Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 16/05/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 16/05/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-17-2026, 12:47 PM
[Image: 815952-5c6ad12dea0747a897ef432f77e3ce84-mv2.jpg]

משודר קטע של הדת' ריידרס אחרי דיינמיט.
ג'ון מוקסלי פונה לקייל אוריילי ואומר שבכל פעם שהוא נכנס איתו לזירה הוא לא מוצא את הדרך לנצח, הוא חווה מולו כישלון אחר כישלון ונכנע לו פעמיים אבל הג'ון מוקסלי של לפני 6 חודשים הוא לא אותו ג'ון מוקסלי שהוא היום והג'ון מוקסלי של מחר טוב יותר מהמוקסלי של היום. ההגיון אומר שמוקסלי צריך להתרחק כמה שיותר מקייל אוריילי אבל האליפות הקונטיננטלית משמשת כפתיון טוב וכל הדרקונים שהוא רוצה לחסל באים לדלתו, הוא יעשה את מה שהוא עשה במשך 22 שנים וימצא את הדרך.
קלאודיו קסטאניולי מתייחס לברודי קינג ואומר שהוא תמיד מביא את הנביחה אבל כשהוא יכנס איתו לזירה במסגרת הטורניר לזכרו של אואן הארט כדאי שהוא יביא גם את הנשיכה.
פאק אומר שאף אחד לא מקבל טיפול מיוחד, לא משנה מי מולם אלה הדת' ריידרס נגד העולם.
דניאל גרסיה, ווילר יוטה ומרינה שפיר זורקים כל אחד מילה לחיזוק מה שנאמר ועוזבים כל אחד בתורו.

קרב 1 – קרב אלימינייטור לאליפות השלשות – הקונגלומריישן(מארק בריסקו, קייל אוריילי ואורנג' קאסידי)(א') נגד שיין טיילור פרומושנס(לי מוריארטי, שון דין וקרלי בראבו)
מנצחים: הקונגלומריישן
עם ג'יי-דרילר של מארק על דין.
[Image: HIew-x-YXc-AEXRDT-format-png-name-small.png]

משודר קטע של וויל אוספריי אחרי דיינמיט.
אוספריי פונה לסמואה ג'ו ואומר שנלקחו ממנו 6 חודשים בגלל הפציעה, 6 חודשים של כעס ותסכול וכשהוא סופסוף קיבל את ההזדמנות שלו לנקמה בדיינאסטי הוא הפסיד. מאז הוא מתקשה להחזיק בקרבות שלו ואפילו אחד מהם נעצר על ידי הרופאים למען בטחונו. הוא מתוסכל שהוא לא השיג את הנקמה על מוקסלי אבל הוא מתוסכל יותר שהוא עלול שלא להיות המתאבק שהוא אמור להיות. זה לא משנה מה הוא מרגיש כלפי הדת' ריידרס, אין משהו שהוא יכול להגיד שיגרום לאנשים להבין אותו, מוקס הוא האס של המקום הזה וגם אם השיטות שלו חולניות האנשים שעומדים לידו ממריאים אז מה עשוי לקרות אם מוקס יעמוד בפינה שלו? אף אחד לא יעצור אותו מלזכות באואן.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם הקונגלומריישן.
קייל אוריילי אומר שהוא מתכוון להכניע את מוקסלי שוב ולנצח אותו כדי לזכות באליפות הקונטיננטלית.
בריסקו אומר שהוא אתגר את צ'אמפה ולא שמע ממנו מאז, אם הוא מפחד אז כדאי שיצעד קדימה ויגיד את זה.
ווילו אומרת שהיא מוכנה להגן על אליפות TBS וגם לזכות באואן.

קרב 2 – קרב על אליפות TBS – ווילו נייטינגייל(א') נגד רד ולווט
מנצחת: ווילו
עם בייב-וויט-דה-פאוורבומב.
[Image: hq720.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם סאמי גווארה.
סאמי אומר שהוא לא צריך לבקש קרב אליפות מול דארבי כי ההיסטוריה כבר בצד שלו, הוא ניצח את דארבי 4 פעמים בעבר ואלוף TNT 3 פעמים לעומת פעמיים של דארבי, הוא מתכוון לנצח אותו שוב היום ואז לגלח את מג'ף בDON כי הוא הטוב יותר בעסק.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם דארבי אלין.
דארבי אומר שכשהוא לאולם הערב הוא שאל אם מג'ף נמצא פה למרות שהוא ידע שמג'ף לא יהיה בקוליז'ן כי הוא לא איש חברה. דארבי נמצא פה כי הוא אוהב את זה, אפילו אם הוא מסתכן בלאבד את אליפות העולם הוא אוהב את זה ואם הוא ינצח את סאמי הלילה הוא יעניק למייק ביילי קרב על אליפות העולם ברביעי.

תומאסו צ'אמפה תוקף את מארק בריסקו בבאקסטייג'.
הברול ביניהם נגרר אל תוך הזירה, צ'אמפה נותן לואו-בלואו למארק ומתכונן לבצע עליו פסייכו-קילר מהטרנבאקל על כיסא אבל קייל אוריילי ואורנג' קאסידי מגיעים להבריח אותו.
מארק בריסקו לוקח מיק' ואומר שהקרב ביניהם ברביעי יהיה "הכל הולך".
[Image: mark-briscoe-tommaso-ciampa-e1778980817927.jpg]

קרב 3 – האופס(סמואה ג'ו ואנתוני בואנס) נגד לית'ל טוויסט(ג'יי לית'ל ולי ג'ונסון)(ע' בלייק כריסטיאן)
מנצחים: האופס
בהכנעה עם קוקינה-קלאץ' של ג'ו על לית'ל.
אחרי הקרב בואנס אומר שבמהלך השנה שעברה הוא היה מבולבל אבל הכל התבהר כשהוא הצטרף לאופס ועל כל מה שהוא עושה למען AEW מגיע לו סטנדינג-אוביישן, ג'ו לימד אותו את כל מה שהוא צריך לדעת, שלבחירות יש השלכות ושאם הוא לא אוהב את הצורה בה השולחן ערוך אז הוא צריך להפוך את השולחן ולבחור באלימות.
ג'ו פונה לאוספריי ושואל אם הוא מבין מה עושה למען החברים שלו אבל לצערו לבחירות יש השלכות ואוספריי בחר בדרך אחרת, הוא מודה על כך שאוספריי קורא לקרב מולו קרב חלומות אבל ברגע שג'ו יכנס איתו לזירה זה יהפוך עבורו לסיוט.
[Image: HIf-LNMbbk-AAOj-Rv-format-jpg-name-small.jpg]

משודר וידאו קצר על סוורב סטריקלנד.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם ברודידו.
קינג מתייחס לתקיפה של סוורב על בנדידו בROH אבל בנדידו עוצר אותו ואומר שזה הקרב שלו ואחרי שבנדידו יסיים איתו סוורב כבר לא יהווה סכנה לאף אחד.

קרב 4 – אלימינייטור של 5 דקות לאליפות הזוגות – דיוויין דומיניון(מייגן ביין ולנה קרוס)(א') נגד אלי קאץ' וקאיה מק'קנה
מנצחות: דיוויין דומיניון
עם דיוויין-אינטרבנשן.
[Image: sddefault.jpg]

וידאו קצר על 4 המשתתפות בקרב על אליפות העולם של ת'קלה.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם את'נה ומינה שיראקווה.
את'נה אומרת שהיא אלופת העולם של ROH כבר 1253 ימים והשאירה שובל של גופות מאחוריה ואם היא לא טועה מינה שיראקווה היא אחת מהן והיא מתכוונת להרוג אותה שוב ולהשאיר את הגופה שלה לצד טוני סטורם.
מינה אומרת שהיא חלמה שהיא מנצחת את את'נה ועכשיו היא מתכוונת לחיות את החלום.

משודר קטע ממוקדם יותר בו נייג'ל מקגינס מחפש לראיין את ליו ראש.
הוא מוצא את ראש שנראה כמו הגרסה הקודמת שלו ומתנהג רגיל. ראש אומר שהכל בסדר עם אקשן אנדרטי ולפעמים חברים רבים, זה בסדר.
אחרי שנייג'ל עוזב ראש מסיר את משקפי השמש שלו וחושף עיניים אדומות ומזיל נוזל שחור מהפה.

קרב 5 – מארק דייויס והכלבים(דייויד פינלי וקלארק קונורס) נגד הרסקאלז(מיירון ריד, דזמונד אקסבייר וזכארי וונץ)
מנצחים: דייויס והכלבים
עם הקליפ של הכלבים על ריד.
[Image: HIf-FD3fbw-AAOz0P.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם אנה ג'יי.
אנה אומרת שווילו אמנם ניצחה אותה אבל לא הרגה אותה כי היא עדיין כאן.
היא מציגה את טאי מלו שנכנסת לתמונה ומתאחדת איתה ואומרת שאם מישהו רוצה לגלות מה הדבר הבא בתור עבורן שינסה אותן.

קרב 6 – קרב ללא ספירות חוץ על אליפות העולם – דארבי אלין(א') נגד סאמי גווארה
מנצח: דארבי
עם קופין-דרופ אחרי שסאמי התרסק על שולחן חשוף מחוץ לזירה עם 630-ספלאש.
[Image: darby-aew-collision-e1778985362356.png]
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
05-17-2026, 12:55 PM
מתחבר בקטנה לתגובה של נועם על ROH - סאמי גווארה מתאבק כל כך טוב שזה מחדל שהוא כל כך מעט על המסך. דפק פה עוד הופעה מצוינת ברמה שמבחינתי יכול היה גם לזכות באליפות פה אם זה היה מחזיר אותו לקדמת הבמה. המזל הוא שסאמי רק בן 32 ככה שהוא עדיין במקום מעולה מבחינת הטיימליין רק שזה ממש מבאס לראות אותו עושה לואו-קארד אחרי שכבר היה והצליח במחוזות הרבה יותר גבוהים. הלוואי והקרב הזה ישמש כאיזושהי נקודת מפנה עבורו.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,881
אשכולות: 9
Likes Given: 3,947
05-17-2026, 01:06 PM
הדבר הכי מפתיע בתכנית זה לגלות שלמארק בריסקו יש קעקוע בעברית.
אף פעם לא ידעתי.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
05-17-2026, 01:09 PM
סאמי גאוורה הוא המתאבק הכי polarizing בשבילי. אני שונא את הפרצוף שלו ואת סוג הכריזמה שלו ברמת אקס פאק היט, אבל אני לא יכול להכחיש שהוא בטופ 3 מתאבקי קרבות הארדקור בחברה - האנגמן מקום ראשון למי שתוהה. דארבי שני.
הוא היי פלייר מצוין וסך הכל מתאבק טוב אבל אני פשוט לא רוצה אותו על המסך שלי. לא מעוניין בו. אסתדר יפה מאוד בלעדיו. אבל אז הוא נותן הופעה כזאת ואני לא יכול להכחיש את הכשרון. אני מאחל לו שישנה כל דבר באיך שהוא נראה וסוחב את עצמו ואז אולי אוכל לעמוד מאחוריו.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
05-17-2026, 08:55 PM
אחרי פרומו מצוין של רוכבי המוות קשה להסתפק בקונגלומורט שהורצו חיש מהר, במיוחד שסטרונג הוחלף בבריסקו. מעניין איזה דרך מוקסלי ימצא.

אוספרי עם פרומו שעושה לנו סדר בעלילה שלו והתירוץ לג׳ו מוציא אותו מניאק.

התכוננתי להריץ שוב את בריסקו אבל התמהמהתי כמה שניות על הקעקוע החדש שלו, בעברית!

גווארה ממשיך לבדר אותי על המיקרופון, יאללה תמלא עוד מהזמן מסך שלי.

דארבי גם לא פראייר על המיקרופון, היה כיף לראות את הראיון שלו, הוא הרגיש כל כך טבעי. אני שמח בשבילו שהוא מאושר ואני שמח בשבילנו שזה אלוף העולם שאנחנו מקבלים.

את בריסקו המשכתי להריץ, במיוחד אחרי שכבר ראיתי את הקעקוע. אני בלבטים אם לצפות בקרב שלו נגד צ'אמפה בפרק הבא כי צ׳אמפה, נשאיר את זה למצב רוח שלי באותו יום.

לפי המצב רוח שלי היום הרצתי את האופס בזירה אך השארתי אותם על המיקרופון. בוואנס יודע לדבר אבל אני מתקשה לראות אותו מתקדם בסולם הפוש. הוא כן היה חימום מעולה למסר של ג׳ו, שיגיע עצבני לאוספרי.

התגעגעתי לברודידו אבל הם לא אמרו יותר מדי. בנדידו רוצה שברודי לא יתערב, הגיוני, לא צפיתי למשהו אחר.

ליו שיהיה בריא, לא צפיתי להסתקרן ככה ממנו. מצויין במדד הWTF.

אחרי האירוע של זירת הכבוד נהיה לי חסך לקרב טוב של דיוויס ושיתוף פעולה שלו עם הכלבים נגד הראסקלז אמור למלא את החסך. על פניו הראסקלז הם חימום לשלשה שהולכת לשתף פעולה עם עוד ארבעה בכפול או כלום, אבל הראסקלז אימצו לאחרונה את הגישה של הלא פראיירים וזה מוסיף לחווית הצפייה בהם. חשוב לציין, לפני הקרב הזה התחלתי לשתות ג'מס 8.8 אחוז, ככה שיכול להיות שזה הטה את השיפוט שלי, אבל באמת שנהנתי מהקרב הזה. היה צפוי שההילים יקחו אבל הפייסים לא עשו להם חיים קלים.

ואוו כמה התגעגעתי לקרבות של גווארה ודארבי. גווארה מבין את המשימה, מנצל כל רגע ופותח הכי חזק שאפשר. הרגע שדארבי התמוטט היה נפלא וכמובן שגווארה ימשיך לנצל כל רגע כדי לקחת את הקרב הזה. בדומה לאוספרי-דיוויס לאחרונה, היה נראה שגם פה הם חיכו לקרב במעמד הזה הרבה זמן והם פשוט נתנו הכל. המון רגעים מטורפים. גווארה פסיכופת שלא נופל מדארבי וחייב לקבל יותר קרדיט. הקרב הזה הוכרע ברגע שאחד מהם פספס את הספוט הגדול שלו. ממליץ לראות, לא אגזים ואפילו אמהר להכתיר את הקרב כקרב הריין של דארבי עד כה. לפעמים כל מה שצריך זה יריב שמכיר אותך מתחילת הקריירה כדי להוציא ממך את הטוב ביותר, גם אם הוא כרגע מיד קארדר בארגון של לואו קארדרס. נהנתי מקסימום. בלי קשר למהלכים ולרמת ההנאה שלי מהקרב, זה קרב חשוב בריין של דארבי שכנראה יכתיב את הטון לכפול או כלום. דארבי מתחיל לשלם את המחיר של להגן על התואר בתדירות גבוהה, האם מג'פ בדרך לניצחון קליל?

לסיכום, שלשות כיפי מאוד, קרב מרכזי מצוין ברמת לעזוב הכל-לראות-להנות. בצד של הסגמנטים יש את אוספרי, רוכבי המוות, ליו, גווארה, דארבי והאופס. סוף סוף פרק של קוליז'ן שאפשר להתגאות בו (גם אם הרצתי יותר מחצי) ולהשוויץ לחבר'ה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
05-17-2026, 08:58 PM
(05-17-2026, 01:09 PM)Coquina Clutch כתב:  סאמי גאוורה הוא המתאבק הכי polarizing בשבילי. אני שונא את הפרצוף שלו ואת סוג הכריזמה שלו ברמת אקס פאק היט, אבל אני לא יכול להכחיש שהוא בטופ 3 מתאבקי קרבות הארדקור בחברה - האנגמן מקום ראשון למי שתוהה. דארבי שני.
הוא היי פלייר מצוין וסך הכל מתאבק טוב אבל אני פשוט לא רוצה אותו על המסך שלי. לא מעוניין בו. אסתדר יפה מאוד בלעדיו. אבל אז הוא נותן הופעה כזאת ואני לא יכול להכחיש את הכשרון. אני מאחל לו שישנה כל דבר באיך שהוא נראה וסוחב את עצמו ואז אולי אוכל לעמוד מאחוריו.

אני חושב שהוא בדרך הנכונה, נראה שהוא אימץ את גישת הג'ריקו בכל הנוגע לפרומואים. הוא מצא את הנישה שלו, דוחף קצת קאצ'פרייזים ומביא משהו ייחודי ולא גנרי. 
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 01:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר