10-31-2021, 03:12 PM
לדעתי מוקסלי צריך לנצח את בריין הפול גיר, אחרי שהם היו פנים מול פנים בקרב סולם אני רוצה לראות את האנגמן ומוקסלי באחד על אחד.
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
|
תגיד את האמת
|
|
10-31-2021, 03:12 PM
לדעתי מוקסלי צריך לנצח את בריין הפול גיר, אחרי שהם היו פנים מול פנים בקרב סולם אני רוצה לראות את האנגמן ומוקסלי באחד על אחד.
![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
10-31-2021, 08:18 PM
(10-31-2021, 02:40 PM)Kamigoye כתב: מוקס בדרך להיל טרן, זה בלתי נמנע. טכנית בריאן הפסיד בקרב מרובה משתתפים. ובנוגע לפאנק זה בסדר כי הוא ממש לא בכיוון של תמונת אליפות כרגע. ![]()
10-31-2021, 09:02 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-31-2021, 09:02 PM על ידי Jon_M0xley.)
קשה לי לראות מה יקרה בפול גיר...
1. שאומגה ינצח את פייג' ואז בראיין ינצח את מוקסלי ונקבל קרב חוזר של בראיין- אומגה על האליפות(כמו שבראיין אמר אז.. הפעם זה לא על האליפות אלא עלצמי הכי טוב). 2. פייג' מנצח את אומגה ומוקסלי מנצח את בראיין ואז או עושה היל טרן או יהיה הטווינר. 3. פייג' זוכה באליפות והולך לקרב מול בראיין שניצח את מוקסלי אבל שם קשה לראות מי ינצח. אם לומר את האמת אני חושב שהם בכיוון של אופציה 1 אבל לא יודע כמה זה יפגע בפייג' ההפסד עכשיו(בכל זאת דיברתם פה שהוא פרוייקט של האליט מלא זמן). ![]()
10-31-2021, 09:14 PM
(10-31-2021, 09:02 PM)Jon_M0xley כתב: קשה לי לראות מה יקרה בפול גיר... הנגזרת ממה שאמרת זה שאם מוקסלי מנצח, פייג׳ מנצח. אני מסכים אגב. ![]()
10-31-2021, 09:26 PM
קשה לי לראות סיטואציה שפייג' מפסיד. זה היה מתוכנן לפחות שנה, אני לא חושב שהם ימשיכו עם אומגה. זה גם יאפשר להם למשוך את בריאן הצידה (כשיפסיד למוקס) ולערבב את פאנק איתם לכמה חודשים.
![]()
10-31-2021, 09:55 PM
הפרדיקשן שלי: פייג' מנצח בפול גיר, בריאן מנצח את הטורניר, בריאן מנצח את פייג'.
10-31-2021, 10:02 PM
לא מסכים עם עידן.
בעיקרון לדעתי מאז ומעולם התכנית הייתה שפייג' ינצח את אומגה באזור התקופה הזאת, פלוס מינוס שני אירועים לכאן או לכאן. לדעתי הדינמיקה שהם מעדיפים, ככלל, זה פייס/היל. הפור בנוגע לפייג'/אומגה נפל בערך בסביבות ההחלטה על הטורניר לN1C, עם הכוונה להכתיר את הדמות המשלימה לזהות המנצח. מוקס מפרסם בדיוק ספר + מאיץ את ההתקדמות העלילתית שלו שהייתה בסטגנציה במשך חודשים, כנראה בגלל שהוא הולך להיות הפרצוף שיעמוד מול האלוף אחרי פול גיר. בריאן, לדעתי, הולך לאכול את ההפסד הראשון שלו למוקס, אקט שגם שומר עליו יחסית וגם מכניס אותו רשמית לעניינים בתור מתאבק ולא בתור ישות על-אנושית שלא מסוגלת להפסיד. ההחלטה שמוקס ינצח בטורניר התקבלה מיד כשההחלטה שפייג' ינצח את אומגה נפלה, לדעתי. מוקס יהיה המאתגר הבא של פייג', הריין של אומגה יסתיים בנקודה אופטימלית - בדיוק שנייה לפני שהוא ממצה את עצמו.
10-31-2021, 11:10 PM
(10-31-2021, 09:55 PM)Kamigoye כתב: הפרדיקשן שלי: פייג' מנצח בפול גיר, בריאן מנצח את הטורניר, בריאן מנצח את פייג'.זהו זה מה שמפחיד אותי בנוגע לפייג'. (10-31-2021, 10:02 PM)SwitchBlade כתב: לא מסכים עם עידן. השאלה היא האם מוקס ישאר כמו שהוא פייס- טווינר או יעשה טרן... אבל אני קונה ניצחון של מוקסלי על בראיין למרות שבראיין בכל קרב גורם לי לאהוב אותו יותר(לא מאמין כמה הוא היה מרוסן בwwe). ![]()
10-31-2021, 11:31 PM
(10-31-2021, 11:10 PM)Jon_M0xley כתב: השאלה היא האם מוקס ישאר כמו שהוא פייס- טווינר או יעשה טרן... יש כמה סוגים של היל - מוקס הוא לא הטיפוס שיוציא צ'יפ היט או יקלל את הקהל ויאמר שהם מסריחים וילבש מסכה, לדעתי טווינר-הילי נו-נונסנס יהיה הסטייל שלו, זה סטייל שלא ישרוף אותו, עדיין ישאיר לו את החסד שמגיע לו בתור המיין איבנטר הראשון שקפץ ספינה (בסגנון של אומגה), הוא יוכל להחזיק עלילה טובה וקונטרה בתור המאתגר הראשון של פייג', זה יהיה מושלם. חוץ מזה מוקס בגישה הנוכחית שלו מול בריאן יהיה היל טבעי, ככה שהסיפור מספר את עצמו. אני מניח שהוא יחתוך פרומו מאחורי הקלעים על בריאן ועל כך שכולם שמחים שהוא הגיע אבל מוקס היה פה מday 1, אני מקווה שהוא ינצח את קאסידי בסקוואש או בצורה סופר החלטית והילית, והכל יהיה מעולה ומוכן לקראת בריאן ופייג'. קאסידי מול בריאן זה משהו שלחלוטין יזרוק אותי מהכיוון של מה שהם מנסים לעשות.
11-06-2021, 10:31 PM
קשה לי לקנות את סורבייבר סיריוס שרק לפני שבועיים היה דראפט.
כל הקרב של הבראנדים נראה בדיחה, בטח עוד אחרי שעוד היה טקס "החלפת אליפויות".
Mission Complete
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|