Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי

עמודים (45): « הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 45 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
דיון | מונדיאל 2026 - אשכול רשמי
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,648
אשכולות: 19
Likes Given: 1,256
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-04-2026, 01:04 AM
מחצית בינונית של ארגנטינה, קייפ ורדה עומדים טקטית מעולה אבל חסרי מוח בהתקפה עד כה, שער של ה-GOAT עושה את ההבדל כרגע. הראשון והיחיד אי פעם להגיע ל-20 שערי מונדיאל.
אני די בטוח שאחרי המונדיאל הטופ 3 סקוררים יהיו מסי, אמבפה וקיין. לפני המונדיאל אלה היו קלוזה, רונאלדו וגרד מילר. זה מדהים ברמה בלתי רגילה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-04-2026, 02:00 AM
קייפ ורדה לוקחת את ארגנטינה להארכה, מדהים. נבחרת שלא יודעת לייצר כלום בלי מסי, התלות הזאת מוגזמת. קייפ ורדה ירדה למגננה אחרי השיוויון ואי אפשר להאשים אותם, אבל מלבד כמה מצבים של מסי (שהוא החטיא בצורה לא אופיינית) הנבחרת לא יצרה כלום ושום דבר.
הגב

•
חפש
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 838
אשכולות: 1
Likes Given: 115
הצטרף בתאריך: Jan 2025
07-04-2026, 02:50 AM
קרב אדיר נגמר

תודה להשם

ארגנטינה לא ייקחו

אבל נקווה שידיחו את התומכי פחסטין מול מצרים
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-04-2026, 02:52 AM
למה אי אפשר לנצח 3-0 קליל כמו צרפת??? קיבינימט. לקחו גם למסי את הבישול ונתנו שער עצמי ימח שמם.

בשלב הבא - ארגנטינה נגד מצרים. לפי המשחקים היום, מהמר על 3-0 מצרים
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 192
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-04-2026, 07:29 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-04-2026, 07:34 AM על ידי Omer.)
(07-04-2026, 01:04 AM)master of doom כתב:  מחצית בינונית של ארגנטינה, קייפ ורדה עומדים טקטית מעולה אבל חסרי מוח בהתקפה עד כה, שער של ה-GOAT עושה את ההבדל כרגע. הראשון והיחיד אי פעם להגיע ל-20 שערי מונדיאל.
אני די בטוח שאחרי המונדיאל הטופ 3 סקוררים יהיו מסי, אמבפה וקיין. לפני המונדיאל אלה היו קלוזה, רונאלדו וגרד מילר. זה מדהים ברמה בלתי רגילה.

מדהים או שנובע ממספר משחקים מנופח עם פערי רמות בלתי נתפסים בשלב הבתים וה32?

שוב, בשביל ההקשר במונדיאל הזה כמות הגולים הממוצעת למשחק גבוהה מכל מונדיאל מאז שבדיה 1958.

ואכן בשבדיה 58 היה בחור צרפתי שכבש 13 גולים ואף אחד, בצדק, לא מזכיר אותו ברשימת הגדולים בכל הזמנים, בדיוק כמו שהארי קיין, חלוץ מעולה, לעולם לא ייחשב אחד מהגדולים באמת כי הוא פשוט לא כזה.

בשלב הנוקאאוט, מסי שיחק נגד מדינה שרובנו לא שמענו עליה עד לפני חודש, קיין נגד מדינה מפורקת שבחיים לא הייתה במונדיאל ואמבפה מול נבחרת שסיימה אחרונה (!!!!) בשלב המוקדמות בבית שלה, ללא אף ניצחון (!!!) כשלפניה סיימו גם קוסובו וגם סלובניה (!!!), אבל מה הם היו ממש טובים במשחקי הידידות בליגת האומות ובפלייאוף קיבלו נבחרת ממדינה מפורקת שלא יכולה לשחק באיצטדיון הביתי שלה (אוקראינה).

במונדיאל עצמו, אני מזכיר:
שבדיה ניצחה את טוניסיה הפתטית כדי לעלות מהמקום ה3, מה שלא היה מעלה אותה באף מונדיאל אחר.
שטות ורדה לא ניצחה אף משחק בשלב הבתים, מה שלא היה מספיק לה לעלות בנוקאאוט באף מונדיאל אחר.
קונגו כדי לעלות התגברה על אוזבקיסטן האימתנית.

לסיכום: קצת פרופורציות והקשר לא יזיקו.

הערב המונדיאל האמיתי סוף סוף מתחיל. איזה כיף
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-04-2026, 01:08 PM
(07-04-2026, 07:29 AM)Omer כתב:  מדהים או שנובע ממספר משחקים מנופח עם פערי רמות בלתי נתפסים בשלב הבתים וה32?

שוב, בשביל ההקשר במונדיאל הזה כמות הגולים הממוצעת למשחק גבוהה מכל מונדיאל מאז שבדיה 1958.

ואכן בשבדיה 58 היה בחור צרפתי שכבש 13 גולים ואף אחד, בצדק, לא מזכיר אותו ברשימת הגדולים בכל הזמנים, בדיוק כמו שהארי קיין, חלוץ מעולה, לעולם לא ייחשב אחד מהגדולים באמת כי הוא פשוט לא כזה.

בשלב הנוקאאוט, מסי שיחק נגד מדינה שרובנו לא שמענו עליה עד לפני חודש, קיין נגד מדינה מפורקת שבחיים לא הייתה במונדיאל ואמבפה מול נבחרת שסיימה אחרונה (!!!!) בשלב המוקדמות בבית שלה, ללא אף ניצחון (!!!) כשלפניה סיימו גם קוסובו וגם סלובניה (!!!), אבל מה הם היו ממש טובים במשחקי הידידות בליגת האומות ובפלייאוף קיבלו נבחרת ממדינה מפורקת שלא יכולה לשחק באיצטדיון הביתי שלה (אוקראינה).

במונדיאל עצמו, אני מזכיר:
שבדיה ניצחה את טוניסיה הפתטית כדי לעלות מהמקום ה3, מה שלא היה מעלה אותה באף מונדיאל אחר.
שטות ורדה לא ניצחה אף משחק בשלב הבתים, מה שלא היה מספיק לה לעלות בנוקאאוט באף מונדיאל אחר.
קונגו כדי לעלות התגברה על אוזבקיסטן האימתנית.

לסיכום: קצת פרופורציות והקשר לא יזיקו.

הערב המונדיאל האמיתי סוף סוף מתחיל. איזה כיף

א. דיברנו על זה כבר, תן להתלהב יא משבית שמחות Dodgy אני אוהב את מסי וגם אם הוא יבקיע נגד אפרוחי כוסילמלם אני אתלהב, ככה זה. אלה לא פוסטים מהראש אלא יותר מהלב.

ב. בגדול, אני מסכים איתך שהשערים הללו הם לא הגדולים והמכריעים ביותר. כמו שציינת, המונדיאל האמיתי מתחיל עכשיו, ואני די שותף לדעה הזאת. אבל - יש נבחרות שבעיניי הוכיחו שהן לא סמרטוטיות כדי להיות במונדיאל. וכן, באופן אובייקטיבי ולא כי אני אוהד מסי, קונגו וקייפ ורדה הראו שהן אולי מהדרג הנמוך, אבל בהחלט יכלו להתברג בטופ 32 של המונדיאלים הקודמים. קונגו לא רק הקשתה על אנגליה, היא גם סחטה תיקו מפורטוגל. לאורך כל הטורניר היא שמרה על הגנה חזקה. כנ"ל קייפ ורדה, שאמנם לא השיגה ניצחונות אבל כן הראתה משמעת טקטית מצוינת הן מול אלופת אירופה ספרד והן מול אלופת העולם ארגנטינה.
בכל מונדיאל היו נבחרות פח שפשוט היו חוטפות חמישיות והולכות הביתה. קונגו וקייפ ורדה לא הושפלו מול הענקיות של אירופה ואלופת העולם. פרופורציות.

אני מדגיש, נכון שאלה לא נבחרות טופ ואלה לא משחקים שייזכרו כגדולים ביותר. את מסי יזכרו כענק מונדיאלים, אגב, בגלל ההופעות שלו בנוקאאוט ב-2022 (ודיברנו על הפנדלים, לא רלוונטי, בכל משחק שהוא כבש פנדל הוא או בישל בצורה ספקטקולרית או כבש שער שדה נוסף, ההופעות שלו היו של ווינר, לא נכנס לדיון הזה שוב), אבל האם זה אומר שהשער מול מקסיקו היה חסר תועלת או לא נחשב? זה חלק מהמונדיאל.

נכון שמשחק נוסף תורם לניפוח המשחקים, ויש יותר נבחרות חלשות בשלבי הנוקאאוט, אבל לא צריך לייצר על זה דיון כדי להקטין הישגים בכל פעם. תצטרף לטים מסי, אוכלים פיצות בכל פעם שהוא כובש, זה שווה.
הגב

•
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-04-2026, 01:47 PM
אכניס גם תגובה על ארגנטינה.

במשחק הזה התלות במסי נראתה לכל עין, ואני חושב שהוא הוכחה לכך שאין לה את מה שנדרש כדי ללכת עד הסוף. במונדיאל הקודם, מסי הנהיג כמובן עם מעורבות ישירה ב-10/15 השערים של ארגנטינה בטורניר, אבל מהצד היה לו סיוע של אלברס או די מריה כשהיה צריך.
אתמול, הסיוע הגיע מנייחים, כשמעבר לזה הוא היחיד שמגיע להזדמנויות (ומחמיץ בצורה לא אופיינית). מסי כבש 7 מתוך 11 שערים של ארגנטינה בטורניר, הנבחרת מצד אחד משחקת עליו, אבל מצד שני אני חושב שמלבדו אין מספיק אופציות.

אני לא מזלזל במסי כמובן, אבל הוא בן 39. הוא גאון כדורגל, אבל הוא גם מאוד סטטי אפילו יחסית לעצמו, והוא חייב סיוע הרבה יותר גדול מהנבחרת. ארגנטינה כן מפעילה לחץ נהדר וניכר שיש שם תחושת מחויבות ואמביציה, בזה אין ספק, אבל ההתקפה מלבד מסי פשוט לא קיימת, לאוטרו ואלברס לא תפקדו בכלל, וסקאלוני לא מצא את הנוסחה בעיניי. רודריגו דה פול כנף ימין במערך של 4 קשרים? לא מספיק טוב. מול נבחרת כמו צרפת או ספרד, או אפילו פורטוגל זה לא יספיק.

בשלב הבא ארגנטינה תשחק מול מצרים, היא עדיפה עליה בעיניי, אבל קולומביה עד כה הרשימה אותי יותר מארגנטינה. לא בטוח שקולומביה תעפיל לרבע כי שוויץ גם נבחרת לא רעה (ומנחוסית), אבל ההערכה שלי היא שנקבל ארגנטינה-קולומביה ברבע, ושם ארגנטינה תתמודד מול אתגר אמיתי ראשון. קולומביה לקחה אותה להארכה בגמר הקופה האחרון, ובאופן כללי מדובר בנבחרת מצוינת שפורטוגל בקושי סחטה ממנה תיקו בבתים וכמובן העפילה ראשונה מהבית. אתמול מול גאנה זה נגמר רק 1-0 בגלל יכולת רעה של לואיס דיאז, כשהגנתית הם היו מעולים.

היום קנדה תארח את מרוקו ובלילה נקבל את אמבפה עובר את מסי בכמות השערים במונדיאלים בכל הזמנים לרוע המזל. הצפי הוא לקבל דרבי ערבי בין צרפת למרוקו ברבע, בשחזור של חצי גמר מונדיאל 2022. נראה. מחר נקבל ברזיל-נורבגיה ואנגליה-מקסיקו, משחקים אדירים ומאוזנים. הייפ.
הגב

•
חפש
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 192
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-04-2026, 03:35 PM
(07-04-2026, 01:08 PM)master of doom כתב:  א. דיברנו על זה כבר, תן להתלהב יא משבית שמחות Dodgy אני אוהב את מסי וגם אם הוא יבקיע נגד אפרוחי כוסילמלם אני אתלהב, ככה זה. אלה לא פוסטים מהראש אלא יותר מהלב.

ב. בגדול, אני מסכים איתך שהשערים הללו הם לא הגדולים והמכריעים ביותר. כמו שציינת, המונדיאל האמיתי מתחיל עכשיו, ואני די שותף לדעה הזאת. אבל - יש נבחרות שבעיניי הוכיחו שהן לא סמרטוטיות כדי להיות במונדיאל. וכן, באופן אובייקטיבי ולא כי אני אוהד מסי, קונגו וקייפ ורדה הראו שהן אולי מהדרג הנמוך, אבל בהחלט יכלו להתברג בטופ 32 של המונדיאלים הקודמים. קונגו לא רק הקשתה על אנגליה, היא גם סחטה תיקו מפורטוגל. לאורך כל הטורניר היא שמרה על הגנה חזקה. כנ"ל קייפ ורדה, שאמנם לא השיגה ניצחונות אבל כן הראתה משמעת טקטית מצוינת הן מול אלופת אירופה ספרד והן מול אלופת העולם ארגנטינה.
בכל מונדיאל היו נבחרות פח שפשוט היו חוטפות חמישיות והולכות הביתה. קונגו וקייפ ורדה לא הושפלו מול הענקיות של אירופה ואלופת העולם. פרופורציות.

אני מדגיש, נכון שאלה לא נבחרות טופ ואלה לא משחקים שייזכרו כגדולים ביותר. את מסי יזכרו כענק מונדיאלים, אגב, בגלל ההופעות שלו בנוקאאוט ב-2022 (ודיברנו על הפנדלים, לא רלוונטי, בכל משחק שהוא כבש פנדל הוא או בישל בצורה ספקטקולרית או כבש שער שדה נוסף, ההופעות שלו היו של ווינר, לא נכנס לדיון הזה שוב), אבל האם זה אומר שהשער מול מקסיקו היה חסר תועלת או לא נחשב? זה חלק מהמונדיאל.

נכון שמשחק נוסף תורם לניפוח המשחקים, ויש יותר נבחרות חלשות בשלבי הנוקאאוט, אבל לא צריך לייצר על זה דיון כדי להקטין הישגים בכל פעם. תצטרף לטים מסי, אוכלים פיצות בכל פעם שהוא כובש, זה שווה.

חחחחח
מחילה יא אח
יש מצב שאני מוציא את התסכול הכללי שלי על הסיקור של הכדורגל כאן בהודעות האלו.

בעיקר שדור הופמן משדר. זה כמו לתת לערוץ 14 לשדר את ביבי או ערוץ 13 את השמאלן התורן.

אבל וואלה, מאוד רוצה לראות ארגנטינה ברזיל בחצי. היריבות הכי גדולה בכדורגל, ובתקופתי לא זכיתי לראות משחק אחד ביניהן במונדיאל.

מסכים איתך שקולומביה, אם תעבור את שווייץ, תהיה אתגר ענק לארגנטינה.

ברמה המקצועית, נראה שהמאמן של ארגנטינה חושב שאנחנו עדיין ב2022 וזה בעוכריהם.
הגב
The following 1 user Likes Omer's post:
  • master of doom
חפש
master of doom מנותק
שילד צ'ר
07-04-2026, 03:47 PM
(07-04-2026, 03:35 PM)Omer כתב:  חחחחח
מחילה יא אח
יש מצב שאני מוציא את התסכול הכללי שלי על הסיקור של הכדורגל כאן בהודעות האלו.

בעיקר שדור הופמן משדר. זה כמו לתת לערוץ 14 לשדר את ביבי או ערוץ 13 את השמאלן התורן.

אבל וואלה, מאוד רוצה לראות ארגנטינה ברזיל בחצי. היריבות הכי גדולה בכדורגל, ובתקופתי לא זכיתי לראות משחק אחד ביניהן במונדיאל.

מסכים איתך שקולומביה, אם תעבור את שווייץ, תהיה אתגר ענק לארגנטינה.

ברמה המקצועית, נראה שהמאמן של ארגנטינה חושב שאנחנו עדיין ב2022 וזה בעוכריהם.

יש פסטיבל סביב מסי, אין ספק. אני חלק ממנו ויכול להבין למה מי שלא אוהד או פחות אוהד ירגיש שזה אובר דה טופ. אבל יאללה, כמה אגדות כאלה כבר תראה בחיים. היה פלה, היה את מראדונה, בעידן שלנו יש את מסי. אם אתה רוצה לראות סתלבט על צוותי השידור אני ממליץ על העמוד של עמיר פלג בפייסבוק. הוא אמנם כותב הרבה דברים שנשמע שנובעים ממרירות, אבל הוא מצחיק ולפעמים כותב דברים נכונים.

בכל אופן, היום אולי יש משחקים קצת לייט, אבל אנגליה-מקסיקו וברזיל-נורבגיה זה הכי מונדיאל שבעולם. אנגליה-מקסיקו ישוחק באצטקה עם עשרות אלפי מקסיקנים שרוצים לשבור את תקרת הזכוכית של מקסיקו במונדיאלים, יש פה סיפור. כנ"ל ברזיל-נורבגיה, זה דור הזהב של נורבגיה מול ברזיל שכבר שנים מושפלת מול אירופאיות במונדיאל.
בקיצור, הייפ. כמובן עד שמסי יודח, אחר כך זה יהיה השלב שלי להניח פתק בכותל שצרפת או פורטוגל לא יזכו.
הגב

•
חפש
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 838
אשכולות: 1
Likes Given: 115
הצטרף בתאריך: Jan 2025
07-04-2026, 03:52 PM
(07-04-2026, 03:47 PM)master of doom כתב:  יש פסטיבל סביב מסי, אין ספק. אני חלק ממנו ויכול להבין למה מי שלא אוהד או פחות אוהד ירגיש שזה אובר דה טופ. אבל יאללה, כמה אגדות כאלה כבר תראה בחיים. היה פלה, היה את מראדונה, בעידן שלנו יש את מסי. אם אתה רוצה לראות סתלבט על צוותי השידור אני ממליץ על העמוד של עמיר פלג בפייסבוק. הוא אמנם כותב הרבה דברים שנשמע שנובעים ממרירות, אבל הוא מצחיק ולפעמים כותב דברים נכונים.

בכל אופן, היום אולי יש משחקים קצת לייט, אבל אנגליה-מקסיקו וברזיל-נורבגיה זה הכי מונדיאל שבעולם. אנגליה-מקסיקו ישוחק באצטקה עם עשרות אלפי מקסיקנים שרוצים לשבור את תקרת הזכוכית של מקסיקו במונדיאלים, יש פה סיפור. כנ"ל ברזיל-נורבגיה, זה דור הזהב של נורבגיה מול ברזיל שכבר שנים מושפלת מול אירופאיות במונדיאל.
בקיצור, הייפ. כמובן עד שמסי יודח, אחר כך זה יהיה השלב שלי להניח פתק בכותל שצרפת או פורטוגל לא יזכו.
אם אני לא טועה התקרת זכוכית של מקסיקו זה רבע הגמר של 86 שהפסידו לגרמניה המערבית ברבע בפנדלים
[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (45): « הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 45 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 12:56 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר