Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 128 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1916): « הקודם 1 ... 1865 1866 1867 1868 1869 ... 1916 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,632
אשכולות: 19
Likes Given: 1,249
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#18,661
06-10-2026, 01:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-10-2026, 01:12 PM על ידי master of doom.)
עם כל האהבה פה לדומיניק, מישהו פה באמת חושב שהוא מתאים לקרב אליפות בסאמרסלאם בנקודת הזמן העכשווית?

נכון שהוא טאלנט עם מלא פוטנציאל והיט אותנטי וכו', אבל סאמרסלאם עוד חודש וחצי וברזומה האחרון שלו אין משהו שמצדיק מבחינתי טייטל שוט. הוא הולך לעמוד מול הטופ פייס של החברה או מול רומן ריינס, לא מול שני עציצים.
אם הוא הולך לשם אני מקווה שה-WWE יצליחו לגרום לו להיראות לג'יט בחודש שיהיה בין NOC לסאמרסלאם, אבל עד כה אני מרגיש שהוא לא שם.

אגב, מעניין מתי פאנק יחזור. אני כן בעד הפסקה שלו כדי למכור את ההתאוששות הפיזית והמנטלית מהריצה כאלוף עולם + ההפסד לריינס, אבל אני כן מצפה שהוא יתאבק בסאמרסלאם. אם כן - התחושה שלי היא שבמצב הזה די מתבקש שהוא ילך לקרב אליפות עולם, בהנחה שפאטו לא פונקציה כרגע, ברייקר ילך מול רולינס ואובה ילך מול לסנר (כמובן שאובה יכול גם לקבל טייטל שוט, לדעתי זה לא יקרה, אבל זאת אפשרות).

גם קודי-גונת'ר בסאמרסלאם זאת אפשרות מציאותית, אני לא ממש בעד גם כי גונת'ר משעמם וגם כי האווירה בסאמסלאם בבית לא משתווה לאווירה בחוף ירושלים כשצפיתי באירוע באיטליה, אבל יכול להיות שכדי להקל על עצמם ה-WWE ישתמשו בהפסד הלכאורה לא נקי של גונת'ר כדי להצדיק טייטל שוט, וגם משולש עם המחבל יכול להיות אפשרי (ולרוע המזל הטענה שלו לגיטימית, אם גונת'ר מקבל טייטל שוט והמחבל הצמיד את גונת'ר, הוא יכול לטעון שגם הוא מועמד לגיטימי לאליפות).

אם אני חייב להמר: בסאמרסלאם נקבל רולינס-ברייקר, לסנר-אובה, ריינס-פאטו/פאנק וקודי-דומיניק (רימאץ' לקרב האגדי שלהם מלונדון, שבו צפיתי בלייב. נהנה לציין את העובדה הזאת).
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • Asaf, Liorton
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,915
אשכולות: 44
Likes Given: 613
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#18,662
06-10-2026, 02:01 PM
(06-10-2026, 10:56 AM)Yosihait כתב:  הדרך היחידה שאובה יודח בטורניר זה אם לסנר מתערב. אני יכול לראות את זה קורה או איזה סיום יצירתי, אני לא חושב שאובה יהיה המלך (חבל) וישר יקבל את הקרב מול ריינס.

דומיניק-ריינס לא נשמע מגניב. דומיניק-קודי? יש מצב.

בדיוק, לסנר לא יבוא עד לערב הסעודית רק בשביל לדפוק את אובה
לכן אני מניח שסיכויים קלושים שזה יקרה
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 4,915
אשכולות: 44
Likes Given: 613
#18,663
06-10-2026, 02:07 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-10-2026, 02:08 PM על ידי Cenation.)
(06-10-2026, 01:11 PM)master of doom כתב:  עם כל האהבה פה לדומיניק, מישהו פה באמת חושב שהוא מתאים לקרב אליפות בסאמרסלאם בנקודת הזמן העכשווית?

נכון שהוא טאלנט עם מלא פוטנציאל והיט אותנטי וכו', אבל סאמרסלאם עוד חודש וחצי וברזומה האחרון שלו אין משהו שמצדיק מבחינתי טייטל שוט. הוא הולך לעמוד מול הטופ פייס של החברה או מול רומן ריינס, לא מול שני עציצים.
אם הוא הולך לשם אני מקווה שה-WWE יצליחו לגרום לו להיראות לג'יט בחודש שיהיה בין NOC לסאמרסלאם, אבל עד כה אני מרגיש שהוא לא שם.

אגב, מעניין מתי פאנק יחזור. אני כן בעד הפסקה שלו כדי למכור את ההתאוששות הפיזית והמנטלית מהריצה כאלוף עולם + ההפסד לריינס, אבל אני כן מצפה שהוא יתאבק בסאמרסלאם. אם כן - התחושה שלי היא שבמצב הזה די מתבקש שהוא ילך לקרב אליפות עולם, בהנחה שפאטו לא פונקציה כרגע, ברייקר ילך מול רולינס ואובה ילך מול לסנר (כמובן שאובה יכול גם לקבל טייטל שוט, לדעתי זה לא יקרה, אבל זאת אפשרות).

גם קודי-גונת'ר בסאמרסלאם זאת אפשרות מציאותית, אני לא ממש בעד גם כי גונת'ר משעמם וגם כי האווירה בסאמסלאם בבית לא משתווה לאווירה בחוף ירושלים כשצפיתי באירוע באיטליה, אבל יכול להיות שכדי להקל על עצמם ה-WWE ישתמשו בהפסד הלכאורה לא נקי של גונת'ר כדי להצדיק טייטל שוט, וגם משולש עם המחבל יכול להיות אפשרי (ולרוע המזל הטענה שלו לגיטימית, אם גונת'ר מקבל טייטל שוט והמחבל הצמיד את גונת'ר, הוא יכול לטעון שגם הוא מועמד לגיטימי לאליפות).

אם אני חייב להמר: בסאמרסלאם נקבל רולינס-ברייקר, לסנר-אובה, ריינס-פאטו/פאנק וקודי-דומיניק (רימאץ' לקרב האגדי שלהם מלונדון, שבו צפיתי בלייב. נהנה לציין את העובדה הזאת).

עזוב עזוב, זה הזיה. כל כמה חודשים יש לי פה את הדיונים האלה עם המשתמשים שדוחפים מידקארדים לקרבות אליפות ופעם אחרי פעם אני צודק, אני לא מבין למה משתמשים פה ממשיכים לטעון את זה.

ומעבר לזה, דומיניק כרגע ממש אבל ממש לא ממותג בתור ״העתיד״ של החבר׳ה. היחידים שכן אלה אובה וברייקר. עם דומיניק לא עושים כלום כבר תקופה ארוכה ואין לו שום קשר בכלל לסופרסטארים המובילים ברוסטר, להגיד שמשום מקום יאתגר את האלוף הראשי באירוע השני הכי גדול של השנה, אחרי תקופה של מספר חודשים שלא היה כמעט רלוונטי, זה פשוט באמת להיות מנותק מהמצב הנוכחי.

ועזבו את זה שגם נניח ונזרום על זה שפתאום משום מקום WWE רוצים לתת פוש לדומיניק מבלי שאף אחד ראה את זה ולתת לקורי קרב הגנה נגדו, מישהו באמת חושב שהם יבזבזו את הספוט של סאמרסלאם על זה?
                                                                      [Image: Screenshot-3.png]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,724
אשכולות: 4
Likes Given: 24
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#18,664
06-10-2026, 02:13 PM
דומיניק לא יהיה אלוף ראשי בזמן הקרוב ככה שהוא לא יקבל קרב אליפות בסאמר סלאם
אני רואה את דומיניק אלוף ראשי רק בניצחון רויאל ראמבל או מאני דה בנק
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,144
אשכולות: 9
Likes Given: 475
#18,665
06-10-2026, 02:53 PM
(06-10-2026, 01:11 PM)master of doom כתב:  עם כל האהבה פה לדומיניק, מישהו פה באמת חושב שהוא מתאים לקרב אליפות בסאמרסלאם בנקודת הזמן העכשווית?

האמת שכן, דומיניק הוא מועמד מאוד לגיטימי.
הוא אלוף aaa כבר תקופה ארוכה, הוא בספוט קבוע וגבוה בתכנית הראשית
אז נכון שהוא לא בנוי כמו ברייקר או בעל אורה כמו אובה
אבל הרזומה שלו יותר מרשים משלהם כרגע ומגובה בשנים של עבודה.

אובה הוא סחורה חמה ואם לא לסנר אז הוא בהחלט היה צריך לקחת את הטורניר
אבל לסנר שם ולכן אני חושב שלסנר ידפוק את אובה כבר בראו הקרוב, יחסוך לו גם טיסה לסעודיה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#18,666
06-10-2026, 02:57 PM
(06-10-2026, 02:07 PM)Cenation כתב:  עזוב עזוב, זה הזיה. כל כמה חודשים יש לי פה את הדיונים האלה עם המשתמשים שדוחפים מידקארדים לקרבות אליפות ופעם אחרי פעם אני צודק, אני לא מבין למה משתמשים פה ממשיכים לטעון את זה.

ומעבר לזה, דומיניק כרגע ממש אבל ממש לא ממותג בתור ״העתיד״ של החבר׳ה. היחידים שכן אלה אובה וברייקר. עם דומיניק לא עושים כלום כבר תקופה ארוכה ואין לו שום קשר בכלל לסופרסטארים המובילים ברוסטר, להגיד שמשום מקום יאתגר את האלוף הראשי באירוע השני הכי גדול של השנה, אחרי תקופה של מספר חודשים שלא היה כמעט רלוונטי, זה פשוט באמת להיות מנותק מהמצב הנוכחי.

ועזבו את זה שגם נניח ונזרום על זה שפתאום משום מקום WWE רוצים לתת פוש לדומיניק מבלי שאף אחד ראה את זה ולתת לקורי קרב הגנה נגדו, מישהו באמת חושב שהם יבזבזו את הספוט של סאמרסלאם על זה?

אין שום בעיה בלדחוף מיד קארדר לקרב אליפות, אף אחד לא אמר שהוא צריך לזכות על הוואן.
אפשר לבדוק אם הוא מוכן לקפיצה ואם לא, אז במקסימום שרפו ple אחד. הטעות עם אוסו למשל הייתה שעשו את זה ברסלמניה ובראמבל. אף אחד לא היה כועס אפ הוא היה מנצח mitb, פודה ומחזיק את התואר חודש וחצי שם. הבמה פשוט לא הייתה מתאימה.

אם אתה חושב שדומיניק לא ממותג כעתיד, אז תבדוק את עצמך אחי. הם ליטרלי הפכו אותו לגרסה חדשה של אדי גררו.
הוא היחיד ששומר על קיפייב והוא אחד האנשים הכי מוערכים ברוסטר היום. האיש מחזיק אליפויות לאורך זמן ארוך ואני מזכיר לך ששנייה לפני הפרישה של סינה נתנו לדומיניק ניצחון עליו. זה לא סתם.
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Asaf
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,768
אשכולות: 1
Likes Given: 1,272
#18,667
06-10-2026, 03:00 PM
(06-10-2026, 02:07 PM)Cenation כתב:  עזוב עזוב, זה הזיה. כל כמה חודשים יש לי פה את הדיונים האלה עם המשתמשים שדוחפים מידקארדים לקרבות אליפות ופעם אחרי פעם אני צודק, אני לא מבין למה משתמשים פה ממשיכים לטעון את זה.

סיניישן תן לי קודי-רנדי בסאמרסלאם והחולצה נקרעת
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • Cenation
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#18,668
06-10-2026, 03:05 PM
(06-10-2026, 03:00 PM)Orton כתב:  סיניישן תן לי קודי-רנדי בסאמרסלאם והחולצה נקרעת

אתה לא מרגיש שהם פספסו עם זה בגלל רסלמניה?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,259
אשכולות: 7
Likes Given: 10,879
#18,669
06-10-2026, 03:40 PM
(06-10-2026, 02:53 PM)The Visionary כתב:  האמת שכן, דומיניק הוא מועמד מאוד לגיטימי.
הוא אלוף aaa כבר תקופה ארוכה, הוא בספוט קבוע וגבוה בתכנית הראשית
אז נכון שהוא לא בנוי כמו ברייקר או בעל אורה כמו אובה
אבל הרזומה שלו יותר מרשים משלהם כרגע ומגובה בשנים של עבודה.

אובה הוא סחורה חמה ואם לא לסנר אז הוא בהחלט היה צריך לקחת את הטורניר
אבל לסנר שם ולכן אני חושב שלסנר ידפוק את אובה כבר בראו הקרוב, יחסוך לו גם טיסה לסעודיה.

פנטזיה לחוד ומציאות לחוד.
דומיניק לא מופיע קבוע, אין להם תוכניות לגביו, גם בAAA הוא בקושי מופיע וזה אפילו נכנס לעלילה שם.
איך הרזומה של דומיניק יותר גדול משל אובה?
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#18,670
06-10-2026, 03:48 PM
(06-10-2026, 03:40 PM)NoamRR כתב:  פנטזיה לחוד ומציאות לחוד.
דומיניק לא מופיע קבוע, אין להם תוכניות לגביו, גם בAAA הוא בקושי מופיע וזה אפילו נכנס לעלילה שם.
איך הרזומה של דומיניק יותר גדול משל אובה?

דומיניק מופיע קבוע כשהוא לא פצוע וגם כשהיה פצוע היה על המסך (הסטוריליין עם AJ סטיילס).
הוא לא מופיע ב-AAA וזה בסטוריליין? מעולה, זו תכנית. הוא היל. ועכשיו הטופ פייס שלהם מאתגר אותו. תכנית.

הרזומה של דומיניק:
דמות מרכזית ב-JD כבר כמה שנים - העיף את כל ה-CORE (ריה, פריסט ובאלור).
אלוף IC לפרק זמן ארוך, הפסיד את התואר לסינה וניצח אותו כדי להרוויח חזרה. היה דאבל צ'אמפ (IC+AAA)
רוקי השנה ל-2020
מתאבק הכי טוב מתחת לגיל 24 של ESPN
"ההיל הכי טוב של השנה" Pro Wrestling Illustrated - גם 2023 וגם 2024.

אני מת על אובה והוא חם בטירוף ואני חושב שהוא צריך להחזיק בתואר בערך יום אחרי רסלמניה אחרי שניצח את לסנר
אבל להגיד שהרזומה שלו טוב משל דומיניק זה לשקר. הוא היה מותק של אלוף NXT, אבל זו בריכת דגיגונים, דומיניק שוחה עם כרישים כל התקופה של אובה ב-NXT + עוד כמה שנים אקסטרה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1916): « הקודם 1 ... 1865 1866 1867 1868 1869 ... 1916 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 09:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר