]

[Image: Screenshot-8.png]

סינה שם סוף(או שלא ?) לגבי הבכי המוגזם על הדרך שהוא פרש. רשמתי את זה כל כך הרבה פעמים והנה הוא בעצמו אומר את זה.
הוא זה שהיה אחראי על הכל, הוא רוצה לפגוש את גונת'ר(היל מדהים, במילים שלו), הוא רצה להיכנע. הוא רצה שהדמות שלו תמות ככה.

[Image: Screenshot-9.png]

לראות איך כולם תפסו את הראש בעמדת הגורילה בסורבייבר סיריס אחרי הנפילה המפחידה של ברייקר. ואוו.
לא יודע איך הוא התאושש וסיים את הקרב. הוא חתיכת מפלצת.

המתאבקים החדשים קיבלו את הספוטלייט בעונה השלישית : ברון ברייקר, אובה פמי וטריק ויליאמס.
כולם מתים עליהם, רואים איך הם מדברים עליהם בחדרי הישיבות, היחס שהם מקבלים. הם הכוכבים החדשים.

[Image: Screenshot-10.png]

[Image: Screenshot-11.png]

[Image: Screenshot-12.png]

קודי הוא בנזונה קשוח. הוא יכל להזיז את הראש בפאנט ואז היו מחליפים את המלצמה ברגע האחרון וזה היה נראה בסדר גמור.
אבל זה רסלמניה... איזה משפט גדול. חטף פאנט חולני, דימם מהראש והעין שלו הייתה נפוחה. הוא יעשה כל מה שנדרש וזה למה הוא הפנים של הביזנס.

[Image: Screenshot-13.png]

כל שנייה של סינה בעונה הזאת הייתה כיפית לצפייה ומרגשת. הפרק השני על הפרישה של סינה היה ממש מרגש.
לראות איך כל המתאבקים מכבדים אותו ונותנים לו כבוד, אין דברים כאלה.
איך הוא נתן את הספוטלייט לליב, ראקל ורוקסן בסורבייבר סיריס. הספוטלייט לכולם באירוע הפרישה שלו וכו'.

[Image: Screenshot-14.png]

אסיים ב-CM פאנק שגם היה מדהים כאן.
הנושא של הכלב מאוד כאב לי, למי שיש בעל חיים מבין את זה ולא יכול להישאר אדיש לזה.
לראות את פאנק ברסלמניה עובד על הקרב שלו, מציע ספוטים גדולים למפיקים. חושש לגבי הקפיצה שלו מהטופ רופ וכו'.
ואז הוא וריינס נותנים את אחד מקרבות השנה של 2026(או קרב השנה שלכם, כל אחד ודעתו כמובן). פאנק ענק.

לא הפריע לך שריינס לא התראיין גם?
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,041
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,114
07-24-2026, 06:54 PM
(07-24-2026, 06:41 PM)Ofek1913 כתב:  לא הפריע לך שריינס לא התראיין גם?

אם אני לא טועה(תקנו אותי במידה וכן) ריינס ולסנר היחידים(מהטופ) שלא מופיעים בסדרה הזאת. כאילו לא מתראיינים/מראים משפחות וכו'.
כנראה לא מעניין אותם.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-24-2026, 07:12 PM
(07-24-2026, 06:54 PM)lidoradir כתב:  אם אני לא טועה(תקנו אותי במידה וכן) ריינס ולסנר היחידים(מהטופ) שלא מופיעים בסדרה הזאת. כאילו לא מתראיינים/מראים משפחות וכו'.
כנראה לא מעניין אותם.

בגדול אני לא חושב שיש עם זה בעיה. ריינס מגלם דמות עם דיסטנס מבחינתי, לא דחוף לי לגלות דברים על החיים האישיים שלו. לסנר זה משהו אחר, כן הייתי רוצה לראות אותו כבנאדם אבל כמו שאמרת הגיוני שלא מעניין אותו, כי זה לסנר והוא שונא אדם.

אני יודע שרסלינג מזמן השתנה והגבול עם הקיר הרביעי התערער במידה מסוימת, אבל אני כן מחבב דמויות ששומרות על עצמן. נגיד דמיינו את טייקר בסדרה כזאת בשנות ה-90, כל ההילה הייתה הולכת.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
07-24-2026, 08:29 PM
(07-24-2026, 07:12 PM)master of doom כתב:  בגדול אני לא חושב שיש עם זה בעיה. ריינס מגלם דמות עם דיסטנס מבחינתי, לא דחוף לי לגלות דברים על החיים האישיים שלו. לסנר זה משהו אחר, כן הייתי רוצה לראות אותו כבנאדם אבל כמו שאמרת הגיוני שלא מעניין אותו, כי זה לסנר והוא שונא אדם.

אני יודע שרסלינג מזמן השתנה והגבול עם הקיר הרביעי התערער במידה מסוימת, אבל אני כן מחבב דמויות ששומרות על עצמן. נגיד דמיינו את טייקר בסדרה כזאת בשנות ה-90, כל ההילה הייתה הולכת.
יכול להבין את הכוונה אבל לא מסכים איתך.
העונה הראשונה הפתיעה אותנו וגילתה לנו הרבה על העסק.
עונות 2 ו-3 די משעממות ביחס אליה, צריכים לתת לנו יותר מזה, משהו שובר שיגרה. ריינס ולסנר זה שובר שיגרה, אפילו טייקר מדבר על AAA.
אני לא אומר שזה חייב לקרות, אבל זה כן משהו שיצדיק עונות חדשות בעיניי כדי לחדש את הקסם. 

[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
07-24-2026, 11:08 PM
כמה נקודות אחרי שסיימתי:
1. אפילו סת רולינס לא מתייחס לקרב האחרון של הלילה הראשון של מניה כמיין איבנט של מניה.

2. צ'לסי גרין נשואה לזאק ריידר. אני היחיד שלא ידע את זה? פאק. הוא כלכך לא בליגה שלה.

3. כל הסיפור עם ברון ברייקר הוא ההגדרה לUnreal. מציגים את זה כאילו רק פציעה קטנה היא מה שהרסה לו קריירה בטוחה כאלוף עולם. נראה שיש שם משהו מעבר שהם בחרו לא להציג.

4. הם כלכך יכלו להוציא יותר מהסיפור מאחורי הראמבל. כאילו בחייאת. יודעים שהאורות בהתחלה היו נוראיים, והאנטר מאחורי הקלעים כנראה תלש את השיערות שעוד נשארו לו כשהוא ראה את זה. למה לא להראות מה היה שם?
ההדחה של אלכסה נעלמה לגמרי.
במשך 2 פרקים סינה מסביר למה התגובות מהקהל זה הדבר הכי חשוב. 70% מראמבל הנשים הקהל היה מת. זה לא הזיז לאף אחד מאחורי הקלעים? זה נהיה הרבה יותר מוזר ברגע שהדבר היחיד שהם דיברו עליו בניצחון של ריינס זה התגובה של הקהל.

5. שוב המעיק הזה שבוכה על התלבושות של הנשים. אבל הייתי שמח לשמוע אפילו איזה מילה שנזרקת לאוויר על הנושא הזה. שום סיכוי בעולם שהלבישו 30 נשים כמו פאוואר ריינג'ר ואפילו הערה אחרת לא נזרקה לאוויר. רוצים להראות את האמת אז תראו. מה סעודיה יבטלו איתכם את הדיל כי מתאבקת שהם אפילו לא יודעים איך קוראים לה כי הם לא רואים היאבקות נשים תתלונן על התלבושת?

6. כתבתי את זה גם בעונה הקודמת, אבל אני לא יודע אם האנטר מבין בכלל שהוא לא ממש מצטייר כאן טוב. כל הסדרה הזאת עוסקת יותר מדי כדי להוציא אותו הכי חכם, ההי מכיל, הכי אבהי (בחייאת סינה, אתה לא צריך לקרוא לו sir) וה-איש לפתור את כל הבעיות שכל השאר עושים... האובר מאמץ להציג את כל זה פשוט חוזר אליו כבומרנג. הוא פשוט מתגלה כשחצן, זחוח וכנראה בוס ממש אכזרי, כי אחרת לא ברור למה כולם הולכים על ביצים לידו.

7. ולחלק העיקרי, גם הUnreal שעוסק במקאפי הוא זבל טהור. מקאפיי יגרום להוציא היט מאורטון. באמת? זה הכי טוב שמצאתם כדי להסביר את החרא הזה? מעניין שבקרב הזה לא קיבלנו אותם יושבים מסביב לשולחן ומקבלים החלטות (כלומר האנטר מקבל החלטות וכולם מאוננים סביבו על כמה שהוא גאון). וכמובן הומלנדר מסביר למה הקרב הזה היה קרב הרסלמניה האהוב עליו וכמה זה טוב שהיו סלבים בקרב. החלק העצוב הוא שהוא מאמין לעצמו.
במקרה הזה הייתי מעדיף שיתעלמו לגמרי מהקרב.
שמח שאורטון לא שיתף פעולה עם החרא הזה.
בדבר אחד אני ורודס מסכימים, הגיע לו להרגיש את הפאנט הזה.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 3 users Like Liorton's post:
  • ANYS, master of doom, NoamRR
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,278
אשכולות: 49
Likes Given: 688
07-25-2026, 02:14 AM
אני באמצע העונה ועד עכשיו אני נהנה בטירוף, זה ללא ספק אחד הדברים הכי מטורפים שיצאו בקשר לWWE בשנים האחרונות
אני עף על הקונספט הזה ונהנה ומתרגש מכל פרק מחדש. אתן פה דעות מורחבות כשאסיים את שאר הפרקים בימים הקרובים
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • master of doom
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
07-25-2026, 08:32 AM
עונה מעולה. הרבה יותר טובה מעונה 2.
עד כה הדבר היחיד שהפריע לי זה ההתייחסות לרויאל ראמבל.
הרי חשפתם מה היה ב-2025 עם ג׳יי אוסו, אז איך אתם מציגים נראטיב 180 מעלות
הפוך כאילו לא שידרתם את זה רק לפני שנה?

אגב, הישיבות קריאייטיב מוכיחות כמה אנשים מסוימים הם פשוט לקקני תחת ושהמקום שלהם
בשולחן הזה תוקע את הקריאייטיב לשנים קדימה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 06:05 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר