Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW

עמודים (126): « הקודם 1 ... 105 106 107 108 109 ... 126 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,061
06-20-2026, 12:05 AM
(06-19-2026, 10:07 PM)NoamRR כתב:  

נתקלתי בהרבה דיבורים לאחרונה סביב המוצר של MLW, עידן חדש, חוזה חדש, תוכנית שבועית, כוכבים מעניינים באינדיז. בואו נראה במה מדובר, פרק כפול לפנינו. אתחיל לכתוב קצת על הראשון. בשביל מי שרוצה לתת צ׳אנס, אלך על ביקורת נטולת ספויילרים מבחינת תוצאות והכרזות, אבל כאן אספר קצת מה קורה בפרק.

אלוף הראשי קרוס מופיע כאן בגרסה המשוחררת שלו, פחות אפל (לפחות בפרק הזה), יותר נינוח, נראה שהמקום הזה עושה לו טוב. כל מי שצעק שהוא רוצה את קרוס, זה המקום בשבילו. בפרק הזה הוא מציב חוזה פתוח לכל מתאבק מעולם הרסלינג שרוצה קרב אליפות.

האמרסטון רצה את הקרב אבל גילה שכבר החוזה נחתם. נתן אווירה של בכיין אבל גם אחד שלא כדאי להתעסק איתו, החלאה של ל.א. נייט ובריאן קייג'.

כשאני צופה במוצר חדש אני לא אוהב לקרוא על ההיסטוריה שלו באינטרנט, אני אוהב לנחש בעצמי. הסטייבל קונטרה נשמע כמו סטייבל הילי שעזר למנהיג שלו, קרוגר, בקרבות אליפות. לאורך הפרק יש פלאשבקים מהספיישל האחרון של הארגון (אני מנחש) בו היה קרב רואיל ראמבל על האליפות הראשית, קרוגר נכנס לקרב הזה כאלוף הראשי וביקש מהסטייבל שלו שהוא רוצה לעשות את זה לבד. בקרב עצמו הם התהפכו עליו וחטפו אותו?!

בצעד הגיוני לאינדיז ומבאס עבורי, יש צוותים בארגון הזה שאף פעם לא הייתי חסיד שלהם, כמו האחים הטובים והאחים קופי. נגיד אלופי הזוגות כן נשמע כמו טאג מגניב, קורבין (בישופ) ודייג'אק. בפרק הזה היה בראול בין 2 צוותים ונראה שהם מודעים לזה שהעידן החדש יביא איתו צופים חדשים אז הם ישר נותנים לנו את הקרבות הגדולים שהארגון הזה יכול להציע.

היו 2 קרבות נשים בפרק שכמובן הרצתי. בין השמות: שוטזי, סקרלט ופרסיליה.

הקרב המרכזי הפגיש בין אלילי אינדיז לשעבר ששמחתי לגלות שמצאו מקום כאן, טרבור לי ואוסטין אריס. אריס בגימיק בו הוא מתגאה בזה שהוא טיפוס בעייתי, טרבור על תקן המתאבק שנראה תמים אך מתגלה כ-לא פראייר בכלל. שניהם היו בכושר מטורף, לאריס עדיין יש את זה (לא כמו שאומרים על ג׳ריקו ואומגה ב2026, באמת יש לו את זה). הקהל היה חם, קרב מומלץ לצפייה.

המנצח אחרי קרב חתך אחלה פרומו שפתח כיוון מעניין.

הפרק נסגר עם הטוען לכתר שמחזיק בחוזה החתום שלו לקרב אליפות נגד קרוס, נשמע כמו קרב גדול.

לסיכום, אווירה טובה, קהל חם, קרב מרכזי טוב מאוד, מתאבקים מעניינים, פרק קליל של שעה, יש פה הרבה למה כן. אשתדל לתת דעות על הפרק ה2 גם כן.

הסתקרנתי מהתגובה שלך אז רפרפתי דרך התכנית.

אני לא יודע אם אגיב דבר-דבר, אבל הרושם שלי הוא שיש שם כל כך EX-WWE שזה יוצא דופן.
זה לא בהכרח דבר רע. 

זה מאוד אינדיבידואלי - יש מתאבקים שם שקיבלתי את התחושה כאילו אני צופה באפילוג שלהם, בפרק האחרון בקריירה כושלת. 
יש מתאבקים שנראו מאוד חיוניים ובועטים.

הבעיה עם MLW היא אותה בעיה כרונית שיש לTNA וגם שהייתה, לפחות פעם, בAEW.
כולם רוצים לצאת משם.
מי שלא רוצה לצאת משם - או כנראה כבר איבד תקווה בקריירה שלו, או שהוא יודע שהוא לא מסוגל, או שהוא מזייף.
לדעתי קרוס, וההצלחה שלו שם, היא תולדה ליכולת שלו להיות חיוני, ובו-זמנית להצליח לתת את הרושם שMLW זה המקום שלו כרגע. הוא נראה ממוקד בארגון, ולא כאילו הוא רוצה לעוף משם בטיסה ישירה לקונטיקט. 

שוטזי גם נראית חיונית ועושה רושם שהיא ממש, ממש לא מוותרת על הקריירה שלה. 
אוסטין אריס נראה בכושר מעולה, וגם טרבור לי. היה כיף לראות אותם. 

אני מופתע שהאחים הטובים לא ביפן, MLW זה מקום מעניין עבורם.
האמרסטון נמצא בשלב 'כרס הסטרואידים' המבאס, אני מניח שיש לו צ'אט פתוח ומאוד פעיל עם EC3 ועם בריאן קייג'.
רידל נראה קטסטרופה.

לדעתי מוצר מעניין, הסיכוי שאראה פרק נוסף?
100%. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
#1,062
06-20-2026, 12:41 AM
(06-20-2026, 12:05 AM)SwitchBlade כתב:  אני מופתע שהאחים הטובים לא ביפן, MLW זה מקום מעניין עבורם.

הם בדיוק סיימו טור ביפן, אחי.

הגב
The following 3 users Like DarkArts's post:
  • KB24, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
#1,063
06-20-2026, 08:25 AM
(06-19-2026, 10:07 PM)NoamRR כתב:  החלאה של ל.א. נייט ובריאן קייג'.

לא הבנתי אם זה בכוונה או לא אבל אהבתי מאוד
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
#1,064
06-20-2026, 09:05 AM
(06-20-2026, 08:25 AM)Orton כתב:  לא הבנתי אם זה בכוונה או לא אבל אהבתי מאוד

טעות כתיב של שיכור, אבל אני אאמץ את זה מעכשיו, אז כל הקרדיט אליי.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
#1,065
06-20-2026, 09:06 AM
(06-19-2026, 11:56 PM)DarkArts כתב:  אני די בטוח שההקלטה הזאת היא מפברואר.

כן זה נשמע הגיוני, הספיישל של הראמבל הוא מתחילת השנה ו-ויקיפדיה מחלקת ספויילרים חופשי מדברים שקרו שם.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
#1,066
06-20-2026, 09:25 AM
(06-20-2026, 09:06 AM)NoamRR כתב:  כן זה נשמע הגיוני, הספיישל של הראמבל הוא מתחילת השנה ו-ויקיפדיה מחלקת ספויילרים חופשי מדברים שקרו שם.

הם דחפו לאחרונה סט הקלטות לפני כמה ימים, ויש לפחות 2 קרבות לכל טאלנט.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
#1,067
06-20-2026, 12:18 PM

אחרי שהפרק הראשון השאיר טעם של עוד (ואני שמח שגם לאחרים), ניגשתי לפרק השני שהופיע כבר באותו הסרטון ששיתפתי.

פותחים עם קרב הזוגות בין האחים הטובים לאחים קופי כשאלופי הזוגות בשולחן השדרנים. לא אשקר לכם, תכננתי להריץ את הקרב אבל ראיתי שהוא היה 6 דקות וזאת הזדמנות טובה לתת להם הזדמנות שנייה. קרב די רגיל שבסטנדרטים שלי זה אומר קרב משעמם. אחרי הקרב היה פייס אוף שהוביל לבראול בין הזוכים לאלופים.

יש איזה עלילה הזויה של לוצ'אדור בשם דון גאטו שהוא אוהב חתולים (מרמז על זה שהוא היל?), מסתובב עם 2 חבר'ה הזוים (לא הבנתי אם הם מעריצים שלו, מנהלים אותו או מפחדים ממנו) ושהוא נהיה חזק מטקילה. זה נראה שהטקילה שלו גם מוצר לגיטימי שאפשר לקנות. היה לזה במה גם בפרק הראשון אבל לא ידעתי איך לאכול (או לשתות) את זה אז התעלמתי. על אף שזה הזוי, אני חושב שזה גאוני ואני בפנים כרגע. זה יכל ליפול למחוזות הסתם פרסומת שיווקית, אבל פה זה חלק מהעלילה וזה מסקרן. 

מסתבר שהפנתר הכחול עדיין מתאבק פעיל פה ואפילו מחזיק באליפות הלאומית במשקל פתוח. הוא לקח תחת חסותו את דייגו היל, אהוב הקהל. דייגו נלחם בפרק הזה נגד אדם ברוקס, שמתקבל בקריאות בוז מהקהל. דייגו נראה, זז ומתנהג כמו סוורב הצעיר, הוא מעולה בזירה, רוקד וכריזמטי. בקיצור, אני מהמר שהארגונים הגדולים ישימו עליו עין בקרוב. הסיפור של הקרב הוא דייגו הצעיר רוצה לזרוח וברוקס תמיד שם להרוס לו את התוכניות. אני יודע שכל העיניים נשואות בקרב הזה לדייגו, אבל ברוקס מנגד הוא ההפתעה המוחלטת של הקרב, הוא ידע לעשות הכל עם מובסט כיפי, בהחלט מתאבק לעקוב אחריו. קרב טלוויזיה מעולה נוסף לארגון הזה. 

טוב נראה שקונטרה עשו משהו מחריד למנהיג שלהם לשעבר.

הטוען לכתר לאליפות העולם חתך פרומו סבבה לקראת הקרב אליפות. לאחר מכן שודר סרטון וידיאו על היריבות שלהם ונראה שיש שם היסטוריה. 

הקרב המרכזי היה בין קורבין/בישופ להאמרסטון. מזכיר שקורבין/בישופ מחצית מאלופי הזוגות, האמרסטון בתמונת אליפות העולם. זה היה קרב של מתאבקים גדולים שזה חילופי מהלומות, לזרוק אחד את השני ולריב מחוץ לזירה. אנחנו רגילים לקבל את אלופי הזוגות נזרקים לכלוב של הסצנת המאיין איבנט, פה זה לא הרגיש ככה, בישופ הרגיש מתמודד לגיטימי. זה נראה לי פעם ראשונה שאני רואה קרב של האמרסטון, הוא הצליח להפתיע אותי כשביצע קפיצה מהחבל העליון. לקראת סוף הקרב היה בלאגן מחוץ לזירה עם מתאבקים אחרים שהובילו להסחת דעת של המפסיד בקרב הזה.

לסיכום, נחשפתי לעוד טאלנטים מעניינים. הטאלנטים שהכרתי התחלקו לכאלה שאני עדיין אריץ וכאלה שהרצתי בעבר ועכשיו לא. אחלה ארגון, אני אמשיך לצפות.
הגב
  • orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
#1,068
06-20-2026, 02:16 PM

ואו כמה שזה מוצר כיפי וקליל לצפייה.

כבר פרק 3 -

אלוף העולם של הארגון קילר קרוס פותח את הפרק עם נאום מרגש בו הוא באמת מודה לקהל ונראה שבאמת אכפת לו מהארגון הזה. היו גם עקיצות מרומזות לארגונים אחרים כדי לייחד את הארגון שהוא מייצג.

קרב על אליפות הנשים.

דייגו היל בקרב נגד מיסטיקו. לפני הקרב עשו הרבה כבוד למיסטיקו בסרטון הייפ והתייחסו לקרב בזה כביג דיל. אני יודע שבדרך כלל השדרנים אוהבים לדחוף את המשפט "הקרב הגדול ביותר בקריירה" למתאבק אבל כאן זה באמת הרגיש המצב עבור דייגו, שהפעם גם המנטור שלו הפנתר הכחול הגיע ללוות אותו. היו בקרב הזה כמה פאשלות אבל יחסית קרב מעולה, מהלכים גדולים ואווירה כיפית. אחרי הקרב הם כיבדו זה את זה.

אוסטין אריס יצא ישר אחרי זה כדי לזלזל בכל הארגון בערך. גזענות, גילנות, שחיטת פרות קדושות וקריאת אתגר. היחיד שקיבל שבחים היה דייגו. אריס בפרומו היל מעולה, כיף שיש לו את הפלטפורמה הזאת להביע את עצמו.

אלן אנג׳לס מתכונן לקרב שלו ומותקף על ידי היריב שלו קושידה. או שהוא הצטרף לקונטרה בסגמנט הזה או שהוא כבר היה חלק מהם. בעקבות התקיפה הקרב הזה נדחה לפרק הבא.

עוד קטע נחמד על דון גאטו.

סרטון שמסביר קצת יותר על קרוגר וקונטרה לצופים החדשים.

המראיין ריץ׳ בוקיני מפחד לגשת לראיין את האמרסטון אחרי שבפעם האחרונה (הפרק הראשון) הוא התחרפן עליו. האמרסטון חושב בקול רם איך הוא יכול להיות נוכח בסביבת הקרב על אליפות העולם בין רידל לקרוס בצורה רשמית ומאיימת. סגמנט ראיון טוב מאוד, לאחרונה בעולם הרסלינג לא משתמשים בפלטפורמה הזאת נכון לדעתי. מומלץ.

הקרב המרכזי היה קרב שולחנות על אליפות הזוגות בין האלופים דייג׳אק ובישופים למאתגרים האחים הטובים קארל אנדרסון ולוק גאלוס. הקרב נפתח כמו כל המפגשים שלהם בעידן החדש, בבראול. הם גרמו לזה להיראות כמו קרב רחוב שחייב להיות מוכרע עם ריסוק שולחן. הם רבו בקהל, היה שימוש נרחב בכיסאות (בעיקר בין גאלוס לבישופ) והרבה דם. לקראת סוף הקרב הזירה נהייתה ממולכדת בהרבה שולחנות פתוחים. כשחשבתי שהקרב נגמר הבנתי שכל הצוות חייב להיות מוטח דרך שולחן כדי להכריע את הקרב. שולחנות הדחות, אהבתי מאוד. נשארנו לקראת סוף הקרב עם 2 המתאבקים שאני יותר אוהב מבין ה4. הסיום היה מגניב. מלחמה טובה בין הזוגות, אשכרה נהנתי מקרב זוגות של האחים הטובים. אחרי הקרב הזוגות המשיכו לריב.

לסיכום, מוצר כיפי, דייגו הוא הכוכב הצעיר, העולה והמרשים של הרוסטר. אריס חותך פרומואים מעולים וכיף לראות אותו על המסך. האחים הטובים בקרב זוגות טוב זה אומר הכל. הארגון יודע להשתמש נכון במשאבים שלו וכיף לקבל מוצר כזה.
הגב
  • orgibor
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
#1,069
06-20-2026, 08:33 PM
(06-20-2026, 12:05 AM)SwitchBlade כתב:  הסתקרנתי מהתגובה שלך אז רפרפתי דרך התכנית.

אני לא יודע אם אגיב דבר-דבר, אבל הרושם שלי הוא שיש שם כל כך EX-WWE שזה יוצא דופן.
זה לא בהכרח דבר רע. 

זה מאוד אינדיבידואלי - יש מתאבקים שם שקיבלתי את התחושה כאילו אני צופה באפילוג שלהם, בפרק האחרון בקריירה כושלת. 
יש מתאבקים שנראו מאוד חיוניים ובועטים.

הבעיה עם MLW היא אותה בעיה כרונית שיש לTNA וגם שהייתה, לפחות פעם, בAEW.
כולם רוצים לצאת משם.
מי שלא רוצה לצאת משם - או כנראה כבר איבד תקווה בקריירה שלו, או שהוא יודע שהוא לא מסוגל, או שהוא מזייף.
לדעתי קרוס, וההצלחה שלו שם, היא תולדה ליכולת שלו להיות חיוני, ובו-זמנית להצליח לתת את הרושם שMLW זה המקום שלו כרגע. הוא נראה ממוקד בארגון, ולא כאילו הוא רוצה לעוף משם בטיסה ישירה לקונטיקט. 

שוטזי גם נראית חיונית ועושה רושם שהיא ממש, ממש לא מוותרת על הקריירה שלה. 
אוסטין אריס נראה בכושר מעולה, וגם טרבור לי. היה כיף לראות אותם. 

אני מופתע שהאחים הטובים לא ביפן, MLW זה מקום מעניין עבורם.
האמרסטון נמצא בשלב 'כרס הסטרואידים' המבאס, אני מניח שיש לו צ'אט פתוח ומאוד פעיל עם EC3 ועם בריאן קייג'.
רידל נראה קטסטרופה.

לדעתי מוצר מעניין, הסיכוי שאראה פרק נוסף?
100%. 

האחים הטובים מופיעים גם ב-Pro Wrestling NOAH ביפן.
היו ספוקלציות שהיאנג באקס רוצים להביא אותם ל-AEW.

אולי יש ל-EC3 לעשות את הסטייבל של Control Your’e Narrative.

אני לא מבין איך WWE כשהוא היה אובר והמוכר מרצ׳נדיינז׳ 1 שלהם לתקופה.
מבחינת In-Ring הוא לא להיט,
אבל בשאר הדברים הוא טוב.
מישהו שמביא גם עלילות שזה מאוד חשוב לי.

אוסטין אריס…..
אם לא היה לו אופי כזה בעייתי…..
הוא טאלנט מעולה.

טוב שיש עוד ארגון שהוא לא בקאליבר של WWE ושל AEW או אפילו NJPW.
במיוחד אם WWE ייקנו את TNA בהמשך השנה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
#1,070
06-20-2026, 08:35 PM

נתקלתי בהרבה דיבורים לאחרונה סביב המוצר של MLW, עידן חדש, חוזה חדש, תוכנית שבועית, כוכבים מעניינים באינדיז. בואו נראה במה מדובר, פרק כפול לפנינו. אתחיל לכתוב קצת על הראשון. בשביל מי שרוצה לתת צ׳אנס, אלך על ביקורת נטולת ספויילרים מבחינת תוצאות והכרזות, אבל כאן אספר קצת מה קורה בפרק.

אלוף הראשי קרוס מופיע כאן בגרסה המשוחררת שלו, פחות אפל (לפחות בפרק הזה), יותר נינוח, נראה שהמקום הזה עושה לו טוב. כל מי שצעק שהוא רוצה את קרוס, זה המקום בשבילו. בפרק הזה הוא מציב חוזה פתוח לכל מתאבק מעולם הרסלינג שרוצה קרב אליפות.

האמרסטון רצה את הקרב אבל גילה שכבר החוזה נחתם. נתן אווירה של בכיין אבל גם אחד שלא כדאי להתעסק איתו, החלאה של ל.א. נייט ובריאן קייג'.

כשאני צופה במוצר חדש אני לא אוהב לקרוא על ההיסטוריה שלו באינטרנט, אני אוהב לנחש בעצמי. הסטייבל קונטרה נשמע כמו סטייבל הילי שעזר למנהיג שלו, קרוגר, בקרבות אליפות. לאורך הפרק יש פלאשבקים מהספיישל האחרון של הארגון (אני מנחש) בו היה קרב רואיל ראמבל על האליפות הראשית, קרוגר נכנס לקרב הזה כאלוף הראשי וביקש מהסטייבל שלו שהוא רוצה לעשות את זה לבד. בקרב עצמו הם התהפכו עליו וחטפו אותו?!

בצעד הגיוני לאינדיז ומבאס עבורי, יש צוותים בארגון הזה שאף פעם לא הייתי חסיד שלהם, כמו האחים הטובים והאחים קופי. נגיד אלופי הזוגות כן נשמע כמו טאג מגניב, קורבין (בישופ) ודייג'אק. בפרק הזה היה בראול בין 2 צוותים ונראה שהם מודעים לזה שהעידן החדש יביא איתו צופים חדשים אז הם ישר נותנים לנו את הקרבות הגדולים שהארגון הזה יכול להציע.

היו 2 קרבות נשים בפרק שכמובן הרצתי. בין השמות: שוטזי, סקרלט ופרסיליה.

הקרב המרכזי הפגיש בין אלילי אינדיז לשעבר ששמחתי לגלות שמצאו מקום כאן, טרבור לי ואוסטין אריס. אריס בגימיק בו הוא מתגאה בזה שהוא טיפוס בעייתי, טרבור על תקן המתאבק שנראה תמים אך מתגלה כ-לא פראייר בכלל. שניהם היו בכושר מטורף, לאריס עדיין יש את זה (לא כמו שאומרים על ג׳ריקו ואומגה ב2026, באמת יש לו את זה). הקהל היה חם, קרב מומלץ לצפייה.

המנצח אחרי קרב חתך אחלה פרומו שפתח כיוון מעניין.

הפרק נסגר עם הטוען לכתר שמחזיק בחוזה החתום שלו לקרב אליפות נגד קרוס, נשמע כמו קרב גדול.

לסיכום, אווירה טובה, קהל חם, קרב מרכזי טוב מאוד, מתאבקים מעניינים, פרק קליל של שעה, יש פה הרבה למה כן. אשתדל לתת דעות על הפרק ה2 גם כן.

זה נהדר שעשית את זה.
באמת שיחקת אותה.

אני יכול לגלות לך סוד מהעבר לגבי קונטרה,
אם תרצה אני אכתוב את זה פה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (126): « הקודם 1 ... 105 106 107 108 109 ... 126 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:34 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר