Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי

עמודים (45): « הקודם 1 ... 18 19 20 21 22 ... 45 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 199
אשכולות: 0
Likes Given: 51
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-06-2026, 03:19 AM
(07-06-2026, 12:21 AM)master of doom כתב:  נורבגיה תפגוש את המנצחת במפגש בין מקסיקו לאנגליה. יש מצב שנקבל רבע גמר בין נורבגיה למקסיקו, והאמת? עם כל הכבוד לשמות של אנגליה וברזיל, אני לא חושב שיהיה מדובר בהפתעות ענקיות. מקסיקו ונורבגיה שתי נבחרות מצוינות שיעשו צרות לכל קבוצה. נורבגיה הובסה מול צרפת אמנם אבל בהרכב שני די מאסיבי.

הלאנד משתווה למסי ואמבפה בראשות טבלת הכיבושים של המונדיאל עם 7 שערים (אמבפה כרגע ראשון בזכות הבישולים לדמבלה מול נורבגיה, מסי עם משחק חסר שיושלם בשלישי מול מצרים ב-19:00). הארי קיין, שלו יש 6 שערים, יעלה לשחק עוד שעה וחצי באצטקה מול מקסיקו, חתיכת מבחן.

איפה עומר? מצפה ממנו לתגובה חיובית. המונדיאל פה, יש הפתעות, יש נבחרות מצוינות וכדורגל טוב, ויש גם קרב אישי על מלכות השערים שיותר רותח מהמכנסיים של לידור בזמן הכניסה של ברוק לסנר.

הנה אני.
משחק מעולה בין ברזיל לנורבגיה. היה שווה יותר מ3 גולים.
מדהים שברזיל פחות או יותר בין 1950 ל2010 הייתה הנבחרת הכי מוכשרת והיום ספק אם היא בטופ 8 בכישרון.
מסכים גם לגבי הרבע הפוטנציאלי בין נורבגיה למקסיקו אם וכאשר. זה מונדיאל!
הגב
The following 1 user Likes Omer's post:
  • master of doom
חפש
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,159
אשכולות: 9
Likes Given: 480
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-06-2026, 08:24 AM
לצערי הגענו למצב שמברזיל נשאר רק השם.
ברזיל של 2002 נראתה כמו הגדולה בהיסטוריה מבחינת כישרון. 24 שנים ו-6 מונדיאלים אחר כך, נשאר מהם בעיקר הנוסטלגיה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,345
אשכולות: 92
Likes Given: 1,238
07-06-2026, 09:13 AM
הגול השני של האלנד זה פשוט מאסטרפיס. איזה חלוץ ענק.

משחק גדול בין אנגליה למקסיקו עם בלינגהאם שהגיע במאני טיים, לא אופייני לאנגליה לצאת ככה ווינרים.

והיום ב22:00 המשחק המרכזי והכי מעניין של שמינית הגמר: פורטוגל-ספרד.
משחק קשה, אני מקווה בשביל רונאלדו וברונו שהם יצליחו להתעלות על המשוכה הספרדית, כי עד עכשיו פורטוגל לא הרשימה יותר מדי במונדיאל.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,659
אשכולות: 19
Likes Given: 1,258
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-06-2026, 10:08 AM
(07-06-2026, 03:19 AM)Omer כתב:  הנה אני.
משחק מעולה בין ברזיל לנורבגיה. היה שווה יותר מ3 גולים.
מדהים שברזיל פחות או יותר בין 1950 ל2010 הייתה הנבחרת הכי מוכשרת והיום ספק אם היא בטופ 8 בכישרון.
מסכים גם לגבי הרבע הפוטנציאלי בין נורבגיה למקסיקו אם וכאשר. זה מונדיאל!

בדיוק דיברתי על זה עם חבר אתמול, שלברזיל אולי יש כמה שחקנים מצוינים, אבל זאת לא ברזיל שגדלנו עליה ושמענו עליה סיפורים. אין בה קסם, סתם עוד נבחרת לא רעה שלא יכולה להתקדם מעבר לרבע גמר המונדיאל.

בסופו של דבר קיבלנו נורבגיה-אנגליה אחרי דרמה באצטקה, אנגליה מדיחה את המארחת עם הופעה אדירה כשהיא למעלה מ-40 דקות בעשרה שחקנים, כמו שעומר אמר זאת ווינריות לא אופיינית לאנגלים. ג'וד בלינגהאם שטינפתי עליו לא מעט עם חברים כבש צמד אדיר, הוא שחקן ריאל אז אני כמובן לא מחבב אותו אבל הנה עוד כוכב שהתעלה לגודל השעה, את זה אי אפשר לקחת לו. יהיה לנו רבע גמר אדיר, ואני בטוח שגם ארגנטינה-קולומביה, אם וכאשר, יהיה קרב מצוין.

בצד השני של ההגרלה כבר יש לנו את צרפת-מרוקו שזה משחק אדיר בעיניי (ודרבי, שזה מוסיף כמובן), והיום ספרד ופורטוגל יילחמו על הכרטיס למפגש מול בלגיה/ארה"ב.
מכיוון שברור איזה משחק יותר גדול, אתייחס רק אליו. בפעם האחרונה שפורטוגל וספרד נפגשו זה היה בליגת האומות 2025, שם הפורטוגלים ניצחו בפנדלים. הן נפגשו גם במונדיאל 2018 בבתים, שם שלושער של כריסטיאנו חילץ תיקו עבור הפורטוגלים. הפעם אם להשוות את יחסי הכוחות, קודם כל מדובר בשתי מועמדות בכירות לזכייה שנפגשות בשמינית, אבל אני עדיין חושב שספרד קצת עדיפה ותגיע כפייבוריטית. נכון שההתקפה של ספרד מורכבת מאויארסבאל ופראן, אבל עדיין אני מרגיש שההתקפה של פורטוגל פחות איכותית וזה ההבדל בין שתי הקבוצות כרגע. פורטוגל תצטרך יום על של כריסטיאנו/ראמוס כדי להעפיל.

מבחינת הקישור אנחנו מקבלים כאן פדרי נגד ויטיניה, רודרי מול נבש, ברונו מול אולמו. לדעתי שני הקישורים החזקים ביותר בטורניר, ויכול להיות שעל זה יקום וייפול המשחק. צפוי אחלה קרב טקטי שם, אני כבר מחכה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
07-06-2026, 10:35 AM
(07-06-2026, 10:08 AM)master of doom כתב:  בדיוק דיברתי על זה עם חבר אתמול, שלברזיל אולי יש כמה שחקנים מצוינים, אבל זאת לא ברזיל שגדלנו עליה ושמענו עליה סיפורים. אין בה קסם, סתם עוד נבחרת לא רעה שלא יכולה להתקדם מעבר לרבע גמר המונדיאל.

בסופו של דבר קיבלנו נורבגיה-אנגליה אחרי דרמה באצטקה, אנגליה מדיחה את המארחת עם הופעה אדירה כשהיא למעלה מ-40 דקות בעשרה שחקנים, כמו שעומר אמר זאת ווינריות לא אופיינית לאנגלים. ג'וד בלינגהאם שטינפתי עליו לא מעט עם חברים כבש צמד אדיר, הוא שחקן ריאל אז אני כמובן לא מחבב אותו אבל הנה עוד כוכב שהתעלה לגודל השעה, את זה אי אפשר לקחת לו. יהיה לנו רבע גמר אדיר, ואני בטוח שגם ארגנטינה-קולומביה, אם וכאשר, יהיה קרב מצוין.

בצד השני של ההגרלה כבר יש לנו את צרפת-מרוקו שזה משחק אדיר בעיניי (ודרבי, שזה מוסיף כמובן), והיום ספרד ופורטוגל יילחמו על הכרטיס למפגש מול בלגיה/ארה"ב.
מכיוון שברור איזה משחק יותר גדול, אתייחס רק אליו. בפעם האחרונה שפורטוגל וספרד נפגשו זה היה בליגת האומות 2025, שם הפורטוגלים ניצחו בפנדלים. הן נפגשו גם במונדיאל 2018 בבתים, שם שלושער של כריסטיאנו חילץ תיקו עבור הפורטוגלים. הפעם אם להשוות את יחסי הכוחות, קודם כל מדובר בשתי מועמדות בכירות לזכייה שנפגשות בשמינית, אבל אני עדיין חושב שספרד קצת עדיפה ותגיע כפייבוריטית. נכון שההתקפה של ספרד מורכבת מאויארסבאל ופראן, אבל עדיין אני מרגיש שההתקפה של פורטוגל פחות איכותית וזה ההבדל בין שתי הקבוצות כרגע. פורטוגל תצטרך יום על של כריסטיאנו/ראמוס כדי להעפיל.

מבחינת הקישור אנחנו מקבלים כאן פדרי נגד ויטיניה, רודרי מול נבש, ברונו מול אולמו. לדעתי שני הקישורים החזקים ביותר בטורניר, ויכול להיות שעל זה יקום וייפול המשחק. צפוי אחלה קרב טקטי שם, אני כבר מחכה.

בתור אחד שגדל על ברזיל הגדולה, אני עדיין לא מעכל מה קורה שם. זה ברמה של וועדת חקירה. נראה דווקא שצרפת הופכת להיות ברזיל הגדולה- לא תזכה בכל טורניר, אבל תמיד עם הכי הרבה כישרון. כל הפסד שלה יהיה די מפתיע.

בלינגהאם הוא הווינר הכי גדול שאני זוכר בכדורגל האנגלי. הבנתי שהייתה לו עונה רעה, אבל הוא מגה ווינר בכל רמ״ח איבריו והסיבה היחידה שאני מאמין שאנגליה אולי כן יכולה מתישהו ללכת עד הסוף בטורניר לא ביתי.

ספרד בעיניי נבחרת מאוד יציבה, חזקה, סגנון מאוד ברור לאורך תקופה ובעיניי מאוד משעממת (גם בזכיות שלה במונדיאל וביורו). המשחק מול פורטוגל סופר מעניין אבל נראה לי שלא יהיה כיפי לצפייה כמו 2 המשחקים שקיבלנו הלילה. מקווה שאני טועה.

צרפת-מרוקו זה פוטנציאל לרבע הכי טוב. המיקום הגאוגרפי של מרוקו מטעה. בסוף זאת נבחרת אירופאית- ומהטובות שבהן. הגירה מסיבית נמשכת במשך 30+ שנים מאוד השתלמה ל2 הנבחרות. צרפת של 98 שזכתה במונדיאל לא קרובה בכלל לרמת הכישרון של צרפת של ה8 שנים האחרונות, למרות זידאן, שהוא הקשר הכי טוב שראיתי וזה בכלל לא נתון לויכוח.
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-06-2026, 10:51 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-06-2026, 11:51 AM על ידי master of doom.)
זה גם הזמן שלי לשפוך רעל ודברי זוהמה על ניימאר. יש הרבה אנשים פה בפורום שהיו בהייפ מהליצן הזה, ואתמול הוא בכה, ואני מודה שזה לא הזיז לי את הביצה אפילו במילימטר. נהפוכו, זה הסיפור המושלם על קריירת כדורגל שהתפספסה בגלל יכולת מנטלית מזעזעת ומחסור במחויבות.

מי שראה אותו אתמול משחק ראה שחקן זקן עם ברכיים שבורות, בקושי זז, בקושי מסוגל לרוץ, לפחות את הפנדל הוא הבקיע. הוא בן 34 בסה"כ. בגיל 34 מסי לקח פיצ'יצ'י והוביל את הנבחרת לזכייה בקופה, רונאלדו הוביל את יובה לאליפות. אני מניח שהאינסטינקט הראשוני שלכם יהיה "אבל מאסטר, הוא נפצע. זאת לא אשמתו שהוא נפצע!!!" ובכן, ברוב המקרים זו כן אשמתו. כשאתה לא שומר על מקצועיות לאורך שנים, זורק זין באימונים ואז מגיע למשחק אינטנסיבי, הסיכוי שלך למתוח/לקרוע רצועות/שרירים/גידים עולה דראסטית כי הגוף לא רגיל לסוג כזה של מאמץ, וניימאר הוא בדיוק כזה. בבארסה הוא שמר על עצמו, ולכן כמות הפציעות הייתה מינורית. מהרגע שהגיע לפריז הוא פתח בבית זונות שלא מבייש את החלונות האדומים, באורח פלא הפציעות התארכו בימי ההולדת של אחותו (בבארסה הוא גם היה עושה את זה, אבל ה-"פציעה" שם הייתה בדרך כלל משחק אחד. בפריז זה נהיה השבתה לכל העונה מה-11.3), והוא פשוט התחיל להסתלבט לכיף שלו. בלי שאיפות, בלי רצון להגיע הכי רחוק שאפשר. הוא בפריז, הוא עושה כסף, הוא כוכב, לא צריך יותר.

וככה איבדנו אותו. את אחד הכישרונות הכי גדולים אי פעם, גאון כדורגל, שהלך לפריז ואיבד את עצמו בדרך. באזור 2022-23 מכת הפציעות הפכה כבר ליותר קיצונית עם כמה פציעות קשות שהשאירו אותו הרבה חודשים בחוץ, והדרך לעזוב לסעודיה הייתה קלה. הוא שיחק שם בין 2023 ל-2025, בסה"כ שנה וחצי עם 3 משחקים בלבד (כמובן, בגלל הפציעות), ללא שערים. אחר כך הוא חזר לסנטוס, בלי ברכיים.

בסופו של יום אם לסכם, ניימאר לדעתי יכל לשבת בראשמור של הכדורגל. אולי חלק יחשבו שזאת הגזמה, בשביל עומר אגיד אפילו הטופ 4 של ה20-25 שנה האחרונות, אבל הוא בהחלט יכל למצוא את עצמו קרוב מאוד למסי וכריסטיאנו, אולי אפילו בלבל של כריסטיאנו. ברמת הכישרון, הוא שם. אבל אמביציה, תשוקה, כוח רצון ובעיקר מחויבות ומקצועיות, אלה תכונות שחסרות לו לעומת שני הג'אגרנוטים שלפניו, ולכן הוא לא מדגדג אותם אפילו. הוא ייזכר, עבורי לפחות, כעוד שחקן שהיה לו פיק אדיר, וזהו.

אתמול הוא פרש מנבחרת ברזיל באופן רשמי. אבל בדיעבד? הוא פרש מכדורגל ב-4.8.2017, באותו יום ארור שבו הוא החליט לעשות ויברח לבארסה, וללכת לפריז.
הגב
The following 3 users Like master of doom's post:
  • Breakker, Omer, The Visionary
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
07-06-2026, 10:57 AM
(07-06-2026, 10:51 AM)master of doom כתב:  זה גם הזמן שלי לשפוך רעל ודברי זוהמה על ניימאר. יש הרבה אנשים פה בפורום שהיו בהייפ מהליצן הזה, ואתמול הוא בכה, ואני מודה שזה לא הזיז לי את הביצה אפילו במילימטר. נהפוכו, זה הסיפור המושלם על קריירת כדורגל שהתפספסה בגלל יכולת מנטלית מזעזעת ומחסור במחויבות.

מי שראה אותו אתמול משחק ראה שחקן זקן עם ברכיים שבורות, בקושי זז, בקושי מסוגל לרוץ, לפחות את הפנדל הוא הבקיע. הוא בן 34 בסה"כ. בגיל 34 מסי לקח פיצ'יצ'י והוביל את הנבחרת לזכייה בקופה, רונאלדו הוביל את יובה לאליפות. אני מניח שהאינסטינקט הראשוני שלכם יהיה "אבל מאסטר, הוא נפצע. זאת לא אשמתו שהוא נפצע!!!" ובכן, ברוב המקרים זו כן אשמתו. כשאתה לא שומר על מקצועיות לאורך שנים, זורק זין באימונים ואז מגיע למשחק אינטנסיבי, הסיכוי שלך למתוח/לקרוע רצועות/שרירים/גידים עולה דראסטית כי הגוף לא רגיל לסוג כזה של מאמץ, וניימאר הוא בדיוק כזה. בבארסה הוא שמר על עצמו, ולכן כמות הפציעות הייתה מינורית. מהרגע שהגיע לפריז הוא פתח בבית זונות שלא מבייש את החלונות האדומים, באורח פלא הפציעות התארכו בימי ההולדת של אחותו (בבארסה הוא גם היה עושה את זה, אבל ה-"פציעה" שם הייתה בדרך כלל משחק אחד. בפריז זה נהיה השבתה לכל העונה מה-11.3), והוא פשוט התחיל להסתלבט לכיף שלו. בלי שאיפות, בלי רצון להגיע הכי רחוק שאפשר. הוא בפריז, הוא עושה כסף, הוא כוכב, לא צריך יותר.

וככה איבדנו אותו. את אחד הכישרונות הכי גדולים אי פעם, גאון כדורגל, שהלך לפריז ואיבד את עצמו בדרך. באזור 2022-23 מכת הפציעות הפכה כבר ליותר קיצונית עם כמה פציעות קשות שהשאירו אותו הרבה חודשים בחוץ, והדרך לעזוב לסעודיה הייתה קלה. הוא שיחק שם בין 2023 ל-2025, בסה"כ שנה וחצי עם 3 משחקים בלבד (כמובן, בגלל הפציעות), ללא שערים. אחר כך הוא חזר לסנטוס, בלי ברכיים.

בסופו של יום אם לסכם, ניימאר לדעתי יכל לשבת בראשמור של הכדורגל. אולי חלק יחשבו שזאת הגזמה, בשביל עומר אגיד אפילו הטופ 4 של ה20-25 שנה האחרונות, אבל הוא בהחלט יכל למצוא את עצמו קרוב מאוד למסי וכריסטיאנו, אולי אפילו בלבל של כריסטיאנו. ברמת הכישרון, הוא שם. אבל אמביציה, תשוקה, כוח רצון ובעיקר מחויבות ומקצועיות, אלה תכונות שחסרות לו לעומת שני הג'אגרנוטים שלפניו, ולכן הוא לא מדגדג אותם אפילו. הוא ייזכר, עבורי לפחות, כעוד שחקן שהיה לו פיק אדיר, וזהו.

אתמול הוא פרש מנבחרת ברזיל באופן רשמי. אבל בדיעבד? הוא פרש מכדורגל ב-4.8.2017, באותו יום ארור שבו הוא החליט לעשות ויברח לבארסה, וללכת לפריז.

מסכים עם כל מילה. גם לגבי זה שיכול היה להיות מה3-4 הגדולים בדורו. שחקן הכדורגל השנוא עליי. שחקן שבמשך עשור זלזל במקצוע שלו. גם בברצלונה, היה לו קל שיש לידו מסי סוארז אינייסטה וצאבי. הצד החיובי, שהוא בזבז כמה מאות מיליונים למפרץ הםרסי
הגב

•
חפש
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,345
אשכולות: 92
Likes Given: 1,238
07-06-2026, 11:48 AM
(07-06-2026, 10:51 AM)master of doom כתב:  זה גם הזמן שלי לשפוך רעל ודברי זוהמה על ניימאר. יש הרבה אנשים פה בפורום שהיו בהייפ מהליצן הזה, ואתמול הוא בכה, ואני מודה שזה לא הזיז לי את הביצה אפילו במילימטר. נהפוכו, זה הסיפור המושלם על קריירת כדורגל שהתפספסה בגלל יכולת מנטלית מזעזעת ומחסור במחויבות.

וככה איבדנו אותו. את אחד הכישרונות הכי גדולים אי פעם, גאון כדורגל, שהלך לפריז ואיבד את עצמו בדרך. באזור 2022-23 מכת הפציעות הפכה כבר ליותר קיצוניות עם כמה פציעות קשות שהשאירו אותו הרבה חודשים בחוץ, והדרך לעזוב לסעודיה הייתה קלה. הוא שיחק שם בין 2023 ל-2025, בסה"כ שנה וחצי עם 3 משחקים בלבד (כמובן, בגלל הפציעות), ללא שערים. אחר כך הוא חזר לסנטוס, בלי ברכיים.

מסכים לגמרי.
לנצח יישאר בתור אחד מהפספוסים הכי גדולים של הכדורגל, וחבל.

הדרך שבה אתמול הוא סיים את המונדיאל די מתאימה ומתארת את כל הקריירה שלו - במקום להבקיע ולהמשיך הלאה למרות שהסיפור כבר גמור, הוא היה עסוק בטראש טוק עם השוער ובזבז לעצמו עוד ועוד זמן.

אני חושב שאם הוא היה מקצוען אמיתי ולא היה נופל לשטויות בתוך ומחוץ לכדורגל, הוא באמת היה יכול להיות בטופ 3 יחד עם מסי וכריסטיאנו. בלי להגזים.
אבל הכל בסוף מסתכם ב"אם", כמו שאפשר להגיד על הרבה שחקני כדורגל נוספים שנחשבו לפספוס גדול. זה למה מסי וכריסטיאנו יהיו הטובים בהיסטוריה לעד, אין אצלם "אם".
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-06-2026, 11:57 AM
בניגוד מוחלט לניימאר, תראו את לוקה מודריץ', מקצוען אמיתי שפרש מהדלת הראשית אחרי 90 דקות מלאות (טוב, קצת יותר) מול אחת הנבחרות החזקות בטורניר בגיל 40. אולי הניגוד המושלם לניימאר, שחקן שאולי יש ספק בנוגע לכישרון ולקסם במשחק שלו (בהשוואה לקשרים היסטוריים כמו אינייסטה או זידאן לדוגמה), אבל הוא בנה את עצמו על הגב של עבודה קשה, מחויבות ומקצוענות.

יש דרג ויש זרג, יש מודריץ' ויש ניימאר.
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Omer
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-06-2026, 12:10 PM
מצטער על החפירות, אבל אני מעביר לפה הודעה שנשלחה בערוץ הספורט לגבי תגובה רשמית של אופ"א לגבי ביטול האדום ההזוי של שחקן ארה"ב. היא נכנסת בפיפ"א על ההחלטה, והאמת די בצדק.

ברייקינג: תגובתה של אופ"א בעקבות ביטול הכרטיס האדום של באלוגון לא משאירה מקום לפרשנות מה חושבים באירופה על המקרה:
"כדורגל, כמו כל ענף ספורט אחר, נשען על חוקים, שהם הבסיס לתחרות הוגנת, ישרה ושקופה. לעיתים ניתן לפרש חוקים בדרכים שונות. במקרה הזה – לא."

"הרחקה אוטומטית מינימלית ממשחק אחד בעקבות כרטיס אדום אינה נתונה לשיקול דעת ואינה דורשת החלטה של גוף מוסמך כדי להיכנס לתוקף. זהו עיקרון המעוגן בתקנון, שלא ניתן להחריג ממנו מקרים – ובוודאי שלא במהלך טורניר, כאשר מספר שחקנים אחרים כבר היו באותו מצב וריצו את עונשם כמתחייב."

"כאשר הוודאות לגבי החוקים כבר אינה מובטחת על ידי מי שאמורים לשמור עליהם, שלמות המשחק נמצאת בסכנה ואמינותה של התחרות נפגעת. בנוסף, החלטה כזו יוצרת תקדים במהלך הטורניר הנוכחי, כך שמקרים דומים בעתיד יחייבו יחס זהה דבר שעלול לפגוע בתחרות."

"הכדורגל הוא הספורט האהוב ביותר בעולם משום שהוא משחק יפהפה, והוא זוכה לאמון משום שהוא משוחק בכל מקום על פי אותם חוקים. שום טורניר אינו מתקיים בחלל ריק, וכאשר מדובר בגביע העולם, יש לו את הכוח להשפיע לטובה או לרעה על עולם הכדורגל כולו."
"אנו מביעים את תדהמתנו לנוכח החלטה חסרת תקדים, בלתי מובנת ובלתי ניתנת להצדקה."
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Liorton
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (45): « הקודם 1 ... 18 19 20 21 22 ... 45 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 10:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר