Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 4.5.2026

עמודים (11): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 4.5.2026
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,521
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,032
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-05-2026, 04:07 AM
מר. הילה
ראש השבט
OTC

רומן ריינס.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-05-2026, 04:11 AM
הקהל לגמרי אחרי הציף' שלהם.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
05-05-2026, 04:19 AM
הם החזירו את פאטו להיות מפלצת.
הבעיה שאני לא יודע איך הם שומרים על זה אם הוא מפסיד.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,521
אשכולות: 1,842
Likes Given: 5,032
05-05-2026, 04:19 AM
בום. פאטו שוב מפרק את ריינס בטונגן דת' גריפ.
ריינס מוכר את זה מעולה.

עוד תוכנית מצוינת של ראו טופ טו בוטום לקראת בקלאש.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מחובר
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,521
אשכולות: 73
Likes Given: 2,487
05-05-2026, 08:43 AM
וואו כמה שהקהל היה חם בפרק הזה
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-05-2026, 08:47 AM
נקודות אור:

סגמנט פתיחה: סת' רולינס וברון ברייקר
אחלה פתיחה לתוכנית השבוע.
במקום לקבל עוד סגמנט דיבורים ארוך ששורף זמן כמו שאנחנו רגילים לפעמים, הלכו פה ישר על האקשן וזה עבד מצוין.
זה התחיל עוד לפני היציאה לזירה ,
רומן ריינס שנראה עצבני מאחורי הקלעים, והמבט בינו לבין רולינס בדרך החוצה היה רגע חזק מאוד שהוסיף המון.
ברגע שרולינס התחיל את הכניסה שלו, ברון ברייקר לא חיכה לרגע והתנפל עליו מאחור, ריסק אותו על הברקייד וסיים עם ספיר עוצמתי בתוך הזירה.
ברון נראה פסיכופת לגמרי עם החיוך הזה בסוף, וזה בדיוק מסוג הפתיחות שנותנות בוסט של אנרגיה לפרק.

ג'יידי מקדונה נגד פין באלור
אין ספק שזה פשוט תענוג לראות שני חברים של מעל 20 שנה מתאבקים אחד מול השני על הבמה הגדולה.
הכימיה בין פין באלור לג'יידי מקדונה הייתה מורגשת בכל רגע בקרב, ורואים שהם מכירים כל תנועה אחד של השני בעל פה.
לגבי ג'יידי באופן ספציפי, הבנאדם הזה מוכשר בטירוף וממש כיף לראות אותו מקבל את המקום שלו בזירה בRAW.
הקרב עצמו היה זורם ומהנה מאוד, ולמרות שהיו המון התערבויות מצד חברי יום הדין, זה היה ברור ומתבקש בתוך הסטוריליין הזה.
הם קיבלו אחלה זמן לספר את הסיפור שלהם, ובסוף רוקסן פרז הייתה זו שהכריעה את הכף עם ההפרעה שלה, מה שאיפשר למקדונה לנצח.
נראה שהכיוון שבו רוקסן הולכת לעשות טרן על ליב מורגן הולך ומתקרב, ואני לגמרי בעד זה כי הילדה הזאת פשוט כישרונית ברמות.

פנטה וג'בון אוונס נגד רוסב ואית'ן פייג'
לפני הכל, עובדת מאוורר (Fun Fact) מעניינת : שלושה מתוך ארבעת המתאבקים בקרב הזה היו בAEW לפני שנתיים פלוס מינוס (אית'ן פייג', פנטה ורוסב),
וזה תמיד נחמד לראות איך הדברים מתגלגלים.
לגבי הקרב עצמו, פשוט תענוג לראות את אית'ן פייג' על הבמה הגדולה של הWWE.
הוא מצוין ואני ממש מקווה שימשיכו להשתמש בו כמו שצריך כי הפוטנציאל שם אדיר.
הקרב היה מעולה, מהיר מאוד ועם כימיה נהדרת בין כל הארבעה.
כל מה שקורה כרגע סביב האליפות הבין יבשתית מרגיש רותח ואני לגמרי בעניין של זה.
ניצחון מעולה של פייג' ורוסב.

סול רוקה חותמת בראו
אז סול רוקה חותמת רשמית בראו ואיך אני אוהב את המתאבקת הזאת, היא פשוט מעולה וכיף לראות אותה עולה למיין רוסטר.
זה שהיא מקבלת את בקי לינץ' בתור פיוד ראשון זה מהלך מצוין של הWWE.
בקי לינץ' בתור הילית היא פשוט זהב טהור, כל הגישה המתנשאת שלה והדרך שבה היא מזלזלת בכולן מוציאה ממנה את המיטב.
סול לא נשארה חייבת, ענתה לה כמו שצריך וסגרה את הסגמנט עם סול סנצ'ר על בקי.
יש לי רק בעיה קלה עם הסול סנצ'ר כפינישר למרות שהוא נראה מדהים, הוא פשוט לא מרגיש ספונטני מספיק.
הרבה פעמים זה נראה כאילו צריכים לארגן את כל הסיטואציה והמיקום בזירה מראש כדי שזה יצליח, וזה לפעמים נראה קצת לא טבעי.

ג'ו הנדרי נגד אוסטין ת'יאורי
האמת היא שבהתחלה רציתי לשים את הסגמנט הזה בנקודות החושך של הערב.
זה די מבאס לקחת שלושה מתאבקים שאני כל כך אוהב כמו ג'ו הנדרי, לוגאן פול ואוסטין ת'יאורי, ולסגור אותם בתוך קרב קצר שנגמר בפסילה מהירה.
אבל מה שקרה מיד אחרי הפעמון פשוט הציל את הסיטואציה והיה שווה את זה לגמרי.
האטרף והברול המשוגע שהתפתח שם בין כולם היה פשוט תענוג לצפייה.
הבלגן בזירה הגיע לשיא כשגם הסטריט פרופיטס וגם ברון ברייקר וסת' רולינס נכנסו לתמונה.
היה שם קצב מטורף, למרות שנראה שברון ברייקר אולי נפגע קצת בכתף מהספיר שהוא נתן לרולינס אני ממש מקווה שמדובר רק בוורק כחלק מהסטוריליין ולא בפציעה אמיתית.
ועוד מילה אחת על מונטז פורד הבנאדם הזה פשוט אתלט משוגע, הקפיצה שלו מעל העמוד של הזירה הייתה רגע של וואו אמיתי.

חתימת חוזה לבאקלאש: רומן ריינס וג'ייקוב פאטו
אני אמשיך להגיד את זה עד שזה יימאס הAURA שרומן ריינס מביא איתו לזירה היא פשוט רמה אחרת לגמרי מכל מה שאנחנו רואים היום בWWE.
כשרומן נכנס, התיישב בראש השולחן והניח את החגורה במרכז, הרגשת שזה המיין איוונט האמיתי.
לראות את ג'ייקוב פאטו מקבל את הבמה הזו זה פשוט זהב, וזה כל כך מגיע לו אחרי שנים של עבודה קשה.
אהבתי מאוד את הדינמיקה שבה רומן מתייחס אליו כ"בן דוד קטן", מה שמוסיף המון למתח המשפחתי.

הפרומואים כאן היו ברמה גבוהה.
רומן פתח עם דגש על כבוד ועל הקוד המשפחתי, כשהוא מזכיר שהוא זה שפתח את הדלתות עבור כולם, כולל עבור פאטו עצמו.
אבל אז ג'ייקוב הפתיע עם פרומו אדיר משלו :הבנאדם פשוט כישרוני בטירוף על המיקרופון, הוא דיבר מבפנים על הייאוש שלו, על שבעת הילדים שלו ועל העובדה שהוא מוכן לעבור דרך הדם של המשפחה שלו כדי לא לחזור למקום ממנו הגיע. התגובה של רומן הייתה חדה כמו תמיד הוא הזכיר לפאטו שבזמן שהוא דואג למשפחה המצומצמת שלו, רומן דואג לכל המשפחות של כולם, וסיכם את זה במשפט חזק שבו הוא הבהיר שבזירה הזו פאטו פשוט נמצא תחתיו.

לגבי הסיום עם הטונגאן דד גריפ זה מהלך שנראה קצת מוזר למישהו אתלטי כמו ג'ייקוב שיכול לעשות דברים מטורפים בזירה, וזה עדיין לא עובר לי בצורה מושלמת כפינישר קטלני.
עם זאת, השדרנים עשו עבודה טובה בלמכור את זה לאורך כל הערב כמהלך מסוכן, ואולי עם הזמן והתרגול אנחנו נתרגל לראות את זה בתור ה"מוות" המהיר שהוא אמור לייצג.
בסופו של דבר, הסגמנט הזה נחתם כשפאטו עומד מעל רומן המעולף, וזה בנה את הקרב לבאקלאש בצורה הכי טובה שיכולה להיות.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Image: image.png]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
נקודות חושך :
אובה פמי נגד אוטיס
הנה הגענו לנקודת החושך של הערב מבחינתי.
הסיבה לכך היא פשוטה: זה ממש לא מה שרצינו לראות מאובה פמי בשלב הזה.
ניחא אם הוא היה מרסק ג'וברים מקומיים אלמוניים בשביל לבנות לעצמו שם, אבל לרסק את אוטיס וטוזאווה?
אני לגמרי מבין את ההיגיון מאחורי הבוקינג שרוצה להראות שפמי מסוגל להניף ולהשמיד גם מתאבקים במשקל כבד כמו אוטיס בקלות כזו,
אבל זה פשוט לא מרגש.
אני בעצמי לא עף על אוטיס וטוזאווה ואין לי מושג איך הם שרדו את גלי השחרורים האחרונים ולא מצאו את עצמם בחוץ, אבל זה עדיין לא הופך את הקרב הזה למשהו ששווה צפייה.
אנחנו רוצים שאובה פמי יקבל סטוריליין טוב ובשרני, כזה שיגרום לנו להאמין בו ככוכב לעתיד, ולא רק לראות אותו רוצח ג'וברים בראו בכל שבוע מחדש.
זה מרגיש כמו דריכה במקום עבור מתאבק עם פוטנציאל כזה.

אל גרנדה אמריקנוס (צ'אד גייבל והקרידים) נגד אל גרנדה אמריקנוס (לודוויג קייזר, פיט דאן וטיילר בייט)
לא יעזור כלום, אני יודע שיש כאלה בפורום שאולי נהנים מהפיוד הזה, אבל אני פשוט לא אחד מהם.
אני כבר ממש מחכה שהסיפור הזה יסתיים פעם אחת ולתמיד.
לקחת מתאבקים כל כך מוכשרים כמו צ'אד גייבל, האחים קריד, פיט דאן וטיילר בייט ולתקוע אותם בתוך מסכות וגימיק של אל גרנדה אמריקנו זה פשוט בזבוז של זמן וכישרון.
במקום לתת להם לבלוט בזכות מי שהם והיכולות המטורפות שלהם, אנחנו מקבלים בדיחה שמיצתה את עצמה מזמן עם שטיקים של פלטות ברזל בתוך המסכה וריבים על מי האמריקנו המקורי.
מבחינת אתלטיות נטו, אי אפשר להתווכח עם מה שראינו בזירה ,
הקרב היה מצוין מהבחינה הזו כי מדובר במקצוענים מהשורה הראשונה שיודעים לספק עבודה, אבל חוסר ההיגיון הסיפורי פשוט מוציא מהריכוז.
אני מעדיף פי אלף לראות את אותו הקרב בדיוק בלי המסכות המגוחכות האלה ועם סטוריליין נורמלי ומכובד מאחוריו, ז
ה היה יכול להיות בקלות מועמד לקרב השנהבטלוויזיה.
עכשיו כל מה שנשאר זה לספור את הימים עד סוף החודש ולקוות שהפרק הזה בקריירה שלהם ייסגר ונוכל לחזור לראות אותם כמו שהם באמת.

לסיכום :
רומן ריינס וג'ייקוב פאטו פשוט גנבו את ההצגה עם סגמנט חתימת חוזה שהרגיש כמו הדבר הכי לוהט בעסק כרגע.
ברון ברייקר ורולינס פתחו באטרף שנתן קצב מעולה לכל הערב, וסול רוקה נראתה נהדר בבכורה שלה מול בקי לינץ'.
מצד שני, הסקוואש של אובה פמי כבר מתחיל לעייף והקרקס של האל גרנדס חייב להסתיים כמה שיותר מהר כי זה פשוט בזבוז של כישרון.
בשורה התחתונה, היה פרק קצבי וכיפי שבנה מעולה את באקלאש.

ציון : 8/10
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 2 users Like StavHen's post:
  • Cenation, TheFallenAngel
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,798
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
05-05-2026, 09:03 AM
(05-05-2026, 08:47 AM)StavHen כתב:  לפני הכל, עובדת מאוורר (Fun Fact) מעניינת : שלושה מתוך ארבעת המתאבקים בקרב הזה היו בAEW לפני שנתיים פלוס מינוס (אית'ן פייג', פנטה ורוסב)

ג'בון עשה מספר הופעות ב2022 וב2023 בAEW דארק.
אז טכנית, כולם היו בAEW

הגב
The following 3 users Like DarkArts's post:
  • KB24, NoamRR, StavHen
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-05-2026, 09:08 AM
(05-05-2026, 09:03 AM)DarkArts כתב:  ג'בון עשה מספר הופעות ב2022 וב2023 בAEW דארק.
אז טכנית, כולם היו בAEW

ענק.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
05-05-2026, 10:39 AM
מה הם רוצים בדיוק להוכיח לי שאובה ניצח את פאקינג אוטיס? הוא וטאזווה המורים של הגוברים.
אובה ניצח את פאקינג ברוק לסנר במניה, למה ניצחון שלו על אוטיס אמור להרשים או להזיז למישהו?
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
dor מנותק
Rookie
*
תגובות: 52
אשכולות: 0
Likes Given: 0
05-05-2026, 10:59 AM
מה הייתם עושים עם אובה?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 04:32 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר