Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite13/05/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite13/05/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-14-2026, 10:49 AM
[Image: HILVSk2agAABKFT?format=jpg&name=small]

MJF מתעמת מול "גאונטלט קרחים" של עתידו הפוטנציאלי רנה פאקט מנסה לראיין את MJF עם כניסתו לבניין לגבי האפשרות שיחתום על חוזה "שיער נגד תואר" מול דארבי אלין. MJF נראה מוטרד ונתקל בשורה של אנשים קרחים בבאקסטייג' – החל מהשופטים ריק נוקס וברייס רמסבורג, דרך כריסטופר דניאלס וסונג'יי דאט, ועד לג'ון סילבר ותומאסו צ'אמפה שמוריד את הכובע כדי להזכיר ל-MJF איך הוא עשוי להיראות. לבסוף הוא פוגש את ריקושט (יחד עם ה-Gates of Agony), שמוריד את הכובע ואומר למקס שהוא ייראה נהדר כקרח, אבל לא טוב כמוהו.

קרב 1 – אלוף השלשות אורנג' קאסידי, אדם קופלנד, כריסטיאן קייג' והיאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) נגד אלופי הזוגות FTR (קאש וילר ודקס הארווד), תומאסו צ'אמפה והכלבים (קלארק קונורס ודייויד פינלי) קרב כאוטי שנפתח בתגרה המונית. קופלנד והבאקס הופיעו בציוד תואם. במהלך הקרב נרשמו רגעים ביזאריים כשקאסידי שם את ידיו של כריסטיאן בכיסים שלו לקול תשואות הקהל. לאחר חילופי מהלכים מהירים, FTR פגעו בקופלנד עם ה"שאטר מאשין", אך קאסידי הציל את המצב. בסיום, קופלנד והבאקס פגעו בקונורס עם טריפל סופרקיק, קאסידי הוסיף "אורנג' פאנץ'" וקופלנד קינח בספיר לניצחון.
מנצחים: קאסידי, קופלנד, קייג' והבאקס.

אימון של ויל אוספריי עם הדת' ריידרס דניאל גרסיה מציג קטע אימון בו אוספריי נמצא בפוזיציית "גשר צוואר" בזמן שמוקסלי מדגים חניקה על ווילר יוטה. מוקסלי אומר לאוספריי שהוא הופך לציפור טרף מסוכנת ומייעץ לו לא לנסות "להגן" על שום דבר בזירה הלילה, אלא פשוט לתת את הכל.

ריקושט מגייס את אנדרדה ואת הכלבים לסטדיום סטמפיד בבאקסטייג', ריקושט מציג את אנדרדה אל אידולו כחבר החדש בצוות שלו (באדיבות דון קאליס). הוא מוסיף שגם "הכלבים" (פינלי וקונורס) הצטרפו, והם שולחים מסר של אלימות ליאנג באקס לקראת המפגש ביניהם ב-Double or Nothing.

קרב 2 – "ספידבול" מייק ביילי (ע' קווין נייט) נגד ווסטברוק ביילי שלט בקרב והפגין את המהירות המפורסמת שלו. הוא ניצח במהירות לאחר שפגע עם ה"אולטימה ופון" מהחבל העליון.
מנצח: מייק ביילי.

קרב 3 – אליפות ה-TNT – קווין "הג'ט" נייט (א') נגד בריאן קייג' (ממשפחת דון קאליס) בריאן קייג' חזר לאחר היעדרות של 14 חודשים והציג כוח מתפרץ מרשים, כולל סופרפלקס עוצמתי על נייט. למרות השליטה של קייג', נייט הצליח לחזור, ביצע דרופקיק ששלח את קייג' אל מחוץ לזירה, ובהמשך חמק מניסיון "דיסקוס קלוזליין". נייט קינח עם "UFO ספלאש" ושמר על התואר. לאחר הקרב, מייק ביילי הכריז שהוא רוצה קרב על אליפות העולם נגד המנצח של המיין אבנט.
מנצח: קווין נייט.

חשיפת טורניר קרן אוון הארט (גברים) הוכרזו קרבות רבע הגמר ל-Double or Nothing: סמואה ג'ו נגד ויל אוספריי, וסוורב סטריקלנד נגד בנדידו. ג'ק פרי שלח מסר למארק דייוויס (יריבו בטורניר) ואמר שיוכיח שהוא מתאבק טוב יותר ממנו.

[Image: HIPdY_dXoAAJJvF?format=jpg&name=small]

קרב 4 – ויל אוספריי נגד אייס אוסטין (מהבאנג באנג גאנג) קרב איכותי שבו אוספריי הפגין את ההשפעה של אימוני ה"דת' ריידרס", כשהוא מתמקד בתקיפת הזרוע של אוסטין. למרות שאוסטין הצליח להפתיע עם מספר מהלכים, אוספריי פגע עם "הידן בלייד" ולבסוף הכניע את אוסטין עם "קרוס-ארם ברייקר". לאחר הקרב, סמואה ג'ו וה-Opps יצאו להתעמת עם אוספריי, אך נסוגו כשהדת' ריידרס הקיפו את הזירה.
מנצח: ויל אוספריי.

קונוסקה טאקשיטה ודון קאליס בבאקסטייג' בזמן שקאליס מתראיין, MJF מתפרץ ומנסה לתת לטאקשיטה "שיחת מוטיבציה" (במטרה שטאקשיטה ינצח את דארבי וכך מקס לא יצטרך לסכן את שיערו). MJF אפילו נותן לקאליס את טבעת היהלום שלו כדי שישתמש בה במידת הצורך. אנדרדה נכנס ומזכיר לקאליס שבפעם הבאה תורו לקבל הזדמנות.

[Image: HIQ1sngXYAAqfkm?format=jpg&name=small]

חשיפת טורניר קרן אוון הארט (נשים) הוכרזו הקרבות: וילו נייטינגייל נגד אלכס וינדזור, פרספוני נגד האזוקי, מינה שיראקווה נגד את'נה, וסקיי בלו נגד סארי.

[Image: HIQ_Z-gXsAAP2rJ?format=jpg&name=small]

הקונגלומריישן מתכננים קדימה אורנג' קאסידי, קייל אוריילי ורודריק סטרונג דנים בתארים הבאים שלהם. מארק בריסקו חוזר במפתיע ומכריז שהמילה של היום היא "איחוד מחדש" (Reunification). הוא מזמין את תומאסו צ'אמפה לקרב בדיינמיט הבא.

קרב 5 – הבראולינג בירדס (ג'יימי הייטר ואלכס וינדזור) והיקארו שידה נגד טריאנגל אוף מדנס (ת'קלה, סקיי בלו וג'וליה הארט) תגרה פרועה שהחלה עוד לפני הצלצול. בסיום הקרב, כשנראה היה שהייטר ווינדזור קרובות לניצחון, ת'קלה תקפה את הייטר עם חגורת האליפות וגרמה לפסילה. ג'וליה הארט ריססה "ערפל שחור" על אחד השופטים. שידה בחרה לעזוב את הזירה ולא לעזור לחברותיה, בזמן שווילו נייטינגייל, מינה שיראקווה ות'אנדר רוזה הגיעו להצלה.
מנצחות: הבראולינג בירדס ושידה בפסילה.

קרב 6 – אליפות העולם של AEW – דארבי אלין (א') נגד קונוסקה טאקשיטה קרב פיזי מאוד. טאקשיטה שלט בכוח גולמי וביצע "אוולאנץ' גרמן סופלקס" וברכייה עוצמתית, אך דארבי שרד הכל. קאליס ניסה להביא לטאקשיטה את הטבעת, אך טאקשיטה סירב והשליך אותה. דארבי פגע עם "קופין דרופ" אל מחוץ לזירה ובהמשך עם "סקורפיון דת' דרופ" על המדרגות. בסיום, דארבי פגע עם שני "קופין דרופ" רצופים כדי לשמור על התואר.
מנצח: דארבי אלין.

סיום התוכנית: חתימת החוזה ותקיפה דארבי אלין קורא ל-MJF לחתום על החוזה ל-Double or Nothing. MJF מהסס, מטיח בדארבי מילים קשות ואומר שתהילתו נגמרה. לבסוף MJF חותם, אך מיד תוקף את דארבי המותש בעזרת טבעת היהלום. MJF ניסה לבצע "טומבסטון" מהחבל העליון, אך קווין נייט רץ לזירה והבריח אותו. התוכנית מסתיימת כשנייט בודק לשלומו של דארבי.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • DarkArts, Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
05-14-2026, 02:17 PM
פתיחה מצוינת, אהבתי שהראו לנו את הפחד של מג'פ בצורה יצירתית וקומית מבלי להוריד מערכו. כבוד למי שכתב את זה, בין אם הוא בן למשפחה עשירה או אחד מצוות (או קירח).

חשבתי שאראה את הקרב חמישיות אבל כבר הגעתי שבע אחרי פמפום הקרבות האלה בשבועות האחרונים. מעניין מה מתכננים לכלבים לכפול או כלום אחרי שהם היו בכל הקרבות האלה. בהמשך הערב קיבלתי את התשובה והיא הייתה כל כך פשוטה והגיונית, עוד קרב קבוצות. אין לי בעיה עם זה האמת.

עוד לפני חשיפת משתתפי הטורניר, עלתה לי המחשבה שאולי מוקסלי יכנס כאלוף העולם לאול אין ואוספרי יהיה המאתגר שלו. ברצינות זו העלילה הכי מעניינת כרגע. הם בונים את המפגש הבא שלהם כמשהו מיוחד, מה יותר מיוחד מהקרב המרכזי של אול אין? מצד שני, דווקא הקרבות שנבנים תקופה מובילים למפגש באמצע הטורניר. הדרך לאול אין מעניינת מאוד. מוקסלי בריצה כל כך אנושית, קצת כואב לי שהעצות שלו לא באמת הובילו את ווילר, גרסיה ופאק להצלחות, אך הוא עדיין הכניס לי הייפ לקרב של אוספרי נגד לואו קארדר.

ריקושט מקיף את עצמו בצבא של רוצחים ואנדרדה. אנדרדה צריך לקבל ספוט מרכזי יותר באירועים.

ביילי עושה סקאווש, נועם עושה "הרץ".

גם אני צפיתי שרוש יענה לאתגר וקבלנו את קייג'! שדרוג מבחינתי. זה לא היה קרב טוב מבחינתי, כן, קייג' נהדר, אבל הוא יכל לתת יותר מהלכי קייג', לפחות הוא הגיע מוכן לנייט וביסס את האתגר הפתוח כסטיפולציה מסוכנת לאלוף. רוב הקרב היה בשליטה של קייג' מה שהפך את הניצחון של נייט למעצבן כי הוא בקושי הכניס מהלכים, כנראה נדבק מהגישה הדארבית בשבוע שעבר.

ואוו כמה שביילי ונייט לא יודעים להחזיק מיקרופון. ביילי-נייט נראה בטוח רגע לכפול או כלום. האם טוני ילך בדרך הפחות בטוחה ויוסיף לשם צלע רושלישית?

ג'ו-אוספרי וסוורב-בנדידו כחלק מהטורניר בכפול או כלום זה מעולה, תודה שזכינו. הייפ לברודי-קלאודיו ואמן שדיוויס ינצח את פרי שוב פעם, זה גם מסתדר לי עם הניצחון של אוספרי עליו לאחר מכן כנקמה. בצד השני הגיוני שנקבל את סוורב-ברודי בחצי הגמר ואת סוורב מפסיד לאוספרי בגמר. הקטע הוא שזה מרגיש צפוי מדי, האם טוני יפתיע אותנו בדרך אחרת? גמר הטורניר בפורבידן דור גם יסמן שנתיים למפגש הקודם של סוורב-אוספרי וגם ימנע מאיתנו לקבל שם את אוספרי-ניומן. אז מה לעזאזל הולך לקרות? דרך אגב, אין השנה כרטיס משוגע אצל הגברים, מפתיע.

פרי עדיין לא יודע לחתוך פרומו, שמישהו יקח את החבר'ה הצעירים האלה ויעבוד איתם על זה.

אוספרי-אייס היה מה שאני אוהב לקרוא לו קרב טלוויזיה מצוין, אייס זוכה לעשות דברים מגניבים נגד שמות גדולים כבר תקופה, תמיד הוא מוכיח ליריב שלו שהוא לא פראייר ושגם הוא צריך לעבוד קשה. אוספרי בקרב שמשרת את הסיפור שלו, לעיתים שלף את הקילר אינסטינקט והראה לנו שהוא יכול ויודע גם אחרת. אוספרי כל כך אהוב שאחרי הקרב הוא קיבל קריאות לשם שלו במנגינות שונות בו זמנית. הזווית צילום בפרומו של ג'ו הייתה מחרידה (עבורו), מסתבר שאין לו ראש עגול.

עוד סגמנט חרדות של מג'פ וטיזינג פסיכי נוסף למג'פ-אנדרדה. איך אמר סבא בז'יק השזיף? תנו לי תנו לי את זה.

הקונגלומרט התחילו בחדשות הטובות וסיימו בחדשות הרעות.

אני חושב שהוידיאו פאקג' על רוש עשה לו יותר חסד מהסקאוורושים שלו.

המרכזי היה מעולה, שניהם הרגישו גדולים יותר כשאליפות העולם ריחפה מעליהם. הפצצת רעם כחולה מהאפרון הייתה ספוט מאוד מגניב והתאימה בול לטקאשטה כמבצע ולדארבי כקורבן. זה שהרופא וקאליס הסתכלו עליהם מרוסקים על הרצפה הוסיף לרגע. אחרי ריצה די פושרת, טקאשטה נטש את הטייס האוטומטי ונתן קרב עם רגש, טוב שנזכר רגע לפני המפגש השני והגדול עם אוקדה. בקוליז'ן קאליס אמר לטקאשטה שאם הוא יקשיב לו, הוא המתאבק הטוב ביותר בעולם ויוכל לקחת את אליפות העולם. בקרב הזה ניכר שטקאשטה הגיע עם תוכנית העבודה של קאליס. העבודה של טקאשטה על הגב של דארבי הייתה מצוינת, הוא נתן למהלכים לשקוע. ולמרות נסיונות הקרקוע של טקאשטה על דארבי, דארבי ידע להילחם מלמטה ולהזכיר לנו שבריין הזה הוא בלתי שביר ורחוק מהליות האנדרדוג. הרגע עם הטבעת קידם כמה סיפורים במקביל ושימח אותי מאוד. מג'פ צריך להבין שהעסקים עם קאליס כבר לא משתלמים לו. דארבי מתחיל לחזור להרגלים הישנים של לגנוב ניצחון ברול אפ, שמחתי שזה לא נגמר ככה ושדארבי השיג את הניצחון הנקי והעוצמתי שלו. טקאשטה לא יצא פה לוזר, נתן הופעה חזקה שמחזירה לי את האמונה בו. זה לא היה קרב דארבי קלאסי, זה היה קרב דארבי אלוף עולם קלאסי שזה כמו שכתבתי בתחילת הפסקה, מעולה.

הסגמנט חתימת חוזה נפתח בצורה מהפנטת, מג'פ ודארבי ממש בתוך העלילה הזאת. דארבי אחרי קרב קשוח, מדמם, לא צריך כיסא, רק רוצה את החתימה של מג'פ. מג'פ עומד בצד הזירה, חושב, חושש, מהסס. הם בכלל לא צריכים את השולחן והכיסאות. מג'פ לא טעה בפרומו שלו ולמעשה צעק את מה שכולנו חושבים ואפילו לא מהססים לכתוב בפורום. אהבתי שמהמקום הנמוך בו הוא נמצא הוא עטה את המסיכה המג'פית ולא נטש את חומות ההגנה שלו. היופי בדארבי זה שהוא מצא את הצד חיובי בביקורת עליו ומודה בזה, הוא כאן כדי לחיות את הרגע, שזה סיכום יפה מאוד לקריירה שלו. ההצלה של נייט ביאסה אותי, הגיע למג'פ פעם אחת לצאת עם ידו על העליונה ביריבות הזאת. זה שדוחפים לנו את נייט יותר מדי גורם לי לתהות האם יש משהו מעבר לכך בעלילה הזאת.

לסיכום, עלילת קרחת מבדרת, קרב אליפות עולם מעולה, קרב אליפות TNT גנרי, פרי-נייט-ביילי לא יודעים לחתוך פרומו, אוספרי-מוקסלי ממשיכים לספק זהב, אחלה אואן הארט, הרבה תהיות להמשך העלילה. מקווה שאחרי כפול או כלום נפסיק עם סקאוושים לביילי ורוש, ה5 על 5 שכוללים את הכלבים ושטוני ישבור לנו את השבלונה שהוא יצק ישר אחרי שושלת והתאהב בה. לא לטעות, עדיין הייפ לבאות.
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
05-14-2026, 03:08 PM
פרק ענק, נראה שאני מסכים עם נועם בהכל הפעם.
אפילו לא חשבתי על זה שהגעה של אוספריי לגמר האואן אומרת שזה על חשבון מפגש עם ניומן עד שנועם ציין, זאת אולי הנקודה היחידה שמטילה איזשהו ספק על מהלך הטורניר כי בסך הכל נראה שהוא נבנה בצורה באמת צפויה ועדיין בראקט מעולה עם קרבות מצוינים שמתווספים לDON.
גם הבראקט של הנשים נראה פצצה עם 2 חיזוקים יפנים אדירים והעיקר שהדרך של את'נה נראית הפעם סלולה. יפה לראות שווינדסור כאן כי קצת הציק לי שהייטר קיבלה הזדמנות שנייה על אליפות העולם ואלכס לא אז עכשיו זה מתאזן וגם הקרב שלה לDON עם פוטנציאל גדול. יפה לראות שהפוש של סקיי בלו מוביל לאנשהו, היא בטוח תודח כבר בסיבוב הראשון אבל היא וג'וליה כבר נראו טוב יותר בקרב היום ובמקרה שלהן עדיף שיפסידו בפסילה מלספוג עוד הצמדה.
חמישיות היה כיף, בריאן קייג' עם חזרה מרגשת, מסכים עם נועם לגבי הקרב, עכשיו שהוא פה אפשר להחזיר את הציוות של מרדר-מאשין עם לאנס ארצ'ר.
אוספריי - אוסטין היה גדול, אוסטין עם המון אופנס ואוספריי מאמץ אסטרטגיה של DR אחרי עוד פרומו חזק של מוקס.
דארבי - טקאשיטה לדעתי ההגנה הכי טובה של דארבי עד עכשיו וגם נועם הקדים אותי ותיאר כמעט בדיוק את מה שרציתי להגיד. דארבי לא בא רק לספוג פה, פשוט טקאשיטה מביא בזוקה לקרב סכינים, הBTB וג'רמן סופלקס בין היפים שראיתי בחיי אבל אלה לא רק המהלכים האלה, הכל מתלבש לו מושלם, גם מרפק או ברכייה. זה קרב שבאמת הייתי מקבל בהבנה אם היה מסתיים בספירת חוץ או רולאפ אבל AEW מפנקים אותנו עד הסוף, ברגע שטקאשיטה עשה קיקאאוט ללאסט-ספר קפצתי מהמקום, לדעתי הוא הראשון שעושה את זה. הניצחון הזה הוא 100% של דארבי, לא רולאפ, לא לואו-בלואו, הוא ספג והחטיף, ספג יותר והחטיף יותר והשיג ניצחון של אלוף עולם. בריין הזה הוא כבר מנצח 5 מתאבקים שניצחו אותו בקרבות סינגלס בעבר ומוכיח שהוא דארבי אחר, דארבי הרוויח את הגב שלי בDON.
מג'ף בעוד פרק קלאסי שלו, סגמנט קורע בהתחלה ופרומו נהדר לקינוח, ההייפ שלי לDON קפץ לשמיים אחרי הפרק הזה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
05-14-2026, 03:23 PM
הכריזו רשמית שהגמר יהיה ב-FD?
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-14-2026, 03:24 PM
(05-14-2026, 03:23 PM)KB24 כתב:  הכריזו רשמית שהגמר יהיה ב-FD?

כן באמצע התמונה של הטורניר
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
05-14-2026, 03:31 PM
(05-14-2026, 03:24 PM)NoamRR כתב:  כן באמצע התמונה של הטורניר

[Image: 354b4d1277a73e27fe9fcbf2142894bd.gif]

הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
05-14-2026, 04:00 PM
פתיחה נהדרת לפרק היה פה שילוב טוב בין הצד הקומי שבסיטואציה לבין הצד הרציני שמאלץ את MJF לחשוב שוב אם הוא רוצה להסכים לסטיפולציה.
שוב מקבלים קרב חמישיות אבל הפעם זה כן הרגיש קצת יותר מרענן עם התוספת של קופלנד וקייג' לקרב וסך הכל נהניתי ממנו והוא מוסיף לבנייה של כמה סיפורים לקראת האירוע. התוספת של הכלבים לקרב קבוצות ב-DON הגיונית ומתבקשת.

אוספריי - מוקסלי ממשיך להיבנות יפה, בעיקר אהבתי שאוספריי ניצח בהכנעה משהו שהוא לא עושה בדרך כלל ואפשר לשייך את זה לאימונים עם הדת' ריידר.
מוקסלי כנראה הולך להגן על האליפות שלו נגד קייל אוריילי בקרוב בזמן שאוספריי הולך להתרכז בטורניר בו הוא צפוי לזכות. ההימור הראשוני שלי לפני כמה חודשים היה גמר של סוורב - אוספריי אבל מאז נועם הצליח לשכנע אותי שזה יהיה מוקסלי - אוספריי. אני חושב שבגמר בפורבידן דור תהיה לאוספריי התלבטות בסוף הקרב האם להקשיב לניומן או להקשיב למוקסלי וככה להתייחס לשני הסיפורים ביחד. הדיווחים הראשוניים לקראת אול אין השנה היה שהם בונים לבנות את האירוע סביב אוספריי אבל אם הוא לא יהיה כשיר אז מוקסלי יתפוס את המקום שלו, האם אנחנו בדרך למוקסלי - אוספריי בוומבלי? אני חושב שאפשר לפתוח על זה דיון נפרד כי יש פה המון כיוונים שאפשר ללכת עליהם.
ביילי ונייט מקבלים זמן מסך שהם לא צריכים לקבל, נייט היה מאוד לא מדוייק בקרב שלו והמזל שלו שקייג' מספיק חזק בשביל לתפוס אותו כדי שלא ייפצע מהמהלכים הלא מדוייקים שהוא עשה.
אוספריי - ג'ו זה קרב חלומות ואני שמח שאנחנו מקבלים את זה.
אפרופו ג'ו 
(05-14-2026, 02:17 PM)NoamRR כתב:  הזווית צילום בפרומו של ג'ו הייתה מחרידה (עבורו), מסתבר שאין לו ראש עגול
שמח שעוד משהו ראה את זה
נראה שדון קאליס הולך לאבד בקרוב גם את אנדראדה וגם את טאקישטה שנתן קרב מטורף נגד דארבי. BLB אל מחוץ לזירה ובעיקר הג'רמן סופלקס כולל גשר מהחבל העליון הרימו את הקרב לרמה אחרת, לא זוכר שראיתי מהלך כזה לפני.
MJF מהמר על השתלת השיער שלו בשביל להחזיר לעצמו את האליפות ועדיין אני לא בטוח במאה אחוז שדארבי לא מנצח פה.

הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 669
אשכולות: 0
Likes Given: 76
05-15-2026, 05:46 PM
גם המבקרים הגדולים של אלין לא יכולים להתלונן עכשיו, הביקורת נבעה מהפסדים שגרמו לחוסר עקביות אצלו, אפילו אני חששתי שהוא יהיה אלוף לא דומיננטי מספיק ועכשיו כיף לראות אותו מנצח ככה, כמובן שMJF מתבל הכל מלמעלה, מזל שלחצו על ההדק, הגיע הזמן שגם עם אנדרדה.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
05-15-2026, 06:03 PM
(05-15-2026, 05:46 PM)בליסטרה כתב:  מזל שלחצו על ההדק, הגיע הזמן שגם עם אנדרדה.

How do you know?
הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
05-16-2026, 09:05 PM
הייתה תכנית מעולה השבוע.

הפרומו של מג'ף עם הקירחים היה אחד הקטעים השנונים והטובים שראיתי מהם לאחרונה.
כל הקרבות, חוץ מהקרב של הנשים (מה קורה שם במחלקה לאחרונה? הרבה יותר קשה לראות אותן) היו נפלאים.

הקטע בסוף שטאקה לא רוצה לקחת את הטבעת בוצע ממש טוב בעיניי.

הקרב של אייס אוסטין ואוספריי היה מאוד מעניין, מבחינת סגנון היאבקות. הפעם אייס היה האתלטי המתחמק שמכיר את היריב ה"מקוערקע" יותר שלו וזה היפוך תפקידים ממש מעניין.

הפרומו של אימוני הדת'ריידרס היה קורע מצחוק.

תודה על התוצאות!
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 09:38 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר