06-29-2026, 11:24 PM
כל מי שמתבאס שההוא אלוף.
תזכרו שאנחנו חזקים מזה.
תראו מה שרדנו:
תזכרו שאנחנו חזקים מזה.
תראו מה שרדנו:
|
|
|
06-30-2026, 12:06 AM
אם המחבל פותח את סמקדאון בשישי,והוא פשוט פונה אלינו הקהל הישראלי ובפרט הפורום שלנו ככה זה היה..
… נכנסתי לראות מה שלומכם אחרי סעודיה. חשבתי שאמצא חגיגות. במקום זה? אבל לאומי. קראתי את השרשורים שלכם. “בוקינג”, “סטוריליין”, “השופט”, “קודי היה צריך לנצח , אולי גונתר”… כל כך הרבה תירוצים. כל כך הרבה מומחים. ובסוף? אני עדיין האלוף. אתם הייתם בטוחים שקודי הולך לסיים את הסיפור שלי או אולי גונתר. אבל הסיפור היחיד שנגמר הוא האשליות שלכם. אתם שונאים אותי כבר שנים. כתבתם עליי, קיללתם אותי, מחקתם אותי, קיוויתם לראות אותי נופל. ואז הגעתי הכי קרוב למדינה שלכם, לסעודיה… ומה קרה? לא אני חטפתי את הנוקאאוט. אתם חטפתם אותו. ואתם יודעים מה הכי מצחיק? אתם טוענים שאתם לא סובלים אותי… אבל נשארים ערים עד 12 בלילה רק כדי לראות אותי מנצח. כל צפייה שלכם, כל תגובה שלכם, כל שרשור של אלף מילים? רק עושה אותי גדול יותר. אז תמשיכו לנתח. תמשיכו להתווכח. תמשיכו להסביר למה “הפעם זה היה צריך להיות אחרת”. בזמן שאתם מקלידים, אני מחזיק בתואר. ואם אתם עדיין מחפשים תירוץ למה קודי הפסיד… יש לי אחד בשבילכם. כי הוא עמד מולי. אז תפתחו עוד שרשור. תכתבו עוד אלף תגובות. בסוף, כשתכבו את המחשב,טלוויזיה ותלכו לישון… האמת עדיין תהיה אותה אמת אני האלוף. ואתם פשוט תצטרכו לחיות עם זה
06-30-2026, 09:02 PM
שון רוס סאפ : - היו תוכניות להחתים את אנזו אמורה בחברה אך נכון לחודש יוני הוא עדיין לא חתם רשמית על חוזה. לפי גורמים בתוך WWE החברה רצתה להמתין עד שביג ביל יהיה פנוי לחלוטין מחוזהו ואז להחתים את שני המתאבקים יחד. החוזה של ביג ביל מסתיים במהלך השבוע הקרוב. ![]() זה מתקרב. הייפ. ![]()
06-30-2026, 09:23 PM
(06-30-2026, 09:02 PM)lidoradir כתב: חד משמעית. אנזו אחד הגאונים על המיקרופון. תנו לי פיוד של אנזו מול דומיניק
06-30-2026, 09:24 PM
אני לגמרי לגמרי בעד שWWE יהיו החברה של דנהאוזן, קאס ואנזו, ג'ו הנדרי ושות'. יש מקום למתאבקים האלה בהאבקות וAEW זה לא המקום הזה. ג'יי אוסו וסאמי זיין לעומת זאת אני אשמח שלא יהיו על המסך שלי יותר
![]() תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
06-30-2026, 09:25 PM
(06-29-2026, 02:57 PM)lidoradir כתב: חדשות - אני יכול להשבע שאם הוא היה במאיין איבנט של מניה הייתי חותך לפני הקרב ולא רואה ![]()
06-30-2026, 09:32 PM
(06-30-2026, 09:25 PM)Jon_M0xley כתב: אני יכול להשבע שאם הוא היה במאיין איבנט של מניה הייתי חותך לפני הקרב ולא רואה תשבע ותצלמו מסך ![]()
06-30-2026, 09:34 PM
(06-30-2026, 09:32 PM)NoamRR כתב: תשבע ותצלמו מסך נראה לך הייתי רואה את זיין נכנס למאיין איבנט ב"עיר הבית" שלו ברסלמניה. פחחחח. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|