10-31-2021, 12:44 AM
|
|
|
10-31-2021, 02:14 PM
(10-30-2021, 11:53 PM)RoeeHardy כתב: מסכים בנוגע למפורסמים. זה בעיקר קורה עם שחקנים כמו בטיסטה, שתכל׳ס כל התפקידים שלו הם פחות או יותר אותו דבר, ועוד בטח כשהתפקיד הכי מפורסם שלו הוא של חייזר שהולך מכות. בסצנות שהראו בפעם הראשונה את ג׳וש ברולין או ג׳ייסון מומואה ממש יכולת להרגיש איך לחצי אולם עובר בראש ״זה ההוא! אני מכיר אותו!״. אני מניח אבל שהדרך היחידה להביא אנשים לסרט מד״ב איטי של שעתיים וחצי היא לשים שמות מוכרים על הפוסטר. אני מאוד אהבתי את התגובה שלך ושל עידן, למרות שאני אישית פחות מרגיש קשור לסרטים. בכל אופן - סרט שנגמר באמצע (עלילתית) זה מינוס גדול, יותר מידי מפורסמים בסגנון 'הנוקמים' זה הורג לחלוטין בעיניי את הרצון לראות סרט. עד כמה זה כמו 'הנוקמים'?
10-31-2021, 02:36 PM
(10-31-2021, 02:14 PM)SwitchBlade כתב: אני מאוד אהבתי את התגובה שלך ושל עידן, למרות שאני אישית פחות מרגיש קשור לסרטים. זה יותר שר הטבעות מהנוקמים או סטאר ווארס
10-31-2021, 02:49 PM
(10-31-2021, 02:14 PM)SwitchBlade כתב: אני מאוד אהבתי את התגובה שלך ושל עידן, למרות שאני אישית פחות מרגיש קשור לסרטים. לא דומה לנוקמים בכלל. ![]()
10-31-2021, 03:10 PM
(10-31-2021, 02:14 PM)SwitchBlade כתב: אני מאוד אהבתי את התגובה שלך ושל עידן, למרות שאני אישית פחות מרגיש קשור לסרטים.למה יותר מדי מפורסמים הורג לך את הרצון לראות את הסרט?
10-31-2021, 03:47 PM
(10-31-2021, 03:10 PM)master of doom כתב: למה יותר מדי מפורסמים הורג לך את הרצון לראות את הסרט? אני תופס מפורסמים בתור מוצר זול יחסית, לדעתי האישית מישהו כמו ג'ייסון מומואה או בטיסטה לא בדיוק מחפשים סרט בשביל האיכות העלילתית שלו - הם אנשי עסקים בתכלס, בדיוק כמו דה רוק או ג'ון סינה שהולכים לסרטים שטוחים לגמרי כמו מהיר ועצבני שהאפיל שלהם הוא הגרנדיוזיות ולאו דווקא העלילה - ואני מחפש בעיקר עלילה. אם הסרט אמור למשוך את הברנש האמריקאי הממוצע - הוא כנראה לא אמור למשוך אותי. אני גם לא אלך עד לקולנוע כדי לראות משהו עתיר שמות גדולים עם 0 משמעות ועניין, בשביל זה אני פשוט יכול לחכות לפרק הבא של תכנית כלשהי בWWE.
10-31-2021, 04:38 PM
(10-31-2021, 03:47 PM)SwitchBlade כתב: אני תופס מפורסמים בתור מוצר זול יחסית,אממ... אני פחות מתחבר למה שאתה אומר כי אני לא רואה קשר בהכרח בין המפורסם לאופי הסרט. זה פשוט כל סרט לגופו. גם סינה נגיד הופיע בבאמבלבי שהיה סרט לא רע עם עלילה טובה. דבר אחד אני יכול להגיד לך בצורה חד משמעית על חולית - העלילה זה מה שמניע את הסרט. אין ספק שמגניב לראות את ת'אנוס, חברה של פיטר פארקר ומעל כולם בטיסטה, אבל הדבר שמשך אותי בסרט היה הרצון לגלות עוד על העולם, על הדינמיקה שלו, על האינטרסים של אנשים מסוימים. חייב להגיד לגבי הסרט, אני לא מרגיש שאהבתי כמו כולם. בסה"כ הוא טוב מאוד, אבל האיטיות שלו והרבה דגש על מוזיקה סופר דרמטית ברגעים חסרי משמעות פגעו בו בעיניי (האמת, רועי סיכם את זה יותר טוב ממה שהצלחתי להסביר לחבר'ה שהלכתי איתם לסרט ולא הבינו איך לא התפוצצתי עליו). היו הרבה רגעים שאמרתי לעצמי בלב "אוקיי הבנתי, בואו נרוץ קדימה לא צריך לטחון את זה". אני גם חושב שיכלו להסביר יותר טוב חלק מהדינמיקות בין חלק מקבוצות האנשים שיש בסרט. בגדול, ממליץ לכולם לראות, אבל בסרט יש את החסרונות שלו.
10-31-2021, 04:48 PM
איך שהוא גם כשגיא ואני מסכימים אנחנו לא מסכימים.
אני לא חושב שזה קטע של סימון איכות, זה פשוט שאני רואה סרט ואני שקוע בעלילה, ואז זה מוציא אותי כי מיד שאני רואה את בטיסטה אני מסמן למי שלידי את השוטגאן שהוא עושה בכניסה שלו וזה מוציא אותי מהחוויה של הסרט. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: m0tti, The Visionary, 63 אורחים

![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)