Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (709): « הקודם 1 ... 705 706 707 708 709

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 182
אשכולות: 0
Likes Given: 44
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#7,081
07-15-2026, 06:44 AM
(07-15-2026, 12:46 AM)DDJ כתב:  לפני מניה 41, אנשים פינטזו שדומיניק וכרמלו הייז יהיו אלופים ראשיים ב-2026
וברייקר-פאטו כל אחד מהם יסגרו מניה 43 בתור אלופים
כרגע זה לא הכיוון, כי הכיוון והחשיבה של TKO רחוקים מאוד מהחשיבה של האוהדים.
ספוילר - בעוד שנתיים מי שיסגרו את רסלמניה 44 יהיו שוב רומן, קודי, פאנק ואולי רולינס

הסטטוס של מקינטייר כבר בקבר
הם פספסו אותו ולא נראה שהם בכיוון לתת לו באמת להיות דומיננטי אי פעם
גם הכיוון של פאטו נראה לא טוב, גם בגלל מצבו הפיזי הרעוע, הם לא באמת יבנו עליו

זה באמת פנטזיות. כרמלו רחוק שנות אור מרמה של אלוף ראשי, ולדום יש עוד זמן.
יש גבול לכמה הרביעייה הזאת תחזיק פיזית. רולינס הורג את עצמו בזירה כבר 15 שנה ברצף. פאנק נראה זקן ומרגיש זקן.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,133
אשכולות: 9
Likes Given: 475
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,082
07-15-2026, 10:43 AM
אני חייב להודות שבחוסר רצון מובהק אני נאלץ להסכים עם DDJ.
אם לא משנה מה קורה ב-WWE, תמיד ילבישו את התואר על ריינס-פאנק-קודי (לא, רולינס לא שם באמת למעט מצבי ברירת מחדל), אז יש לנו בעיה.

השנה יקדמו את אובה, ואולי שנה הבאה נקבל סוף סוף את דומיניק, ברייקר וטריק. אבל כרגע הצדק עם DDJ.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • DDJ
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,368
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
#7,083
07-15-2026, 11:12 AM
לא חושב שיצא לי לכתוב יותר מדי על פאנק מאז החזרה שלו ל-WWE, אז מנצל את הדיון לטובת שני הסנט שלי בנושא. זו לא תגובה ספציפית למשהו שנאמר פה, יותר דעה כללית שתנסה בין היתר לגעת בנקודות שעלו כאן.

זה לא סוד שכפרפורמר, פאנק הוא אחד המתאבקים האהובים עליי אי פעם, וכל דבר שאכתוב צריך להילקח בקונטקסט הזה. יחד עם זאת, פאנק האדם די על הזין שלי ואין לי שום אינטרס להגן עליו או להצדיק את הפעולות שלו. הוא לא קרוב משפחה שלי ולא משלם לי. שילך להתפוצץ עם מחבלים בעזה מבחינתי.

אתחיל מהחלק המשעמם והבנאלי. החיים הם אירוע דינמי, אנשים הם לא יצורים חד מימדיים, כולנו מורכבים מאוסף של סתירות ואינטרסים שמשתנים עם הזמן, והניסיון למסגר הכל תחת תבנית קשיחה אחת כמו: "פאנק הוא לוחם צדק״ או "לפאנק בעצם איכפת רק מעצמו ולא משום דבר אחר", נועד לכישלון ומפספס את האירוע. כן, זו תשובה מעצבנת.

קחו אותי לדוגמה. לפני עשור פחות או יותר מאוד קרץ לי ללכת ללמוד קולנוע. אני אוהב את העולם הזה, אני סקרן לחקור אותו, להבין אותו, להתמקצע בו. החלום שלי היה לעסוק בו על בסיס קבוע. אבל בסוף הלכתי ללמוד תואר ריאלי כי הבנתי שככה יהיה לי יותר קל להתפרנס בכבוד. גם היום, כשאני הרבה אחרי התואר וחלק משוק העבודה, יש דיסוננס קבוע בין האם למצוא משרה בתחום שיותר מושך אותי, או לתעדף משכורת גבוהה יותר בחברה שעוסקת במשהו שפחות מעניין אותי, או אולי בכלל למצוא משהו כמה שיותר קרוב לבית עם שעות גמישות שיאפשרו לי להגיע הביתה מוקדם לבת שלי. הבחירה במסלול כזה או אחר על חשבון אחרים לא בהכרח הופכת אותי לצבוע, למרות שמדובר בהפכים מוחלטים. זה עניין של החלטה, והיא עשויה להשתנות בכל רגע בהתאם לצורך שאני שם בראש סדר העדיפויות.

זה מזכיר לי דיון משעשע שהיה לי בהופעת מטאל עם איזה בחור אמריקאי על הנושא הזה בדיוק. סיכמנו אותו בזה שבסוף, כולנו קצת משחקים אותה מרדנים אלימים שאוהבים מוזיקה כבדה ואנטי ממסדית, אבל בפועל מכרנו את עצמנו בשביל איזו עבודה תאגידית ומשכורת קבועה בסוף החודש.

לעניין עצמו, אין לי שום ספק שאת CM פאנק מעניין CM פאנק. אין לי גם ספק שפאנק הוא בחור עם תשוקה גדולה לרסלינג ויש בו את הג'וק הזה ליצור את השואו הטוב ביותר שניתן לספק. זה לא בנאדם שנולד למשפחת רסלינג, הוא גדל ובנה את עצמו בשוחות של האינדיז, הוא היה כותב בלוג אישי על רסלינג, וגם אחרי שנים מחוץ לביזנס הוא בסופו של דבר חיפש את הפירצה לחזור.

שני הדברים האלה התלכדו בצורה מושלמת אי שם ב-2011, עם מוצר חלש, עייף, מאוס ולא מעניין שהוביל לגל אנטי ברחבי הרשת, נגד ה-WWE בכלל ונגד וינס מקמהן וג'ון סינה בפרט, שהיו הפנים של החברה לפני ומאחורי הקלעים. אני לא חושב שזו שאלה של האם פאנק הוא אגואיסט שרצה לקדם את עצמו ופשוט רחב על הסנטימנט הקיים, או האם הוא באמת רצה מוצר יותר טוב "למען טובת הכלל". זה גם וגם. הוא רצה לקדם את עצמו, והוא חשב שהוא יביא מוצר יותר טוב. אני משוכנע שבתוך תוכו, הוא מאמין בלב שלם שהוא הטוב בעולם, ואם רק תיתן לו את הצ'אנס להוכיח את זה, תקבל את הרסלינג הכי איכותי שיכול להיות.

הוא האמין בזה ב-2011 כשהוא ראה שהמוצר של ה-WWE שווה לתחת, הוא האמין בזה במאבקי הכוח שלו עם האליט ב-2022 על איך הסטייל של AEW אמור להיראות, והוא מאמין בזה עד היום כשהוא כבר על תקן הזקן שמככב במיין איבנט על חשבון דור חדש של מתאבקים צעירים.

גם העזיבה שלו ב-2014 התכתבה עם שני הדברים האלה. הוא חתך מהארגון בדיוק בנקודה בה הוא הבין שאישית, הוא לא הולך לקבל את הפוש שהוא חשב שמגיע לו, ובמקביל, בטיסטה בדיוק זכה בראמבל ועמד לקבל קרב אליפות על חשבון הכוכב העולה הצעיר שהקהל רצה לראות. זכורה לי מסיבת עיתונאים כלשהי שבה הוא אמר במפורש שהוא חושב שדניאל בריאן צריך להיות במיין איבנט של רסלמניה כי זו השנה שלו והוא הרוויח את זה. אני חושב שהוא באמת האמין בזה ולא סתם אמר את זה מהפה לחוץ. 

האם פאנק צבוע כי אחרי כל אלו הוא בסוף חזר ל-WWE וקיבל אליפות ראשית פלוס מיין איבנט של רסלמניה בגיל 47? שוב, זו שאלה שמנסה לפשט את העסק קצת יותר מדי.

ב-2021 הייתה לפאנק צומת החלטות, לחזור ל-WWE ולוינס מקמהן הישן שהוא מכיר לרעה, או להצטרף לארגון החדש הזה עם המיליארדר שנותן חופש פעולה וקהל שצועק את השם שלו כבר שנים. ללכת ל-AEW הייתה בחירה ששירתה גם את האינטרס האישי להגיע לטופ, אבל על פניו בעיקר התכתבה עם האג'נדה שלו על רסלינג מחתרתי שנותן צ'אנס לכולם.

ברגע שהסיפור שם התפוצץ, כבר לא נותרו לו הרבה ברירות. זה היה או לחזור ל-WWE או לשבת בבית. הוא בחר לחזור, והעובדה שוינס שכבר לא היה באזור הפכה את ההחלטה לקלה יותר. הוא בטח סיפר לעצמו בנקודה הזו שפאק איט, אני מעדיף לקבל כסף מאשר לא לקבל כסף. או שהוא ניסה לחולל שינוי ב-AEW ולא נתנו לו. או שה-WWE בעצם השתנו והם כבר לא אותו ארגון שהוא עזב. תמיד אפשר למצוא סיפור שיצדיק את המעשים שלך, אבל הרבה יותר סקסי לדון על הדברים האלה תחת מעטפת "אידאולוגית" מאשר להסתכל בפשטות על האינטרס האישי באותה נקודת זמן. זה לא עד כדי כך מורכב.

אגב, אם כבר, אני חושב שהצביעות של פאנק הייתה בנקודה בה הוא התחיל לירות חיצים בתחילת הדרך שלו ב-AEW כמו "ב-2005 עזבתי את פרופשיונל רסלינג וב-2021 חזרתי", או הפרומואים שלו נגד רסלמניה והאירועים אצל הסעודים. עוד בזמן אמת האמירות האלה נשמעו לי כמו מישהו שניסה להתחיל עם בחורה, לא הלך, ואז כמגננה הוא עבר ל"מי בכלל רצה אותך י'מכוערת".

ברור שפאנק רצה את המיין איבנט של רסלמניה, ברור שהוא נתן את השנים הכי יפות שלו ל-WWE והגיע שם לפסגת הקריירה שלו. אבל קל מאוד להגיד דברים שקהל היעד שלך רוצה לשמוע. מי שצופה בכדורגל מכיר את הריטואל הזה מצד שחקנים שעוברים בין קבוצות שהן יריבות גדולות: "כן, כמובן, תמיד חלמתי לשחק במועדון הזה ומול הקהל הזה, למרות שלפני רגע הייתי בצד של היריבים שלהם ואמרתי להם את אותם הדברים". נו, אז אמר. שוין. גם פוליטיקאים משתמשים בשטיק הזה כל הזמן. זה ביזנס, וככה צריך להתייחס לזה.

בסוף, הקייס שהכי עובד לטובתו בעיניי הוא שפאנק פשוט טוב. אפילו אם נלך לקיצון ונניח שהוא חמדן שרק חושב על עצמו. אחלה, אז מה. בשורה התחתונה הוא מבטיח ואשכרה מדלבר. הנוכחות שלו על המסך שווה לי איכות. אני יכול בקלות להרכיב רשימת טופ 20 קרבות של CM פאנק שאני בכיף אהיה מוכן לשבת ולצפות בהם שוב.

בשנתיים שבין הפייפבומב עד אמצע 2013 פחות או יותר, לא רק שהוא היה הדבר הכי מעניין בחברה, הוא היה בערך הדבר היחיד המעניין בחברה. גם בתקופת שפל עם רוסטר עלוב סביבו, הוא נתן סדרת קרבות מעולים ופרומואים זכורים, וכל זה בזמן שה-WWE עשו כל מה שאפשר כדי להקטין את הריין שלו. בין אם זה ג'ון סינה שהמשיך לקבל בלעדיות במשבצת המיין איבנט על חשבון קרבות אליפות, ההיל טרן שהוא לא רצה בו והוביל לפיודים אבסורדים (פאנק ההיל נגד וינס מקמהן הפייס, זו הרמה) ובסוף, איבוד האליפות והספוט במיין איבנט ברסלמניה בשביל קרב חוזר בין סינה ודה רוק שאף אחד לא רצה לראות. 

ב-AEW אני לא מצליח לחשוב על פיוד אחד שלו שלא סיפק את הסחורה. הוא הוציא את המיטב מדרבי אלן, אדי קינגסטון, MJF, ואפילו הקרבות שלו עם מוקסלי הם אנדרייטד וקצת נבלעו בגלל הבלאגן מסביב.

המיין איבנט שלו נגד רומן ריינס ברסלמניה האחרונה הוא לדעתי אחד הקרבות הטובים ביותר שראיתי ב-WWE מאז שהתחלתי לצפות ברסלינג. כן, עד כדי כך.

בקיצור, CM פאנק הוא הרבה דברים, והניסיון לצבוע אותו בגוון אחד כזה או אחר חוטא למציאות. אני מאמין שהוא היה כנה במילים שלו ב-2011, פשוט השנים עברו, הנסיבות השתנו, גם אנחנו וגם הוא כבר בנקודה אחרת בחיים, ולכן קל לנו לשפוט את הדברים אחרת. זה לא בהכרח אומר שזה נכון.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 5 users Like RoeeHardy's post:
  • ANYS, Jon_M0xley, m0tti, master of doom, SwitchBlade
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,145
אשכולות: 0
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,084
07-15-2026, 01:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-15-2026, 01:25 PM על ידי m0tti.)
(07-15-2026, 11:12 AM)RoeeHardy כתב:  לא חושב שיצא לי לכתוב יותר מדי על פאנק מאז החזרה שלו ל-WWE, אז מנצל את הדיון לטובת שני הסנט שלי בנושא.

אולי בהמשך היום יהיה לי זמן להתייחס בהרחבה

בכל מקרה,
נתת דוגמא מצוינת על עצמך אבל הקבלת את זה בצורה לא נכונה
אם בחרת ללמוד מקצוע ריאלי יותר בגלל שזה יותר נכון לך כלכלית זה לא מעיד על צביעות
מה כן? אם היית כותב לנו סיבה אחרת למרות שהסיבה היא כלכלית
לדוגמא: נניח והמקצוע שלמדת הוא רפואה והיית אומר שהחלטת לוותר על החלום ללמוד קולנוע כי חסרים רופאים בארץ והחלטת ללמוד את המקצוע הזה לטובת הכלל
אז זו כבר הייתה צביעות.

ויכול להיות שבאמת חסרים רופאים בישראל ויכול להיות שרועי הרופא הוא באמת יותר מועיל מרועי הבמאי
זה עדיין לא ישנה את זה שזו צביעות

וזה בדיוק אותו הדבר לגבי פאנק, יכול להיות שהמלחמה שלו הייתה נכונה וצודקת
אבל הוא נלחם ועשה מה שהוא חושב לנכון בשביל עצמו ( קרי בשביל הכסף אם אנחנו משווים את זה לדוגמא למעלה)
הגב
The following 2 users Like m0tti's post:
  • Liorton, RoeeHardy
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,235
אשכולות: 7
Likes Given: 10,836
#7,085
07-15-2026, 02:01 PM
אני חושב שלמוטי יש הרבה מה להגיד בנושא אבל אין לי איך להוכיח
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,368
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
#7,086
07-15-2026, 02:19 PM
(07-15-2026, 01:24 PM)m0tti כתב:  אולי בהמשך היום יהיה לי זמן להתייחס בהרחבה

בכל מקרה,
נתת דוגמא מצוינת על עצמך אבל הקבלת את זה בצורה לא נכונה
אם בחרת ללמוד מקצוע ריאלי יותר בגלל שזה יותר נכון לך כלכלית זה לא מעיד על צביעות
מה כן? אם היית כותב לנו סיבה אחרת למרות שהסיבה היא כלכלית
לדוגמא: נניח והמקצוע שלמדת הוא רפואה והיית אומר שהחלטת לוותר על החלום ללמוד קולנוע כי חסרים רופאים בארץ והחלטת ללמוד את המקצוע הזה לטובת הכלל
אז זו כבר הייתה צביעות.

ויכול להיות שבאמת חסרים רופאים בישראל ויכול להיות שרועי הרופא הוא באמת יותר מועיל מרועי הבמאי
זה עדיין לא ישנה את זה שזו צביעות

וזה בדיוק אותו הדבר לגבי פאנק, יכול להיות שהמלחמה שלו הייתה נכונה וצודקת
אבל הוא נלחם ועשה מה שהוא חושב לנכון בשביל עצמו ( קרי בשביל הכסף אם אנחנו משווים את זה לדוגמא למעלה)

אני יכול להרחיב את הדוגמה הזו ולהגיד שגם העולם הריאלי הוא משהו שבסוף אני נהנה ממנו ואוהב אותו. אולי זה התפספס קצת לאורך השנים פה, אני לגמרי איש של מספרים ונתונים ואני מעביר חלק גדול מהזמן הפנוי שלי בהתעסקות בדברים האלה. כן, היו עוד שיקולים (כלכליים) בבחירה שלי ללכת לתחום הדאטה, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד. זה אף פעם לא משהו אחד. זה מכלול. אם השיקול שלי היה כלכלי נטו כנראה שהייתי הולך ללמוד מדעי המחשב ומחפש עבודה כמפתח. ניסתי למצוא את האיזון בין תשוקה לפרנסה. אני לא חושב שפאנק מאוד שונה.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,401
אשכולות: 20
Likes Given: 332
#7,087
07-15-2026, 03:05 PM
פאנק הוא נקניק של בן אדם, יופי של וורקר, פרומו מהגדולים בהיסטוריה, אוברול פרפורמר גדול.
הבעיה הגדולה של WWE זה לא שהם דוחפים את פאנק. הבעיה הגדולה של WWE היא שהם שונאים רסלינג כרגע. זה כמו הטרילוגיה החדשה של סטאר וורס. זה כמו מארוול. כשאתה שומר על איזשהו איזון בין הכסף לבין התוכן במה חשוב יותר - אתה מקבל משהו שעובד. כשאתה יותר מדיי עסוק באוננות עצמית אתה מקבל את התקופות הגרועות של AEW וכשאתה עסוק מדיי בהכנסות אתה מקבל את מה שאנחנו מקבלים היום בWWE או בתקופות המעפנות של וינס מקמהן.
בקיצור, כשהם יחליטו לאהוב רסלינג קצת שוב, הכל יהיה בסדר. נקבל סיפורים עם עומק אמיתי ולא היל טרן מצוקמק של המתאבק הכי גדול בהיסטוריה.
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • DDJ, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,235
אשכולות: 7
Likes Given: 10,836
#7,088
07-17-2026, 04:06 PM
חבל שבמקום לנהל דיונים כמו שצריך, אנשים מספימים את הפורום עם נשים בלבוש מינימלי.
תזכורת חבר'ה - נשים זה לא חפץ.
בואו נשמור את הפורום הזה פתוח לכל המשפחה ושלא נגיע למצבים בו משתמשים יגיבו "יועו,,@*אאיזה סקסיטט,," ואז יסתירו את הדפדפן מהבת זוג/אישה/ילדה/אחות/אמא.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (709): « הקודם 1 ... 705 706 707 708 709

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-24-2026, 10:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר