Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1977): « הקודם 1 ... 89 90 91 92 93 ... 1977 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-29-2021, 03:18 PM
(10-29-2021, 03:09 PM)GobbledyGooker כתב:  יש למישהו המלצה לסדרה כמו שובר שורות, אוזרק?

אם לא ראית - הסדרה פארגו. ארבע עונות, כל אחת מספרת סיפור שעומד בפני עצמו. השתיים הראשונות מעולות, השלישית קצת מוזרה אבל עדיין טובה, הרביעית קטסטרופה.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
10-29-2021, 03:20 PM
(10-29-2021, 03:09 PM)GobbledyGooker כתב:  יש למישהו המלצה לסדרה כמו שובר שורות, אוזרק?

סמוך על סול או הסמויה די דומים
הגב

•
חפש
הגב
GobbledyGooker מנותק
Rookie
*
תגובות: 63
אשכולות: 0
Likes Given: 48
הצטרף בתאריך: Sep 2021
10-29-2021, 03:25 PM
(10-29-2021, 03:18 PM)RoeeHardy כתב:  אם לא ראית - הסדרה פארגו. ארבע עונות, כל אחת מספרת סיפור שעומד בפני עצמו. השתיים הראשונות מעולות, השלישית קצת מוזרה אבל עדיין טובה, הרביעית קטסטרופה.

חחח ראיתי את הסדרה ואתה צודק מסכים עם כל מילה.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Lord Vader מנותק
טרקי
*
תגובות: 131
Likes Given: 44
הצטרף בתאריך: Feb 2021
10-29-2021, 03:32 PM

בעיקרון ההמלצה המובנת מאליה היא סמוך על סול, סדרת ספין אוף לשובר שורות שבעיניי רבים היא מתעלה על הסדרה הראשית.
[Image: a10713b0d3b24bf77cff04e7df020af6e7e3b44d.gifv]
מארק
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
10-29-2021, 03:41 PM

לא,
אבל תראה the last kingdom. 
בבקשה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
10-29-2021, 05:42 PM
(10-29-2021, 03:41 PM)SwitchBlade כתב:  לא,
אבל תראה the last kingdom. 
בבקשה. 

שמעת שחוץ מעונה אחרונה הם גם עובדים על סרט?
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
10-30-2021, 10:52 PM
טוב, אז חולית.

אמממממ……. וואו.
בהמלצת לורד ויידר (ועוד כמה אנשים) הלכתי לראות את חולית באיימקס בראשון לציון. אמנם יש לסרט את הבעיות שלו שאגע בהן מיד, אבל קודם כל צריך לעמוד ולהגיד - וואו. חולית הוא בראש ובראשונה חוויה ויזואלית. זה סרט שהחליט לקחת על עצמו לנסות לתת משמעות חדשה למילים ״אפי״, ״בומבסטי״ ו״גדול מהחיים״, ורוב הזמן הוא גם מצליח. דניס וילנב הבמאי כבר הראה בבלייד ראנר 2049 את היכולות שלו להוציא פריימים מדהימים ותמונות עוצרות נשימה, וכאן לא רק שהוא מתעלה על עצמו, אלא יש לו את הפסקול של האנס זימר שמשלים תנועת מלקחיים שתופסת אותך ולא מרפה. כל כלי מהארסנל הקולנועי נשלף פה. כל סצנה היא תאווה לעיניים, כל שוט הוא פוסטר פוטנציאלי. בין אם מדובר בטקס קבלת פנים, מסדר צבאי, טיסה בחללית או תולעת ענקית בלב המדבר, הסרט לא חוסך במשאבים לרגע. זה סרט לא קצר (שעתיים וחצי) ובכל זאת, העולם שהוא מתקיים בו בעיקר עושה חשק לגלות עוד, לחקור לעומק, לראות איזה עוד כוכבים ועמים והיסטוריה יש לקיסרות הבין כוכבית להציע. זה היה אתגר לא קטן שאותו וילנב עובר בציון גבוה מאוד. אחרי הכל, מדובר בעיבוד לאחת מסדרות המד״ב המשפיעות בכל הזמנים. לא מזמן כתבו כאן שסטאר וורס הוא האבא של סרטי האקשן המודרניים, ובמובנים רבים חולית הוא האבא של סטאר וורס. וזה לא נגמר שם, מי שיחפש ימצא בו השפעה כלשהי על לא מעט יצירות מפורסמות נוספות שיצאו בחצי המאה מאז שהוא ראה אור. אפי כבר אמרנו?

וחוץ מזה, איך הסרט עצמו? אז זהו, שכאן ההתלהבות שלי מגיעה עם כמה כוכביות שראוי להתייחס אליהן:
1. הסיום. הסרט הוא בסופו של דבר רק חצי מהספר עליו הוא מבוסס, וככזה, להגיד שהוא נגמר באנטיקליימקס תהיה אמירה עדינה, כי הוא אפילו לא באמת נגמר. הסרט פשוט נקטע באמצע הסיפור, וגם לא בדיוק בנקודה שהרגישה לי כמו קליפהאנגר שמשאיר אותך על קצה המושב. היו לא מעט סרטים בשנים האחרונות שפוצלו ל-2 חלקים וידעו לסיים את החלק הראשון בצורה הרבה יותר אפקטיבית.
2. האורך. עם כמה שחולית הוא מצוין, יש ממנו קצת יותר מדי. אני מניח שהסעיף הזה הוא די סובייקטיבי, אבל כשלקראת הסוף אני מתחיל להרגיש עקצוץ של ״יאללה חבר׳ה, הבנו, זמן לחתוך״ זו נקודה ששווה לציין, בטח כשמוסיפים אותה לסעיף הקודם וההבנה שבמילא אנחנו רואים רק את תחילת הסיפור ולא נקבל כאן סגירה אמיתית לשום דבר.
3. הקצב. הסעיף הזה פחות נכתב כביקורת שלילית ויותר כמתן מידע לסקרנים - זה סרט הרבה יותר ״כבד״ ואיטי ביחס לכל סרט מד״ב טיפוסי, לא בילוי למי שמחפש אקשן קליל ללא הפסקה. זאת אומרת, יש אקשן, והוא נהדר, אבל הוא מגיע במינונים יחסית נמוכים והסרט לוקח את הזמן שלו בין לבין בשביל לבנות את העולם ולהכיר לנו את הדמויות השונות. שוב, ידעתי מראש למה אני נכנס והסרט לחלוטין שאב אותי פנימה, אבל בחיבור לסעיף הקודם, היה אפשר לדעתי בקלות לקצץ בעריכה איזה 15 דקות של מבטים מהורהרים אל עבר האופק או חזיונות בסלואו מושן עם מוזיקה דרמטית ברקע, והסרט היה רק מרוויח מזה.
4. הפסקול. גם כאן אני בדעה חצויה, כי מצד אחד הסאונדטרק של זימר הוא אולי האחראי הראשי לאווירה המיוחדת והסוחפת של הסרט, אבל גם באספקט הזה הרגיש לי שהסרט הגזים קצת והגיע למחוזות האוברקיל. כשבמשך שעתיים וחצי זימר צועק עלי בכל סצנה - תראה! זה! חשוב! זה! ענק! הבנת?!!! תראה כמה זה גדול! וחשוב!! - באיזשהו שלב זה נהיה טו מאץ׳. אם הכל חשוב וגדול, שום דבר לא חשוב וגדול. ועוד נקודה (חשובה!) שקשורה ספציפית להקרנה באיימקס - הווליום של הפסקול היה פשוט חזק *מדי*, ואני אומר את זה בתור אחד שסוחב שמיעה מצולקת מ-3 שנים של ירי טנקים. זה לא הרס לי את הסרט ואני כן רוצה להמליץ על האיימקס, כי אם איכשהו זה לא היה ברור עד עכשיו, הסרט הזה מצדיק כל מסך גדול שתוכלו למצוא, רק בחייאת, אפשר להנמיך טיפה.

שורה תחתונה - על אף המגרעות, חולית הוא חוויה קולנועית של ממש, סרט שעשוי ביד אומן עם צילום מהפנט ואוסף שחקנים מעולים. אני אהיה שם עוד שנתיים לראות את החלק השני. תתכונן וילנב, הציפיות יהיו גבוהות.
הגב
The following 3 users Like RoeeHardy's post:
  • Kamigoye, Lord Vader, SwitchBlade
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
10-30-2021, 11:28 PM
(10-30-2021, 10:52 PM)RoeeHardy כתב:  טוב, אז חולית.

אמממממ……. וואו.
בהמלצת לורד ויידר (ועוד כמה אנשים) הלכתי לראות את חולית באיימקס בראשון לציון. אמנם יש לסרט את הבעיות שלו שאגע בהן מיד, אבל קודם כל צריך לעמוד ולהגיד - וואו. חולית הוא בראש ובראשונה חוויה ויזואלית. זה סרט שהחליט לקחת על עצמו לנסות לתת משמעות חדשה למילים ״אפי״, ״בומבסטי״ ו״גדול מהחיים״, ורוב הזמן הוא גם מצליח. דניס וילנב הבמאי כבר הראה בבלייד ראנר 2049 את היכולות שלו להוציא פריימים מדהימים ותמונות עוצרות נשימה, וכאן לא רק שהוא מתעלה על עצמו, אלא יש לו את הפסקול של האנס זימר שמשלים תנועת מלקחיים שתופסת אותך ולא מרפה. כל כלי מהארסנל הקולנועי נשלף פה. כל סצנה היא תאווה לעיניים, כל שוט הוא פוסטר פוטנציאלי. זה סרט לא קצר (שעתיים וחצי) ובכל זאת, העולם שהוא מתקיים בו בעיקר עושה חשק לגלות עוד, לחקור לעומק, לראות איזה עוד כוכבים ועמים והיסטוריה יש לקיסרות הבין כוכבית להציע. מדובר היה באתגר לא קטן שאותו וילנב עובר בציון גבוה מאוד. בכל זאת, מדובר בעיבוד לאחת מסדרות המד״ב המשפיעות בכל הזמנים. אם בזמנו כתבו כאן שסטאר וורס הוא האבא של סרטי האקשן המודרניים, חולית הוא במובנים רבים האבא של סטאר וורס, ומי שיחפש ימצא בו השפעה כלשהי על לא מעט יצירות מפורסמות נוספות שיצאו בחצי המאה מאז שהוא ראה אור. אפי כבר אמרנו?

וחוץ מזה, איך הסרט עצמו? אז זהו, שכאן ההתלהבות שלי מגיעה עם כמה כוכביות שראוי להתייחס אליהן:
1. הסיום. הסרט הוא בסופו של דבר רק חצי מהסיפור, וככזה, להגיד שהוא נגמר באנטיקליימקס תהיה אמירה עדינה, כי הוא אפילו לא באמת נגמר. הסרט פשוט נקטע באמצע הסיפור, ועוד לא בדיוק בנקודה שהרגישה לי כמו קליפהאנגר שמשאיר אותך על קצה המושב. היו לא מעט סרטים בשנים האחרונות שפוצלו ל-2 חלקים וידעו לסיים את החלק הראשון בצורה הרבה יותר אפקטיבית. במידה רבה, הדעה הסופית שלי על הסרט הזה תלויה באיך יהיה החלק השני שישלים אותו בעוד שנתיים.
2. האורך. עם כמה שחולית הוא מצוין, יש ממנו קצת יותר מדי. אני מניח שהסעיף הזה הוא די סובייקטיבי, אבל כשלקראת הסוף אני מתחיל להרגיש עקצוץ של ״יאללה חבר׳ה, הבנו, זמן לחתוך״ זו נקודה ששווה לציין, בטח כשמוסיפים אותה לסעיף הקודם וההבנה שבמילא אנחנו רואים רק את תחילת הסיפור ולא נקבל כאן סגירה אמיתית לשום דבר.
3. הקצב. הסעיף הזה פחות נכתב כביקורת שלילית ויותר כמתן מידע לסקרנים - זה סרט הרבה יותר ״כבד״ ואיטי ביחס לכל סרט מד״ב טיפוסי, לא בילוי למי שמחפש אקשן קליל ללא הפסקה. זאת אומרת, יש אקשן, והוא נהדר, אבל הוא מגיע במינונים יחסית נמוכים והסרט לוקח את הזמן שלו בין לבין בשביל לבנות את העולם ולהכיר לנו את הדמויות השונות. שוב, ידעתי מראש למה אני נכנס והסרט לחלוטין שאב אותי בזכות הסינמטוגרפיה המושקעת שלו, אבל בחיבור לסעיף הקודם, היה אפשר לדעתי בקלות לקצץ בעריכה איזה 15 דקות של מבטים מהורהרים אל עבר האופק או חזיונות בסלואו מושן עם מוזיקה דרמטית ברקע, והסרט היה רק מרוויח מזה.
4. הפסקול. גם כאן אני בדעה חצויה, כי מצד אחד הסאונדטרק של זימר הוא אולי האחראי הראשי לאווריה המיוחדת והסוחפת של הסרט ויש כאן כמה קטעים שרצתי לחפש ביוטיוב ברגע שחזרתי הביתה, אבל גם באספקט הזה הרגיש לי שהסרט הגיע קצת למחוזות האוברקיל. כשבמשך שעתיים וחצי זימר צועק עלי בכל סצנה - תראה! זה! חשוב! זה! ענק! הבנת?!! תראה כמה זה גדול! וחשוב! - באיזשהו שלב זה נהיה טו מאץ׳. אם הכל חשוב וגדול, שום דבר לא חשוב וגדול. ועוד נקודה חשובה שקשורה ספציתית להקרנה באיימקס - הווליום של הפסקול היה פשוט מוגזם וחזק *מדי*, ואני אומר את זה בתור אחד שסוחב שמיעה שסבלה 3 שנים של ירי טנקים. זה לא הרס לי את הסרט ואני כן רוצה להמליץ על האיימקס, כי אם איכשהו זה לא היה ברור עד עכשיו, הסרט הזה מצדיק כל מסך גדול שתוכלו למצוא, רק בחייאת, אפשר להנמיך טיפה.

שורה תחתונה - על אף המגרעות, חולית הוא חוויה קולנועית של ממש, סרט שעשוי ביד אומן עם צילום מהפנט ואוסף שחקנים מעולים. אני אהיה שם עוד שנתיים לראות את החלק השני. תתכונן וילנב, הציפיות יהיו גבוהות.

אהבתי ממש את התגובה, סתם כי אני מעריך אנשים שכותבים את הדעה שלהם ככה.

אני חייב להגיד שזה מוזר לקרוא ולהרגיש שאני גם מסכים עם הכל וגם לא מסכים עם כלום.
ויזואלית? אני חושב שזה סרט מהמם, אבל היופי שלו יותר בא בשבילי בתחפושות, האפקטים, הסטים, הבחירות הקטנות בכל הטכנולוגיה שיש בעולם שלהם.
מבחינת סינמטורגפיה? הסרט הרגיש יבש, שאני מניח שזה BY DESIGN כי אתה יודע, מדבר, יבש, חה חה חה. אבל בסופו של דבר זה יוצר סרט פחות צבעוני ופחות כיף לראות אותו לדעתי.
אני כן חושב שוינלב ממש מוכשר, ולא ראיתי בלייד ראנר אבל המפגש זה סרט מצוין ממש והוא הוכיח שם מספיק מעצמו.
גם על הקטע של הסוף אני לא מסכים, אולי זה כי אני שמעתי שזה נגמר לפני החצי של הספר או משהו אבל לא הופתעתי, גם ישר לסרט מבנה ממש ברור של שלוש מערכות אז הרגשתי יחסית מסופק.

לגבי הפסקול אני אסכים, לא רק שיש הרבה קטעים שנשמעים כמו הפילר מן מג'וג'ו שצועקים וואו תראו איזה דרמטי, הסאונד דיזיין היה ממש רועש, מידי לפעמים (שזה אומר שזה יזכה בקטגוריות סאונד באוסקר תזכרו שאמרתי את זה) וזה פשוט הרגיש מיותר לפעמים.

לא ביקורת שלילית פשוט דברים שחשבתי עליהם:
1. לזנדאיה יש מגן ביצים למרות שהיא בת לול
2. בין כל הסיי פיי מאמבו ג'אמפו וכל הטרמינולוגיה המשוגעת יש לכולם שמות כמו פול ג'סיקה ודאנקן
3. הקו של תרבות אנושית ו"אנחנו לגמרי בחלל ושום דבר פה לא אנושי" הוא כזה דק בסרטים כאלה, שפות שונות לגמרי, טכנולוגיות שונות לגמרי, אבל הם גם מנגנים בחמת חלילים ויש להם שוורים.
4. הקאסט ליטרלי מלא ביותר מידי מפורסמים. אני רואה סרט רציני רצח ואז יש סצנה רצינית ואני חושב לעצמי "חח זה בסטיסטה" או "איזה קטע זאת זנדאייה/אוסקר אייזיק".
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
10-30-2021, 11:53 PM
(10-30-2021, 11:28 PM)Kamigoye כתב:  אהבתי ממש את התגובה, סתם כי אני מעריך אנשים שכותבים את הדעה שלהם ככה.

אני חייב להגיד שזה מוזר לקרוא ולהרגיש שאני גם מסכים עם הכל וגם לא מסכים עם כלום.
ויזואלית? אני חושב שזה סרט מהמם, אבל היופי שלו יותר בא בשבילי בתחפושות, האפקטים, הסטים, הבחירות הקטנות בכל הטכנולוגיה שיש בעולם שלהם.
מבחינת סינמטורגפיה? הסרט הרגיש יבש, שאני מניח שזה BY DESIGN כי אתה יודע, מדבר, יבש, חה חה חה. אבל בסופו של דבר זה יוצר סרט פחות צבעוני ופחות כיף לראות אותו לדעתי.
אני כן חושב שוינלב ממש מוכשר, ולא ראיתי בלייד ראנר אבל המפגש זה סרט מצוין ממש והוא הוכיח שם מספיק מעצמו.
גם על הקטע של הסוף אני לא מסכים, אולי זה כי אני שמעתי שזה נגמר לפני החצי של הספר או משהו אבל לא הופתעתי, גם ישר לסרט מבנה ממש ברור של שלוש מערכות אז הרגשתי יחסית מסופק.

לגבי הפסקול אני אסכים, לא רק שיש הרבה קטעים שנשמעים כמו הפילר מן מג'וג'ו שצועקים וואו תראו איזה דרמטי, הסאונד דיזיין היה ממש רועש, מידי לפעמים (שזה אומר שזה יזכה בקטגוריות סאונד באוסקר תזכרו שאמרתי את זה) וזה פשוט הרגיש מיותר לפעמים.

לא ביקורת שלילית פשוט דברים שחשבתי עליהם:
1. לזנדאיה יש מגן ביצים למרות שהיא בת לול
2. בין כל הסיי פיי מאמבו ג'אמפו וכל הטרמינולוגיה המשוגעת יש לכולם שמות כמו פול ג'סיקה ודאנקן
3. הקו של תרבות אנושית ו"אנחנו לגמרי בחלל ושום דבר פה לא אנושי" הוא כזה דק בסרטים כאלה, שפות שונות לגמרי, טכנולוגיות שונות לגמרי, אבל הם גם מנגנים בחמת חלילים ויש להם שוורים.
4. הקאסט ליטרלי מלא ביותר מידי מפורסמים. אני רואה סרט רציני רצח ואז יש סצנה רצינית ואני חושב לעצמי "חח זה בסטיסטה" או "איזה קטע זאת זנדאייה/אוסקר אייזיק".

מסכים בנוגע למפורסמים. זה בעיקר קורה עם שחקנים כמו בטיסטה, שתכל׳ס כל התפקידים שלו הם פחות או יותר אותו דבר, ועוד בטח כשהתפקיד הכי מפורסם שלו הוא של חייזר שהולך מכות. בסצנות שהראו בפעם הראשונה את ג׳וש ברולין או ג׳ייסון מומואה ממש יכולת להרגיש איך לחצי אולם עובר בראש ״זה ההוא! אני מכיר אותו!״. אני מניח אבל שהדרך היחידה להביא אנשים לסרט מד״ב איטי של שעתיים וחצי היא לשים שמות מוכרים על הפוסטר.
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
10-31-2021, 12:13 AM
(10-30-2021, 11:53 PM)RoeeHardy כתב:  מסכים בנוגע למפורסמים. זה בעיקר קורה עם שחקנים כמו בטיסטה, שתכל׳ס כל התפקידים שלו הם פחות או יותר אותו דבר, ועוד בטח כשהתפקיד הכי מפורסם שלו הוא של חייזר שהולך מכות. בסצנות שהראו בפעם הראשונה את ג׳וש ברולין או ג׳ייסון מומואה ממש יכולת להרגיש איך לחצי אולם עובר בראש ״זה ההוא! אני מכיר אותו!״. אני מניח אבל שהדרך היחידה להביא אנשים לסרט מד״ב איטי של שעתיים וחצי היא לשים שמות מוכרים על הפוסטר.

ג'ייסון ממואה תמיד משחק את ג'ייסון ממואה, בלי יוצא מן הכלל.
אני לא יודע כמה אני מסכים, אני לא יודע כמה אנשים באו לראות חולית בשביל בטסיטה, לא נראה לי קהל ענק, אולי רק אהרון יעשה את זה.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1977): « הקודם 1 ... 89 90 91 92 93 ... 1977 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 05:48 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר