05-14-2026, 04:36 PM
(05-14-2026, 03:57 PM)Sexy devil כתב: מי ראה את הסרט החדש של מורטל קומבט תגידו אייך הוא
ראית את דקוטה? אני בהלם אחי
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
05-14-2026, 04:36 PM
(05-14-2026, 03:57 PM)Sexy devil כתב: מי ראה את הסרט החדש של מורטל קומבט תגידו אייך הוא ראית את דקוטה? אני בהלם אחי
05-14-2026, 05:15 PM
(05-14-2026, 04:04 PM)Jon_M0xley כתב: נודררררררררררררררררררררררר הייפ. (05-14-2026, 04:33 PM)תנולהיותאורח כתב: אתה רציני אין את זה בשפת מקור, מי האידיוט שאחראי על זה ואיפה הוא גר טופ החלטות מפגרות שאני זוכר בקולנוע כאן. נראה אולי המפגרים ישנו את דעתם בקרוב. ![]()
05-14-2026, 11:36 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-15-2026, 09:02 AM על ידי master of doom.)
יאניק סינר מנקנק ב-2 מערכות את אנדריי רובלב ומעפיל לחצי גמר טורניר רומא. רובלב נתן כמה נקודות יפה, את זה לא ניקח ממנו, אבל סינר הוכיח עליונות מוחלטת כרגיל ושייט בקלילות לעבר חצי הגמר. עם הניצחון הזה הוא קבע שיא של 32 ניצחונות רצופים במסגרת מאסטרס 1000, מאז הניצחון שלו בסיבוב השני של טורניר פריז אי שם בנובמבר 25. מאז הוא רק מנצח, זה מדהים.
הוא שובר את השיא הקודם שעמד על 31 ניצחונות ברצף שהוחזק על ידי... ג'וקוביץ', שהשיג את הרצף הפסיכי הזה בעונת 2011. באותה עונה הוא זכה באינדיאן וולס ומיאמי, נח במונטה קרלו (כמובן שנדאל ניצל את ההיעדרות שלו וזכה בטורניר), זכה לאחר מכן במדריד ורומא (עם 2 ניצחונות הזויים על נדאל ב-2 מערכות, על החימר, כשאלה היו הניצחונות הראשונים שלו על נדאל על החימר. חייב לציין שבשבילי הניצחונות האלה היו די טראומטיים, בתור מעריץ של נדאל שבתפיסה שלו ג'וקוביץ' היה רק מקום 3 ותו לא. לנצח את נדאל על החימר היה כמו משהו מיסטי בזמנו, ופה ג'וקוביץ' עשה את זה פעמיים, בלי לאבד מערכה, ואחרי שנדאל פירק לו ת'צורה בכל מפגש קודם על החימר. לפני כן המאזן ביניהם היה 9-0 מוחץ לנדאל על המשטח האדום), לאחר מכן זכה גם בטורניר מונטריאול והרצף הסתיים עם הפסד לאנדי מארי בגמר טורניר סינסינטי (פרש בפיגור מערכה ו3-0 במשחקונים ממה שזכור לי). בחצי הגמר יש לו דייט עם יריב וותיק, דניל מדבדב הרוסי המדורג 9 בעולם, שגבר על מרטין לנדלוסה הלאקי לוזר ששיחק אותה והגיע עד רבע הגמר. זה לא הלך פשוט עבורו והוא כבר הפסיד 6-1 במערכה הראשונה, אבל חזר עם טניס מצוין וניצחונות בשתי המערכות הבאות שהביאו לו את הניצחון. מדבדב ידוע כשחקן חימר מזעזע, אבל היו לו הברקות מדי פעם, והוא אפילו זכה בטורניר רומא ב-2023. אני שמח לראות אותו בשלבים מתקדמים ושמח שהוא יתקדם בדירוג לפני הרולאן גארוס, אין לו הרבה נקודות להגן עליהן יחסית למה שהתרגלנו, אז כל טורניר שהוא מתקדם בו יכול להיות משמעותי. בגזרת הראש בראש.... מדבדב פתח את ההתמודדויות שלו עם סינר עם 6-0 מוחץ. ומאז... 9-1 לסינר. הניצחון היחיד של מדבדב הגיע בווימבלדון 2024 על הדשא, אבל בשאר המשחקים סינר ניצח ולרוב גם בקלילות. הצמד כבר נפגש השנה בגמר טורניר אינדיאן וולס שבו סינר כמובן זכה ב-2 מערכות צמודות שהסתיימו בשובר שיוויון. מה שכן, זה יהיה המשחק הראשון של הצמד אי פעם על החימר. כן כן, זו באמת הפעם הראשונה. בכל מקרה, סינר פייבוריט ברור ועם כמה שאני מסמפט את מדבדב, זה נראה כמו סוף הדרך בשבילו. לפחות הוא יזכה בנקודות דירוג ולא מעט כסף, חצי גמר רומא זה מכובד, אבל סינר הוא שחקן שלא לוקח שבויים וכנראה ינקנק אותו בדרך לגמר. בחצי הגמר השני ישחקו קספר רוד המדורג 25 בעולם ולוצ'יאנו דרדרי המקומי המדורג 20 בעולם. עם כל הכבוד לדרדרי, שמשחק טניס מעולה ודפק בייגל לזברב וזרק אותו מהטורניר בבושת פנים במערכה השלישית במשחק ביניהם, אני חושב שרוד הוא עדיין שחקן החימר הבכיר מביניהם. הוא פיינליסט פעמיים ברולאן גארוס, זכה כבר בטורניר מאסטרס על חימר (מדריד 2025), והוא משחק טניס מצוין עד כה שמזכיר את הימים הטובים שלו. ההימור שלי: רוד ב-3 מערכות. אני כמובן מאמין שסינר ישחק מול רוד בגמר. סינר יזכה בטורניר מול הקהל הביתי, יהיה הראשון אי פעם לזכות ב-6 מאסטרס רצופים, וימשיך את העונה הפסיכית וההזויה הזאת בגזרת המאסטרס מבחינתו. אגב, אם הוא יזכה הוא ישלים הישג מיוחד במינו - זכייה בכל שלושת תארי המאסטרס שמשוחקים על חימר בעונה אחת. ההישג האדיר הזה נרשם רק פעם אחת אי פעם, כמובן על ידי נדאל בעונת השיא שלו ב-2010. הוא גם הוסיף את הרולאן גארוס באותה עונה. נדאל התקשה לאורך השנים לשחזר את ההישג/להגיע אליו מוקדם יותר, מכל מיני סיבות, בשנים הראשונות מכיוון שפעם הגמרים בטורנירי המאסטרס היו משוחקים בשיטת הטוב מ-5 וזה היה שוחק אותו אחרי התארים הקבועים במונטה קרלו ורומא, ולאחר מכן הוא סבל מהדומיננטיות של ג'וקוביץ' (מנע ממנו את ההישג ב-2013 לדוגמה עם ניצחון בגמר טורניר מונטה קרלו שקטע לנדאל רצף של 8 זכיות בטורניר) ומשנים קצת פחות טובות, וגם מהחימר המסריח במדריד. בכל מקרה, עוד שבועיים בערך ייפתח הרולאן גארוס. השאלה היחידה היא, האם מישהו יכול בכלל לעצור את יאניק סינר בדרך להשלים את הגראנד סלאם (זכייה בכל ארבעת הגראנד סלאמים בקריירה). כרגע לא נראה שמישהו בכיוון בכלל לאתגר את הסייבורג הזה, שנראה פשוט בלתי שביר. נמתין ונראה.
05-15-2026, 02:38 PM
שימו לב, בעוד 20 דקות הפועל תל אביב תיגש למכור (למחור) את המשחק שלה בבלומפילד מול הגמלים מבאר שבע. כמובן שהאדומים ירצו לעשות הכל כדי שבית"ר של סקסי דביל לא תזכה באליפות, ולכן תהיה פה מכירה. ציפור קטנה לחשה לי שרועי נסע לבלומפילד לפקח על המכירה בעצמו. ההוראה לשחקני הפועל - לא לחזור הביתה בלי להפסיד.
ייגמר 3-1 באר שבע.
05-15-2026, 05:33 PM
(05-15-2026, 02:38 PM)master of doom כתב: שימו לב, בעוד 20 דקות הפועל תל אביב תיגש למכור (למחור) את המשחק שלה בבלומפילד מול הגמלים מבאר שבע. כמובן שהאדומים ירצו לעשות הכל כדי שבית"ר של סקסי דביל לא תזכה באליפות, ולכן תהיה פה מכירה. ציפור קטנה לחשה לי שרועי נסע לבלומפילד לפקח על המכירה בעצמו. ההוראה לשחקני הפועל - לא לחזור הביתה בלי להפסיד. צריך ועדת חקירה למחירה הזאת ![]()
05-15-2026, 06:50 PM
קספר רוד מנקנק ללוצ'יאנו דרדרי את החיים עם 6-1, 6-1 קל במערכות ומעפיל לראשונה לגמר טורניר רומא. תצוגה איכותית שלו במשחק שנקטע במערכה הראשונה בגלל גשם מאוס, דרדרי אולי הדיח את זברב אבל יש לו עדיין הרבה לאן להתקדם לפני שיוכל לאתגר באמת על תארים על החימר.
תיכף יתחיל חצי הגמר השני, סינר מול מדבדב. סינר כמו שאמרתי הוא הפייבוריט המוחלט, וסינר-רוד צפוי להיות אחלה גמר. גם שם סינר יהיה פייבוריט, אבל אני כן חושב שרוד יכול לאתגר אותו.
05-15-2026, 06:56 PM
(05-15-2026, 06:38 PM)RoeeHardy כתב: גאה בשחקנים אהבתי את הספורטיביות שלכם. אם ספגתם אדום מחצית ראשונה מול בית"ר, אתם תספגו אדום מחצית ראשונה גם מול באר שבע. פייר. וברצינות, משחק לפרוטוקול בלבד מבחינתכם, אבל מבחינת באר שבע זו כנראה המשוכה הכי קשה שיש לה עד הסוף. המשחק של בית"ר מחר יכול להוציא אותה מהמירוץ, מכבי ת"א בבלומפילד... בלאגן. ממה שאני מבין מסתיוחן, לצהבת אין כוונה למכור את המשחק. נראה מה יהיה. במשחק המרכזי של המחזור בשעה 18:00, אנחנו מארחים את אריות הפועל פתח תקווה בסמי עופר, בתקווה להגיע ל-9 נקודות בפלייאוף הזה. ואז נשאר רק באר שבע בחוץ והפועל בבית וזהו נגמר ברוך השם ישתבח שמו לעד
05-15-2026, 07:01 PM
(05-15-2026, 06:56 PM)master of doom כתב: אהבתי את הספורטיביות שלכם. אם ספגתם אדום מחצית ראשונה מול בית"ר, אתם תספגו אדום מחצית ראשונה גם מול באר שבע. פייר. ספורטיביות זה אנחנו
![]()
05-15-2026, 09:02 PM
נגמר סיפור האליפות כצפוי הפועל פתחה רגליים לבאר שבע
הפועל באר שבע זה הדבר הכי שנוא עליי בכדור הארץ יותר מאיראן יותר מחמאס והכי חשוב מסמי זיין
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|