Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי

עמודים (45): « הקודם 1 ... 32 33 34 35 36 ... 45 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,680
אשכולות: 19
Likes Given: 1,259
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-12-2026, 10:33 PM
(07-12-2026, 08:39 PM)Ofek1913 כתב:  שמע אני גם חושב שאנגליה עדיפה על ארגנטינה
אבל לא הייתי ממהר להספיד את הסלקסיון
מה גם לא הייתי ממהר להספיד את ספרד

קיבלנו בסוף 2 חצאי גמר מטורפים בעיניי
נכון שעל הנייר יש נבחרות שנחשבות איכותיות יותר
אבל בסוף זה משחק אחד שבו הכל יכול לקרות

אני באמת באמת חושב שצרפת ואנגליה פייבוריטיות. לא ברורות לחלוטין, אבל פייבוריטיות. בעיניי הן יותר איכותיות מהיריבות שלהן.

אבל כמו שאמרת, שני חצאי גמר מטורפים, הרבה מסורת בין הנבחרות, השחקנים הכי גדולים על המגרש בקרב על הגביע החשוב והגדול ביותר, אפילו קרב מטורף על מלך השערים שמעולם לא היה כל כך צמוד ועם כמות כזאת של שערים קיבלנו. 0 תלונות.

(07-12-2026, 09:00 PM)The Visionary כתב:  כל הטענות והטקסט שלך מאבדים המון מהכוח שלהם ברגע שכתבת "גם בפיפא יודעים שחשוב שמסי ימשיך בטורניר".
זה לא משנה שהוא הכי מעניין. זה טורניר שצריך להיות מוכרע על הדשא וכרגע התחושה של יותר מדי מדינות משתתפות (וטרמפיסטים ממדינות שלא העפילו) היא שרוח המפקד היא לקדם את ארגנטינה בכל דרך.

צריך להודות באמת - אין דבר כזה שהארגון לא מתערב, זה תמיד היה ברמה כזו או אחרת (דרום קוריאה כמארחת ב-2002 שנסללה דרכה לחצי הגמר, ההתעלמות מאירועים במשחקים של ספרד ב-2010), אבל התחושה היא שבטורניר בקטאר ובטורניר הנוכחי פיפא לקחה את זה צעד אחד קדימה. וזה לא חייב לבוא לידי ביטוי בטעויות שיפוט, זה מספיק ששופט יודע מה מצופה ממנו, אז הכל הולך לצד של ארגנטינה.

התחושה קצת מועצמת יתר על המידה בעיניי, זה מה שבאתי להגיד. הבכי של המצרים והשוויצרים לא מוצדק, בלי קשר לזה שמדובר במדינות שאני מתעב. אובייקטיבית, בעיניי, לא מוצדק. אולי זה נל"ל בדעות שלנו, אבל זו דעתי. היחידה שבאמת נדפקה משריקה פרו ארגנטינאית זו אלג'יריה. הפנדלים מוצדקים, השערים מוצדקים, האדום שאמבולו הליצן חטף מוצדק (לפי החוקה, אפשר להאשים אותה). ככה אני רואה את זה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,348
אשכולות: 92
Likes Given: 1,240
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-13-2026, 02:08 PM
כמו ב5-6 שנים האחרונות, מרגיש שהזמן טס על ספידים והנה אנחנו עוד רגע מסיימים את המונדיאל.
לא יודע, לא הרגיש לי כמו חגיגת מונדיאל. אולי בגלל השעות הלא נוחות, אולי בגלל שהכל כבר מרגיש ממוסחר ומוציאים את הכיף של הכדורגל האמיתי.

בכל מקרה, קיבלנו יופי של חצאי גמר.
אני גם חושב שהפייבוריטיות הן צרפת ודווקא אנגליה, אבל כמו שנאמר - במשחק אחד הכל יכול לקרות.

כל עוד זאת לא פורטוגל (שהיא אכזבת הטורניר מבחינתי) לא באמת אכפת לי מי תנצח, אני רק רוצה להנות מכדורגל טוב.
ושלאמין יקרע את הצולבת כמובן.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 199
אשכולות: 0
Likes Given: 51
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-13-2026, 05:50 PM
(07-12-2026, 10:33 PM)master of doom כתב:  אני באמת באמת חושב שצרפת ואנגליה פייבוריטיות. לא ברורות לחלוטין, אבל פייבוריטיות. בעיניי הן יותר איכותיות מהיריבות שלהן.

אבל כמו שאמרת, שני חצאי גמר מטורפים, הרבה מסורת בין הנבחרות, השחקנים הכי גדולים על המגרש בקרב על הגביע החשוב והגדול ביותר, אפילו קרב מטורף על מלך השערים שמעולם לא היה כל כך צמוד ועם כמות כזאת של שערים קיבלנו. 0 תלונות.

התחושה קצת מועצמת יתר על המידה בעיניי, זה מה שבאתי להגיד. הבכי של המצרים והשוויצרים לא מוצדק, בלי קשר לזה שמדובר במדינות שאני מתעב. אובייקטיבית, בעיניי, לא מוצדק. אולי זה נל"ל בדעות שלנו, אבל זו דעתי. היחידה שבאמת נדפקה משריקה פרו ארגנטינאית זו אלג'יריה. הפנדלים מוצדקים, השערים מוצדקים, האדום שאמבולו הליצן חטף מוצדק (לפי החוקה, אפשר להאשים אותה). ככה אני רואה את זה.

אחי,
אין דבר כזה בעולם בן אדם אובייקטיבי, בטח לא אוהד כדורגל.

חוקים לכאורה הם אובייקטיביים, אבל בסוף מיושמים ע״י אנשים.

כשגוף שברור שהוא מושחת ביותר מנהל את אותם חוקים ״אובייקטיביים״ קשה עד בלתי אפשרי להאמין שהכל מתנהל בצורה נקייה.

אני לא לוקח צד כאן, אבל כן רואה שרק לנבחרות שמשחקות מול ארגנטינה יש טענות חריפות כאלו, בין אם מוצדקות, בין אם לא.

בתור אוהד לא אובייקטיבי, גם אם ההרחקה של אמבולו לא הייתה מתרחשת אם המצב היה הפוך (אתה באמת מאמין שהvar היה מתערב אם זה היה מסי ולא שחקן שוויצרי? אם כן, זאת ההגדרה לנאיביות/עצימת עיניים) די שמח על ההחלטה כי ארגנטינה אנגליה מרגיש כמו משחק נוקאאוט במונדיאל ושווייץ אנגליה מרגיש כמו משחק על המקום ה1 בבית מוקדמות מונדיאל.
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
07-13-2026, 05:59 PM
(07-13-2026, 02:08 PM)Breakker כתב:  כמו ב5-6 שנים האחרונות, מרגיש שהזמן טס על ספידים והנה אנחנו עוד רגע מסיימים את המונדיאל.
לא יודע, לא הרגיש לי כמו חגיגת מונדיאל. אולי בגלל השעות הלא נוחות, אולי בגלל שהכל כבר מרגיש ממוסחר ומוציאים את הכיף של הכדורגל האמיתי.

בכל מקרה, קיבלנו יופי של חצאי גמר.
אני גם חושב שהפייבוריטיות הן צרפת ודווקא אנגליה, אבל כמו שנאמר - במשחק אחד הכל יכול לקרות.

כל עוד זאת לא פורטוגל (שהיא אכזבת הטורניר מבחינתי) לא באמת אכפת לי מי תנצח, אני רק רוצה להנות מכדורגל טוב.
ושלאמין יקרע את הצולבת כמובן.

ד״ש מגרמניה שהיא באמת הנבחרת הכי מאכזבת במונדיאל.

לגבי פורטוגל, לפי מה שרשמת גם אתה אוהד ריאל כמוני, אבל בוא נודה באמת. רונאלדו לא סתם משחק בערב הסעודית. הוא היה מוכן להרוויח גם פי 5 פחות ולשחק ברמות הגבוהות באמת- אנחנו מדברים פה על אחד הספורטאים התחרותיים אי פעם.
הוא מזמן לא שחקן טופ. אין לו שום יכולת להתמודד ברמות הגבוהות באמת לפחות 3 שנים. כשמרטינז החליט שגם הפעם הוא נותן לו את המפתחות של הנבחרות זה שם תקרת זכוכית מאוד נמוכה. בעיניי, מעולם לא הייתה מועמדת באמת.

ועדיין, חוץ מהמשחק מול קונגו סה״כ תוצאות סבירות.
ניצחון על קרואטיה- נבחרת לא רעה. תיקו מול קולומביה שהיא גם נבחרת די טובה והפסד בסופו של דבר לאלופת אירופה, אחת מ3 הנבחרות הטובות בעולם ואחת מהנבחרות היחידות שבאמת משחקת בתיאום כמו של קבוצה. לא כזה מאכזב
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-13-2026, 06:24 PM
(07-13-2026, 05:50 PM)Omer כתב:  אחי,
אין דבר כזה בעולם בן אדם אובייקטיבי, בטח לא אוהד כדורגל.

חוקים לכאורה הם אובייקטיביים, אבל בסוף מיושמים ע״י אנשים.

כשגוף שברור שהוא מושחת ביותר מנהל את אותם חוקים ״אובייקטיביים״ קשה עד בלתי אפשרי להאמין שהכל מתנהל בצורה נקייה.

אני לא לוקח צד כאן, אבל כן רואה שרק לנבחרות שמשחקות מול ארגנטינה יש טענות חריפות כאלו, בין אם מוצדקות, בין אם לא.

בתור אוהד לא אובייקטיבי, גם אם ההרחקה של אמבולו לא הייתה מתרחשת אם המצב היה הפוך (אתה באמת מאמין שהvar היה מתערב אם זה היה מסי ולא שחקן שוויצרי? אם כן, זאת ההגדרה לנאיביות/עצימת עיניים) די שמח על ההחלטה כי ארגנטינה אנגליה מרגיש כמו משחק נוקאאוט במונדיאל ושווייץ אנגליה מרגיש כמו משחק על המקום ה1 בבית מוקדמות מונדיאל.

תראה, ברור שיש לי אהדה למסי, אבל אני משתדל להסתכל על הדברים בעין אובייקטיבית. אני חושב שיש העדפה לארגנטינה, אבל לא העדפה ברמת המכירה, הנבחרות שהפסידו הפסידו בצדק, בגלל חוסר אחריות ולא בגלל השופט. ואגב, אני חושב שבמקרה של אמבולו ראוי שהחוק לא ישלוף לו צהוב שני (אולי רק ברחבה הייתי נותן על זה צהוב שני). זה באמת גמר את המשחק על דבר שטותי, אבל שוב, זה קרה גם בין צרפת לפרגוואי והחוק היה ברור, אז מה עוד אפשר להגיד?

לדוגמה, להגיד שלא הגיע למסי אדום במחזור הראשון זה חוסר אובייקטיביות, לדעתי. אלא אם תראה לי עוד מקרים של פקקים מעל הקרסול שלא זיכו שחקנים באדום, ואז ננהל על זה דיון. בעיניי, זה גם צריך להיות אדום (בלי קשר לחוקה הכוונה, שחקנים צריכים לשמור על הפקקים באזור נמוך. ואני מאמין שמסי באמת לא רצה לפגוע, ועדיין).

ברור שהתפיסה שלנו בכדורגל נוטה לזכות הקבוצות שאנחנו אוהדים, אבל אם הייתי כזה פנאט אני מניח שלא היית מגיב לי בכלל כי זה היה כמו לדבר לקיר. ופיפ"א סופר מושחתת, אתה מתפרץ פה לדלת פתוחה. לא אתווכח על זה.
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-13-2026, 06:27 PM
(07-13-2026, 05:59 PM)Omer כתב:  ד״ש מגרמניה שהיא באמת הנבחרת הכי מאכזבת במונדיאל.

לגבי פורטוגל, לפי מה שרשמת גם אתה אוהד ריאל כמוני, אבל בוא נודה באמת. רונאלדו לא סתם משחק בערב הסעודית. הוא היה מוכן להרוויח גם פי 5 פחות ולשחק ברמות הגבוהות באמת- אנחנו מדברים פה על אחד הספורטאים התחרותיים אי פעם.
הוא מזמן לא שחקן טופ. אין לו שום יכולת להתמודד ברמות הגבוהות באמת לפחות 3 שנים. כשמרטינז החליט שגם הפעם הוא נותן לו את המפתחות של הנבחרות זה שם תקרת זכוכית מאוד נמוכה. בעיניי, מעולם לא הייתה מועמדת באמת.

ועדיין, חוץ מהמשחק מול קונגו סה״כ תוצאות סבירות.
ניצחון על קרואטיה- נבחרת לא רעה. תיקו מול קולומביה שהיא גם נבחרת די טובה והפסד בסופו של דבר לאלופת אירופה, אחת מ3 הנבחרות הטובות בעולם ואחת מהנבחרות היחידות שבאמת משחקת בתיאום כמו של קבוצה. לא כזה מאכזב

זה לא התוצאות כמו שזה היכולת מנבחרת שמחזיקה את ז'ואאו נבש, ויטיניה, ברונו פרננדש ומגנים כמו קנסלו ונונו מנדש. אני לאט לאט מתחיל להבין שההתעקשות על כריסטיאנו לא היטיבה עם פורטוגל אבל זה בוודאות לא מה ששלח אותם הביתה ביכולת כל כך לא מרשימה. מאמן יותר טוב היה עושה מהנבחרת הזאת מטעמים, ועל כן - הם אכזבת המונדיאל בעיניי.

גרמניה גם כמובן אכזבה, אבל כבר שנים שהיא נבחרת חלשה, חסרת אופי, חסרת לחימה, ההפך ממה שאנחנו מכירים כגרמניה. אין מה לעשות, הם בזבזו את כמויות האופי האחרונות שלהם ל-12 שנה (לפחות) באותו מונדיאל ב-2014. מאז אין להם כלום. אני לא רוצה להתלונן שם על מחסור בסטארים כי גרמניה מעולם לא הייתה נבחרת הדרים טים, אלא יותר נבחרות שמשחקת כיחידה אחת, אולי "הכי נבחרת" מכל הנבחרות האחרות. היום הקבוצתיות שם רחוקה מהקבוצתיות של פעם.
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
07-13-2026, 07:01 PM
(07-13-2026, 06:27 PM)master of doom כתב:  זה לא התוצאות כמו שזה היכולת מנבחרת שמחזיקה את ז'ואאו נבש, ויטיניה, ברונו פרננדש ומגנים כמו קנסלו ונונו מנדש. אני לאט לאט מתחיל להבין שההתעקשות על כריסטיאנו לא היטיבה עם פורטוגל אבל זה בוודאות לא מה ששלח אותם הביתה ביכולת כל כך לא מרשימה. מאמן יותר טוב היה עושה מהנבחרת הזאת מטעמים, ועל כן - הם אכזבת המונדיאל בעיניי.

גרמניה גם כמובן אכזבה, אבל כבר שנים שהיא נבחרת חלשה, חסרת אופי, חסרת לחימה, ההפך ממה שאנחנו מכירים כגרמניה. אין מה לעשות, הם בזבזו את כמויות האופי האחרונות שלהם ל-12 שנה (לפחות) באותו מונדיאל ב-2014. מאז אין להם כלום. אני לא רוצה להתלונן שם על מחסור בסטארים כי גרמניה מעולם לא הייתה נבחרת הדרים טים, אלא יותר נבחרות שמשחקת כיחידה אחת, אולי "הכי נבחרת" מכל הנבחרות האחרות. היום הקבוצתיות שם רחוקה מהקבוצתיות של פעם.

מאמן יותר טוב אומר לרונאלדו בוא תהיה הסופר סאב שלנו, ורונאלדו יכול לקבל או שלא.

כל השמות שציינת, באמת שחקני על, אבל זה לא פלייסטיישן. אווירה ופסיכולוגיה משפיעים המון. ששחקנים מרגישים שיש שחקן שמקבל יותר ממה שמגיע לו, שהם לא יכולים לסמוך עליו ברמה המקצועית, זה משפיע על היכולת.

ציפיתי שפורטוגל תפסיד גם לקולומביה, גם לקרואטיה וכמובן לספרד. אותי הם לא אכזבו. אפילו עמדו בציפיות פלוס. לקחתי גם בחשבון, שבניגוד ליורו, פורטוגל מ2010 במונדיאלים מודחת ״מוקדם מהצפוי״.

גרמניה היא לא אותה נבחרת מ2014 מן הסתם, ועדיין יש להם המון כישרון והם הפסידו לנבחרת הכי גרועה מדראמ שהעפילה למונדיאל.
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
07-13-2026, 07:19 PM
(07-13-2026, 06:24 PM)master of doom כתב:  תראה, ברור שיש לי אהדה למסי, אבל אני משתדל להסתכל על הדברים בעין אובייקטיבית. אני חושב שיש העדפה לארגנטינה, אבל לא העדפה ברמת המכירה, הנבחרות שהפסידו הפסידו בצדק, בגלל חוסר אחריות ולא בגלל השופט. ואגב, אני חושב שבמקרה של אמבולו ראוי שהחוק לא ישלוף לו צהוב שני (אולי רק ברחבה הייתי נותן על זה צהוב שני). זה באמת גמר את המשחק על דבר שטותי, אבל שוב, זה קרה גם בין צרפת לפרגוואי והחוק היה ברור, אז מה עוד אפשר להגיד?

לדוגמה, להגיד שלא הגיע למסי אדום במחזור הראשון זה חוסר אובייקטיביות, לדעתי. אלא אם תראה לי עוד מקרים של פקקים מעל הקרסול שלא זיכו שחקנים באדום, ואז ננהל על זה דיון. בעיניי, זה גם צריך להיות אדום (בלי קשר לחוקה הכוונה, שחקנים צריכים לשמור על הפקקים באזור נמוך. ואני מאמין שמסי באמת לא רצה לפגוע, ועדיין).

ברור שהתפיסה שלנו בכדורגל נוטה לזכות הקבוצות שאנחנו אוהדים, אבל אם הייתי כזה פנאט אני מניח שלא היית מגיב לי בכלל כי זה היה כמו לדבר לקיר. ופיפ"א סופר מושחתת, אתה מתפרץ פה לדלת פתוחה. לא אתווכח על זה.

זה לא אישי כלפיך, פשוט אין דבר כזה בן אדם אובייקטיבי, בטח לא בתחום אמוציונלי כמו ספורט. לא חושב שאתה פנאט מן הסתם.

לגבי האדום של מסי, אז גם כאן שמעתי דעות בחבורה שלי שהכניסה לא הייתה עוצמתית במיוחד ולכן אפשר לוותר על האדום.
הם לא פנאטים. פשוט נולדו בדור שלי, שהכניסות היו יותר חזקות ואלימות, אז לא נראה להם ביג דיל. רובם בכלל לא אוהדים את ארגנטינה. אחד מהם אפילו שלח לי הסבר של שופט עבר באינסטגרם שמסביר למה זה לא אדום.
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-13-2026, 07:32 PM
(07-13-2026, 07:19 PM)Omer כתב:  זה לא אישי כלפיך, פשוט אין דבר כזה בן אדם אובייקטיבי, בטח לא בתחום אמוציונלי כמו ספורט. לא חושב שאתה פנאט מן הסתם.

לגבי האדום של מסי, אז גם כאן שמעתי דעות בחבורה שלי שהכניסה לא הייתה עוצמתית במיוחד ולכן אפשר לוותר על האדום.
הם לא פנאטים. פשוט נולדו בדור שלי, שהכניסות היו יותר חזקות ואלימות, אז לא נראה להם ביג דיל. רובם בכלל לא אוהדים את ארגנטינה. אחד מהם אפילו שלח לי הסבר של שופט עבר באינסטגרם שמסביר למה זה לא אדום.

אני מבין מאיפה אתה בא, יכול להתחבר לזה שתמיד יש טיפת סובייקטיביות במיוחד כשיש קבוצה שאתה אוהד מעורבת. ובכל זאת, אני מאמין שכדי לנהל דיון צריך לנסות להסתכל על הדברים בצורה הכי הוגנת שאפשר, אחרת זה מיותר.

בשנים האחרונות כניסה מעל הקרסול היא אדום די גורף, גם כניסות רכות (אבל כאלה שמצטלמות טוב) זוכו באדומים. בפיפ"א נהנים להכניס חוקים חדשים או לשנות חוקים קיימים בזמן מונדיאל (הוואר נגיד היה ניסוי שנכנס לראשונה במונדיאל), יכול להיות שכאן באמת לא כל כניסה מעל הקרסול היא אדום, אבל לא קראתי על זה אז לא יודע, אולי חברים שלך מכירים משהו שאני לא. גם הצהובים שנשלפו על התחזויות במרכז מגרש זה משהו חדש שראיתי לראשונה במונדיאל הזה.

מה אני אגיד לך... אני באמת מאמין שהבכי נגד ארגנטינה מוגזם. תתמקדו בכדורגל, אני לא מרגיש שהנבחרות נגדם, מלבד אלג'יריה, באמת נעשקו. מקווה למשחק הוגן מול האנגלים, שארגנטינה כמובן תנצח עם שערים של מסי, אבל שנתעסק כמה שפחות בדברים הלא חשובים ויותר ביכולת של שחקני על.
הגב

•
חפש
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 843
אשכולות: 1
Likes Given: 115
הצטרף בתאריך: Jan 2025
07-13-2026, 10:56 PM
(07-13-2026, 07:32 PM)master of doom כתב:  אני מבין מאיפה אתה בא, יכול להתחבר לזה שתמיד יש טיפת סובייקטיביות במיוחד כשיש קבוצה שאתה אוהד מעורבת. ובכל זאת, אני מאמין שכדי לנהל דיון צריך לנסות להסתכל על הדברים בצורה הכי הוגנת שאפשר, אחרת זה מיותר.

בשנים האחרונות כניסה מעל הקרסול היא אדום די גורף, גם כניסות רכות (אבל כאלה שמצטלמות טוב) זוכו באדומים. בפיפ"א נהנים להכניס חוקים חדשים או לשנות חוקים קיימים בזמן מונדיאל (הוואר נגיד היה ניסוי שנכנס לראשונה במונדיאל), יכול להיות שכאן באמת לא כל כניסה מעל הקרסול היא אדום, אבל לא קראתי על זה אז לא יודע, אולי חברים שלך מכירים משהו שאני לא. גם הצהובים שנשלפו על התחזויות במרכז מגרש זה משהו חדש שראיתי לראשונה במונדיאל הזה.

מה אני אגיד לך... אני באמת מאמין שהבכי נגד ארגנטינה מוגזם. תתמקדו בכדורגל, אני לא מרגיש שהנבחרות נגדם, מלבד אלג'יריה, באמת נעשקו. מקווה למשחק הוגן מול האנגלים, שארגנטינה כמובן תנצח עם שערים של מסי, אבל שנתעסק כמה שפחות בדברים הלא חשובים ויותר ביכולת של שחקני על.

התקשורת האנגלית בטוחה שאנגליה בגמר כבר

מזכיר לי את התקשורת ההולנדית לפני הרבע גמר ב2022
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (45): « הקודם 1 ... 32 33 34 35 36 ... 45 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 12:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר